Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
10.06.2010 23:21 - Големите гърди на девойките юноши са част от половото им възпитание - не купувайте на децата си импланти
Автор: apollon Категория: Изкуство   
Прочетен: 2824 Коментари: 1 Гласове:
3

Последна промяна: 12.06.2010 14:19


Имплантите не правят гърдите ви естествени, а само моден аксесоар.
Малките и незрели гръдни образувания са плод на неправилно родителско и полово възпитание и част от сериозния комплекс на дисморфофобия в подрастващата възраст.
Всички родители обичат децата си, но малко са тези, които им помагат. Да обичаш детето си, означава да обичаш себе си. И тъй като при богатите родители тази любов е потентна, напоследък доста родители подариха за годишните балове на своите щерки гръдни имплантанти. Всъщност тези момичета не осъзнават, че мъжете не се вълнуват по никакъв начин от тези импланти, но пък момичетата са тези, които са най-силно развълнувани от формите на своите нови гърди и наистина се чувстват щастливи.
Как да преодолее момичето юноша манията към големите гърди и болезненото желание за импланти? Нужно е разбиране от страна на обществото и родителите, че това поведение е рисково и е плод на твърде слабо сексуално възпитание.
В биологията съществува принцип, валиден още от времето на дарвин, който гласи, че всеки биологически орган, подложен на системно натоварване и повишаване на неговата функция, отговаря на причиненините върху него въздействия с хипертрофия и растеж.
Нужно е на младите момичета да им бъде разяснено, че неразвитите и малки гърди са резултат от незрялост на тяхната полова система и с течение на времето техния бюст ще продължи да нараства. Този въпрос е неясен дори за повечето от родителите, камо ли за техните деца, защото за подобно обяснение те не знаят и не са получили от своите родители и близки.
В това отношение обществото ни държи първенство по невежество, профанизъм, психологически срам и  липса на необходимост от подобен род комуникация.
Първо задължене от страна на майката е да положи усилия за обучение на своята дъщеря в хигиената и грижата за гърдите на своята дъщеря. Майката е нужно да обучи детето си в самонаблюдение, масаж и необходимост от стимулиране на гръдните зърна, без значение дали гърдите на двойката с нормални размери или са притеснително малки за самата нея. Нужно е майката да внуши на дъщеря си, че гърдите са естетично оформени и самата тя да изразява увереност в това свое мнение.
Периодичният масаж и стимулацията на зърната са хигиенни мерки срещу рака на гърдата. Интересно защо в българското общество темата за хигиената на гърдите при юношите девойки и при младите жени е табу. Може би това е свързано с пуританските основа на патриархално устроения социум в България и опасението от страна на родителите да породят "развратни" мисли у своето дете, което предизвиква бягство и нежелание за обсъждане на темата. Значителен брой родители смятат, че излишното преекспонирани на темите за хигиена на пола, зрялост и секс са теми, които биха тласнали детето им в неправилна посока, но това съвсем не е така. Напротив, би предпазило цялото общество от вредните последици на незнанието.
Втори момент от хигиената на гърдите при младите жени е редовното обтриване на гърдите със специална суха или влажна според предпочитанията кърпа, тъй като отделянето на специално бельо за конкретните цели допълнително подсеща жената за грижите, които е длъжна да полага за своите гърди.
Персищиращо дребните гърди при девойките и млади жени е необходимо да се разглеждат като гърди с тенденция към израстване, тъй като редовното практикуване на полов живот и бременността са двата важни фактора, които водят до видим и драстичен растеж на гърдите и до размер, който е перманентно по-голям от този на изходното състояние.
Нужно е да се подчертае, че емоционалното подтискане при жените - ендогенно или екзогенно, намаленото самочувствие, общия психичен статус, незрялостта на психикта, невъзможността за сексуално удовлетворение и екстаз, са фактори, които влияят върху процеса на гръдното моделиране в процеса на физиологическия растеж на гърдите.
Жените са длъжни да знаят, че гърдите на жената не са статичен орган, а естетична и физиологична част от тялото, която непрекъснато се променя от общия психо-фиизиологичен статус на организма. Факторите, които водят до гръден растеж биват увеличаване на телесното тегло, задръжка на течности при повишен прием или органични причини, различни заболявания, бременност, мануален масаж, обилното хранене.
Факторите, които водят до намаляне на гърдите по обем са понижаване на телесното тегло, редуцирано-калориен диетичен режим, стрес, болести, сезонни колебания в телесното тегло, липсата на практика и умения по мануалното обгрижване на гърдите като орган.
Като ерогенна зона по време на сексуален екстаз гърдите реагират с промяна на своята консистенция и размери. Бременността е физиологично състояние, което води до увеличаване размера на гърдите и до неговото перманентно задържане.
Всяка млада жена с неудовлетворение от азмера на гърдите следва да бъде посъветвана, както от специалистите, така и от своите родители, че в периода на нейната бременност, особено при нормално протичащо преди раждането масажиране на "относително малките по обем" гърди и при кърмене, което продължава в нормалните срокове, стимулира растежа на жлезния епител на жлезата, нейното мастно депо и цялостните й размери.
В случаите на редовно прилаган гръден масаж от страна на самата жена и на нейния съпруг, не съществува положение, в което гърдите да "увисват трайно", тъй като гърдите са мускулен орган, чието правилно функциониране води до стягане, а не до отпускане на органа.
Младите жени и девойки следва да знаят, че е необходимо да насърчават и да изискват от социалните партньори ласки и внимание по отношение на техните гърди. Подобно словесно насочване в началото изненадва отсрещната страна, ако тя е изненадана от темата, но в повечето случаи последействията са взаимно удовлетворяващи и за двете страни.
Редовното участие на гърдите на една жена в нейните сексуални преживявания е сигурна гаранция и най-силен стимул за растежа на гърдите и на тяхното забележимо нарастване в случаите на незаволителните техни размери за самата жена.
И едно основно правило: всеки един размер на гърдите е достатъчно голям, ако е приемлив за жената. С други думи дори и най-малкия размер на гърдите е нормален, ако е добре приет и не създава дискорт у самата жена и не действа негативно върху нейното самочувствие.
Идваме  до другата крайност когато нормални по своя размер гърди се възприемат за малки от жената, а също и случаите когато жената се комплексира, че има прекалено големи гърди. В тези случаи ако нещо със самоуважението и себевъзприемането на жената не е в обичайните граници, то винаги може субективния вътрешен поглед да изкриви обективната картина. Поради тази причина в случаите на  неудовлетвореност от своето тяло, жената следва да търси като първа стъпка психологична консултация, преди да предприеме хирургическа интервенция. Добре е тя да получи както консултация от жена психолог, така и от мъж с подобна специалност.



Тагове:   възпитание,


Гласувай:
3



Следващ постинг
Предишен постинг

1. анонимен - az mislq 4e tezi saveti sa mnogo v...
11.08.2010 15:29
az mislq 4e tezi saveti sa mnogo verni!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: apollon
Категория: Изкуство
Прочетен: 14535312
Постинги: 5337
Коментари: 10427
Гласове: 19331
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930