Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
20.10.2021 19:22 - Бау Бау - вземете още генерали за президенти
Автор: apollon Категория: Новини   
Прочетен: 5243 Коментари: 0 Гласове:
4

Последна промяна: 23.10.2021 21:07

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Нарастна самочуствието на генерел Радев с подоопечните му 2 служебни правителства. “овекът освен президент е и генерал и той по-генералски ви изпраска зелени сертификати.
И човекът понеже е бил в казармата, прилага пропуски и бариери в обществото като в казармите.
Искате генералски президент - ето ви го. Искате военни -ето ги.
И Вера су се обажда и поздравява настоякия президент
Днес руския военен президент Путин имаше добре да излезе пред камерите и да призове руския народ да се ваксинира като обясни предимствата, аргументирайки агитацията с дневния рекорт по леталитет в Русия от Ковид19. В България такова нещо като че ли  сякаш не е възможно да се случи.


А що се отнася до днената операция, която незнайно защо се забави неолясним, може да се каже следното. . Подчинените му некадърници от морската администрация направиха от сухия тор с карбамидна суха.
Аз по-големи морски некадърници не съм виждал.
Никаква служебна или професионална санкция, никаква съдебна такава за отговорните български служебни лица. Вместо това обвиниха за всичко турския екипаж.

И г-жа Нинова се възмути ог генерала и се изказа против мерките за зеления сертификат. И след един ден служебното правителство дръна назад от първоначалния план за прилагане на мерките.
Искам да дам определение за скромен президент - това е такава категория мандатоносител, които идва празен, връща се пълен и за цялото време на своето пребиваване не е направил нито една пейка, нито един театър, нито една кухня за бедни, нито пък нещо, което ще остане след него след десетилетия.
Далеч ъм от мисълта, че не съм наясно с репрезентативната роля на президентите. Но ето, че Путин остави на руския народ луксозни имения и с това ще остане в историята. Тръмп в качеството на биснесмен изтегли скъпоструващите войски зад граница, които демократите на власт изпращат из целия свят. Буш младши ще остане в историята с наследството на атентатите от 11 септември и членството си в спорното дружество Череп и кости. Митеран остави златен стандарт по демокрация, Саркози остави следата на електоралните проблеми, а генералисимуса Франко остави замечателна диктатура. В арабския свят президентите страят чешми, хамами, храмове по подобие на султаните. Ердоган догонва диктатурата на Франко и остави на турците множество ядрени електроцентрали пръснати по цяла Турция.




Гласувай:
5



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: apollon
Категория: Изкуство
Прочетен: 14532079
Постинги: 5337
Коментари: 10427
Гласове: 19331
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930