Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
30.08.2023 19:50 - За унищожителната и катастрофична природа на човека
Автор: apollon Категория: Лайфстайл   
Прочетен: 1930 Коментари: 0 Гласове:
5

Последна промяна: 20.04 12:43

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Няма друго същество освен човека, което така сполучливо да гради ежедневни адове - в къщи, на работата, в сърцето, в главата, в ада за другите, в ада за сеебе си, на земята, на луната и на всяко място, където човек би могъл да стъпне.
Човек запазвайки се, винаги има демонична природа. Той се ражда с ада на рождението, съществува в него и отново заминава за него - дълго жадувал неговото отсъствие.Сякаш втората природа на човека е ада. Защото няма честно и благородно човешко същество.
Няма друг биологичен вид,  който да се явява неприкосновена и катастрофално реална опасност за съществуването на всички остаали видове на планетата, в това число бактерии и вируси.
В крайна сметка ако човек мисли едно, а върши друго, това е сами по себе си един противоречив ад. Ако човек е изтъкан от противоречия, той не може да има праволинеен ход.
Независимо от интелекта си, той е насочен в мислите само за собственото оцеляване и увеличава ентропията на средата създавайки великолепен хаос в нея, въпреки усилията му да намали ентропията на средата.
Проблемът за свръхпопулацията
Той вече бе опитан за разрешаване от науката евгеника, ярко приложена от нацистите като суха практика. Послед изпуснатия от лабораториите ковид-19 опита напълно успешно разреши проблемите на свръхпопулацията, за което СЗО все още мълчи - нямала още изследвания и наблюдения. Сега Путин се е засилил да поправи проблемите на свръхпопулацията със заплахите за Запорожката електроцентрала, а той наистина е лудо, дребно, комплексирано човече с нисък ръст, точно както навремето дребния Наполеон изгоря половин Европа и се опита да запали и руснаците. Много са страшни ниските хора - техните комплекси за височина могат да бъдат най-разрушителни. Щолко народи ще бъдат спасени ако идеите на Прокруст биха се приложили за удължаване и увисочиняване на малките хора - нещо като навременна пластична операция за мозъка, но трябва да бъдат извършвани преди пубертета. И тогава света няма да страда от дребосъците като Путинианус и Наполеонидус.
Проблемите за затопления климат -
Нито една световна сила не се опасява, нито забранява използването на клечка кибрит за разпалки или за свежест на цигарения дим в затоплилоото се нестандартно време. Може би първаната страна, която е напът да забрани тютюна е Гърция и все още е го е направила заради туризма, но все по сериозно се замисля върху това.
Аз съм съгласен хората да си пушат, но ако преди са застраховало своето хооби от пожароопастността на своето хоби и ако не го правят на обществени места, а също така ако са си платили обществен данък от 50 засадени дървета годишно, тъй като техните цигарети се правят от хартия.
Можеше ли Канада да не пострада като от нея изгоря гора с площ, колкото една България, когато самата Канада можеше преди това да загаси недогасения фас на някой природолюбителен турист пушач.
Сметищата - много български градове имат сметища в землища на „“Натура- 2000. Това само България го може.








Гласувай:
5


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: apollon
Категория: Изкуство
Прочетен: 14539351
Постинги: 5337
Коментари: 10427
Гласове: 19331
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930