Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
18.11.2021 02:47 - Уважаеми Дами и Господа, Великият измамник, моля посрещнете Кирил Петков в ролята на Джон Траволта
Автор: apollon Категория: Изкуство   
Прочетен: 7156 Коментари: 5 Гласове:
10

Последна промяна: 16.12.2021 21:29

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Кой е най- големия мошеник в България? Веднага ви отговарям в случай, че не знаете. Това е Кирилчо Петкович.
Днес трима прокурори и съдии го оправдаха като казаха, че декларацията няма престъпен, а е само декларативен опит без наказателни последствия и нямала престъпен характер и следва да има импейчмънт на председателя на МС ако политическата система има поне един здрав елемент, както това стана с австрийския премиер.
Но аз въпреки това съм убеден, че не може лъжец да бъде начело на държавата.
Едва ли има грамотно четящ зрител на БНТ, който ясно да не види дословно показаната декларация на Кирил Петков и където той ясно декларира под точка едно следния ясен, написан на чист книжовен български език текстов откъс:
1. Не притежавам друго освен българско гражданство.
Видимо ясно е за всички, дори и за самия Джон траволта, че той е лъжец, лъжедекларатор и пар екселанс форма лъжеволеизявленец.
Сам той пожела доброволно да върне вземите заплати. Аз обаче питам как може някаква партия да го сложи за свой председател, когато той е доказал се лъжец.
Няма и друго лице освен Румянчо, който да посъветва лицето Джон Траволтав стила- Абе пиши в декларацията си, че си само български гражданин, а пък ние после ще оправим нещата.
Все пак човека участваше в пиар акция на върховете на Хималаите.
Може ли един интелигентен човек да забрави, има едно от най-ценените гражданства в света - канадското, то дори носи повече привилегии отколкото американското такова. Може ли човек да проопусне такъв факт като например е поданник на две държави. Не. Не може. Накарали са го да забрави за едното гражданство и после от Дундук кошарата да кажат извинително ама ние никак, ама хич не сме знаяли какви ги е забъркал проклетника Джон Траволта ала Български. Значи човекът тогава съвсем нарочно, съвсем уместно е дал лъжлива фалшификация.
Излязоха едни платени мутри да защитават тогава Джон Траволта по медиите - наричат се платени мъжки клакьорки, които с викове започнаха да протестират как е възможно българската страна да позволява да бъде зависима от държавния и конституционалната си политика от решенията на Една Канадска държава. Е да ама е зависима във случая с Джон Траволта.
Но друго е по-обезпокоително. Как една фалшива, формирана за 3 дни партия, без традиции и никакъв опит в политиката може да даде заявка за политиката, може дори предварително да знае, че ще спечели изборите и накрая да получи очакваната позиция на водеща политическа сила. Ами може Дами и Господа. Когато българските спец служби се слеят с американските безобразници от посолството на Херо Мустафа, всичко може.
Трябва да споменем, че този сценарий за много кратко феноменално се повтори със ИТН на Българския Гой Комитич - Слави. Един шоумен имаше доблестта да извади една формирана от него партия и американците веднага я избраха за водеща политическа сила на предишните избори. Много ги е било яд американците, че тек на Бълканите иши и ББ могат да правят куп париците на гърба на овчедушие и профанитет. И сега Американските безобразници вече за втори път правят две маргинални партии да се оказват водещи политически избори в условията на електорална ситуация, която те владеят съвсем небезуспешно.
Не трябва да забравяме, че има и хубави страни на Гешев, кто наапример, че той правилно нахлу в Президенството, тъй като там се бе превърнало в централа на съветници от спецслужби, контраразузнаване и генералитети, която съвсем откровено мародерстваха и си предяха хубава вълна за зимни пуловери, но все пак предяха тяхната вълна.

imageimage
image
image
Предполагам помните как партията Продължаваме, което значи не продължаваме промяната се формира само за жалките 3 дни и беше съпътства с ред скандали, редящи се един след друг. Наложи се Кокорчо и Джон Траволтино да се извиняват един през друг. И хората приеха извиненията и ги избраха първи на изборите. Други българи, не вие избирате на българските избори, а мафията прави изборите и слага актьори като Джон Трпаволта, за да е по мелодраматичен сюжета.
А Херо се е хванала като удавник за сламка за този прословут канадски гражданин и иска да го направи космонавт в българската политика. Направи го. А вие си мислете, че гласувате.



Гласувай:
11


Вълнообразно


1. andrei - Aман от завистници
18.11.2021 06:26
и глупаци...
цитирай
2. apollon - Ало - турски българино, никой не му ...
18.11.2021 10:32
Ало - турски българино, никой не му завижда на лъжеца, не виждаш ли, че е наречен героя ти Джон Траволта. Никой не му завижда, даже е сравнен с холивудски актьор и е новата холивудска звезда.
цитирай
3. apollon - Кирил петков сам се призна за вин...
18.11.2021 10:37
Кирил петков сам се призна за виновен и се разкая пред телевизионния екран. Сам каза, че ще си върне заплатите от министерския съвет. Никой не може да му завижда за мюсюлманската му приятелка Херо. Напротив, жал ми е за него, защото стана маскара, преди яхнал коня на маскарите и политическото кресло.
цитирай
4. krumbelosvet - Добре де,
12.12.2021 09:03
Разбрахме за кого е гласувал Аполон. И се прави на Ванга кой кво бил знаял и как злодеят Радев е подучил престъпника Траволта да престъпленства! Не ги е срам!
цитирай
5. apollon - Ванга е номер 1
14.12.2021 23:24
Ванга е номер 1
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: apollon
Категория: Изкуство
Прочетен: 14533610
Постинги: 5337
Коментари: 10427
Гласове: 19331
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930