Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
28.02.2022 20:57 - Киро Мустафа бил доведен брат на Херо Мустафа. Кои го довели - американците
Автор: apollon Категория: Политика   
Прочетен: 8933 Коментари: 4 Гласове:
9

Последна промяна: 06.07.2022 20:24

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Гешев да подведе под съдебна отговорност Щирил Петков за празните газови хранилища.
Колко върховна да бъде Европейската прокуратура
Върховенството на закона разглежда локални съдебни състави на страните-членки като достатъчно върховни. Ако се въведе по-върховна Европейска прокуратура това нарушава върховенството на закона, което отива на кина. Така, че Европейската прокуратура може да разследва само финансови злоупотреби.С други думи няма как да има върховенство на закона с една недифинирана Върховна Епропейска прокуратура.
От друга страна когато престъпленията са трангранични тогава трябва да има някаква форма на върховна прокуратура, която да се простира върпу надграничния аспект на престъпленията.
В момента ЕС акцентира върху финансовите наруения в прерогативите на ЕС прокуратурата. Една прокуратура, която разглежда само финансови маинациии е направо несериозна, защото къде отиват други форми на престъпления.
И кой ще поеме военните престъпления?то основната тръба на газа от Русия минавае през Украйна.
В тази връзка ако не бяха построени газопроводите на Балканите с парите на българските данъкоплатци У крайна все още нямаше да бъде нападната от Путин, тъй като основната тръба на газа от Русия минавае през Украйна.
Следователно е любопитно дали е възможно ЕС-прокуратурата да разследва Анхела Меркел и ББ като военнопрестъпници, които задоволили интересите на Путин за обиколни пътища извън Украйна.
Киро Мустафа е батальонен експерт и като такъв изяде голяма снежна топка в сурата 03.03.2022 -заслужава си, заради голямата му американска уста да праща батальони в Украйна. Чудя се защо България е обучителна станция на пишман ненаучени политически мекер-лекенца.
Кирчо сам провежжда независима премиерска политика с Македония, той сам преговаря с нея и не се консултира с никой, не признава и мнението на никой, тъй като вижда полза в интеграцията на Македония главно с нарастване на икономическия внос и износ между двете държави. При него има само икономически аргументи, е и от Европа много го натискат и той поддава.
Как се печелят избори на новосформирана партия за няма и 15 дни съществуване. Просто е - правят те доведен брат на Херо Мустафа. Президентът трябва за ограничи правомощията на министър председателя, защото ясно чухме Кирчо по телевизора как праща български батальони в Украйна. Ами този ще вкара България във война.
Канадският гражданин Киро Мустафа е абсолютно неадекватен.
Путин нито го е срам, нито го е страх. Кирчо хем го е страх, хем го е срам. Ами че той дойде да прави промяна и да забогатява и хоп някой му обърка плановете.
Кирил Петков се държи крайно неадекватно, той заеква, не говори нормално, защото Чичо Сам му говори в ухото, а Президента има повече здрав разум и често дърпа ушите на Петков  Момчето Кирчо иска да изпраща батальони, иска да даде и самолетчета.
Канадското гражданство е все още актуално. Президентът носи отговорност за Кирил Петковв. Но в условие на война той лесно може да го свали. Америка се опитва да вкара малките страни в конфликта, за да може да си гледат сеира.
Европа очевидно не знае, че даването на оръжие в един конфликт също е незаконнна и тя също е неадекватна
Мисля, че Стефан Янев трябва да замени Кирил Петков.
Българското правителство нямало да гони стабилност по време на война. Ами този човек не е наред или поне не знае какво говори. Ако имахме нормални служби за сигурност те щяха да сезират главния прокурор. ЗАтова правещите конституцията за забранили двойното гражданство да изтрелва хора на ръководни позиции, тъй като така интересите, които тези хора изповядват няма да са само български.
Българското провителство е абсолютно неадекватно и от началото на военния конфликт се държи сякаш е на почивкав Малдивите и случващото не ги касае.
Може ли ми кажете да организираш 5- рейсчета да вървят с 5-7 курса до Украйна и това всяка вечер да се говори като едно и също случило се по новините..Ами това са смешки. Това не е адекватно реагиране на хуманитарната криза.

Ето я истинатата -
https://dariknews.bg/novini/bylgariia/petkov-za-ukrajna-otbranitelnata-ni-strategiia-shte-e-izgradena-izcialo-na-baza-na-bylgarskata-armiia-2298381

Любимият ми псевдообраз Киряк Петко Мустафа с почин към най-гнусния девиз на комунистите- Дайте да дадем

Киряк Петко и Асен Василев оцениха позицията на президента за позорна, защото са командвани от американците.. Правителството не мисли за българските граждани, а за американските интереси, които умират от смях да гледат как бивата пета колона на Русия застава срещщу нея. Затова бе освободен и Стефан Янев. Веднага американците сложиха сигурен псевдоянки на поста.
Никой не казва, че Русия е права. Но всички българи знаем колко са отмъстителни руснаците, знаем колко български жени бяха изнасилени от руските освободителни войниципо време на Руско-Турската освободителна война.
България трябва да не дава оръжие, но вече е късно, защото обслужваме користните интереси на янките.
Поведението на Зеленски е нагло и хленчещо, непристойно за мъж. Но нека ви припомня, че преди години Украйна спря газопровода на Руската Федерация към Европа през нея. Затова сега Путин ги нарича фашисти и това бее причината Русия да използва Анхела Меркел и Бойко Борисов да построи два обходни газопровода, което направи възможно двата заобиколни газови пътища да дадат възможност на Русия да нападне Украйна.
Урсула би следвало да разследва строежите на Меркел и Борисов на обходните газопроводи, тъй като така Путин рреализира плановете си за военна инвазия в Украйна. Заради алчността на Европа от газ се роди войната на Путин. За наглостта на украинските лидери да се опълчват на Путин, се стартира една нелепа война. Каква вина има България във всичко това. Никаква. Тогава защо трябва да има позиция една дребна държава. Ако тя има позиция то тя трябва да е миротворна или неутрална, но нашите правителствени политици са американски продавци.

Нашето лудо момче Киряки Мустафа страда от раздвоение на личността, защото той не знае когато той е държавата и кога той не е държавата.
Аз никога през живота не съм виждал толкова объркано и пълно спротиворечиви проблеми същество. Може ли да ти спират газа, да имаш неподходящи договори за газ от всички възможни страни, да изнасяш незаконно произведено в България оръжие за Украйна чрез Полша и някрая да ти хрумне крайно патологичното решение да искаш от българския народ по една запрата от всеки работещ калпак, за да платим двойно за помощта за Украйна.
Може би този човек вижда българския народ в потури и сякаш гледа народа си със слънчеви очила. Велесо момоченце, което не вижда собствените си проблеми и правейки се на фалшиво велик, ходи и дава акъл за чужди извъндържавни проблеми.
Аз смея да твърдя, че Кирояк Петко е посланник на асамблеята Значе на Мира, но света не е мирен, а той още повече.
Това момече не може да се оправи, търси майка си и бащша си и страшно го сърби за нови парламентарни избори, защото не му понася властта.
Навремето най-гнусните и стисливи комунисти откърмени с почина на Бай Ганьо, но обикновено председатели на ОФ или партийната структура, когато хич не искат да дадат пари за нечия кауза, ставаха пред пълната зала, обръщаха се нагло към аудиторията и казваха, Колеги и другари, дайде да дадем, но сами разбирате, че това не се отнася за тях самите.
Аз бих предложил да мине на постоянен дарителски режим да отдава заплатата си от министерски съвет от тук до края на мандата си, като между другото мине на хляб и сол, за да изстрада мъченически своята доброволна позиция да бъде новата Жана Дарк в българската политика, където той е явен нигерийски трол, командван от Зеленския театрал.
Би ли му обяснил някой, че той не е премиер на Украйна, а на България, не е също така и на Канада.
И ако утре Кирето даде оставка, защото е на милиметри да му я поискат коалиционните партньори, аз ще гласувам подобни недоразумения, спуснати от Херо Мустафа да не припарват в Министерски съвет. Стига парашутисти.
Нали разбирате, че заплатата на Кипяк Петко е нищожна пред еднократната сумарна заплата на 2 милиона българи. Ето затова девиза "Дайте да дадем" е толкова гнусен. Питам в задачата за малоумни защо заплатата на Киряк Петко трябва да е само една, все пак той е бизнесмен - това ли му се откъсна от сърцето.
ЦИничните каси на Киряк Петко не могат да пазят здравето на украинските  бежанци, но това не пречи човека да желае заплатите на народа.
Като видя, че не може да даде оръжие, комплексираното човече измисли да ремонтират бойната техника на Украйна в български заводи. Питам се Корнелия ли ще прати да организира ремонта.
Може ли някой да ми обясни защо Киряки в е Киев. Трубадур лие,  театрал или комплексар.
Уверен съм, че ще се върне с цяла кошница небивали енергийни предложения от разбитата Украйна.





Гласувай:
9



1. deathmetalverses - Преди 9 месеца
01.03.2022 07:48
Изказах хипотеза, че е агент на специалните служби на една голяма държава в Северна Америка, ама никой не ме чу... Курчо Путко-Ров, де!!! И се държи като такъв!!!! Не ви ли прави впечатление?!
цитирай
2. apollon - Много голямо впечатление ми прави, ...
01.03.2022 14:43
Много голямо впечатление ми прави, въпроса е, че няма орган, който да следи за държавната сигурност. Всъщност България няма орган за държавна сигурност.
цитирай
3. apollon - Иначе полицейщина колкото искаш, ...
01.03.2022 14:43
Иначе полицейщина колкото искаш, част от нея е даже рекетьорска.

Ей голяма снежна топка изяде в сурата Кирето днеска -заслужава си, заради голямата му американска уста да праща батальони в Украйна. Чудя се защо България е обучителна станция на пишман ненаучени политически недоносчета.
цитирай
4. apollon - http://real-eod. mtak/7645/1...
11.04.2022 23:02
http://real-eod.mtak/7645/1/964.227.pdf
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: apollon
Категория: Изкуство
Прочетен: 14471482
Постинги: 5335
Коментари: 10421
Гласове: 19320
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031