Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
23.02.2022 11:36 - Болният мозък на Путин - войната стартира
Автор: apollon Категория: Политика   
Прочетен: 16431 Коментари: 9 Гласове:
6

Последна промяна: 26.06.2022 20:59

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
В живота си съм забелязал, че най страшните хора са тези, които презират недъзите си .
Бибисикемите са най-страшните хора на света - те са опасни, комплексите им могат да бъдат ужасяващи, ако са израснали в неподходяща среда.
Оставяме на страна комплексите на Путлер.
Истината е, чевсичко започна от безумното поведение на Тръмп - той бе катализатора, обявявайки икономическата си война срещу Китай. Като идеологически братя това беше хвърляне на ръкавицата и в лицето на Русия.
Путин се разбираше прекрасно с Тръмп, защото и двамата са наследствено обременени, тоест луди и това личи на всички фотографии, в които медиите улавят техните образи.
Много хора си мислят  че Путин не е луд, но той просто е арогантен.
Спомням си дядо ми, който беше планински водач и ми казваше, че когато срещнеш мечка, която няма къде да избяга, тя върви точно срещу човека и задължително го напада. Същото е с  Путин. Разширяването на Нато и огромните разходи на Путин за военно-промишления комплекс на Русия, го карат да върви само напред.
Уважаеми политици, хора, анализатори и социолози, когато руската мечка тръгне тя не се връща назад.
Невъзможно е да войната да бъде спряна. Няма дипломация, която да отвърне Путин. Наивници са политическите анализатори и коментатори, а дори и дипломати, които твърдят, че войната може да бъде спряна.
Доводи за зопчването на войната до 100 -дни -
Дислоцирането на войски е скъпо мероприятие.
Преместването на военна сила става само ако е налице дълготрайна военна стратегия.
Заявките на Путин за освобождаване на източния блок от НАТО означава, че Путин държи да върне със атаката в Украйна цялата полиневропейска пица от сърцето на Европа. Комплексите на Руската мечка за Третият РИм стигат дотам Русия от 1 века да държи в подчинение крепостните селяни на източноевропейските републики.
Особен комплекс за Путин е България просто защото цялото културно наследство на Путин идва от България и той е изключително ревнив към нея.
Арогантният тон на Путин показва твърда решимост за прекрояване на новите граници на Европа.
Виждайки мерките спрямо Китай, Путин въобще не е уплашен от икономическите мерки на Европа и Байдън, тъй като загубените пари на Путин, е бъдат компенсирани от богатствата спечелени от войната.
Това че Путин е луд, не го прави автоматично идиот. Интелигентната лудост е много по-зловредна за света от идиотията.
Западът просто не разбира политическата логика на Русия от 18 век.
Целта на войната срещу Украйна не са Дунецка и Луганска област. Те са цялостното разбиране на страната, което да даде възможност на страха на България, Румъния и другите сателите сами да паднат в гравитацията на Путин със средствата на заплахите и страха. Целта е също връщането на източен Берлин в лоното на Руската империя.
Всъщност руснаците са луди на темата Втора Световна Война.  Очувидно новите действия са вид реваншистка политика по възстановяване сферите на влияние в Източникя блок на Европа.
Някои нецелесъозени коментари казват, че заради 70 годишната възраст на диктатора, той нямало как повече да търпи да се изяви във военно отношшение и затова било време да обяви война.
Не възрастта, а мъжкия климактериум у генералите на РУсия и на Путин са причината за неизбежните военни действия
Войната на Русия с Украйна е война срещу България.
PS -  Има хора, които по рождение имат бръмбари в главата. Путин не е особено добър оратор, но е бивш военен, арогантен е и е грандоман. Всички бибисикеми искат да пораснат и да гледат хората отвисоко, а не те да гледат от ниското. Така че не е нужно да си оратор , за да обявиш лесно война.

Има хора, които пред хората мълчат, а зад гърба им или писмено се зъбят като косатки. На тези хора мозъкът им го ядят мозъчни червеи.

Кой е виновен за лудостта на Путин? Един луд никога не идва сам. Преди всички беше педемаршала Ленин. Преди да дойде Путин за срам на целия руски народ дойде мазомаршала Сталин - срам и за Русия, срам и за Човечеството. Той непосредствено доведе педоф-маршала Хрусчов - доказан лудяга без никакво мъжко присъствие, по-скоро селски глашатай или кръчмар.  Той призна Украйна за независима и това дава сега повод на Путин да бъде братушката спасител и погребчик на Украйна. После след хилещия се малоумник Хрусчов идва педофмаршала Леонид Брежнев. След него идват малките педофмаршали Андропов и Черненко, После идва най-големия педемаршал Горбачов и по-малкия педофмаршал Елцин.
Трябва да кажем, че това не са лидери, а кукловодни марионетки. Всички приличат на колхозни кръчмари.
Но има по-голям американски виновник Путин да стане диктатор.  И това е човека, който нищо не разбираше от политика - МакДоналд Макинтош Тръмпаджийски, който раздели НАТО на Европейски и Америански алианс, което разбира се му косваше постта. От гледната точка на бизнесмен съобразно рецесията в щатите и икономическата война с Китай с цел свиване на разходите това бе правилно решение, но от гледна точка на политиката това бе катастрофално решение. За да снижи разходите Тръмп изтегли всички американски военни сили по света и така спести милиарди на данъкоплатците, което даде превес на Путин да стане новия световен жандарм. Кажете ми сега кой луд е виновен - Тръмп или Путин? Просто е - единия луд дава баничка на другия. Считам че спокойно безпомощния Запад може да издаде книгата Психопатология на съветските политически лидери.


Как ще празнува Трети март посткомунална България. Русофилията като състояние на духа.
Дори в националния си празник България отдава почит на чужди сили, а е съвсем ясно, че това е завоевателна война, която откъсва Македония от България и ние до ден днешен сме благодарни, че ни има. И както Крим се анексира към империята, така империята ни иска като една малка перла в короната си.
Много ми е смешно как е празнуват променените политици на България. Би следвало Трети март да празнува Българското опъчение, а не да се признава, че Русия ни е осбодила. И ето довод за още един референдум . освобождава ли ни или не ни освобождава Иперска Рус. Аз смятам , че още не ни е осободила и много нейни подлоги шетат из дебрите на Триъгълника на властта.
Иначе толкова години още не знаем какво празнуваме - една имперска победа, която без да ни задължава, свойски ни кара да се навеждаме до земята и да благодарим за свободата. Нима Левски не беше убит от граф Игнатиев и Найден Геров - двама много ерудирани "татковинолюбители", подлоги на руската политика.
И така българското население е в амок и десетилетия наред не знае какво да чества за националния си празник - силата на руските орди или силата на своето национално опълчение. Никой не знае. Никой не може да отговори години наред. Няма нормално мислещ историк, който да посочи верния път.
Много комунисти в България искат Путин да прескочи Украйна, да влезе в България и да ги освободи от западно иго. Ето по този въпрос трябва да бъде направен референдум, за да се види колко от българското население е с промити мозъци. 50 години пропаганда очевидно дава своите горчиви плодове и дълбоки корени. Пак под руско влияние и настояване беше създадена от самата Комбългария ОМО-Илинден, чийто членове бяха подкупени с пари, за да казват, че са етнически македонци и Пиринска Македония по заповед на Русия да бъде естествено анексирана към Македония. Затова и един от българските революционери Гоце Делчев е крайъгълен камък на тези изкуствено създадени от КГБ спорове.
Проблемите с Македония са заложени като бомба със закъснител от КГБ. Нещо повече. С войната в Украйна Путин цели да забави и отложи влизането на Македония в НАТО и ЕС.
И ето аз ви питам, тъй като не съм наясно. Какво празува България на Трети Март. Създаване на княжество и държава с руско поставено лице като княз, създаване на марионетен режим, създаване на русифилска общност ли, създаване на един балкански сателит ли, който е още сателит до ден днешен..В управлението продължава да участва БСП, което против репресиите срещу Путин - значи това е една българска партия с Путинова ориентация и тя участва в днешното управление.
Добри узкуството не може да даед отговвор на нерешените сложни исторически въпроси. Защото в България история се прави само с политическа бухалка.
Аз просто пледирам СЗО да обяви Русофилията като страшно психическо разстройство, което пречи на родолюбието и патриотизма. Също така смятам, че русофилията е заразна, предава по наследство и е по страшна от ковид мутациите, тъй като зад нея стоят 80 години пропаганда.
Ако си българин и страдаш от русофилия, то ти не съм истински българин, защото не си българофил и следователно си някаква друга форма на съществуване.
Русофилството е чиста форма на българофобство и винаги е подплътено с подкуп, тоест за да бъде човек русофил и не българофил той трябва да е заемал сладка служба или да му е платено да бъде русофил. Затова русофилите са равнозначни на предатели и антинационалисти, а държава, която е лишена от националисти, тя не е държава.
Как подкупваха навреме русофилите - дай да го уредим това момче, то е наше момче. И подкупът е готов - добра служба, добро заплащане, добри премии като дедето на русофила задължително се урежда и то и следователно става наследствен русофил.
Как точно се формулира термина русофил. Русофил е българин или друг субект, който в резултат на пропаганда или директен подкуп, в резултат на крайно вопиющите си нужди за екзистенция, ууврежда съзнателно своето ментално здраве, формулирайки национализма като мръсна дума и хранейки се от режима на русофилията изгражда себе си и своите деца като партийни и политически зомбита. Поради менталните си увреждания русофила смята своите политически възгледи като патриотични, което е парадоксално, тъй като патриота не може да бъде русофил, но с помощта на редовни партийни заседания на партията или ОФ, той промива мисленето и бива принуден да мисли, че е хем патриот, хем русофил, а реално едното изключва другого.
По повод на инвазията в Украйна много хора предлагат Трети март да не се празнува. Другари сега ли трябвашше да се сетите. Ама и вашите родители е могло да бъдат РЕМС и затова така да сте закъснели.
Ами това не е ли отстъпничество. Нима трети март не може да чества българското опълчение. Прочетете колко българи доброволци загиват в тази страна. И ако българите не празнуваме трети март не е ли проява това на русофилия, която да атакуваме един безумен русофил като Путин. Той няма да се засрами, няма да се притесни от подобни ходове, а просто ще насочи танкове където си пожелае към своите русофилски общности.



Гласувай:
6



1. germus - А ти?
23.02.2022 14:15
Муууууууххххуууйй
цитирай
2. apollon - хехе -руснак ли си или гледаш много ...
23.02.2022 14:20
хехе -руснак ли си или гледаш много Алфа
цитирай
3. kvg55 - apollon,
23.02.2022 15:15
Луди са западняците. И нагли лицемери.
цитирай
4. apollon - Точно това се опитвам да кажа че и ...
23.02.2022 15:42
Точно това се опитвам да кажа че и западняците също са луди и думите ми за Тръмп го потвърждават.
цитирай
5. robert - отговор:
23.02.2022 18:29
Така и не разбрах основната посоката на блога... това няма значение.

Мисля, че положението е сериозно...

Смятам, че западът бърка много с Русия. Приемането на Украйна в НАТО е абсолютно недопустимо за сигурността на Русия... Положението досущ наподобава Кубинската криза. НАТО няма работа до границите на Русия...

Никой не желае Феодалната система на Русия. Скорошните събитията в Казахстан са доказателство. Корумпираната система на Русия не подлежи на модернизиране... Тя ще от-живее с времето. Икономиката на Русия зависи 30% от природни ресурси и приключването на нефта е дефакто краят на империята. Тук е мястото да припомня крилатата фраза на Хелмут Кол за Русия: "Русия е Горна Волта с ядрено оръжие"...

България ще се лута в тъмнина и мизерия докато не скъса с феодалната руска система, която господства в страната...Българите хронично страдат от арогантност, неграмотност, просташко любопитство, липса на каквато и да е дисциплина и прочие... Подобно на Русия мафията в България е овластена... Русия хвърля милиарди за да дестабилизира България... Същият сценарий има и Западът. Проспериращите страни се нуждаят от робски страни като България за да слугуват...

Наздраве...
цитирай
6. apollon - Брей колко съм умен - познал с цял ...
24.02.2022 12:19
Брей колко съм умен - познал с цял един ден в аванс, че войната започва. Евала на мен само дето загубите са за всички нас.
цитирай
7. apollon - Трябва да ви кажа, че един ден може да ...
24.02.2022 15:23
Трябва да ви кажа, че един ден може да спаси живота на човек
цитирай
8. bojil - Много точно мнение, пророческо ...
24.02.2022 17:42
Много точно мнение, пророческо дори- поздравления!
цитирай
9. apollon - Кофтито
25.02.2022 08:33
Кофтито е дето става дума за лош пророк
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: apollon
Категория: Изкуство
Прочетен: 14466329
Постинги: 5335
Коментари: 10421
Гласове: 19320
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031