Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
13.05.2021 08:04 - Сигнал до Narod.bg: Иван Пилето бяга в Турция! Олигархът на Бойко трепери да не свърши като Мишо Бирата Само в Narod.bg: Вижте имението на „градусите“ Иван и
Автор: zahariada Категория: Политика   
Прочетен: 1629 Коментари: 3 Гласове:
4

Последна промяна: 13.05.2021 08:06

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 image

ДНЕСМНЕНИЯ Сигнал до Narod.bg: Иван Пилето бяга в Турция! Олигархът на Бойко трепери да не свърши като Мишо Бирата

imageОт Admin на 12.05.2021

Частният олигарх на Бойко Борисов – Иван Ангелов – Пилето, се изнесе в Турция! Шефът на компрометираната „Градус” се връща у нас под сериозна охрана само за разпитите в Комисията по ревизията, която обаче вече е закрита.

Причината е, че президентът Румен Радев днес разпусна с указ 45-ото Народно събрание. То ще остане в историята като най-кратко просъществувалото и с факта, че не можа да излъчи кабинет, както и със скандалите около Комисията за проверка на управлението на хунтата ГЕРБ, в която лъснаха страшни неща за Бойко и неговите разбойници.

image

Ромският мултимилионер Иван Ангелов се крие поради основателен страх, че ще „намаже оловото”. Баровецът от Панагюрище бил наясно, че лъсналите мутренски обвързаности и десетките сигнали за рекетирани и закрити бизнеси може да му костват живота точно като на Мишо Бирата, разкри източник на Narod.bg, пожелал анонимност.

На 30 март 2011 г. Михаил Михов, шеф на федерацията по баскетбол и собственик на пивоварната “Леденика”, нашумял от скандала с подслушването на тогавашния шеф на митниците Ваньо Танов, издъхна мистериозно в хотел “Правец Ризорт” на друг олигарх на Бойко – Вальо Златев.

image

След трагедията властите прибързано пуснаха уточнение, че бизнесменът, на когото Бойко обещал, че няма да го закача, си отишъл от масивен инфаркт.

За да предотврати подобна „мистериозна болест” Иван Пилето се установил в неназована точка в Турция и наел специално обучени охранители.

Поводи за страх около „градуса” колкото искаш. Последно излезе новината, че собственикът на дружество за зеленчукопроизводство „Агро Бел 2001” Павел Славчев Стоименов е подал в понеделник, 10 май 2021 г., сигнал в парламентарната Комисия по ревизия, оглавявана от Мая Манолова.

Сигналът му е срещу именно собственика на „Градус” АД Иван Ангелов – Пилето и дружеството „Г 8” (Стара Загора) заради рекет, заплахи и палежи на офис помещения.

Както и за рейдърство – отнемане на фирма на италиански производител на домати в Пловдивско.

„Ще намажете олово” била една от заплахите на „емисарите” на Пилето, сподели фермерът пред народните представители.



image

Лука (вляво) и Иван Ангелови са едни от най-близките до Баце схемаджии ДНЕСМНЕНИЯ Само в Narod.bg: Вижте имението на „градусите“ Иван и Лука Ангелови, в което въртят крадливи схеми с Бойко Борисов (ГАЛЕРИЯ)

imageОт Admin на 10.05.2021

Ето го имението за няколко десетки милиона лева на братята Иван и Лука Ангелови в Стара Загора, в което шефовете на „Градус” и техният закрилник Бойко Борисов въртят крадливи схеми, с които пълнят сейфове и чекмеджета.

Източник на Narod.bg, забележете, от ГЕРБ, сам настоя да ни изпрати снимки на баровската хасиенда, изключително разочарован от разкритията за любимия му премиер, които направи в НС агробизнесменът Светослав Илчовски.

Офицер от НСО пред Narod.bg: Синът на Иван Ангелов – Пилето посети Бойко над 200 пъти в „Бояна”, носеше пачките от корупцията

„Досега все отказвах да повярвам на всички скандални снимки и истории за Борисов, но това преля чашата, очевидно лидерът на ГЕРБ е един по телевизора и друг в живота. Затова ви изпращам тези кадри, нека се види в какъв лукс живеят най-близките му”, пише потресеният гербер.

Ромите Иван и Лука заедно със семействата си живеят в супер скъпарско имение в подножието на парк Аязмото в Стара Загора на границата с Щаба на дивизията, на чиято територия има три военни поделения.

Имотът на шефовете на „Градус” се простира на цели 42 декара.

Братята обитават идентични къщи. Не е ясно как са получили разрешително за строежа, в Стара Загора се говори, че това е станало с помощта на силната преди години социалистка и бивш социален министър Емилия Масларова (очаквайте продължение по темата, б.ред.).

Със сигурност обаче пръст в историята има един от най-близките до братята политици – Георги Първанов, на когото са официални спонсори на кампанията за първия президентски мандат. Говори се, че Гоце и до ден днешен получава „бонуси” от босовете на „Градус”.

Интересното е, че когато Бойко Борисов посещава имението на Иван Пилето, за да мислят нови грабителски схеми, военният караул, който охранява Щаба на дивизията, получава заповед са се оттегли от поста, за да не хвърля любопитни погледи на срещата между дон Корлеоне от Банкя и смуглия бизнесмен от Панагюрище.

ОЧАКВАЙТЕ ПРОДЪЛЖЕНИЕ, за да научите кой набута Иван и Лука Ангелови в големия бизнес

  •  
  • image
  • image
  • image
  • image
  • image
  • image
  • image
  • image
  • image
  • image
  • image
  • image
  • image
  • image
  • image
  • image
  • image
 



Гласувай:
5



Спечели и ти от своя блог!
1. djani - Ега ти грозните "палати"...
14.05.2021 09:31
И ако на този безвкусен мутробарок, ограден с бетонна ограда се казва "суперскъпарско имение"? Поне да беше като замъка в Равадиново. Нормално е в това безвкусно нещо да живеят алчни плъхоци. Но, става за детски оздравителен лагер след конфискация...
цитирай
2. zahariada - Да
14.05.2021 10:00
Така е.
цитирай
3. doktora757 - Само с конфискация няма да мине - ще ...
18.05.2021 18:28
Само с конфискация няма да мине - ще има и лежачка в панделата поне за 20 години!...... Мамицата им циганска и на тия и на Боко Кратуната!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: zahariada
Категория: Политика
Прочетен: 39739555
Постинги: 21940
Коментари: 21633
Гласове: 31017
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031