Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
09.03.2012 20:11 - Разкритията на един посветен
Автор: podvodni Категория: Политика   
Прочетен: 9072 Коментари: 7 Гласове:
12


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Ако сте човек който се вълнува от бонусите на сегашното или предишното управление, ако се интересувате от живота на "светските личности" или сте човек определящ се като демократ, комунист, либерал или подобни простотии,  спрете до тук и излезте от поста. За вас четенетона поста  ще бъде изключително дълъг и мъчителен, не само за разбиране, но и за четене, процес. Защото поста наистина е не само дълъг, но изисква голяма доза познание и усилие за да бъде разбран. Нарочно не го разбих на части защото информацията е много ценна и не трябва да се разкъсва.
За останалите - Ако Вие имате търпението да го прочетете изцяло, то сте вече една крачка напред.. Приятно четене !!
Подводни
______________________________________________________________________________
Копирано от "Паралелна реалност"

Нещо изключително се случи в един форум, в продължение на няколко дни и предизвика голямо оживление на определени места в интернет. Човек с прякора „Посветен” заяви, че е от доминираща кръвна линия и позволи на хората от форума да го попитат всичко, което поискат. Първоначално изглеждаше като поредната интернет-измама, някои неангажиращи въпроси бяха последвани от неангажиращи отговори. След това обаче, нещата започнаха да се променят драстично. Всеки, който мислеше логично, осъзна че отговорите, които Посветения даде бяха така конструирани, че да провокират задаването на въпроси, които да достигнат самото ядро на материята. Първите няколко въпроса от страна на Посветения бяха като: „Сигурен ли си, че живееш на планетата, на която си мислиш, че живееш?”, което накара хората да реагират по различен начин от този преди това. Отговорите, които този човек започна да дава, показаха дълбоки познания по философия, история, метафизика, религия, магия, политика; изразени по изключително иновативен начин и провокиращи питащия сам да даде някои от отговорите. Поразяващото е, че Посветения отговаряше на тези въпроси за отрицателно време, като имате предвид, че темите са от различно естество, а някои задълбочени и епични отговори бяха давани за минути. На човек му е странно как ставаше това.. Copy/Pasteот друг форум? Проверих щателно, но изречениета, които той използваше, не можеха да се намерят никъде в интернет. Както един човек отбеляза, това беше нещо повече от случаите на обичайните заподозрени, правещи си шеги. Някои хора започнаха да се изнервят, други пък бяха заинтригувании всичко това доведе до диалог, в който толкова много беше казано, в това число от задаващите въпросите членове на форума, че може да бъде изследвано с години.Звучи трудно за вярване? Прочетете!

                                                     Разкритията нь един посветен

Изявление на Посветения:

Член съм на фамилия от елита, който вие презирате... задайте ми въпрос и ще ви отговоря накратко. Защо? Защото мога.

Въпрос (В): -“Какво означава „фамилия от елита”?

Отговор (О): - Това е изразът, който повечето използват.
Фамилии, които за дълъг период от време са управлявали хора, които не са част от тези кръвни линии.

В: - Какво е мнението ви за „петролния пик"?

О: - В определени кръгове се знае, че петролът се възстановява.Земята произвежда повече петрол/газ, отколкото се използва и вярвате или не, това е естествен процес. „Колкото повече взимате, толкова повече се създава, за да се поддържа балансът”.
Изучавайте пчелите и начина, по който те произвеждат мед и ще разберете.На всичкото отгоре има много места с големи количества природни ресурси, които не са докосвани.

В: - Какви общи черти споделят кръвните линии? И правил ли сте някога секс с дете?

О: - Разберете, че кръвните линии са били избрани да управляват, те не са се появили просто така от въздуха. Душите, които се инкарнират в тези кръвни линии, които управляват, са доведени тук от Вселенския закон. Друго не си заслужава да се споменава.
Вторият въпрос показва, че четете прекалено много Айк – той е инструмент, който бива използван. Но на въпроса, не.

В: - Съжалявам, но никой не ме, и няма да ме управлява!

О: - Една стара приказка:  Перфектният роб е този, който казва „Аз не съм роб”.
Това е както алкохоликът, който казва, че не е алкохолик, поради което той винаги ще бъде алкохолик. Улавяте ли нишката?

В: - Къде елитът държи свои хора с ментални увреждания, предизвикани от кръвосмешения?

О: - Мит е, че кръвосмешенията винаги предизвикват проблеми. Ако двама души, които се възпроизвеждат, са носители на гени, които са с по-добро качество от това на останалите...

В: - Защо ни позволявате да се размножаваме като плъхове, ако популацията е това, което чувствате, че ви заплашва?

О: - 1. Не сме позволявали това, имате повече сили, отколкото предполагате.
2. Популацията не ни заплашва по никакъв начин, това е още един мит.

 Въпрос от собственика на форума: - Любопитен съм, какво мисли член на елита за GLP(Настоящия форум). И така, какво мислите?

О: - Колкото по-разделени са хората, толкова по-лесно е да бъдат управлявани.
Да ги накараш да вярват, че имат в ръцете си меч, който им дава мощ и ги прави способни да се борят срещу „Тъмните сили”, докато това е просто клечка за зъби.
Трябва да бъдете много внимателни на кого давате този въображаем меч, Trinity.
Знаете ли, че не само изречените, но също и написаните думи имат определена вибрация, която оказва непосредствено влияние? И аз бих казал, че голяма част от написаните думи тук не помагат на каузата, за която си мислите, че се борите.

В:  - Какви са религиозните ви възгледи?

О: - Религията е създадена от „нас”. Властващите в момента религии са едно от нещата под тотален контрол. Не съм много компетентен по този въпрос, но християнството, юдаизма, будизма са леко остарели, да се изразя така. Има зрънце истина, но то се дави в море от извращения... ако имаш късмет, то ще изплува.
В какво вярваме ние, няма никакво значение, всичко се върти около Вселенския закон, на който сме проводници.

В: - А какво ще кажете за световната икономика?

О: - Едно от нещата, в които конспиративните теоритици са прави, е че тя се базира на пари, които не съществуват, никога не са съществували и няма да съществуват.
Тези, които притежават банките, притежават също медиите и политиците,така че можете да си представите начина, по който те искат да ви убедят да повярвате.

В: - Кога житото ще бъде отсято от плявата? Искате ли да се отървете от житото и да оставите плявата за ваши роби? И ако да, кога ще стане? (Писна ми от фалшиви дати – моля, бъдете честен този път!)

О: - Знам със сигурност, че няма край на времето, поне не както се описва в религиите, медиите и т.н. Никога не се е предвиждало това място да свърши, не и по начина, по който се описва. Ще има време, в което всеки ще бъде освободен, но това няма да е масово събитие, а ще става един по един... работете върху себе си.

В: - Любопител съм защо елитът не изпълнява управленски функции? Той изглежда по-скоро като паразитиращ на гърба на обществото.

О: - Една риба в океана не може да види птиците, които летят в небето.

В: - Участвал ли сте вие, или някой от фамилията в окултен ритуал и ако да, каква е била същността му?

О: - Ритуалите имат значение, което не може да бъде разбрано от повечето. Те са осъществяване на връзка с по-висши същества, управляващи тази реалност. Ние си вършим работата.

В: -. Трябва да кажа, че вашият Вселенски закон разказа играта на тази планета и на хората доста успешно!

О: - Селяните като вас не разбират, че вие направихте това и никой друг.Между другото, с това изказване удължихте престоя си на Земята с още един живот... моите съболезнования.

В: - Често ли посещавате Бохемската гора и често ли участвате в церемонии и жертвоприношения в чест на Молох... секс с мъжки хомосексуални проститутки, оргии и т.н.?

О: - Тези и подобни на тях места са предназначени за политиците и медиите, те са задължителни. Понякога кръвна линия ще присъства, но няма да участва в тези актове – това не са ритуалите, които правим.

Коментар от Посветения:, - Това бяха много въпроси. На повечето бих отговорил с да, на някои с не. Не вярвайте на всичко, което „гурутата” казват за нас и ще бъдете добре.

В: - Отчитате ли преобладаващият успех на фамилии от организираната престъпност като провал на вашата обща воля?

О: - Те не са там без причина. Въпреки това не са толкова успешни, колкото изглеждат, те са свършени.

В: - Защо продължавате да се опитвате да контролирате масовото съзнание чрез разпространяване на страх по всеки възможен начин?  Защо не направите знанието свободно – така, както е замислено да бъде преди много години, писменият свят разгръща силата на истината. Мечът бе даден на „овцете” и скоро ще настъпи денят на преброяването. Не вярвам в никакъв Закон на вселената или йерархии, ние всички сме равни в очите на създателя и поради това всеки трябва да отговаря за постъпките си навреме Смирените сега са наследници на Земята, моля се за вас.

О: - Ако такава беше целта, това щеше да бъде направено незабавно. Не разбирате какво наистина представлява светът, в който живеем.

В: - Нямам въпроси. Искам обаче да заявя нещо. Дойде времето за преброяване.

О: - Не е.

В: - Най-добрият роб е този, който се мисли за свободен....в края на краищата всичко е въпрос на гени, нали? Какво мислите за самоклонирането? Вярно ли е, че планетата е изпълнена с фалшиви врагове и съюзници?

О: - Това е начинът, по който стават нещата поначало... относно робите. Ако четете внимателно, ще разберете. На последния въпрос отговорът е да, няма истински съюзници или врагове.

В: - Ако наистина сте този, за когото се смятате, тогава ще знаете, че вие и вашия род сте в голяма опасност. За кратко сте тук и тези, към които принадлежите, и които са във вашето постранство, както казваме ние, вече го знаят! Представям си, че са много заети точно в този момент. Но разбира се, трябва да запазите самообладание, дори когато знаете, че битката, която водите, е предварително обречена на загуба. Лично аз ще бъда много щастлив да доживея този ден... той ще настъпи по-скоро, отколкото вие смятате ;)

О: - Няма край на времето. Преди време, хората почти докараха нещата до там и тогава ги сполетяха беди... какво виждате сега? Наистина ли живеете на планетата, на която си мислите, че сте?

 

В: - „По-висшите същества, контролиращи тази реалност” – служите ли им? С какво име ги наричате? Виждал ли сте ги някога? Къде се намират?

О: - Те проникват навсякъде и са добронамерени.

В: - Пропуснахте въпроса ми за Пентагона, това означава ли, че няма да отговорите?

О: - Има ли значение какво го удари?

В: - Прекалено много измъквания от въпроси.

О: - Не съм подписал договор, гласящ, че трябва да отговарям на всичко. Някои въпроси не се нуждаят от отговор, а други не означават нищо, дори да си мислите обратното. Ще се върна утре.

 9/25/2005

Изявление на Посветения: - Колко странно, че някои от вас, които говорят за любов, светлина и мир, са същите, които две изречения по-късно ругаят и говорят за убийства на други, самодоволни от убедеността си, че това ще е скоро.
Сигурни ли сте, че сте на „добрата” страна?
За тези, които са малко по-умни – питайте и ще ви отговоря по начина, който избера. Преди да зададете въпрос, насилете се и се опитайте да помислите извън рамките и ограниченията, които другите са създали у вас... задайте истински въпрос, за който сте мислили, формулирайте го в детайли.
Относно останалите, ако успеете да се отървете от ругаенето, омразата, фанатизма и предубежденията (които са базирани на невероятната мъдрост на вашите гурута), това ще покаже, че сте на малко по-високо еволюционно стъпало от обичайното.
Няма да отговоря на всички въпроси – понякога, защото просто е очевидно, ако помислите, че на тях или на части от тях вече е отговорено. Друг път, защото просто нямам задължение да го направя.

В: - Бил Гейтс по-високо в йерархията ли е от вас? Ами кралица Елизабет? Арабин ли сте? Можете ли да контролирате петрола вместо арабите?

О: - Тези, на които знаете имената, не са истинските кръвни линии, както ви е било казано от теоритиците. Те не са тези, които поръчват музиката. Тези, които споменахте, просто правят това, което им е казано, по начин, по който им е казано. Няма значение от каква раса съм, това не оказва влияние на нищо. Петролът е вече под пълен контрол, както всички природни ресурси.

В: - Защо визуализацията работи?

О: - Тя не работи за всички, човек трябва да достигне определено ниво на духовно развитие. Това означава да живее по стриктни правила, които да прилага върху всичко, което прави в живота. Повечето хора нямат дисциплината, необходима за достигането на такова ниво. Някои тук твърдят, че са достигнали това ниво, но аз знам, дори без да са ми известни никакви факти за техния живот, че те са много по-далеч от това, отколкото си мислят. „Визуализацията” работи, защото тя е съществена част от процеса на творене в тази материална вселена. Вселената е живо същество, което използва своето съзнание, за да твори и съществата, които създава, могат да имат същата сила в определени граници.

В: - Кой използва Айк? И, по-добрият въпрос е, защо?

О:  - Айк има свое ядро от истина, която се опитва да разпространи. Каквото той не осъзнава, е че това всъщност работи срещу него. Частта с рептилиите беше посята чрез агенти, работещи за кръвните линии. За период от 7-8 месеца, той беше бомбардиран с „жертви”, свидетели на рептилианска трансформация, сатанистки ритуали и пр.; по такъв начин, че той да не може да не повярва. Понякога „свидетелите”бяха водени при него по няколко пъти на ден, в зависимост от местонахождението му. Други като Айк (и имамного повечеот тях, отколкото си представяте) са били захранвани с подобни истории.
Аз наистина не съм рептилия.
Въпросът „защо?”, не се нуждае от отговор.

В:  - Здравейте, Посветен! Част ли сте от Вселенското братство?Себе си ли сте? Или част от манипулиращите Матрицата? Будните умове биха искали да знаят, поне аз съм напълно объркан. Казвате, че ние ви презираме, но аз не мога да си представя презиране на същност от Вселенското царство. След това, държите се като част от „Елитните кръвни линии”на Земята, но какво общо имат те с духовния свят?Тук отново съм объркан. Може ли да внесете яснота? Просто, какво Е Елитът, когото казвате, че презираме, и който очевидно държи всички „скрити козове”???

О:  - Объркан сте, защото сте приел версията на другите за „истината”и мислите, че имате визия за общата картина, но това, което казвам, разрушава голяма част от нея. Има грешно разбиране относно кръвните линии...определено въпросите, които се задават тук, доказват това. Но има причина за това и тя обслужва важна цел. Ние манипулираме този свят само доколкото ни е позволено от Вселенския закон. Ние ви снабдяваме с инструментите и след това зависи от вас да определите начина, по който ще ги използвате. Те могат да бъдат използвани по вреден начин, но никой не ви принуждава да ги използвате по такъв начин...вие сами избирате. Така че презирането на тези, осигуряващи ви инструментите, които вие доброволно избирате да опорочите, е нещо като опит за прикриване на следите от ваша страна.
Получавате това, което заслужавате, това е начинът, по който вселената работи. Ние изпълняваме дълга си, правете го и вие.

В: - Има много стара мисъл, незаписана в съвременната история, че „дяволът не знае, че е дявол...той мисли, че е Бог.”

О: - Невярно. Това всъщност показва, че хората, които се борят със „злото”, всъщност се борят с „доброто”.

В: - „Не разбирате това, което този свят наистина представлява”. Може ли да обясните по-подробно това ваше изказване?

О: - Само ако формулирате въпроса и разберете, че определени въпроси имат нужда да бъдат отговорени от самите вас, в противен случай те нямат смисъл.

В: - Следващия път няма да се върна на вашата планета. Нека ви е яд.

О: - Какво ви дава впечатлението, че имате думата по този въпрос?

В: - Каква е причината, поради която дойдохте на тази планета?

О: - Почти същата като вашата.

В: - Кои „елитни”фамилии са достатъчно добре известни, за да бъдат „презирани”?
Dubya, ти ли си това?

О:  - За да изясним това веднъж завинаги...семейство Буш не са кръвна линия...всъщност те са част от вашия вид и искат да бъдат обожествявани от него.
Ще обобщя отново накратко – тези, които притежават добре познати лица или имена не са преки кръвни линии. Те не са творците и командващите, те просто правят това, което им се казва. Буш, Клинтън, Шарон, Арафат, Хитлер, Далай Лама, Мандела, Блеър, Гор, Чавес, Ганди, Кенеди, Ленън, Дилън, Айнщайн, Микеланджело, папите, Цезар, Аристотел, Херодот, Ехнатон, те всички действат или са действали според нарежданията. Тези хора, които жадуват за признание и възхвала от страна на вашия вид, дори не биха били допуснати в една стая с някои от хората, с които съм свързан.

Въпрос от собственика на форума: - Посветен, вместо да им дам меч (или клечка за зъби), аз им давам лист и химикал. Както казахте, думите имат вибрация и влияние.
И въпреки, че много от написаните тук думи противоречат на единното съзнание, някои звучат правдоподобно. Ако бяха по-малко думите, щеше ли да има по-голямо значение? Наскоро един мой приятел ме попита: „Какво правиш, когато водиш в играта?” Това изглеждаше като въпрос, който може да се приложи и във вашето положение. Моят отговор беше: „спасяваш толкова, колкото можеш”.
Любопитно ми е да разбера, какъв е вашият отговор?

О: - Ако има бързо действие, това вече не е текст и перо, а меч – въображаем, но все пак меч. И той не действа по начина, по който си мислите, че действа. Казвате, че повечето противоречат на единното съзнание и това е вярно, всъщност всички противоречат. Не можете да имате два противоположни типове същности по едно и също време и на едно й също място, без значение, че имат един и същ източник. Което означава, че една от двете не е налична тук. Трябва ли да ви казвам кое от двете е?
Относно дирижирането на играта. Как човек разбира, че печелят играта? Дали някой друг им го казва? Ако победителят не е все още победител, той играе като един човек, което означава, че ще прави грешки. Той ще мисли грешно и ще действа грешно. Хората ще започнат да го слушат и ще усвояват грешните мнения и начина на живот... той ще направи по-лошо отколкото един кръвен род всъщност има силата да направи лично. Това е причината „лидерите” да се съдават за тези от вас, които водите играта. Исус от Назарет е добър пример. Той беше създаден, този човек има много последователи, те са убивали и все още убиват в негово име(Буш).
Исус от Назарет не беше господар на играта, той беше марионетка, използвана в играта и все още е сред вас, обслужвайки плана. Така че можете да си мислите, че съхранявате толкова, колкото можете точно като него, но дали наистина го правите?
Как бих отговорил на въпроса „Какво правите, когато печелите играта?”
Шах и мат.

В: - Земята затвор ли е?

О: - Да, и дори по-лошо. Тези, които вярват в обратното никога няма да я напуснат.

В: - Сега при намалението на популацията имаме няколко беди като СПИН..., както и да е, това беше усещането ми, че „освобождаването” на подобни зарази ще е тенденция, успешно скрита в хаоса, създаден от друго събитие. Какво ще кажете за това?

О:  - Няма план за редуциране на населението, това е изцяло в ръцете на хората.
Обаче определени събития се разглеждат така, че все едно обслужват друга цел... погрешно схващане. Защото то се представя като популационна редукция, което не означава, че е точно това. Ако целта беше редуциране на населението, тя щеше да бъде изпълнена много отдавна в рамките на няколко седмици.Всъщност обратното е по-вярно в много райони на планетата. Това, което казвате, може да стане, но то ще бъде направено от тези, контролиращи по-ниските нива. Хората, които са се издигнали на по-високи нива правят това по време на ежедневните си задачи, както предполагате.

В: - Съществувал ли е Яхве реално на Земята? Или е бил измислица, сътворена от фантазията на евреите по време на управлението на гърците в Палестина?

О: - Ако името на човека е публично известно, това означава, че е фабрикувано.
Яхве е представял епоха, където контролът над тълпата се е оформил.

В: - Значи Мормоните са единствените, които са насочили усилията си в правилан посока. Власт и всичко това.

О: - Не.

В: - 1)Не ви ли става лошо и да ви писва от липсата на истинска качествена музика и филми? С вашата сила, пари, влияние защо не ги вложите в нещо наистина добро?
2)Кои са трите неща, с които е трябвало да се занимавате най-много във връзка с това да объркате плановете на някого? Неща, които са извън директния контрол на всесилните, срещу които вие трябва да се приготвите да се борите.
3) Кой притежава и дирижира шоуто на планетата Земя? Моля, избройте основните групи играчи, отговарящи на различните нива, като започнем от най-високото.Вършат работа и описания, ако не искате да споменавате конкретни имена. Пирамидална структура ли е, или има определен брой фракции, оспорващи си властта?
4) Каква е историята на сивите и все още ли са сред основните играчи?
5) От какво най-много се страхувате?
6) Коя е истинската история, която още не сте ни разказали поради това, че още не сме ви попитали?

О: - 1. Тези, които търсят упорито, ще намерят бисерите в музиката, всъщност те са на открито.  Не е наша задача да ви просветляваме, тя е ваша. Ние осигуряваме инструментите, които могат да се използват по начина, който вие изберете, „добър”или „лош”.
2. Нищо общо с нас, а с марионетките.
3. Формата на пирамида да, но хората забравят за подземната й част. Върхът на пирамидата не е връх.
5. Страхът се базира на физически импулси, физическото не е важно.

В: - Моето родословие по майчина линия води до Крал Чарлс I, но името ми е наследено от Дотто Дотти, който беше капитанът на стрелците на Крал Филипе, и който беше част от успешната акция по запазването на тайната от Меровингите и рицарите Тамплиери. Няма да дискутирам тайната, в която съм сигурен, но не разбирам защо се занимавате с тази сфера, с която се занимавате и аз се занимавам с моята сфера като резултат от това. Това не означава, че съм част от която и да било специфична кръвна линия, която е част от елита, за който говорите, но животът ми е много по-сполучлив от живота на когото и да било, когото познавам научно или професионално, независимо от икономиката (от което идва промяната след малко).Виждам илюзията навсякъде около мен. Обяснете това, моля.

О: - Донякъде вече обясних това. Вашето родословие не е каквото си мислите, че е.
Чарлс I (както и другите „крале”) само играеше по свирката, както неговите сегашни наследници в политиката. Все пак, ако има някакви следи в потеклото ви, които да отиват по-дълбоко от обикновени гени и кръв, за които знаете, тогава със сигурност ще разбирате вашето обкръжение по-добре от останалите. Има хора, които са директно свързани, и те ще се държат по различен начин.

В: - Мислите ли, четази сегашна битка се води на две нива. Сега – на етерно. След хиляди години – на астрално, веднъж, щом хората се освободят от физическите си тела и еволюират в по-висши форми на живот, каквато е тази в астрала. Тогава,цялото шоу започва отново, с различни играчи.

О: - Бъркате няколко различни материи с една. Има само една битка и тя е сега, тук на тази планета и на персонално ниво... Няма враг, който да атакувате, освен себе си. Ако сте заети да атакувате нещо друго, губите ценна енергия и ще се провалите.
Ако се справите, тогава повече няма да има битки.

В: - Скъпи Посветен, Вие заявихте, че имаме инструментите, с които да работим. Можете ли да ни кажете някои от тях, нещо, чрез чието използване можем да се освободим? Вие се съгласихте, че сме на планета-затвор. Предполагам повече като зоопарк, където сме изучавани и наблюдавани. Но ако сме на планета-затвор, значи ние би трябвало да нямаме свободна воля. Така ли е? Благодаря!

О: - Инструментите са в ръцете ви, около вас, навсякъде. Ваша задача е да ги откриете за себе си и след това да ги използвате както намерите за добре...винаги има последствия. Затворниците все още могат да определят какво да правят в своите затвори с инструментите, които са им били предоставени, те могат да решат как да ходят из него, как да говорят, как да мислят... Имате свободна воля, следователно страдате и сте чувствителни към страданието.

В:  - Скъпи Посветен, Благодаря, че отговорихте на първите ми два въпроса и за отделеното време. Трябваше да задам този въпрос с първите два, но уви, правя го сега. Защо да ми давате инструментите, с които да избягам от затвора? Звучи твърде неясно от гледна точка на предназначението, което има затворът.
Винаги съм знаел, че фамилиите, които припознаваме като имащи власт, са движени от ръце, които не можем да видим и никога няма да видим, но защо ги правите да изглеждат и действат глупаво, или поне нелогично? Искате революция ли? Казвате, че войната е вътре, а не извън нас, но изглежда овластените искат ние да мислим, че е извън нас, защо искат да ни разсеят и объркат?Какво е това, което не искат да постигнем? Свобода? И да, напомня ми се всеки ден за моето страдание. Благодаря!

О: - Ние просто вършим задълженията си, които много пъти изглеждат негативни.
Ако се вгледате внимателно ще видите, че ние просто разпространяваме инструментите, които могат да бъдат използвани от вас, за да се освободите, или да се заробите, ваш избор. Вселенският закон има задача за вас и тя не е на тази планета. Докажете, че сте достойни, за да бъдете освободени. Отвличането на вниманието е част от това. Всичко е знание за това кой е и кой не е. Тези, които поддържат което и да е от тези познати лица, се провалят.

В: - Звучи сакаш предупреждавате Trinity срещу осигуряването на абсолютна свобода на словото? Така ли е?

О: - Той може да прави каквото намери за добре и да приеме последствията в по-глобален план.

В: - Каква е вашата интерпретация на Вселенския закон и как мога да постигна мир със себе си?

О: - Познаването на себе си и къде наистина сте, са 2-та най-важни проблема, с които трябва да се занимавате. Ваша задача е да разберете. Всъщност, ако някой ви даде правилните отговори, това няма да означава нищо за вас, или няма да са свързани с вас по начин, по който биха били, ако бяхте намерили тези отговори сам. Ако намерите отговорите на тези въпроси, ще сте изпълнили огромна част от задачата си. След това вашата задача ще е да живеете според Вселенския закон, който се разкрива пред вас след този стадий преди отпътуването. Може да се върна утре, може във вторник.

 

9/26/2005

Изявление на Посветения: - ВАЖНО! Аз съм Посветен, AC 13, бившето прокси, което използвах, изчезна. Така че използвам ново, с друго ID.

Изявление на Посветения: - Посветен/AC 13 отново, и ново прокси...последното изчезна също, точно след поста ми. Става все по-трудно за мен да влизам и стоя тук, но ще го правя колкото е възможно по-дълго.

В: - Запознати ли сте с Черната Ложа? Проследих и свързах всички древни кралски фамилии от Европа и Средния изток, съществуващи все още до наши дни. Знам техните имена и връзки с властта, богатство и влияние по света. Мога дори да идентифицирам човека, който е потенциалният Антихрист(той има всички необходими качества за това – красив и благороден млад мъж, на който му предстои да осъзнае пълния си потенциал като световен лидер). Черната ложа обожава този млад мъж. И последно, част ли сте от Черната ложа, Посветен?

О: - Черната ложа е фракция, действаща самостоятелно, те имат различни корени, които са описани в текстовете, създадени от моите предци. Това е много по-малка група, отколкото повечето биха помислили, защото ядрото е различно от външната обвивка. Те са тези, които всички вие бъркате с моя вид и следователно насочвате омразата си към погрешните хора (което се доказва и в тази тема във форума от по-слабо интелигентните).
Относно Антихриста...към този момент има буквално милиярди от тях.
Аз не съм.

Ще ги намерите измежду християните, мюсюлманите, евреите, атеистите, сатанистите, агностиците, будистите, хиндуистите и т.н. Те не се нуждаят от лидер, който да бъде по-голям Антихрист. Искам да изясня, че Христос няма нищо общо с Исус от Назарет, тази част беше по-късно фабрикувана.

В: - Гностичен номер 13, съгласен ли сте с възгледа, че нашата дуалистична реалност предоставя отлични възможности за душите да открият безусловната любов, като по този начин променят към по-добро нашия свя, вместо да го напускат? Вярвате ли в закона на баланса и кармата, позволяващ една душа да бъде крал в един, и просяк – в другживот? Ако да, тогава няма никакво значение дали сте член на елита, това може да бъде уникално преживяване на ниво душа, толкова уникално, колкото всяка друга роля в обществото, при която душата се развива.
Историкът Лорънс Гарднър могъщ член ли е на елита, както Айк твърди, или е средностатистически човек с достъп до скрита информация? Благодаря за вниманието, Посветен (надявам се тази тема не е практическа шега на някой младеж. Вярвам, че сте истински).

О: - Задача на вяска душа е да го направи, докато е човешка форма. Има част, която може да бъде наречена бягство, която ще бъде последвана от въздигане...при провал, следва реинкарнация. Думата любов, обаче, е неразбрана...тя не е любовта според човешките разбирания, при която хората са заробени от нея. Това е гнилата версия на истинската любов. Вселенския закон контролира т.нар. карма, но тя е много по-всеобхватнаи жестока, отколкото хората искат да вярват.
Пример:Някой, който се разболява от рак и умира бавно и мъчително, заслужава това, този човек е бил коригиран за негово добро. Звучи „жестоко”? Това е начинът, по който стават нещата. Само защото едно нещо идва като негативно в нашата реалност не означава, че то се явява негативно и в общата картина. Това, за което говорите (реинкарнация с противоположен на предишния живот); няма универсален закон, който да определя, че това непременно ще се случи. Ако завършите поставената ви задача, тогава няма реинкарниране, няма нужда да преживявате отново всички нива на живот на Земята, би било безсмислено.
Гарднър е една от тези личности, които искат да бъдат възхвалявани и разпознавани от хората, така че той получава това като отплата за някои услуги (разпространение на дезинформация, съдържаща тук-там фактите, с които спечелва хората на своя страна). Той беше издигнат и посветен до определени нива, но не толкова високи, колкото човек би си помислил (втова число и аз), той е достатъчно умен. Член е на поне шест„общества”(въпреки че триот тях са близки и могат да бъдат считани за едно), но те имат толкова власт, колкото вие хората им давате.
Хора като Айк им дават повече власт, без да го осъзнават. Аз съм истински.

В: - Дали това е защото християните приемат, че хората трябва да бъдат под контрола на Бог, който е свещен. Или трябва да кажа, някой, който отсъжда какво е правилно и грешно?

О: - Християнството се върти около идолопоклонничеството пред човек, наречен Исус от Назарет, което е отвратително.
Християните изповядват това, което им е било казано да изповядват от тези, на които се противопоставят. Мога да ви кажа кои бяха четиримата души, написали Стария завет и точната дата, ако поискате. Същото е и с Новия завет, който беше сглобен от 6 души, от 2 различни места.

В: - Защо изписвате погрешно някои прости думи? Намирам това за много интересно.

О: - Английският не ми е майчин, нито дори втори или трети език, може би пети, а освен това пиша бързо, без да проверявам, така че да мога да отговоря на колкото може повече въпроси в кратък период от време. На всичкото отгоре осъзнах, че трябва да пиша дори по-бързо, защото проксито, което използвах, изчезна.

В: - Защо избрахте да говорите сега?

О: - Някои от нас имат задачата да го направят, в определени граници. Как според вас определено познание в миналото се е появявало внезапно там?Късмет, шанс, съвпадение?

В: - 0.Какъв е вселенският закон, за който говорите?
1.Защо манипулирате този свят?
2.Как манипулирате този свят?
3.Как знаете кой ви позволява?
4.Вашата работа дадена ли ви е, или сами сте си я осигурили?
5.Човешко същество ли сте?
ВИЕ ОТНОВО: - „Вселенският закон има предвидена задача за вас тя не е на тази планета. Докажете, че сте достойни, за да бъдете освободени.”
АЗ ОТНОВО: - Знам и мога да го почувствам. Има определена цел в живота ми... Но дори не знам кой съм, да не говорим, че не знам и целта ми каква е.
6.Как може това знание да бъде получено? Чрез упорита работа, или то просто се случва?
7.Знаете ли целта за вашия живот? Ако да, как я разбрахте? Относно планетата, на която живеем:
8.На коя планета живеем? Какво е планетата Земя?
9.Какво можете да ни кажете за Мохамед?

О: - 0. Вселенският закон е изразител на волята на висшето съзнание, което не само твори всичко, което съществува във вселената, но също така поддържа, подхранва, балансира и го възстановява.
1. + 2. Отговорих на това много пъти, то е наш дълг.
3. + 4. Ритуалите имат цели. Ако правите нещо, което не ви е позволено, или извършвате работа, която не ви е била дадена, ще страдате по време на тези ритуали. Във всекидневния си живот също ще го усетите. Еманациите имат много различни форми и тези, които познават тази материя, няма да имат проблеми да разпознават с кого имат работа и какво е посланието.

5. Аз съм като вас, представен в тази човешка форма.
6. Това беше отговорено от мен в предишният ми пост, накратко имате дълг да го „заслужите”. Трезвият поглед ще ви доведе на правилното място, от което започва всичко. Преди това трябва да познавате себе си и мястото, на което се намирате (повечето хора грешат), иначе мислите ви ще се изпълнят с грешки и ще ви поведат по грешни пътища.
7. Да Това не е нещо, което някой ви спуска в детайли, това би довело до обратното на необходимото за осъществяването на задачата ви (оттам е и начинът, по който отговарям, разберете това). Можете да бъдете водени до определена точка, а отвъд нея всичко зависи от вас.
9. Съдейки по начина, по който споменавате името му заключвам, че сте мюсюлманин. „Грях”е да обожествявате, идологизирате, превъзнасяте хора, които са били част от тази планета по какъвто и да е начин или форма, в това число когато говорите, пишете за тях. Вие, чрез слагането на тези букви в кавички направихте именно това, поставихте името му до това на по-висши същества.
Хората са опорочени, докато са на тази планета...всеки един от тях.
„Смъртта”не променя персоналността, която човек е имал тук, не се заблуждавайте. Прекланянето и молитвите могат да бъдат предложени на съвършени същества. Мохамед беше като Исус, Мойсей, Авраам, Буда, който беше накаран да повярва, че е знаещ, или както беше споменато по-рано, „Господар на играта”. Много е лесно да накарате хората да вярват, че са просветени и знаят истината...а след това да мислят, че техен дълг е да пробудят останалите.
Той беше използван и неговият завет все още се използва от църквата, точно какъвто е случаят с останалите религии/идеологии/„философии”. Двама от най-близките му съратници бяха от кръвните линии, една от неговите жени също (слугите на кръвните линии са били помощници също на Исус, Буда, Мойсей, избройте останалите). След неговата смърт тези трима направиха необходимото, за да бъдат сигурни, че последователите му ще бъдат разделени, което е основното нещо, срещу което беше Мохамед. Така че мюсюлманите, които вярват в различни течения на исляма, всъщност се бунтуват срещу техния собствен „пророк”...и така е на практика с всички мюсюлмани. Коранът има ядро от истина, което обаче плува в море от извращения, наред с останалите „свещени”книги. Той беше написан от 4 души, от 3 различни „страни”, 1 западна и 2 – от средния изток.

В: - Посветен, Антихрист ли сте?

О: - Исус от Назарет не е Христос.  Тези, които твърдят обратното, са Антихристи.

В: - Фамилия, в която децата по рождение носят способността за „визуализация”, част от кръвните линии ли е?

О:  - Не. Всъщност някой без връзка с тези фамилии може също да има тази способност. Тази способност е налична за всички...просто трябва да си я набавите. Тя е предоставена от Вселенскиятзакон за всеки, който я търси. Опитах се да изясня това по-рано...кръвта и гените не са толкова важни, колкото изглеждат.

Физическата реалност е слаба и не може да повлияе вселенското. Някой без връзки с фамилиите може да бъде повлиян от Вселенското по такъв начин, че да надмине всичко, което кръвните линии някога са постигали. Определени индивидуалности се раждат в кръвните линии, за да могат да царуват над хората при определени обстоятелства, това е в общи линии, което представляват кръвните линии.

В: - За мен Елит означава някой, който поставя парите преди хората и преди всякакви истински ценности...и тези, които имат определена служба, или защото могат да си я купят, или защото са я наследили; независимо дали имат нужната квалификация за нея.

О:  - Току-що умело описахте вашия вид, не моя.

В: - Ротшилд ли сте? Ето и моя въпрос, макар и дребен в светлината на всички въпроси, които ви бяха зададени досега, Защо Ротшилд са извън класацията на Форбс за 500-те най-богати хора?

О: - Ако четете внимателно, няма да задавате този въпрос. Тези, които са известни в публичното пространство са под контрол, Ротшилд са същото ниво, което и предците на Тамплиерите...няма защо да сте горд, че сте от такъв произход. Тези известни фамилии просто танцуват по музиката. Но на въпроса, не – не съм Ротшилд.
От коя фамилия съм? Повечето тук говорят за кръвните линии, които управляват, но въпреки това не знаят кои са те. Те погрешно считат, че това са Буш, Клинтън, Ротшилд и т.н., защото някои теоритици „разследваха”това и някои „вътрешни”им казаха. Аз съм от управляваща фамилия, чието име рядко е споменавано в историята, никой не знае кои сме ние.
Второ, приемате Форбс като надежден източник, но тези класации са лесно манипулирани и не отразяват какво точно се случва.

В: - Заслужаващ...интересна дума. Изключвате ли тези от нас, които знаем за света на полярностите и правим всичко по силите си да не играем играта на полярности, да вярваме, че се нуждаем да бъдем заслужили? В очите на кого? Може да бъде само в нашите. Какво стана с идеята, че вселената е вътре в нас? Гайа и всички други измерими реалности са илюзии? Значи затворът е илюзия, нали?

П.С.: Бейби и между другото, ние НЯМАМЕ СВОБОДНО СЪЗНАНИЕ НА ТАЗИ ПЛАНЕТА...може би гафовете ви се разкриват?

О:  - Знаете ли кой създаде тази ню-ейдж-безсмислица, която току-що лансирахте?
Ако този затвор е „истинска илюзия”, излезте от него веднага, предизвиквам ви.
Това не е като във филмите. Вие играете ролята на жертвата. Вие дори не възприемате, че имате свободна воля, следователно винаги ще бъдете управлявани, никога няма да вземете надмощие и да заслужите всичко, което получавате съгласно Вселенския закон.
Може да се върна утре.
9/27/2005 Изявление на посветения: - Преди да започна, трябва да кажа, че не виждам всички постове, някои са празни, така че може да пропусна въпроси. Ако се случи, питайте отново. Въздържайте се от задаването на едни и същи въпроси отново и отново, първо проверете темата, прегледайте отговорите ми, говоря за някои неща, които не сте питали, но може да сте имали на ум,
Четете внимателно.

В: - А ако тези същества са ЛУЦИФЕРИАНЦИ? Отговорете с 5 думи или по-малко, моля.

О: - Вие използвахте 12 думи и 1 номер, без да съзнавате, че започнахте част от ритуал... вие „създание на луцифер” ли сте? Различните същества имат различни характеристики, което ги прави лесни за идентифициране по време на ритуали.
Ако „злонамерено”същество ме направляваше, нямаше да говоря по начина, по който го правя. Някой, който е воден от „злонамерени”сили,не може да пише или изговаря определени думи и фрази, без те да му повлияят.Тези, които са водени от тях също така не могат да чуват/четат определени неща, без да станат извънредно ядосани и агресивни (за примери вижте темата). Това се случва, когато налице са „зложелателни”същества: Всеки път, когато ругаете, говорите негативно, плетете интриги, ставате избухливи, разпространявате лъжи, подкрепяте убийство, възбуждате се сексуално, страхувате се, ревнувате, дори ако се смеете силно, в състояние на силна еуфория (всичко е свързано с емоции/страсти/желания), те се появяват около вас...1,2,3,или повече от тях. „Зложелателните”същества са от тази реалност, това е техен дом. Не може да ги мразите заради това, че изпълняват задълженията си, техният изконен дълг, който е свързан с вашето поведение. Разберете, вие сте извършителя, а те – обектът на действието. Те никога не подбуждат, вие го правите. Ако ги мразите, пропускате важна част от реалността...уважавайте ги до определена точка. Също така по този начин ще покажете, че ги усещате и това ще бъде разбрано. Пиша „зловредни”, защото те не са такива, те само се появяват под формата, която вие сами сте изградили. Хората са действащите лица, играещи ролята на жертви.

В: - 1.Как истинското съзнание въздейства на този затвор?
2.Какви са техниките за отстраняване хватката на това въздействие и „освобождаване”на съзнанието?

О: - 1. + 2. Зависи какво се има предвид под истинско съзнание и въздействие, те могат да бъдат точно обратното на това, което имате предвид. Истинското съзнание е това, което ви е осигурено в унисон с Всемирнияразум, който действа според Вселенския закон (те не са едно и също, както много са подведени да вярват).
Този разум прониква навсякъде, той управлява всичко, така че ако се свържете с него, можете да изпитате неговата неограничена сила. Никой затвор не може да спре тази сила, следователно ще има и бягство, ще бъдете направлявани до определена точка, но повечето работа следва да бъде свършена от самите вас.
Но това е само началото, много работа стои на пътя пред вас. Обясних няколко пъти, доколкото ми е позволено, как да се свържете, или поне как да започнете с това. Наистина зависи от вас. Макар и колебливо бих добавил, че изучаването на древни текстове ще помогне (макар повечето да са изпълнени с извращения и погрешни тълкувания), но това само след определено ниво на събуждане, вие ще разпознаете/си спомните малки части, които са истина. Ако не сте на това ниво ще възприемете част от извращенията/грешните тълкувания за истина (както някои тук демонстрираха, особено религиозните) и ще се провалите.

В: - Вие сте добро момче, което ни предоставя инструменти или ни управлявате, можете ли да ми кажете кое от двете? Променихте си мнението или какво?

О: - Неутрален в контекста, който аз използвам означава нито негативен, нито позитивен, а просто предоставящ инструментите, които вие можете да изберете как да използвате...вие сте действащото лице. хИли ще кажете, че контролирам всеки аспект от вашия живот, всеки час, минута и дори секунда, определяйки какво да мислите/казвате/правите? Не бъдете ядосани на грешния човек.

В: - Необходимо е да знаем защо сме тук – да избягаме или да работим където сме?
Къде трябва да се търсят отговорите – „вътре”или чрез „приобщаване”към общества, или пък чрез молба за вселенска намеса, или пък нито едното? Не отговорихте на другите ми въпроси, надявам се да не съм прекалил.

О: - Необходимо е да имате поглед над целия спектър, когато той е само частичен, ще бъде като да гледате през прозореца, докато е наполовина закрит от завеса.
Не знаете какво е зад тази закрита част, следователно не можете да действате съобразно него. Какво обхваща целият спектър? Разберете това място, какво и къде е то, разберете кои сте вие, как сте дошли тук и как да се върнете. Пригответе се за отговорите, пречистете се, достигнете Разума, живейте стриктно съгласно отговорите. Не се присъединявайте към „Тайни общества”, никога, при каквито и да е обстоятелства. Също така никакви религии, в това число ню-ейдж, не приемайте човешки гурута, пророци, проповедници, равини, имами, попове, предсказатели, „медиуми”, далай ламовци, политици, писатели, учени, „звезди”, родители и т.н. като легитимни източници на вселенско познание...по други теми е ваш избор да приемете или отхвърлите предлаганото от тях, със съответните последствия. Имате нужда само от себе си и от Вселенското, никаква намеса от други в тела...отново, никаква намеса от никого. Ако баща ви поиска чаша вода, за да му покажете дали ви пука за него, носите ли я директно на него, или я носите при съседа си, за да го питате какво е това, за което баща ви наистина е помолил, докато съседът ви не чува това и сам пие водата? А аз също ли съм съсед?
Аз не съм докосвал чашата с вода, аз отворих вратата и ви казах да се върнете при баща си. Никой не ме е обиждал, хората обиждат себе си. Щях да се засегна, ако това, което казвах, беше насочено срещу Единното съзнание и в този случай щях да плащам. Отговарям на въпросите оттам, от където спрях, и пиша максимално според времето, с което разполагам. Понякога пропускам въпроси, защото им е било отговорено, друг път защото въпросите са неуместни. А сега и защото не мога да видя всички постове.

В: - Какви са коментарите ви относно Несара, Планетата Х, Смяната на полюсите, Първи контакт, Второ пришествие? Кой или какво стои зад тези приказки?

О: - NESARA: Вредна за вашата персоналност в дългосрочен план.
Планетата Х вече не съществува, както толкова много планети, луни, звезди, галактики и т.н. Тяхната смърт, обаче, винаги оставя нещо след себе си, което означава, че те никога не спират да бъдат част от цялото, играейки своята роля.
Смяната на полюсите: Доколкото знам това се е случвало 2 пъти, във втората и третата ера, ако е необходимо, ще бъде направено отново.
Второто пришествие: Връщате се там, където принадлежите, след като се справите със задачата си, което означава, че второ пришествие не може да се случи на Земята, вие не й принадлежите. Хората, които чакат „спасител”на Земята да свърши всичката работа за тях, се провалят. Забелязал съм, че някои християни са се ядосали и ме атакуват на персонално ниво, кълнейки ме, това е техен избор.
Говорих повече за християнството, отколкото за другите религии, защото въпросите дадоха почва за това. Бих казал и съм казвал сходни неща за останалите религии, когато съм питан за тях.

В: - Това, което ме интересува, е следното: ако някой отдели време и проследи дирите, оставени в определени книги и легенди и отдели житото от плявата, тогава какво? Ако този човек приложи на практика това, което е научил, приближава ли се до истината, до която имат достъп кръвните линии?

О: - Да. Отново, кръвната линия е важна само по отношение властването над хората, тя не е свързана със специални сили, които правят някого по-осъзнат, въпреки че знанието е спускано отгоре, така че се създава такова впечатление.
Но това знание не е скрито, истината не може да бъде скрита, то иска да бъде известно на вас, придавайки смисъл на всеки момент от живота ви. Това е причината, поради която то се осигурява чрез властващите, придружено с извращения и лъжливи добавки. За да ви обърка и да ви накара да приемете последното. Няма нито една написана книга, която съдържа истината и само истината. Отсейте я и живейте съгласно нея, въплътете я във всеки аспект от живота си... това е най-трудната част за хората, да стоят над физическия, материалния свят, докато са в тяло, диктуващо обратното.

В: - Колко близо до истината са писанията на Нийл Доналд Уолш в неговата серия „Разговори с Бога”? Свързани ли сте по някакъв начин с птичата раса, спомената в книгите Starseed Millenium на Кен Кери? Има ли истина в писанията на Шелдън Нидъл от http://www.paoweb.com/ ?

О: - Индианците успешно са съхранили знанието си, но в днешни дни (и целия 20-и век) то е представяно под формата на изопачена мода.
Интеграцията „работи”.
Относно споменатите автори, както казах по-рано, не е във ваш интерес да допускате човешка намеса, посредничество между вас и Вселенското.

Те може да кажат определени неща, които са верни, но никога няма да е цялата истина.

В: - Никой на тази планета няма силата да „освободи”никой от нас. Никой извън тази планета не вижда причина да го прави. Вселенският закон очаква от нас сами да се освободим, индивидуално. Няма да има „масово въздигане”, „масово просветление”и „ние хората”сме измамени от „ние хората”да удължим присъдата си тук. Можем да стоим на това място вечно, ако това е нашият избор, и ако сме създали система от вярвания, която ни позволява да го направим.

О: - Ще оставя настрана изреченията „Никой на тази планета няма силата да „освободи”никой от нас”и „(ако има такова нещо)”.
Относно първото изречение, имаше време, когато съществуваха създания, способни да го направят, но това не беше тяхна задача. Вселенският източник Е...няма „чакане”, „искане”и т.н. Вие сте на пътят, другият пост показа това, също, но животът е важна част от задачата.

В: - И според Вселенския закон, Христос беше изпратен тук, за да поправи нещата.

О:  - Да, но Христос не се въплати в тялото на човек, наречен Исус от Назарет, 2014 години по-рано на 20-ти март, близо 2 часа преди изгрева (което е тайният част на рождението на вашият„Божи син”). Христос (който има различно име, но аз ще използвам това тук) се появи веднъж, само веднъж и това беше в друга ера, която не е дори близка до тази, в която е живял Исус от Назарет. Знаете ли кой държи познанието за истинския Христос? И знаете ли кой държи живо познанието за фалшивия христос(и)? Обратното на каквото си мислите.

В: - Защо всички от елита почитат луцифер измамника?

О: - Милиарди хора на тази планета са роби на техните собствени материални, физически, ментални желания, всички те от елита ли са?

В: - Има ли в момента вражда между фамилиите на „по-висшите създания”?

О: - По-висшите същества не са във физически тела, те нямат „вражди”, те не са под контрола на тази реалност, следователно не могат да страдат от това. Въпросът ви касае човешките кръвни линии и аз смятам, че е твърде очевидно от това, което съм написал досега, какъв е отговорът на въпроса ви...те винаги са били част от тези, които не изпълняват дълга си. Аз съм от малцинството. Хората не виждат разлика между фракциите.

В: - Червените Китайци си отмъщават за HAARP-овия супер тайфун Рита**Око за око** Какво ще кажете за това???

О: - Не обръщайте внимание на „световните събития”, те всички са дирижирани, за да ви накарат да им обърнете внимание.

Усилията, над които трябва да съсредоточите вниманието си, са на персонално ниво.

Коментар на Посветения:  -.Чарли, отчитайки написаното от вас мога да ви кажа:
1. Не се държите, говорите като някой от това родословие, което е добре, защото те игнорираха своите задачи. Това означава, че подсъзнателно сте откачили себе си от това родословие (въпреки че съзнателно може и да не сте го направили, това е важно да го разберете). Преминали сте определено ниво, което мисля, че аз също преминах преди близо 11 години.
2. Постигането на успехи в определени области не се дължи само на гените, те имат малко по-различна цел. Става дума за това, което споменах по-нагоре.
Il vecchio sentiero ? vicino *Старият път е наблизо*

Коментар от Посветения: - Озаки, преди да приемете определено знание, трябва да изследвате откъде идва то. Знаете ли откъде идва „знанието”, което току-що написахте, кога е било открито, как и от ръцете на кого? По-важно, кой е контролирал ръцете, които са го документирали? Казвам това с най-добри намерения. Ако го знаехте, нямаше да поствате в този маниер. Разследвайте корените на това, което казахте и разберете сами, за ваше собствено добро е.Знанието не се появява просто така от нищото, то е спускано, винаги...без изключения.

В:  - И така, вие сте част от „Елитна фамилия”, която презираме и същевременно никой не е чувал за нея? Защо ще презираме някой(и), когото не познаваме? Защо ви презираме? Знаем ли изобщо, че презираме вашата фамилия? Или става дума за това, което знаете относно нещата, ежедневно консумирани от нас и че бихме ви презирали, ако знаехме истината за тях? Ако тези, на които знаем имената не са „истински кръвни линии”и вие казвате, че сте член на елитна фамилия, която презираме, тогава вие намеквате, че ви познаваме, което е условие да ви презираме.Как може това да е факт, ако „истинските кръвни линии”са имена и лица, които не познаваме? Или може би презираме повече вашата същност, може би позицията, която заемате в живота спрямо нас? И ако е така, тогава всички хора ли ви презират или само тези, които не познават или не разбират истинската ви същност?


О:  - Отговарям на това за последно. Става дума за неразбиране по отношение на това кой управлява. Определенията, които се използват, не се отнасят за моята фамилия, въпреки че тя е част от управляващите. Погрешното схващане за природата на хората на върха и погрешното схващане за дейността води до въздействие върху живота на хората...И отново, контролът е във ваши ръце.
Не може някой да презира друг, защото този някой не разбира материята и все пак точно това се случва. Погрешна мишена, похабена енергия.

В: - Пред кого или пред какво отговаря „елитът”?

О: - Всеки отговаря пред единното съзнание.

Коментар на Посветения: BTN, отговарянето на определени въпроси или разглеждането на определени проблеми ще има обратния ефект на това което е необходимо да постигнете, няма да ви бъде от полза. Омар, който беше до него на смъртния му одър, но отрече, че смъртта му е настъплиа (печелейки време), и един човек, близък с Абу Бакр, убедил го в убежденията (речта) на Омар, когато се завърнал от Медина... въпреки това съпругата е по-важна. Но вече няма значение, това е минало. Не използвам e-mail и моето присъствие тук ще приключи до дни.

В: - Имате ли някаква връзка с Ануннаките, за които шумерците споменават? Колко близо до истината е книгата „Илюминатус! Трилогията: Окото в пирамидата, Златната ябълка, Левиатан”, от Робърт Ший и Робърт Уилсън?
Наистина ли Морони, който е споменаван в Книгата за мормоните, е извънземен – плеядианец; и дали такива същества все още си взаимодействат с човечеството в наши дни?

О: - Те вече не са тук, това беше в друга ера. Тяхното познание не беше тяхно, знанието е винаги спускано, това е причината сега то да е налично.
Не съм ги чел.  
Ако получават одобрението на критиката и са упорито лансирани, знаете за какво става въпрос. Може да съдържат някои истини, но те ще са обградени с море от извращения. Никой не казва, че авторите правят това умишлено, между другото.
Някои да (тези, които обичат известността и възхвалите, тези, „продали душата си”), някои не и тези, които го правят биват забелязани и лансирани.
Нищо не е по-лесно от това да създадеш бестселър/хитов албум/филмов сценарий,ако знаеш какъв е планът на промоутърите.
Мормоните са като другите религиозни хора, контролирани от тези, които контролират техните „пророци/божи синове/ангели/светци и т.н.”
В тази реалност душа, която е била веднъж във физическо тяло, не може да стане ангел, душата не може да се трансформира по този начин, заявявам това категорично. Въпреки това се твърди, че мормоните са преродени като ангели в тази реалност. Мормоните имат ядро от истина (както другите религии), така че четенето на текстовете няма да ви навреди, стига да сте предпазливи.

В: - Кои са храните и т.н., които се използват, за да ни контролират? Има ли нещо, което трябва и не трябва да консумираме, което ще ни помогне да видим реалността по-ясно?В какво се състои „въздържанието”? Дали представлява умереност във всичко, или е нещо повече от това?

О: - Вижте по-горе по въпроса с храната. Това е част от манипулацията, използвана е в комбинация с 6 други метода за контрол над всекидневния живот. Ако „изтриете”няколко от живота си или поне се излагате в по-малка степен на тях, ефектът ще намалее драстично, но това не е каквото ще ви направи по-самоосъзнат.

Тези методи са използвани, за да понижат качеството на живота ви. Те са взаимно свързани. Методите са:
1. Храна и напитки
2. Лекарства, „Грижа за здравето”(втова число витамини)
3. Електромагнитни вълни (втова число компютърът и GSM-ът ви, домашната електрическа мрежа, всичко, съдържащо чипове)
4. Медии, били те ТВ, радио, вестници, списания, интернет (най-очевидният метод и все пак най-заробващият)
5. Музика, звуци (различен от медиите метод, използван по различен начин, макар и през повечето време чрез медиите)
6. Замърсяване на въздуха
7. Образователна система (втова число известна литература, повечето от която е опорочена, било то в областта на историята, психологията, метапсихологията, „философията”, изкуството, науката, поезията, религията, дори приказките, разказвани на малките деца).
Политиците вземат тези методи и ви бомбардират с тях всеки ден.
Правилото е:
Ако е лансирано/възхвалявано/одобрявано/с положителни критики/безплатно, бъдете много внимателни.
Било то храна, лекарства, нов технологичен продукт, „артист”, политик, музикант, книга, шоу, напитка и т.н.
Някои от тези т.нар. „издържали теста на времето”произведения не са създадени без причина.
Проблем е, че ако сте прекалено мнителни, може да пропуснете някои от бисерите, които са внимателно спуснати от някого измежду инструментите за манипулация.
Има и няколко други методи (общности/култове/секти, хора, охраняващи се едни други и т.н.), но горните 6 са ядрото, лансирано от времето на Френската „Революция”.
Въздържание: Съзнателна форма на ограничаване, базирана на самопознанието, целяща постигане на вътрешна душевна подреденост. Подтискането на емоциите, копнежите/страстите/енергиите не означава отстраняването им (това ще ви навреди, внимавайте), а канализирането им за работа върху по-висши дейности, след като бъдат внимателно укротени. Всичко това води до по-прост и спокоен живот, изпълнен с дарове, защото се превръщате в свой абсолютен господар, отнемайки тази функция на емоциите/копнежите/страстите, диктуващи ви как да действате. Едновременно с този поцес ще бъдете пречистени и готови да бъдете просветени от Всемирнияразум.

В: - 1. Имате ли приятели извън кръвните линии, с които се срещате?
2. Чувствате ли омраза, съпричастие или разкаяние?

О: - 1. Да, но не е полезно да познаваш много хора.
2. Тялото ви принуждава да изпитвате тези и всички други емоции, заедно с желания и страсти, за да ви объркат, да ви накарат да забравите себе си и да станете оглупяла версия на себе си.

Те имат своя фундамент в този материален/физически свят. Колкото повече им позволявате да бъдат ваши господари, толкова по-силно ще се закотвяте към този свят, което е обратното на вашата задача; и все пак не ги мразете, уважавайте ги.
Аз ги канализирам към места, където могат да бъдат използвани за нещо полезно.

В: - Как човек може да се свърже повторно въввселенския източник? Как може да се издигне над този затвор?

О: - Считам, че днешните ми отговори обхващат този въпрос, а ако не е така, питайте отново, ще отговоря утре.

В: - Не казвам, че всеки от нас Е Бог, върховният източник, а че ние играем ролята на СВОЙ собствен Бог заради факта, че ние СЪЗДАВАМЕ собствената си реалност! Какво ще кажете?

О: - Вие частично описахте свободната воля и впечатлението, което тя устава у вас, нищо повече или по-малко. Също така думата „любов”съдържа много капани, особено като се има предвид начина, по който я използвате.

В: - Re: земята е затвор... Да не би да имате предвид Светлината, хваната в капана на материята? Ако да, тогава започвам да разбирам всичко, за което намеквате.

О: - Хваната в капан би било погрешно да се каже, защото това би означавало, че Вселенското има лоши намерения.

Коментар на посветения:  - 3nd3r, някои от нещата, които описахте, са директно свързани с енергиите на Всемирния разум. Както казах, всеки може да получи тези енергии. Ако можете да ги използвате това означава, че сте на по-високо равнище от останалите, но въпреки това внимавайте как ги използвате, те не са ваши, не и в тази реалност. Смятам, че 2 ритуала ще ви подготвят и ще ви позволят да видите какви наистина са те, но когато времето настъпи, ще бъдете направлявани, за да ги достигнете.

В:  - Те включват шейха в пустинята, когото Исус е срещнал по време на пътуванията си и от когото е получил благословия? Знаете ли нещо за това?

О: - Знам че някои хора, които Исус от Назарет се е „случвало да срещне”, са били посветени.Тримата крале, които се падат първите след неговото раждане, бяха всъщност 5, но 2 присъстващи в сянка (числото 3 в случая изпълнява символична роля, както много други неща, четете внимателно). Даровете бяха символични артефакти (някои древни), които чрез ритуали да го въведат в избрана задача, заради която му беше необходимо да пътува до определени места. Казах няколко пъти и ще повторя за последен, че той не беше истинският Христос, той беше направен да изглежда като него чрез направляване през целия му живот, от раждането до смъртта и след това документирането на неговото слово (това документиране започна много преди смъртта му, макар и пренаписано отново на по-късен етап). Петимата крале също бяха на разпъването му на кръст и Исус от Назарет знаеше, че би реагирал различно, ако не бяха там. Исус от Назарет беше винаги наясно, че е нап



Гласувай:
12



1. saadi - Интересно ми е ,
09.03.2012 23:34
какво ли биха казали приятелчетата на жена ти от Сириус , за всичко това ?
цитирай
2. podvodni - Не сме от Сириус. Но независимо от ...
10.03.2012 18:58
Не сме от Сириус. Но независимо от това, всичко важи за всички.
цитирай
3. saadi - Ха , то остана да кажеш , че сте от Сириус . Аз всъщност визирах едно твое
10.03.2012 19:24
изказване , че жена ти посещавала Сириус (кой ?) в състояние на медитация или нещо подобно .
Относно темата - всеки студент по психология може да разиграе подобен театър . "Посветеният" отговаря надълго и широко , но всъщност не дава никаква конкретна информация . Въпроси , които биха го извадили "на светло" или са му неудобни просто биват игнорирани .
Никой от "фактите" , които представя не може да бъде проверен и следователно не може да бъде категорично опроверган . Пример : на рождението на Исус са присъствали не трима , а петима мъдреци . За да опровергаеш това твърдение , би трябвало да разполагаш с доказателства за точния брой . След като не разполагаш ... нали се сещаш : невинен до доказване на противното .
С подобни прийоми от психологията , малко обща култура и средно ниво на интелигентност , аз бих могъл да ти отговоря на всеки твой въпрос по същия начин както го е направил споменатият "посветен" .
цитирай
4. podvodni - Едно е да посетиш дадено място в м...
11.03.2012 14:36
Едно е да посетиш дадено място в медитация, друго е да си от там.
Относно темата - според твоята логика трябва да е пълно с подобни сайтове, но не е. Едва ли си прочел много, ама много внимателно, както въпросите, така и отговорите. Ако го бе направил щеше да разбереш че всъщност информацията е повече от конкретна. Но това зависи от степента на развитие.
цитирай
5. анонимен - Подводни, абсолютно същия текст ...
13.03.2012 21:22
Подводни, абсолютно същия текст съм го пускал преди две години, но сега трябва да го потърся. Навремето и аз бях впечатлен много.
цитирай
6. анонимен - ТИ СИ ЛУД ДА ХАРЕСВАШ ГРОЗОТИЯТА ...
23.03.2012 18:01
ТИ СИ ЛУД ДА ХАРЕСВАШ ГРОЗОТИЯТА АЛИ!!!!!!!!!!
цитирай
7. анонимен - На носа на alllyallly може да си з...
23.03.2012 18:49
На носа на alllyallly може да си закачам жакета. :D
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: podvodni
Категория: Политика
Прочетен: 3698508
Постинги: 304
Коментари: 4467
Гласове: 3151
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930