Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
30.04.2011 19:57 - ЦРУ, подслушването и БТК в България
Автор: apollon Категория: Политика   
Прочетен: 2192 Коментари: 1 Гласове:
10

Последна промяна: 06.06.2011 03:39

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

Лицемерието - форма на държавно управление в България и на всякъде по света

Да се застраховаме първо, че лицемерието не е обида, а форма на поведение на всяко едно съзнателно същество във всяко едно общество. Както ние не харесваме управниците, така и те е ни харесват и лицемерието е начин да не си казваме истината в очите, от която боли. Нещо повече, лицемерието е неотменна част от демагогията.
Българските институции и нейните дежурни говорители неистово се опитват да изградят твърдото впечатление, че в страната не се подслушва произволно, че е налице строг контрол на свободата на личността и пълна свобода на словото, както и че сересета не се прилагат произволно в работата на държавните органи и на блюстителите на реда. Може би тази тема е болезнена когато живота на доста хора изтече между капките на социалистическото голямо подслушване и доста народ беше буквално стъпкан от властта, без правото на достоен живот, само защото е било налице инакомислие.
Редовно в медиите ни уверяват колко законно и безболезнено е подслушването, което цели само и главно да се справи с престъпността. Всеки ден прокурори и служители на реда ни уверяват колко легална е употребата на СРС и как не можело да се подслушва без подписа на министъра. Това разбира е лицемерие, тъй като при най малко 30000 сересета на година, министъра няма да може да излезе от кабинета си, за да дава интервюта. Както обаче знаем той повече дава интервюта, отколкото подписва. Истината в това лицемерие е, че няма орган или служба, която да е предназначена, да работи и да има интереса да следи за произволното подслушване от страна на държавните служители. Но защо ли се учудвам - навсякъде по света успоредно с малките истини вървят и големите лъжи.
Каквито и оправдания да слушам за чистотата на полицейските методи изграждани с навиците на цели 50 години в подслушването на цял един народ, аз не бих повярвал на клетвите, че в България се подслушва от добро сърце и само за целите на закона. ами политическите опоненти - нали така министър-председателя бе подслушван да се обяснява пред цялата нация на страниците на националните медии. Следователно подслушването е невидима борба за кокала на властта и се ползва в услуфга на грубата политическа игра, а не само за престъпления. По скоро подслушването се използва за удостоверяване на политическите престъпления.
Лицемерно е да се твърди, че всичко е наред, когато доста неща не са наред. И защо е лицемерие? Нека да обясним. Съвсем просто е. След продажбата на БТК, американците могат и без подписа на нашия министър да ни подслушват. Откъде иначе Джеймс Уоруик щеше да знае повече за нашата държава, отколкото знаем самите ние. Нима не е добре подслушвал посланника държавата където е акредитирал, когато съда бил за бедни и за богати. Такава красива крилата фраза откъде ли може да долети когато Америка е зад Атлантика, но с БТК в ръце всичко е възможно. Нима не е лицемерие да се изправиш пред публиката на своя доверчив народ и да се кълнеш как сересета са регулирани и легални, а в същото време си си продал телекомуникационната компания на ЦРУ и си дал лиценз на още три мобилни оператори. Уважаеми дами и господа, да ви е честито най-здравото подслушване на територията на българия, която освен заден двор с тоалетна според чехите е и новия троянски кон на ЕС, но защо ли се нервирам. Корабите винаги са потъвали нормално. Българи, нека ви е честитo подслушването на минимално ниски тарифи, а за провинилите се има и бонус - безплатно подслушване и гратис услуги по въвеждане във владение на централния софийски. Определено това не е полицейско устройство на територията на страната, но много прилича на него.
Дори със закон да забраним подслушването, то няма да спре, тъй като ЦРУ вече си плати за едно здраво и солидно от собствената ни, вече бивша БТК. И това е съвсем естествено. Никакви министри, никакви закони, декларации и протести няма да спрат ЦРУ да си върши работата. Затова драги сънародници, тъй като това не е нито параноя, нито нещо извън здравия разговор, говорете за всичките си интимни подробности по телефоните на БТК. ЦРУ ви слуша и ви разбира, съчувства ви и рони крокодилски сълзи за всичко споделено с него. Споделяйте на ЦРУ - то ви разбира, още функционира и не е пред закриване. Да не повярва човек колко човеколюбива организация е ЦРУ - една огромна психотерапия. Вие само си плащайте редовно сметките за телефон. Няма да имате никакви проблеми. ЦРУ гарантира за това.
Нека някой да дойдеи да каже, че ЦРУ повече няма да подслушва. Аз дори считам, че брифингите на министрите ще са удобни в кабинета на американския посланник. Много удачна е дори идеята в туристическите реклами за страната да се вмъкне рекламния слоган - елате в подслушвания рай на планетата. Така поне мъничко средства ще потекат към хазната.
България сменя приоритетите си- от Русия към САЩ, от руското подслушване към американското. Когато вече не може да се печели от тютюна и Европа забрани пушенето, интересното е кой ще купи Булгартабак и ще пушим ли Лъки родно производство с евтин български тютюн.
БТК ли е начина, по който Джеймс Уоруик разбира всичко за нашата държава?Добре, че е той, за да знаем как се съдим в България - че има съд за богати и съд за бедни. Красиво е да се живее в най-демократичната и критично отворена страна в света - отворена за подслушване, от което дори премиера не остана застрахован.
Нека поздравим и всички интернет потребители,които са свързани към мрежите на БТК, които просто ближат чувствителните власинки, с които се подслушва по най-добрия начин - приятни потребителски минути с двойното подслушване от ЦРУ и нашите подгласящи службици.










Гласувай:
10



1. анонимен - kjiNkOVtFIQDMeLRmd
03.06.2011 21:20
Such a deep aneswr! GD&RVVF
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: apollon
Категория: Изкуство
Прочетен: 14469453
Постинги: 5335
Коментари: 10421
Гласове: 19320
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031