Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
21.02.2011 15:20 - Арабската революция на доминото
Автор: apollon Категория: Политика   
Прочетен: 1826 Коментари: 1 Гласове:
17

Последна промяна: 23.02.2011 23:16

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Правителствата в арабския свят предлагат една ограничена свобода. Но как можем да им се сърдим когато никое правителство по света не предлага пълна свобода на своите граждани. Следователно революцията, която започна от Тунис, мина през Бахрейн и не е започнала с пална сила в Либия и Египет може да бъде наречена революция на доминото, предизвикано от средствата за глобално информиране. Съвременната мюсюлманската революция обхванала Арабския свят е борба за повече социални, политически и лични свободи и може да бъде наречена "Революцията на Фейсбук".
Най-големия цинизъм е заплахата на Кадафи със гражданска война. Народите на Мароко и Либия са солидарни към тезаи престъпни правителства. Всъщност много демократични правителства са много близко до престъпните действия и безпомощност, изразена в невъзможност за едно по-способно управление, но тяхната власт е ограничена от демократичното прекратяване на властта в рамките на предвидения мандат.

Бившият правосъден министър на Либия Мустафа Абдел Джалил  твърди, че лично Муамар Кадафи заповядал да бъде извършен  атентатът в самолета на "Пан Ам" над Локърби, при който загинаха 270 души. Той разполагал с доказателства за това, но не ги описал. Абдел Джалил подаде оставка в знак на протест срещу  насилието срещу антиправителствените демонстранти. Кадафи издал заповедта на Абдел Басет ал Меграхи, единствения  осъден за атентата. "За да прикрие всичко това, Кадафи направи и невъзможното да прибере Меграхи от Шотландия", е цитиран да казва бившият  либийски министър. Меграхи бе освободен по хуманни причини от затвор в  Шотландия през август 2009 г. на основание, че страда от рак на  простатата и се очаква да умре скоро. Той още е жив, припомня  АП.

Това изказване е сполучлив опит на либийския дипломат да ангажира и намеси в конфликта срещу Кадафи Великобритания и САЩ по директен начин. Но за жалост интересите към петрола са първостепенни и Кадафи бе удобен до този момент на Запада.
За своя собсвена жалост министъра също така признава,че е виновен за пазенето на тази тайна исам той носи отговорност за укриването на тази информация и предлагането й в момент на безизходица. Целта на либийците е да се отърват от най-лакомото чудовище - истински жив динозавър, орал народа и нефта на страната си и склонен да избива своите съграждани в името на своето управление.
 










Гласувай:
17



1. grigorsimov - "В третата световна война ще бъде унищожен мюсулманският свят"...!
21.02.2011 16:22
Юдомасоните и световните войни: Писмо на Албърт Пайк – "Великият командир" на Върховния съвет на масоните в Америка, а по-късно и на световното масонство, преди смъртта си – 1891 г., написал писмо до италианския революционер Джузепе Мазини, с инструкции как да се прилагат масонските планове в Италия:
"Всички посветени във висшите степени на масонската религия, трябва да я отстояват, следвайки неопетнената доктрина на Луцифер (дявола)... За пълното тържество на масонството ще са нужни три световни войни, като в третата от тях ще бъде унищожен мюсулманският свят, след което ние ще изпровокираме гигантско социално сътресение, ужасите от което ще покажат на всички гибелността от безверието. Революционното малцинство ще бъде унищожено, а разочаровалото се от християнството мнозинство ще получи от нас истинската светлина от учението на Луцифер"!
Този цитат, за първи път се е появил в книга на Лео Таксил, през 1897 г. след смъртта на Пайк - 1891 г. !!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: apollon
Категория: Изкуство
Прочетен: 14507654
Постинги: 5337
Коментари: 10427
Гласове: 19330
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930