Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
29.06.2009 00:08 - Стефан Данаилов - БСП емблемата на Пловдив
Автор: apollon Категория: Политика   
Прочетен: 1402 Коментари: 1 Гласове:
0

Последна промяна: 29.06.2009 00:37


Анализ на едно "шкембе", което не е дебело, а гравитационно подсилено, защото в крайна сметка не е грях да имаш шкембе.

За шоуто на Стефан Данаилов с "Комиците", БСП подобно на ДПС беше преевозила публика на завидна възраст от селата, за да напълни Втора палата на панаира. На пръв поглед се набиваше торбухът на професора по плюскане. Ами бая народна софра и пара е глътнал човека, за да заформи такива ренесансови форми. Навремето подобно буйно изумление в мозъците на избирателите будеше тук присъстващия Албош. Тъй като пиарите го съветват как да се носи, най-новия хит за дресинг на политиците с огромни шкембета е да носят ризи с размер на гигант и се носи като се напъхва в панталон с колан, но да е изкарана доста навън, така че да прави дупликатура и да виси като поличка. По този начин алчното шкембе няма как да се офирми висящо като "висменка". Атова шкембе не е какво да е - то е шкембе с толкова голям апетит, че можеше да побере цялата Ботаническа градина на Балчик барабар с дърветата.
Пловдивчани и видни селски граждани от околни села, ако искате да бъдете глътнати, както почти за цял късмет не можа да се глътне Ботаническата градина в Балчик, изберете именно този кандидат. Нека да напомня, че на Балканския полуостров няма подобно дентрологично и ботаническо бижу, напомнящо по размери и богатство висящите градини на Семирамида и то за малко да беше глътнато по културен начин в хранопловода на едно алчно министрество, за което по-важно бе да прилапа тлъсти атрактивни имоти без оглед на правото и на правата на гражданите. Считам, че гражданското общество в България, колкото и да е закърняло изплаши юридическата система, която не желаеше да си спечели още един обществен гаф на свой гръб и най-сетне отсъди срещу държавата, само и единствено знаейки колко силно и фанатично е екологичното лоби в София и колко е непримирима борбата, която води то.
Е няма начин да не признаем, че еколозите и биолозите са най-изявените личности с гражданска съвест по въпросите за опазването на околната среда и съхраняването на биологичните и екологични ценности.
Уважаеми граждани на Пловдив, ако желаете множество проблеми, подобни на тези в Ботаническата градина, за които за мало не се прочухме в целия свят, както навремето филма на всеки километър беше топ-хи сред населението, изберете кандидата. Той ще се опита да ви покаже, че от него по-добър за Пловдив и страната няма.
Винаги съм мислил, че актьора тежи в театъра, лекаря тежи в кабинета си, инженера в офиса си. Не е обоснована практиката, че Народното събрание има нужда от специалисти със всякакви специалности. Така политиците убеждават електората, че е наложително да има хора всякакви в парламента, за да решават разнообразните проблеми. Това е лъжа. В парламента на заплати има достатъчно консултанти по всички въпроси на дължавата. На парламента му трябват политици с опит, а не шкумбета и дебели гуши.
И накрая като заключение погледнете как Стефан Данаилов е направил предизборен щаб на главната в Пловдив, където месечния наем на помещение е 5000 лева. Самият той използва театъра, както като свой симбол, така и като добра позиция за агитация. Ама хитри са тези софиянци. Имат акъл. Само дето си мислят, че театъра над помещението не е виждал мазане и боядисване цели 20 години. Естествено какво го интересува стефан Данаилов, че театъра над него след свършване на изборите ще се срути. Него нека да го изберът, а пък тогава, ако ще и света да се срути. Така разсъждава агентът на всеки километър. Само да му мине зора както се казва на човека. Тогава и театъра да падне, няма нищо да бъде загубено. Само нека изборите да минат.
image
Спасиба Сергей






Гласувай:
0



1. анонимен - АМИ ГЛАСУВАЙ ТОГАВА ЗА АГЕНТА БО...
29.06.2009 23:12
АМИ ГЛАСУВАЙ ТОГАВА ЗА АГЕНТА БОЖИДАР ДИМИТРОВ, ЩОМ ГО НАМИРАШ ЗА СЛАДУР!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: apollon
Категория: Изкуство
Прочетен: 14504499
Постинги: 5337
Коментари: 10427
Гласове: 19330
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930