Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
23.01.2022 22:58 - Ежедневните новини за Ковид бройките в България са фалшиви
Автор: apollon Категория: Новини   
Прочетен: 9877 Коментари: 9 Гласове:
15

Последна промяна: 20.03.2022 15:43

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Виктория Нюланд - Връзката й с Путин и Ковид-19
Признанията на тази жена за 27 биологично-оръжейни лаборатории в Украйна прави путин спасител на света. Путин направи собствена ваксина спутник тъй като не вярва на САЩ.  Не е ли тогава ясно, че Ковид идва от точно такава лаборатория. Тогава напълно е уместно да твърдим, че американците са направили гаф с изпускането на подобен вирус, което е твърде вероятно.  съобразно признания на Виктория Нюланд.
Бройките за Ковид болните в България са фалшиви и всеки ден редовно се лъже народа. Защо? Наскоро РЗИ-системата изплака, че броя от 10000 на ден е толкова висок, че те не смогвали да се обадят на всички заболели и да им дават необходимите допълнителни инструкции и разяснения. Ами тогава питам аз защо не напуснат - след като нямат възможност и държавата не им плаща телефоните, защо не си подадат оставките, след като не могат да вършат правилно и съвестно служебните си задължения.
И сега внимание в картинката уважаеми читатели. Броят на болните на ден в България от Омикрон, тоест няма никакъв делта вариант, е много повече от десет хиляди на ден. Иначе как бихте си обяснили, че една Франция редовно регистрира  по половин милион случаи новоозаразени на ден. Нали разбирате абсурдната разлика в числата. Западът е изгорял, а Великата България е с много скромна заразяемост. Каква чест. Какво достойнство. Какви фалшиво напудрени новинки.
Колко сладко живеем живота си, в потна смрад, в лицемерие, в КГБейски псевдоистини, в един гланциран пудрен свят на баба Яга и Късчей начело на властта. Да не би някой да се страхува за рейтинга на властта. О, това е очевидно.
Защо системата не работи - рзи е една тотално остаряла бюрократична система от бабички, които вкарват данни на ексел, а в някои случаи дават отчети за изразходени перилни и стерилизиращи прапарати за нуждите на ведомството на компютри Правец. Нали разбирате, че те самите не са виновни, защото лабораториите в България като всяко нещо са лъжливи, колкото дявола не може да е. Как си представяте една лаборантка за 1000лв и дори подтях да обработи 1000 проби на ден - нали разбирате, че е възможна човешка грешка.
Уникално висок е броя на фаливо отрицателните тестове - къде заради политически поръчки и рейтинги да не се стресира населението, така и заради фактора човешка грешка, но не на последно място мързел и недобросъвестност.
Все пак това са повече от година и половина стрес за тези служители.
Всичко живо в България лъже. Родината на лъжата е с нашите географски ширини.
Да не забравяме за родното тарикатско българско население - и то лъже и за майка си, и за баща си. Много селски субекти лъжат че са болни, пият ракии по кръчми, а болни и мазни женички пият кафе с приятелки и ги заразяват поголовно.
Обратно, други невинни хора, които съвестно се самоизоолират в домовете си без да излизат, за да не си трупат грехове на душата, че са заразили и убили невинни съграждани, остават най-безотговорно нерегистрирани от рзи- тата. Е как искате тогава броя на новозаразените в новините да е верен. Той никога не е верен.
Дори трябва да има прогнозни резултати, но наглостта на медиите стига дотам да се задоволи с официалните резултати, за да не разсърди държавата, че допуска съмнение в отчетените резултати, няма значение как и кой, просто да се отклонят от официалната цифра и тези медии ще бъдат обвиинени в преиначаване на истината и създаване на смут.
Нима никой не е чувал понятието прогнозни резултати.
И можем ли да срамним стройната бюрократична система на Франция за отчитане на данните с нейната сродна сестрица от Балканите. Не, не можете да сравните двете системи.
Ако смятате, че сравнението с Франция е абсурдно, нека вземем съседна Гърция. Тя е с приблизително 11 милиона и отчита ръст на заболелите на ден от 25000 души. Къде е Киро на Кирия.
И накрая трябва да уточним още един аспект. Българските власти често допускат заболелите граждани да се върнат работа като се интересува от изтичане срока на карантината. В действително някои хора със по-слаба имунна система имат по-бавно изчистване от вируса и продължават дълго време да отделят вируса. Голяма част от работодатели също не правят тестове на болните след крантина, тъй като също като държавата приемат хората за фиктивно изчистени след срока на карантината.
Случаите на дълго отделяне на вируса са основополагащи за разпространението на заразата сред големите работни и социални колективи.
И накрая сайтът https://coronavirus.bg/bg/statistika показва официалната статистика - пуснаха го съвсем скоро, но има ли истински позакатели в него? Вие си отговорете на този резонен въпрос съобразно гореизложеното
Сред обикновените българи се носи един изключително човешки, но в съото време коварен лаф::  - Аз съм малко простинала. И когато я запитат ама не си болна от ковид, субекта отговаря: Не бе, само леко съм простинала.
Браво на тия простинки . Медиите така и не образоваха населението, че простинка по време на ковид пандемия е равнозначна на на коввид в 90 прочента от случаите.




Гласувай:
15


Вълнообразно


1. apollon - Много се надявам този правдив ан...
23.01.2022 23:05
Много се надявам този правдив анализ да задоволи високите интелектуални претенция на аудиторията на блог.бг
цитирай
2. apollon - Но чудя се тези анализи дали ще имат ...
23.01.2022 23:06
Но чудя се тези анализи дали ще имат чуваемостта на системата - никаква
цитирай
3. kvg55 - apollon,
23.01.2022 23:11
Вече не се вълнувам. Претръпнах. Жената само яхка и ахка от броя на новозаразените и умрялите.
цитирай
4. apollon - Повечето мислят като теб, но трябва ...
23.01.2022 23:16
Повечето мислят като теб, но трябва да държим на истината
цитирай
5. apollon - Защщо по дяволите в страната ни нищо ...
25.01.2022 10:59
Защщо по дяволите в страната ни нищо не е истина.
цитирай
6. moniboneva - Здравей Лука!
25.01.2022 19:54
Ако преди 30 г ми бяха казали, че от нашият организиран и дисциплиниран народ ще направят най-безотговорният и в страната всеки възникнал проблем ще настава хаос-нямаше да го повярвам!Да, това не се случи за един ден или за една година,нито с едно поколение а няколко,но е факт!Всичко идва от хаоса, Аполон! Здравната ни система днес е отражение на липсата на цялостна организация.Няма как само тя да функционира хармонично на фона на цялостен разпад във всички други сфери.Не за социализма хленча, а за порядъка.Тъй бяхме уредена държава с работеща икономика с най-добрите лекари в света и здравеопазване на ниво. Имаше отделни инфекционзни болници,а не всички болести в една болница да ги струпат за лечение,отделно в някой градове имаше и родилни домове.Сега всичко на куп по време на пандемия,дори ваксините една част ги поставят в болнични заведения. Слава Богу има и отделни пунктове за здрави хора!Иначе нямаше да се ваксинирам, ако трябваше да ходя в болница,където ходят болни с ковид.Ако не ги срещна именно там,другаде има по малък шанс да срещна, болен от ковид и да се заразя. Повечето са отговорни,стоят си у дома под карантина или отиват в болницата на лечение в ковид отделения.Но входа е един и същ,една и съща сграда помещават.
цитирай
7. shtaparov - Забележките ти са напълно прави...
25.01.2022 19:55
Забележките ти са напълно правилни- подкрепям!
цитирай
8. apollon - Благодаря за коментарител Това, ...
25.01.2022 21:58
Благодаря за коментарител Това, което Мони казва за смесването на потоците при един и същ вход и изход е крайно възмутително за всички обществени сгради. Това всъщност са комунистически строени сгради, където дори не са планирали аварийни изходи, за да може ако някой антикомунист вземе да бяга, ако влезе в дадена сграда да се почувства като мишка в капан. Така например сградите дори не планират спешна и бърза евакуация при земетресение, а ние пък искаме да ни разделят входа с изхода. Еми на това му се вика балканска простотия и това е една съществена причина заразата Ковид да процъфтява в комунистическите сгради. Простете за натъртването на темата политика. Просто се разпуснах. Дори в моломете елеваторите не работят при слизане като търговски трик хората да вървят и да купуват повече в магазинните на мола.
цитирай
9. apollon - Мони феноменална си - ти разби си...
25.01.2022 23:57
Мони феноменална си - ти разби системата с твоя коментар
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: apollon
Категория: Изкуство
Прочетен: 14470336
Постинги: 5335
Коментари: 10421
Гласове: 19320
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031