Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
11.10.2021 21:53 - НЯколко прости факта, защо Президента не е мой Президент и приноса на Вера су
Автор: apollon Категория: Новини   
Прочетен: 4661 Коментари: 6 Гласове:
5

Последна промяна: 15.10.2021 11:14

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Не може всяка вечер телевизията да е арена за кавги между министър- председател и президент с употреба на нецензурни нападки.
Но това е най-малкото/ Октомври е и момента на изобилие от есенни плодове.
Отивам в магазина и виждам десертно грозде Царица на цена 2,10 лева. При това България е задоволителен производител на грозде, а както виждате има спекулативно увеличение на ц  Никое правителство не може да успее ако то самото не създава условия за земеделие.Консервниата промишленост бе напълно унищожена 
И накрая пълната трагедия на служебното правителство, което е назначено от президента.
Министърът на транспорта и директора на морска администрация са за затвора. Президентът също носи вина за този кораб - видя се пълната некомпетентност. Това показва, че няма ефективно пазене на границите на България по море и добре, че трафикантите и бежанците не могат да плуват.
Друг кандидат за затвора е здравния министър, който нито веднъж не излезе по телевизията, нито пък пусна реклами по медиите за задължителното ваксиниране на хората над 65 години независимо, че самия той признава най-висок леталитет от КОВИД в България. Умирането на възрастното население на България  изцяло се дължи на неговото бездействие и това смятам, че е целенасочено, тъй като НОИ няма пари да плаща пенсии на населението и това е своеобразен мълчалив заговор на държавните структури.
И накрая последиците за туризма от Вера су. Аз няма повече да ходя на Черно море и да ям риба, тъпкана с азотни торове и оттук насетне ще се ходи само в чужбина, колкото и голям родолюбез да съм, но след като ме управляват некадърници, всеки следва да следва собствения си интерес.  Питам какво ще излъжат хората, за да има в България морски риболов. Дори консерва вече не бих ял.

Нашите некадърници не са способни да разтоварят един кораб. Не са способни да излеят стотици цистерни бетон от сушата до кораба, за да направят възможно разтоварването. Даже да бяха събрали доброволци, както навремето ком братята на президента построиха Димитровград, пак щяха да успеят да стигнат до кораба, защото той е на една крачка от брега. Такава некардърност няма никаде по света.
Има цензура заради президентските избори за обстоятелствата по кораба. Никой нищо не споменава за токсичността на товара, нито пък се правят опити за обезопасяването по разумни начини, а не този, който показаха с разливането на товара в морето.

Ваксинацията за КОВИД е в пълен провал. Тъя като неваксинираните масово боледуват предлагам да си заплащат лечението като нямат ваксина. Също така е некоректно ваксините да са безплатни и да се изхвърлят неупотребени навреме. Затова следва и ваксините да са заплатени.
Редно е да си кажем, че пълният провал на енергийния сектор от двете сулжебни правителства носят силен отрицателен заряд на Президента.
Хората вече ще гласуват не според убеждения и сърца, този път ще  гласуват с логиката на джобовете си.

И сега двата аргумента срещу Президента
Този президент премина през четирите вълни на Ковид и беше свидетел на множество умрели бъългари.
Показваше се по поланки, седянки, панаири и изложения, но нито веднът не излезе пред българите и не гги призова да се ваксинират или просто да се спасят.
Може ли един генерал да гледат как войниците умират и да не намери начин да намали щетите. Не. Летецът просто виси във висините, дори когато е и на земята.
При такъв леталитет от ковид един президент трябва да знае как да запълни празнините, трябва също да знае как да намали щетите.

Мторият важен аргумент за несъстоятелното поведение на сегашния президент.
Украйна е във необявена война с Русия. В Украйна живеят множество етнически Българи. В Крим 3 процента от населението са етнически българи.
Нито веднъж нито президентската администрация, нито Президента не призова, че България призовава своите съграждани да се завърнат вродната  България и да избегнат доната на военен конфликт.
Този президент нито веднъж не призова и не се погрижи за българите зад граница.




Гласувай:
6



1. born - Напълно меродавно и релевантно е ...
11.10.2021 22:02
Напълно меродавно и релевантно е пилотът Радев да е абсолютния виновник за морските катастрофи /защо не и в цялата акватория около РБ- нали е главнокомандващ/. Аре и той в панделата !
Всъщност генерал от ВВС и адмирал от ВМС нали е все едно ?
........................................................ St. B O R N- вмчк Taratancijskij & Ta6akMakanskij · …………………………………………………......4208-9896-1708-4444-7017-4242.........-11102021
цитирай
2. apollon - Ние българите има удивително-о...
11.10.2021 22:57
Ние българите има удивително-отвратителен навик да даваме на един и същи човек, два пъти една и съща баница и после се чудим защо хала ни е лош.
цитирай
3. planinitenabulgaria - Ако проруски политпроститут не бе коментирал постинга, нямаше да го има и моят коментар:
11.10.2021 23:01
Имахме работещо правителство, което президентът свали с изборен преврат. Създаде партии-боклуци, с които разми вота и направи изборите безсмислени. Раздели нацията на сити и гладни, раздели институциите на лоши и добри. И се опря на простащината, която повярва в себе си и поиска властта. Цалата вина е естесвено върху президента, а президентовите боклуци, които ни управляват сега са заети да се борят с незаконните подслушвания, с въвеждането навсякъде на машинно гласуване, срещу приемането на Истанбулската конвенция, за издирване на нашата Мата Хари и др. още по-важни държавни дела. При това положение обаче те се грижат и за кораба, върху който се осъществява непрестанен мониторниг. Но както се педполага и ще се докаже, той освен торове вози и други неща.
цитирай
4. kvg55 - apollon,
12.10.2021 01:23
На Боко четири баници му дадохме – кмет и три мандата министър-председател.
цитирай
5. kvg55 - 3. planinitenabulgaria
12.10.2021 01:28
Бае Коста,
Имали сме работещо правителство? Нали то доведе до протестите. И ти проституираш политически. Президентът не е създал нищо, просто стана изразител на народните настроения.
цитирай
6. apollon - Благодаря за коментарите ви.
12.10.2021 10:01
Благодаря за коментарите ви.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: apollon
Категория: Изкуство
Прочетен: 14496168
Постинги: 5337
Коментари: 10423
Гласове: 19325
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930