Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
12.07.2021 18:34 - Ода за политическото недоразумение Слави
Автор: apollon Категория: Новини   
Прочетен: 1256 Коментари: 0 Гласове:
10

Последна промяна: 28.07.2021 23:28

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Блогът ми е станал място за възпяването на един куклровод и аз искам публично преди да бъде съставено правителство да си изкажа личното мнение за един изключително измамен кукловод. Можеш ли заради следене на рейтинги  да продадеш страната си, народа си . Да СЛави Трифонов може. Защо кукловодите са измамни? Защото кукловодите се крият зад кукли.
Опасявам се, че следващите 4 години ще бъдат залог на богати гладни български изверги, които ще продължат безмилостно да грабят.Слави вече эсе изложи като предложи Николай Василев и скрития му приятел Милен Велчев да влязат отново в политиката. Цялото му пооведение ще бъде измамно.
Надявам се за първи път президента да предложи коалиционен мандат, а не мандата да се връчи на първия спечелил.
Българите пак се излъгаха с масово гласуване от чужбина, но жалкото е, че вотовоте на хората са отново продадени.


Предислов: - Очаквайте новата платена от Васил Божков телевизия Куку
Въпросителното качество на българските политически субекти и президенти
По-добре служебен кабинет, отколкото кукловод като Слави. А може би трябва да се прекръсти на Слаби, заради космическото слабоумие.
Моля се служебните министри да останат, за да не се прахосват средствата на държавата.
Тази поредица от парламентарни избори доказаха, че за България партийния политически модел е провален.
Защо? Защо ли э? Защогто не може всеки тотомилионер като Васил Божков да прави партии и политически субекти от партиен тип и да има прогрес. Приемрът е за новия политически партиен проект Българско лято. И само каква ирония - ако изберете субектите на Българско лято, вие избираате политическо лято за крадците в България.
-
Що за лъжливо общество сме ние след като не си даваме сметка какви политически недоразумения избираме за президенти. Не само това. В политиките на българските президенти не съществува приемственост. Не само - те са ненаказани. Тяхните политически решения остават без последствия, без политиска отговорност и без държане на сметка от нито една институция на държавата.
В България няма орган, който да следи политиките на отделните президенти и следователно държавния кораб на България се рее в политическото безгрижие на безотговорността.  А и това е традиция в историята на държавата иначе нямаше да стигнем до три последователни национални катастрофи. Няма държавен субект в Европа, който да е преживял толкова разпади и саморазрушения, толкова деградация и съзнателна себеразруха.

Започвам с малка ретроспекция за качеството на българските президентски глави.
1. Желю Желев- липса на излъчване за държавен глава, липса на всякакъв вид представителност, репрезентативност и плавно изтичане на мисълта.

Характерен с извършеното от него огромно национално предателство с признаването на Република Македония, с което започват и безкрайните неразбории и досега с включването на републиката в пределите на Европа. И до днес забитите томаховки от безумното признаване на Македония тлеят в неразбирателствата между двете държави.
Желев продължава престъпната политика на Димитров за признаването на Македония като Титовски сателит, а договорките със Сърбия за Западните покрайнини му струват и отравянето му в съветите. Нищо не прави демократ Желев, когато цялата му политика беше по провеждането на комунистическата червена линия на управление.
Оставям на страна интелектулната оценка на лучността му , дефектите эна дикцията му и всички останали конституционални недъзи, което вместо да репрезентира българския народ е имал реципрочно реверсивен ефект.
Как е възможно да се стига до подобни разминавания. Възможно е, защото всеки народ заслужава своята участ. А и няма орган, който да следи президентите.
2.  Петър Стоянов - няма да коментирам нищо от тази личност. Само ще кажа, че не може адвокат по бракооразводни дела и специалист по разделяне на социалната клетка на обществото - семейството да бъде по презумция обединител на нацията. И както сами разбирате нашето общество не е обединено.
3. Росен Плевнелиев - има голяма объркана поезия в името на този президент. Излишно е да коментирам пасторалните настроения, които росната плезня излъчва за избирателя. Липса на репрезентативна енергия и изобилия от речник на конферансие.
4. Георги Първанов - сериозност,  Липса на политическа енергия и инициативност.

Прави впечатление някои интересни имена като министър Свинаров, лицето Домусчиев и други миена, които са визитната картичка на българския потически живот.
Също така не мога да изусна възможността да коментирам зависимостта на Слави от Доган и още повече от Васил Божков, тъй като марионетките могат и имат правото да се подиграват с българския политически живот.
Само марионетките могат да неглижират политическите правила в една държава.

А сега си представете, че вие сте некадърен кукловод и сте обиколили много телевизии като същевременно си мечтаете да имате собствена куку телевизия.
В един момент на точното политическо изнудване хора като Доган се допитат до други хора като Васил БОжков и ви осигурят финансиране, с което българското лято директно по скрит наччин влиза в парламента.
ето така една куку телелевизия като зестра може да направи чудеса с българската политика, в която царуват задкулисието и кукловодите. И кой ако не Слави като цар на кукловодите ще продаде за пореден път обкественото доверие. Не заслужава ли според вас публичен линч.





Гласувай:
11



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: apollon
Категория: Изкуство
Прочетен: 14504499
Постинги: 5337
Коментари: 10427
Гласове: 19330
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930