Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
17.06.2021 16:50 - Коментари на американците, цялото интервю пред NBC, и извадено най-важното
Автор: radostinalassa Категория: Новини   
Прочетен: 859 Коментари: 1 Гласове:
5

Последна промяна: 17.06.2021 16:54

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 


      image   Коментари на американците
към интервюто, публикувано в NBC:

NBC пусна пълното интервю само след многократни искания, само преди часове. Зрителите отбелязаха, че преводачът понякога дава твърде саркастични тонове на гласа, което не отговаря на емоциите на Путин, а за интервюиращият - нищо. Също така зрителите забелязаха, че Путин разбира английски, тъй като той веднага реагира с мимики на въпроса, зададен от кореспондента.

Основната любима фраза на Путин беше „Аз контролирам времето тук“. Зрителите отбелязаха и пасажа на Путин за добрата памет на Байдън. Е, те оцениха обективността на Путин при оценката на дестабилизиращата роля на Съединените щати на международната арена, в отговор на обвинението на журналиста в това срещу Русия.

Ето няколко потребителски коментара:

- Смешното е, че Путин познава американската политика повече от самите американски чиновници, горкият журналист нямаше шанс.

- Какъв неуважителен „репортер“, който разпространява слухове и клюки. Разбърквайки котела с омразата. Путин не се поддаде на това. Ние, американците, не мразим и не се страхуваме от Русия, толкова съм уморен от всички тези създатели на проблеми, които се опитват да предизвикат конфликт.

- Путин току-що разкри всичко, което не е наред с нашите медии

- Твърде болно ми е от това ниво на неуважение към Русия. Важното е как Путин винаги напомняше на този така наречен журналист да погледне в собствения си двор и да разбере как мирише.

- Уважаеми NBC, какво правите? Първо Мегън Кели, а сега Киър Симънс разруши кариерата си на журналист за 83 минути.

- Путин направи Киър Симънс на такъв глупак, какъвто и си е! Дали Байдън ще изнесе реч на среща с Путин? За щастие това ще бъде при затворени врати и няма да има съвместна пресконференция. В противен случай Байдън би бил напълно унижен публично.

- Британският (по рождение и работа) дебил задава въпроси, сякаш е част от американското правителство, и когато Путин го притиска в ъгъла с въпроси, той отстъпва, казвайки, че не е част от правителството, че "той е просто журналист "... американски клоуни ...

- Тези глупаци не харесаха, когато Путин посочи 6 януари. Освен това този така наречен журналист пречи на г-н Путин да говори. Например каквото правят с настоящата Републиканска партия.

- Тъжно е, че дълго време президентът на страната, потопен в предполагаемо интервю от най-високо ниво, се оказва учител в неделното училище, принуден да обяснява нещата на 7-годишни деца. Чаках нещо друго. Това е много смущаващо за Запада. Аз се срамувам.

- Съпругата на Путин: Ще вечеряте ли? Владимир Путин: Не, скъпа, току-що хапнах пържен журналист от NBC.

- Спомням си как Хилари Клинтън каза, че Путин няма душа, а Путин отговори, че един политик трябва поне да има МОЗЪЦИ !!

- Байдън няма шанс с Путин. Путин е на друго ниво.

- Никой не би се разстроил, ако Путин попрактикува джудо на този репортер

- Целта на това интервю беше за пореден път да покаже на всички „Злата Русия“, но Путин лесно, с усмивка на лице, го обърна в своя полза, показвайки неща, които този интервюиращ не планираше да чуе или наистина не искаше да чуе. Браво, г-н Путин!

- Когато направи сравнението между Тръмп и Байдън, все едно родителите на твоя приятел ти казват, че бившият й е бил прекрасен човек, когото наистина обичахме и ти си просто ОК!

- Този човек има стоманено, безизразно лице.

- Путин е изключително опитен бивш оперативен работник и ръководител на разузнавателната агенция, както и изключително опитен политически оперативен и международен държавник. Той е твърде, много добре обучен, образован и опитен във всички начини, средства за използване на език и комуникация. В никакъв случай не трябва да се приема лекомислено. Той е много решителен лидер на враждебна нация и човек трябва да разпознава, признава и уважава способностите и талантите на своя противник.

- Иронията на съдбата е, че американската „Комсомольская правда“ говори безсмислени глупости и изхвърля онази глупава пропаганда, която Путин така пълно преживя преди края на Съветския съюз. Той се чувства комфортно, като знае пътя към гибелта, който очаква тези наивни и невежи хора.

- Путин все още е на върха на играта: „ако се биеше с полицай във вашата страна, щеше да бъде застрелян“. ... изпържи го Владимир Путин

- Когато четете коментарите, в тях има повече уважение към него (Путин), отколкото към Байдън ...!

- Сега да видим как Байдън дава интервюта по руската телевизия ...

- Всичко това е руска пропаганда

- Броят на симпатизантите на Путин тук е зашеметяващ. Мисля, че пропагандата работеше точно така, както той искаше

Пълното интервю в 42 страници текст и видео Текст – най-важните моменти в 7 страници,
ето преводът им на български:

Кореспондентът на NBC, съставяйки въпросите си към Владимир Путин, очевидно се опита да предвиди в какъв дневен ред ще се окажат преговорите между лидерите на Русия и САЩ. Според Киър Симънс неслучайно Байдън е решил да разговаря с лидерите на страните от Г7 и младшите партньори на Америка в НАТО преди тези разговори.

Киър Симънс: „Това се представя като опит за обединяване на редиците на световните демокрации. Сега той ще се срещне с президента, който е представен като диктатор, автократ “, отбелязва

Владимир Путин: „Не знам, някой Ви поднася това ястие с такъв сос, някой гледа на развитието на ситуацията и на вашия покорен слуга по друг начин. Всичко това се представя на обществеността, тъй като се счита за подходящо за управляващите класи в една или друга държава. Съюзниците се срещат и какво толкова необичайно има в това? Това се представя като желание да се разбере тяхното мнение по ключови въпроси от съвременния дневен ред, включително по въпросите, които ще обсъдим с президента Байдън. Но все пак съм склонен да мисля, че въпреки всички тези политики САЩ ще насърчава в отношенията с Русия онова, което счита за необходимо и важно за себе си и най-вече за себе си, за своите икономически, политически и военни интереси. "

Кир Симънс: „Президентът Байдън поиска тази среща и не изтъкна никакви предпоставки. Това не Ви ли изненада? "

Владимир Путин: „Не. Двустранните ни отношения се влошиха до най-ниското ниво през последните години, но все пак има въпроси, които изискват съгласуване на часовниците, определяне на някои взаимни позиции, така че въпросите от взаимен интерес да се решават по-ефективно в интерес както на Съединените щати и на Русия. Трябваше да се осъществи рано или късно. Е, президентът Байдън пое тази инициатива. Преди това, както знаете, той подкрепи удължаването на Договора за СТАРТ, което не можеше да не срещне подкрепа от наша страна. "

Руско-американските преговори за контрол на оръжията, които всъщност са прекратени през последните години, главно поради вътрешнополитически конфликти в самите САЩ, може да се възобновят. Американската страна, каза Путин, би искала да ги възобнови на професионално експертно ниво и точно това многократно е предлагала Русия - стабилността и предсказуемостта са необходими не само за две държави, но и за целия свят. Байдън говори за намерения да направи това, което Тръмп не успя.

Киър Симънс: „Веднъж казахте, че Тръмп е изключителен и талантлив човек. Как описвате президента Байдън? "

Владимир Путин: „Президентът Байдън, разбира се, е коренно различен от Тръмп, тъй като е професионалист, почти цял живот е бил съвестен в политиката. Той прави това от много, много години. Надявам се много - има плюсове, има и минуси, че няма да има такива импулсивни движения от страна на действащия президент, че ще спазваме определени правила за комуникация, ще можем да се договорим за нещо, да намерим някои общи земята, какво всъщност ще се случи, ще трябва да се разгледа въз основа на реална, практическа политика и нейните резултати .

Една от темите, които биха могли да станат повод за дискусия на срещата на президентите, е размяната на руски и американски граждани, които са в затворите по съдебна присъда. Такива въпроси, които обикновено се наричат ​​„хуманитарни въпроси“, имат голям шанс за положително решение, което от своя страна и в двете страни ще се възприеме като „жест на добра воля“.

Би било още по-добре да обсъдим възможността за сключване на споразумение за екстрадиция на лица, които са в затвора. Това е обичайна световна практика; имаме такива споразумения с някои държави. Готови сме да обсъдим това със Съединените щати.

По време на интервюто кореспондентът на NBC припомни реакцията на Джо Байдън на въпроса на друг американски журналист, дали смята руския президент за убиец, и отговорът му беше „да“. Какво ще бъде Владимир Путин, който ще преговаря с автора на точно това „ъ-ъъ“?

Владимир Путин: „Чуйте ме, по време на работата си съм свикнал да бъда атакуван от различни посоки по много поводи, с различно качество и тежест. Това не ме изненадва. Що се отнася до суровата реторика, струва ми се, че това обикновено е проява на част от общата американска култура. Това в американската, включително политическата култура, изглежда се счита за нормално. Впрочем, у нас такова няма. Но ако тази реторика е последвана от предложение за среща и обсъждане на двустранни въпроси и въпроси на международната политика, аз възприемам това като желание да работим заедно. Ако това желание е сериозно, ние сме готови да го подкрепим. "

Киър Симънс: "Но вие, според мен, не отговорихте директно на въпроса."

Владимир Путин: „Отговорих. Ще го добавя сега, ако искате. Чувал съм десетки подобни обвинения, особено по време на трудните ни събития по време на борбата ни срещу тероризма в Северен Кавказ. В същото време винаги се ръководя от интересите на руската държава и руския народ и тези максими за това кой, как, какво и кого наричат, изобщо не ме притесняват. "

Кир Симънс настоя, той изброи няколко имена на хора, загинали по различно време при различни обстоятелства: Анна Политковская, Александър Литвиненко, Сергей Магнитски, Борис Немцов, Михаил Лесин. И той направи свое собствено обобщение, което може би изглежда дори по-нелепо и каубойско от „ъ-ъ-ъ“ на Байдън.

Киър Симънс: „Това са всичките ви жертви“.

Владимир Путин: „Знаете ли какво, не искам да звуча грубо, но изглежда като някаква лошо преработена храна в стомаха, само вербално. Изброили сте много хора, които наистина са страдали и са умрели по различно време по различни причини в ръцете на различни хора, ние сме намерили някой, някой не е - от тези престъпници, извършили определени престъпления, някой е в затвора. Готови сме да продължим да работим в същия дух и в същия режим, идентифицирайки всеки, който противоречи на закона и с действията си причинява вреди, включително имиджа на Руската федерация. Но да нахвърляш всичко по този начин е просто безсмислено, неправилно и няма никаква основа. Ако мислите за това като за линия на атака, моля, позволете ми да го чуя отново. Повтарям, чувал съм това много пъти, но изобщо не ме обърква. "

Още една тема, която предизвиква усещане за лошо храносмилане в американския истеблишмент, е готовността на Русия да се противопостави на по-нататъшното разширяване на границите на НАТО до нашите граници.

Киър Симънс: „Вашата конфронтация с НАТО в много отношения влоши ситуацията и НАТО играе един вид в защита.“

Владимир Путин: „Уау, отбрана! По време на съветската епоха, слава Богу, той е жив и здрав, попитайте го устно, но все пак беше обещано, че няма да има разширяване на НАТО на изток. Е, къде са тези обещания? Две вълни на разширяване ”.

Киър Симънс: „Къде е написано, къде беше закрепено това обещание?“

Владимир Путин: „Браво! Точно така, “обманули дурачка на четыре кулачка” - така казват хората тук. Всичко трябва да бъде фиксирано на хартия. Но защо беше необходимо разширяване на НАТО на изток, приближаване на инфраструктурата до нашите граници? И вие казвате, че именно ние се държим агресивно. Защо, за Бога? Какво, дори след разпадането на Съветския съюз, Русия представляваше някаква заплаха за САЩ и други европейски държави? Ние доброволно изтеглихме всички наши войски от Източна Европа. Отидохме до огромни разходи. И какво получи в замяна? Инфраструктурата е тук на нашите граници. И вие казвате, че заплашваме някого? "

Киър Симънс: Но сега бихте ли се ангажирали повече да не изпращате руски военнослужещи на суверенната територия на Украйна, отделна държава?

Владимир Путин: Чуйте, нима сме казвали, че ще изпратим някъде някои от нашите въоръжени формирования? Тук казвате: и сега бихте могли? Проведохме учения на наша територия. Как не Ви е ясно? Казвам го отново и искам вашите зрители, вашите слушатели да чуят на телевизионните екрани и в интернет: проведохме учения на наша територия.

Представете си, че бихме изпратили войските си в непосредствена близост до вашите граници, как бихте реагирали? Ние не направихме това, ние сме на нашата територия. Ето, бяхте в Аляска - добре, да ви дава Бог здраве! Но вие стигнахте през океана до нашите граници, доведохте хиляди войници и хиляди единици техника. И вие смятате, че ние се държим агресивно, а вие не. Здравейте, пристигнахме.

Добрите отношения между Русия и Китай също са "причина за лошо храносмилане" сред някои американски политици, които се наричат ​​"ястреби". Според американците балансът в отношенията между нашите страни също е повод за дискусия с тях.

Киър Симънс: „Вие се оплаквате от НАТО на Запад. Защо не се оплаквате от милитаризацията на Китай на изток? "

Владимир Путин: „През последните години, през последните десетилетия, ние разработихме стратегическо партньорство с Китай, което преди това не сме постигали в историята на нашите държави. Високо ниво на доверие и сътрудничество и във всички области: в политиката, в икономиката, в областта на технологиите, във военно-техническото сътрудничество. Ние не смятаме, че Китай е заплаха за нас. Това е приятелска държава. Тя не ни обявява за враг, както го направиха в САЩ. На Вас за това нищо ли не Ви е известно? Доволни сме от безпрецедентно високото ниво на нашите отношения, както казах, които се развиха през предходните десетилетия, ние ценим това. Точно както нашите китайски приятели го оценяват, ние това също виждаме. "

Приятелските отношения с Китай, каза Путин, изобщо не означават, че сътрудничеството с американците в тези области, където то продължава, ще бъде ограничено. Това също е част от възможния „положителен дневен ред“ на срещата на лидерите на Русия и Америка.

Киър Симънс: „Отделяте ли се от космическата програма на САЩ, насочвайки се към Китай?“

Владимир Путин: „Не, защо? Готови сме да работим със Съединените щати в космоса и по мое мнение шефът на НАСА току-що заяви, че не може просто да си представи развитието на космически програми без партньорството си с Русия. Приветстваме това изявление и го оценяваме като цяло сътрудничеството със Съединените щати в космоса, струва ми се, е добър пример, когато въпреки каквито и да било проблеми в политическите отношения през последните години, успяхме да поддържаме партньорство и ценим и от двете страни. "

По време на интервюто бяха обсъдени и необоснованите обвинения срещу Русия в американските медии. Неотдавнашните прекъсвания в работата на американския тръбопровод или най-големият доставчик на месо на американския пазар почти рефлекторно, без колебание, започват да обясняват нищо повече от „кибервойната от страна на руснаците“.

Киър Симънс: „Г-н президент, водите ли кибер война срещу Америка? Така е?"

Владимир Путин: „Къде са доказателствата, че това всъщност е направено? Ще ви кажа: и това, и онова, и този каза, и онзи каза, но къде са доказателствата? На такива необосновани обвинения мога да ви отговоря: можете да се оплачете пред Международната лига на сексуалните реформи. Това ще ви подхожда ли? Но това е само разговор за нищо. Е, поне сложете нещо на масата, за да можем да погледнем и някак да реагираме на него. Но няма нищо от това, някаква кибератака върху някакъв месокомбинат. После ще кажат, че има атака над боядисаните яйца, разбирате ли? Просто се превръща в някакъв фарс, безкраен фарс. Казахте, че има много, много доказателства, но пак не донесохте нито едно. Това е разговор в празнота, в полза на интелектуално най-бедните. За какво говорим? "

Темата за правата на човека, която американците традиционно смятат за една от основите на своята външнополитическа демагогия, също е малко вероятно да бъде в положителния руско-американски дневен ред в близко бъдеще. Под гръмките обвинения на Русия за намеса във вътрешните работи на САЩ американците се намесват във вътрешните ни работи.

Кир Симънс: „Несистемната опозиция сега е изправена пред наказателни обвинения, също и журналисти, на мнозина е даден статут на чуждестранни агенти и това всъщност причинява сериозно прекъсване в дейността им. Тоест, несъгласието в Русия вече не се толерира. "

Владимир Путин: „Вие представяте това като несъгласие и нетолерантност към несъгласието в Русия. Ние го гледаме по съвсем различен начин. И споменахте закона за чуждестранните агенти. Но това не е наше изобретение, през 30-те години в САЩ е приет законът за чуждестранните агенти и той е много по-строг от нашия. Много структури на т. Нар. Гражданско общество. Защо казвам "така нареченото"? Те се финансират от чужбина, подготвят се подходящи програми за действие, активисти се обучават в чужбина и когато нашите официални структури видят това, за да предотвратим подобна намеса във вътрешните ни работи, ние вземаме подходящи решения и закони, а те са по-меки от вашите. Имаме такава поговорка: не е виновно огледалото, ако лицето е криво. Това няма нищо общо с вас лично, но ако някой ни обвини в нещо, погледнете себе си, ще видите себе си в огледалото, а не нас “.

Като огледало, което Путин призова да погледне, той предложи да се използва например преследването на американци, влезли в сградата на Конгреса по време на политически протести във Вашингтон. Сега около 500 души са с повдигнати обвинения, и са изправени пред присъди от 15 до 25 години. И действията на BLM, по време на които Америка беше погълната от бунтове, говорят сами за себе си - убитите, ранените, погромите и грабежите, расовото насилие, царуващо в няколко големи града, със сигурност не дават на САЩ никакви основания да действат като ментор, преподаващ на някого или зачитащ „човешките права“. Тези, които ще се опитат да наложат екстремизъм в Русия, да подбуждат и организират улични бунтове, съответно и у нас, няма да бъдат признати за „борци за правата на човека“, каза руският президент.

Руският президент Владимир Путин заяви, че укрепването на Русия е най-важната задача в живота му за него.

„Знаете ли, аз така обвързах цялата си съдба със съдбата на страната, за мен няма друга, по-значима задача в живота ми от укрепването на Русия”

В същото време той вярва, че нищо няма да рухне за една нощ, когато президентът бъде сменен в страната.

Според Путин в Русия има много проблеми, но сега ситуацията е съвсем различна от 2000 г.

"Някой ден друг човек определено ще дойде след мен. И защо всичко това да се срине?" Той зададе риторичен въпрос.

И ако на политическата сцена се появят различни хора, с различни възгледи, дори е добре, смята държавният глава.

Докосвайки се до въпроса за наследник, Путин каза, че ще направи всичко, за да бъдат подкрепени хора, лоялни на страната, които са готови да сложат живота си на олтара на Отечеството.

На въпрос за "защита" след напускането на президентството на Русия, Путин отговори: "Дори не мисля за това, това са въпроси с висше значение като цяло. Най-важното е съдбата на страната и нейните хора. "

Коментирайки изявлението на американския президент Джо Байдън, който го нарече "автократ", и някои други политици, които го наричат ​​"диктатор", руският президент обясни, че това се представя на обществеността по начин, който се счита за подходящ от управляващите класи в определена държава.

- Виждаме опити за разрушаване на отношенията между Русия и Китай, виждаме това в практическата политика.

Същото „съперничество“ на световната сцена. Путин ясно заяви в интервю за NBC: „Основната ценност в международните отношения е стабилността и предвидимостта“.

- Ние отстрани , както виждаме у нашите американски партньори просто не видяхме това през предходните години. Каква стабилност и предсказуемост, ако си спомним събитията в Либия през 2011 г., когато страната беше унищожена? Е, каква стабилност и предвидимост има?

Стабилни и предсказуеми ли са събитията в Близкия изток? Къде ще доведе всичко това? Или Сирия? Какво е стабилно и предсказуемо тук?

Сирия е под санкции, защото Западът не подкрепя Асад. Но само чрез официален Дамаск е възможно безопасно да се изпрати хуманитарна помощ, от която Сирия се нуждае толкова силно.

- Що се отнася до граничните пунктове, нашата позиция е, че е необходимо да се оказва помощ, каквато трябва да бъде по целия свят, както е записано в нормите на международното хуманитарно право, чрез централното правителство, няма нужда да се дискриминира то. И ако има основание да вярваме, че централното правителство на Сирия ще открадне или разграби нещо там, е, моля, поставете под контрол Международния червен кръст и Червения полумесец. Освен това, според Путин, никой в ​​сирийското правителство не се интересува от кражба на хуманитарна помощ.

Отказът на Запада по време на пандемия да премахне ограниченията за доставка на медицинско оборудване и лекарства за Сирия, Путин нарече нечовешки. „Нищо не може да обясни такова жестоко отношение към хората“, добави руският лидер.

Той също така припомни съществуването в Сирия на зоната Идлиб и подобни територии, контролирани от САЩ или Турция, където бойците наистина обират, убиват и изнасилват. Според него наскоро в зоната на Ал-Танф бяха уловени бандити, които признаха, че изпълняват задания по отношение на руските военни съоръжения.

Защо да не вярвам на Лукашенко? Питайте пилота. Най-простото нещо е да попитате командира на кораба: принудени ли сте да кацнете или не? Попитай го. Попитахте ли го? Не съм чувал за интервю с този командир на кораба, който кацна в Минск. Защо не го попитате: бяхте ли принуден да седнете? Защо не го попитате? Това дори е странно. Всички обвиняват Лукашенко, но не питат пилота.

Знаете ли, не мога да не си припомня друг случай от този вид, когато самолетът на президента на Боливия по заповед на Американската администрация кацна във Виена. Борд No1 на президента, ето така, те бяха принудени дакацнат. Президентът беше изведен от самолета, самолетът беше претърсен и дори не си спомняте за това. Смятате ли, че това е нормално? Там беше добре, а Лукашенко постъпи зле? Слушайте, нека по някакъв начин да говорим на един език и да оперираме с еднакви понятия. Ето „Лукашенко е бандит“. А там добре ли беше? Тогава в Боливия те възприеха това като унижение в цялата страна, но всички мълчаха, за да не влошат отношенията. Никой не помни и това, между другото, не е единственият случай. Не единственият. И така, какво за Лукашенко? Щом той прави така, значи сте му показали пример.

Чуйте ме, още веднъж ви казвам това, което ми каза президентът Лукашенко. Нямам причина да не му вярвам. Все пак питай пилота, за трети път Ви казвам. Защо не го попитате? Принуден ли беше, беше ли уплашен?

Казахте ми, че кацането на самолета с президента на Боливия е различен случай. Друг е, да, само че той е десет пъти по-лош от това, което е направено, ако е било направено нещо, в Беларус. И не искате просто да го признаете, пускате го покрай ушите си и искате милиони хора по света да не го забележат или забравят на следващия ден. Няма да се получи.
Олег Костадинов

22 видео отрязъка с текст на руски


Тагове:   путин,   коментари,   Байдън,


Гласувай:
5



1. zaw12929 - СВЕТЪТ Е ЗА ВСИЧКИ НАРОДИ. НЕКА ИМА ...
17.06.2021 20:31
СВЕТЪТ Е ЗА ВСИЧКИ НАРОДИ. НЕКА ИМА СРЕЩИ, РАЗМЯНА НА МНЕНИЯ

ПУТИН НЯМА СВОИ РУСКИ НАВАЛНИ В САЩ- ДОКАЗАТЕЛСТВО ЧЕ НЕ МИСЛИ ДА СВАЛЯ БАЙДАН
НО, БАЙДАН ДА МИ СПРЕТНЕ ЕДИН МАГНИТСКИ ЗА СПОКОЙСТВИЕ

ДОКАТО ТЕ СЕ САНКЦИОНИРАТ ВСИЧКИ СТРАДАМЕ!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: radostinalassa
Категория: Технологии
Прочетен: 13131447
Постинги: 11559
Коментари: 18328
Гласове: 6661
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Блогрол
1. Децата на дявола - нехора, сатанисти, педофили
2. Страшните истини - духовни, ДНК, синя кръв - евреи, араби, индуси, китайци.
3. Основното генетично различие между трите раси са пръстовите отпечатъци
4. Заземяването лекува възпалителните процеси
5. Мусорна ДНК. Холограма на плода. Педента на ДНК.УЗИ.
6. Душата, нейната генетика, потомците ни.
7. Връзката между българи и шумери
8. Реинкарнацията и генетиката
9. Раждането на тракийската азбука
10. На земята живеят четири вида човек
11. ГЕНЕТИЧНИЯТ АНАЛИЗ В ТЪРСЕНЕ НА ИСТИНАТА ЗА ЕТНИЧЕСКИЯ ПРОИЗХОД НА ДРЕВНИТЕ И НАСТОЯЩИ БЪЛГАРИ
12. Американските бомби с обеднен уран
13. Лицензиран расолог - Вл. Авдеев
14. Енергоновата система на кръвта
15. Руският език не е руски, а български
16. Подслушват ли телефона ви?
17. Българският език - езикът на първите хора!
18. КОВИД - 19 и старите лекари
19. Хидра 1 и Хидра 2 - рак
20. Ябълков оцет - мастер клас
21. Истината за атеросклеротичните плаки и гъбичките
22. Уникален артефакт от Сибир, който принуди учените да преразгледат историята на древния свят
23. Мусорната ДНК се оказва критична за видообразуването
24. Д - р Райън Коул , патоанатом - ваксините са токсини
25. Ето я истината защо Русия нападна Украйна
26. Русия дълго време толерираше лудориите на западните си партньори и беше твърде толерантна към тях -лазерният"Метадрон Орхидея"
27. В България е създадена най - ранната писменост в света https://www.youtube.com/watch?v=q2TRX1vkCFg
28. Без САЩ комунизма нямаше да се роди
29. Болкотерапия чрез молитвена поза
30. Акад. Васил Николов: Носим гени на 8 000 години