Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
03.05.2021 14:41 - Кирил Петков е възможна кандидатура за президент
Автор: apollon Категория: Новини   
Прочетен: 3243 Коментари: 14 Гласове:
7

Последна промяна: 21.08.2021 18:25

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Представяте ли си каква ужасна кандидатура за корумпираните политици е издигането на Кирил Петков за президент? Може ли и как обаче той ще се опълчи срещу защитника си Румен Радев. Отгооворите ще даде бъдещето. Президент икономист би бил бич срещу мутренски министър предсеедатели.
В момента целия рекетиран бизнес заедно с Васил Божков са се обединили срещу Бойко и затова имаме толкова подкупни нови партии в парламента. Бизнеса плаща за тези нови недоразвити отроочета.
Но новите политици са най-опасни, защото са най-зависими и най-склонни към нови корупционни практики.


Дългият Слави - политическо фиаско. Тошко не може да бъде Дългия, ама и Румен не е Бойко.

Какво би било най-доброто бъдеще за Бълтария? Практиката показва, че само служебните правителства постъхват отговорно и не предават националните интереси на България. Както показват последните прогнозни резултати отново няма да има излъчен ясен мандатоносител, което е огромен напредък във българската демокрация. 30 години партийно управление доведе до реалната гибел на партийните политики.
Кой печели от партиите в България? Безспорният печеливш е са корупционните контрагенти и накрая САЩ обира печалбата чрез закона Магнитски, който е тройно ограбване на България.


Всичко при Слави подсказва за известна несериозност.
Първо мистификациите и стоенето надалеч извън медийните светлини при формирането на партията. Влизаше се с покани. В началото това се разбра като ход, който цели да запази новата партия от грозни нападки от страна платените медии. Но когато Дългия не се появи и не се зарадва, че влиза в парламента, тогава нещата стаанаха безобразно ясни, защото липсваше лидерски образ, който хората, да свързват с дадената партия, която се води от лидера си. Това са азбучни истини в политиката. Следователно пиарите на новата партия са по-заети да слушат благоговейно лидера си в сянка, отколкото да му дават акъл. 
Може да има сенчести политики, но не може да има сенчести лидери на партии. Може да има и лидери в сянка, но сенчести председатели на партии няма никъде по света.
Може би Слави се надъха да става политик воден от пийпълметрията и рейтингите, които неговите политически скечове предизвикваха като реакция.
Започна да усмива Бойко, Слави стана  популярен, рейтингите се качваха, някой луд му даде идеята влизай в политиката, а Той си помисли, че да влезеш в политиката е просто да отидеш при майка си в Плевен. Плевен е далеч от София. А момчето си кибик професионалист и само си е стегнал апартамента в София, а вътре в апартамента живее прочут плевенчанин с атмосфера от Плевен.

Уикенд. прогнозира, че Слави се оттегля и на следващите избори ще вземе не 50, а 30 мандата. Изключително и ексклузивно вярвам на Уикенд.
Ясно е, че разпределението на квотите в парламента е сложно, но това не може да бъде оправдание за излизане от политиката и очакване на следващите парламентарни избори.
Лесно е да се критикува, много трудно е да се предложм формула и идея.
И какво излиза - чиста хъшлашка работа.
Хъшовете не се оказаха родолюбци, а хъшлаци.
Не съм съгласен с Уикенд за трийсетте мандата - Тошко няма лидерски качества - той е свикнал да си слуша високата летва. Тошко също така не носи рейтинга на Дългия и не гледа лошо като него. Дългият само дето си гледа лошо, нещо като киселяк от балканските киселици.
А тогава ми кажете колко мандата на Тошко ще останат - едва 5 процента близо до бариерата за влизането в парламента.
Има само един вариант - Дългия по примера на Бойко да се завърне на патерици в парламента. Но и тогава има един проблем - много е прост и няма какво да каже.
Единствената работеща формула е да мълчи и да гледа лошо.
Само това би спасило партията му на следващите избори.
А народа обича дългите хора - внушават якост без никак да ги е грижа какво има в короната на дървото.

Какво означава да върнеш мандат - освен всички останали извинение за гласоподавателя това преди всичко говори неспособност за управление, невъзможност за даване на формула за управление, бягство от отговорност, липса на диалогичност, проява на незряла политическа култура.
Това е да ти дават баницата на държавата, а ти да се мръщиш и да казваш много е клисава тази баница. Ние за тая баница няма да седнем да работим и да я ядем.
Какво направи БСП - тя също не предложи правителство, защото щели да им оплюят и разкостят кандидатите - еми това е признак на пълна политическа немощ. Няма такива филми. Ако не представиш формула на работещо правителство, как да другите партии да знаят как да те подкрепят.
Единствено най- уялата се партия предложи формула за правителство - това е способната партия. В тях е ножа, в тях е изборния кодекс, в тях е баницата, в тях е политиската организация по места. На тях се пада да се молят като муджахидини на Бойко за парче политическа власт и рейтинг. и повярвайте ми точно така се управлява. С твърда ръка и със железни плесници там където е нужно. Спомнете си Мишо Бирока - удариха му смъртоносна плесница и биснеса се присвои от въздушните богословски имоти на ББ.

За най-голяма жал и Руменчо не се държи като мъжкар. Той критикува доста и сега бая се уплаши. Раздава като клоун мандати, а никой не ги иска.
Ами ако наистина си роден мъжкар спряташ служебно правителство и всички, които точат зъбки за баницата чакат цели 6 месеца докато стане държавата готова за нови избори.



Гласувай:
8



1. morskipesni - Не се чуди. Покрай дългото-плешиво се преброиха глупаците.
03.05.2021 15:11
А след Боко Тиквата и грабежите му/заемите му никой не ще мандат, да не е луд.
цитирай
2. kvg55 - apollon,
03.05.2021 15:15
Слафчо общува с хората чрез Фейсфук, което е недопустимо за един начинаещ политик.
цитирай
3. krumbelosvet - Ай са
03.05.2021 16:12
Г-н apollon пише:
"За най-голяма жал и Руменчо не се държи като мъжкар. Той критикува доста и сега бая се уплаши. Раздава като клоун мандати, а никой не ги иска.
Ами ако наистина си роден мъжкар спряташ служебно правителство и всички, които точат зъбки за баницата чакат цели 6 месеца докато стане държавата готова за нови избори."
Ми има ли конституция, която да позволи на Радев да НЕ раздава мандати? То Радев си е плашлив. Основно качество на летците.
цитирай
4. apollon - По тази логика за много кражби и г...
03.05.2021 17:04
По тази логика за много кражби и големия страх, че няма средства и не може да се упраавлява, нека тогава да наречем нашата държавичка безмоторен самолет забит в д-то на ЕС.
цитирай
5. elizabethborislavova - Севде, Севде,
03.05.2021 17:50
Чекмедже.
цитирай
6. apostapostoloff - Пошлякът е мамул, цървул, калпак и селска пръчка.
03.05.2021 18:28
Той на 2 магарете сено не може да раздели.

Той затова се радва на такава подкрепа- за него глясуват мамули, цървули, селски пръчки, кухи лейки и некадърни простаци. Такива в България с лопата да ги ринеш.
цитирай
7. zax - Трифонов вероятно се цели в служ...
03.05.2021 21:18
Трифонов вероятно се цели в служебно правителство, или бойкот до извънредни избори. ... Нещо подобно на златния пръст само че в нова премяна.
цитирай
8. apollon - Човекът влезе н политиката и изв...
04.05.2021 00:38
Човекът влезе н политиката и изведнъж усети, че тялото здравословно го предава, но това съвсем не значи храброст, а чудене какво да се прави и как да се измъкне откашата в която е влязъл.

Все пак балет е лесно да се упправлява, да пита Дилов -син, но с партийните дела е малко трудно. Там прасето знае как да яде луканки.
Да стоиш в къщи и да ползваш фейсбук, за да излезеш на бял свят не е мъжко.
Дане виждаш политическите си опоненти в лицата също не е мъжка политика.
Ако едничката ти цел е да получиш повече гласоподаватели, как можеш да разчиташ, че те ще познаят от страниците на фейсбук.
цитирай
9. apollon - Да стоиш в къщи и да ползваш фейсбук, ...
05.05.2021 23:17
Благодаря на всички коментирали.
цитирай
10. apollon - И накрая може човек да си мисли, че ...
10.05.2021 13:02
И накрая може човек да си мисли, че крака му е ппо-важен за самия него, но не може човек да си мисли, че влизайки в политиката крака му е по-важен от самата политика.
цитирай
11. zaw12929 - КОГАТО КРИТИКУВАТЕ- ПЪРВО ПРОУЧЕТЕ ЗА КАКВО ИДЕ РЕЧ
06.07.2021 19:23
kvg55 написа:
Слафчо общува с хората чрез Фейсфук, което е недопустимо за един начинаещ политик.


СЛАВИ Е ШОУМЕН НА СВЕТОВНО НИВО- ЗАЩО РАЗБЕРЕТЕ- НО АКО СТЕ СЕ ИНФОРМИРАЛИ САМО ОТ ВАЛЕРИ СИМЕОНОВ, ЧЕ ТОВА СА ЧАЛГАЖИИ- ПРОСТО НАНАСЯТЕ ОБИДА ПЪРВО НА СЕБЕ СИ- ЧЕ ОЦЕНЯВАТЕ НЕЩО, КОЕТО НИТО ЗНАЕТЕ, НИТО РАЗБИРАТЕ
ШОУТО НА СЛАВИ И П П "ИМА ТАКЪВ НАРОД" СА ДВЕ РАЗЛИЧНИ, НА ВИСОКО НИВО БЪЛГАРСКИ ФОРМАЦИИ
ШОУТО НА СЛАВИ Е НАЙ ВИСОКО ОБРАЗОВАНОТО МУЗИКАЛНО ЗАБАВНО ВЕЧЕРНО ПРЕДАВАНЕ, ОРГАНИЗИИРАНО В НАЧАЛОТО НА 21 ВЕК ОТ ЧУЖДЕСТРАННИТЕ СОБСТВЕНОЦИ ТОГАВА НА БТВ. ТЕ ПОИСКАХА ВЕЧЕРНО ЗАБАВНО ШОУ С МУЗИКА И ОБОБЩЕНИЕ НА ВСЕКИ РАБОТЕН ДЕН
ТОГАВА ЖУРНАЛЯТА СЕ НАДПРЕВАРВАХА ДА ОБЯСНЯВАТ, ЧЕ СЛАВИ НЯМА КАК ДА СЕ СПРАВИ. КАКТО ДНЕС "ОБЯСНЯВАТ" С ПРЕСЕЧНА ТОЧКА, ЧЕ СЛЕД 11 ЮЛИ НЯМА ДА ИМА УПРАВЛЕНИЕ

ДА, НО СЛАВИ СЕ СПРАВИ ЦЕЛИ 19 ГОДИНИ В БТВ
СЕГА СЛАВИ ЩЕ УПРАВЛЯВА БЪЛГАРИЯ ЧРЕЗ ПП ИМА ТАКЪВ НАРОД И СЕГА ЩЕ ВИДИМ
: ЧЕ НЕ Е НУЖНО ЛИДЕРЪТ НА ПАРТИЯТА СПЕЧЕЛИЛА ИЗБОРИТЕ ДА СТАВА МИНИСТЪР ПРЕДСЕДАТЕЛ , А ЗАЩОТО ИМА ДОСТАТЪЧНО КАЧЕСТВА ДА ИЗВЪРШВА ДЕЙНОСТТА, КАТО МИНИСТЪР ПРЕДСЕДАТЕЛ, А ЩЕ ИМА И ЕКИП ОТ КОМПЕТЕНТНИ МИНИСТРИ- ЕТО СЛУЖЕБНОТО ПРАВИТЕЛСТВО ГО ДОКАЗВА, ОСТАВА ДА ОСИГУРИ И ЧЕСТНИ ИЗБОРИ, ВЪПРЕКИ БАРИЕРИТЕ ОТ ХОРАТА, НА КОИТО КОРУМПИРАНО УПРАВЛЕНИЕ СЕ ХАРЕСВА
цитирай
12. zaw12929 - КОЛКО ДА СИ "УМЕН" ЗА ДА ИЗРЪСИШ ТАКАВА ПРОСТОТИЯ?!
06.07.2021 19:26
morskipesni написа:
А след Боко Тиквата и грабежите му/заемите му никой не ще мандат, да не е луд.


БОЖЕ, ПАЗИ БЪЛГАРИТЕ ОТ БЪЛГАРСКИТЕ ГЛУПАЦИ
цитирай
13. zaw12929 - ВСЕКИ МОЖЕ ДА СЕ ХВАНЕ КОВИД- КОЛКОТО И ДА СЕ ПАЗИ ИЛИ ОТ СТРАХ
06.07.2021 19:39
apollon написа:
Човекът влезе н политиката и изведнъж усети, че тялото здравословно го предава, но това съвсем не значи храброст, а чудене какво да се прави и как да се измъкне откашата в която е влязъл.

Все пак балет е лесно да се упправлява, да пита Дилов -син, но с партийните дела е малко трудно. Там прасето знае как да яде луканки.
Да стоиш в къщи и да ползваш фейсбук, за да излезеш на бял свят не е мъжко.
Дане виждаш политическите си опоненти в лицата също не е мъжка политика.
Ако едничката ти цел е да получиш повече гласоподаватели, как можеш да разчиташ, че те ще познаят от страниците на фейсбук.


ВИЕ СЪВСЕМ СТЕ ДАЛЕЧ ОТ РЕАЛНИТЕ ФАКТИ: СЛАВИ Е ЛИДЕР НА ПАРТИЯ, КОЯТО ЩЕ УПРАВЛЯВА БЪЛГАРИЯ. ПАРТИЯ, РЕГИСТРИРАНА, СЪСТОЯЩА СЕ ОТ ВИСОКООБРАЗОВАНИ, МИНАЛИ В ЧУЖДИ ИНСТИТУЦИИ КВАЛИФИКАЦИЯ, А НЕ КАЛИНКИ С КУПЕНИ ДИПЛОМИ
СЛАВИ ХВЪРЛИ КАМЪК В БЛАТОТО ГЕРБЕРСКА ДЪРЖАВА , ЗА ДА СЪЗДАДЕ ПАРТИЯТА МУ, А НЕ ТОЙ УПРАВЛЕНИЕ, СПОРЕД ЗАКОНИТЕ, СПОРЕД ДОГОВОРА НИ С ЕС - ЗА ПЪЛНА ПРОМЯНА НА ГЕРБЕРСКИТЕ ФЕОДАЛНИ МЕТОДИ
НЕ ВИЖДАМ, КАКВО ЛОШО ИМА ВИСОЧИНАТА МУ. П П "ИМА ТАКЪВ НАРОД" ИМА ПРОГРАМА, ИМА УСТАВ, ИМА ЧЛЕНОВЕ, ИМА ПОДДРЪЖНИЦИ
МИНАЛИТЕ ИЗБОРИ ГЕРБ СПЕЧЕЛИ С КУПЕНИ ГЛАСОВЕ, НЕВАЛИДНИ БЮЛЕТИНИ, И С ВЕЛИКАТА ПОМОЩ НА МИХАИЛ КОНСТАНТИНОВ- ТОВА ВЕЧЕ Е МИНАЛО

РУМЪНЦИТЕ ИМАТ С 40% ПО ВИСОКИ ДОХОДИ ОТ НАС- ЗАЩОТО ТИКНАХА В ЗАТВОРА КОРУМПИРАНИТЕ УПРАВНИЦИ, А ПРОКУРОРКАТА КЬОВЕШИ ПОЕ КОНТРОЛА В ЕС.
ЗАТОВА НЕ СЕ ПОДДАВАЙТЕ НА ЛЪЖИТЕ, ЧЕ НА 12 07 БОЙКО СЕ ВРЪЩАЛ НА БЯЛ КОН... СТИГА ЛЪЖИ- ВСИЧКО ЩЕ СИ ОТИДЕ, КЪДЕТО МУ Е МЯСТОТО.
ГЕРБ НЯМА ДА УПРАВЛЯВА ВЕЧЕ НИКОГА

цитирай
14. apollon - Айде да се разберем - Слави го е срам ...
09.07.2021 20:56
Айде да се разберем - Слави го е срам да се се снима пре Льо Монд, а иначе е шоумен. Може би Плевен така го е възпитал - дъге
Човек, който няма даоблестта да се изправи през хората е марионетка
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: apollon
Категория: Изкуство
Прочетен: 14466972
Постинги: 5335
Коментари: 10421
Гласове: 19320
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031