Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
22.08.2016 19:03 - Наръчник на младите мафиоти за видовете мафия в БГ!
Автор: apollon Категория: Новини   
Прочетен: 4504 Коментари: 4 Гласове:
13

Последна промяна: 20.12.2016 01:17

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Развитието на мафиотските процеси в България е обхванало всички елементи и пространства на държавата. Няма индивид българин, който горчиво да не е сърбал пумиите на мафиите.
Още с раждането си  българчетата се сблъскват с:
1. Имотната мафия и затова остават без наследство. Към нея върви нотариусната мафия, блез която не могат да бъдат озаконени множеството подли и нагли измами на имотната мафия. Както ви е известно в България няма нито един осъден нотариус, било пък то и нотариус с ефективна присъда за лишаване от свобода. Всичко това показва, че правата на обикновените български граждани са систематично и редовно нарушени от държавата. Тя се явява яростен защитник на корпоративните интереси.
2. Социалната мафия и затова родители по местоживеене от Девин получават по 3000 лева еднократна социална помощ за дете, за разлика от всички други местенца по страничката.
3. Излишно е да споменавам, че вече е налице мафия по народности: на първо място от тях са помашката мафия, втора по силае турската мафия, трета е цитанската мафия, а българската мафия съществува само в наркокартелите, защото под заплаха от разстрел българите се държат що годе задружно.
4. Образователна мафия - това е мафията, която подрастващото бебе и неговите родители ще срещнат когато в предучилище и прогимназия се окаже, че детето не разбира от математика, български, пеене, рисуване и после химия, биология, физика и т.н. Тогава половината от семейния бюджет ще тече в портфейлите на частните учители.
5. После следва университетската мафия, която е единствената в България, голяма като балон и празна като балон, но с пълни университетски каси - предлага се най-лошото и безперспективно образование в света.
6. Индивидът тъкмо е израснал и се оказва, че е безпартиен. Ако реши да остане безпартиен, той веднага узнава, че е жертва на политическата мафия.  Независимо от това, че тя се разделя на парламентарна и президентска мафия, най силната от всичките й видове е партийната мафия, където  партийните субсидии представляват перо за здрава и феноменална партийна корупция.
7. Журналистическа мафия-  на всеки съзнателен българин му е ясно, че след като има платени репортажи, има и платени журналисти. Не съществува неплатена жулналистика особено в блатните местности на България. Следователно е излишно подрастващото българско дете или израснал индивид да чете и да купува вестници. Пеевската мафия и окупацията на печата е пример за това.
8. Тъкмо да порастне и недорасналото още бебе може да се сблъска с шофьорската мафия, където ти дават книжка срещу готови парички.
9. Паркинг мафия- ако искате да спрете на Софийското летище или в който и да е голям български град, вие няма да можете да спрете, освен на  мафиотски паркинг.
10. Общинската мафия  - нейните пипала са неизброими.
11. Кметска мафия  -тя е свързана с ролята на кметовете като нотариуси и голямото лапане на обезлюдени имоти, както и с продажбата на имоти.
12. Медицинска мафия - невъзможно е да се изброят престъпленията й, но всички те се финансират от една престъпна каса, която играе ролята на контрольор, четящ евангелието като сатаната. Свързана е с престъпления по пътеките, измислени от касата.
13. Полицейска мафия - излишно е да коментираме, че в дълбоко интимния си контакт с престъпните групи, полицаите небрежно усвояват най-финните престъпни схеми и без свян недоказано ги практикуват. Голяма част от кражбите биват успешно контролирани от мощна организация от служители в извънработно и работно време.
14. Горска мафия - лесничействата са много сладки административни къщички, които могат да генерират огромни печалби на т.н. дървена мафия. За сега тя най-добре функционира в Родопите, Пирин и предпланински райони като този в землището на село Искра.
15. ХЕИ - мафията дава възможност на заведенията за обществено хранене да отдъхват от какъвто и да било контрол върху ястията и храните.
16. Мафията на хранителните вериги дава възможност да не се осъществява ефективен контрол върху качеството и срока на годност на храните и хранителните продукти.
17.Бизнес мафията  е свързана с взаимно издаване на разходи и взаимопомощ по укриване на данъци, както и по терор върху обезправения български работник.
18. Освен шофьорската мафия, съществува независима от транспорта автомафия. Свързана е с кражбата на автомобили и тяхното предлагане на напълно легални части за други автомобили. Тази мафия има пръст във вноса на некачествени и негодни автомобили от Западна Европа.
19. Гранична мафия  - участието на униформени служители граничари, дава възможност за невиждан развой на тази дейност, а именно контрабанда със стоки без бандерол, алкохол, цигари, наркотици.
20. Мафията на мобилните оператори ежемесечно и редовно краде от доходите на населението като първенец в това състезание между тях е МТЕЛ. Успява с надути и лъжливи сметки или неплатени малки суми, които оператора грижливо изчаква да натрупат добра лихва за две години, за да ги даде на съдия изпълнител.
21. Административна мафия- тя се държи от общинската мафия и мафията на отделните видове държавни министерства.
Следват две особено тежки мафиотски структури:
22. Съдийска мафия - при нея съдиите са на разположение на влиятелни или заинтересовани лица, които решават какво решение да постанови съдията по дадено дело от сериозен обществен или частен интерес.
23. Адвокатска мафия - това е тази мафия, която на по чашка кафе решава как да протече присъдата по договорки на масата на кафето или върху масата на съдията, където адвоката напълно съзнателно предава интересите си на собствения си клиент, просто защото клиента няма как да разбере протеклите договорки извън протеклия официален съдебен ход.
24. ТЕЛК-мафия, която раздава социални блага и парични средства за хората по приятелска, орташка линия. Кво толкова. В същото време хора с реални нужди бедстват и изнемогват на дъното на социалния ботуш с реални болести и недъзи.
25. КАТ - мафия - тя се изразява само при среща с мощната организирана система, при нарушения и при произшествия.
26. Продоволствена мафия - предприятията за сирене и месо нарочно добавят по-високи нива на водно съдържание, за да печелят от въздуха - това е една типично балканска схема на айванджийски тарикатлък на дребно, но печалбите никак не са малки.
27. Телефонна мафия- най- ненаказаната мафия със страхотни печалби в последните десет. Не може да бъде отречено участието на звена, които поддържат схемите за обаждания, но тук КАТ е напълно невинен.
28. Книжна мафия - в книжния пазар влизат само избрани отрепки на комунистическите режими, които имат опит с качествената и тежка цензура на издаваното книжно богаство.
29. Лекарствена мафия - производството на каптагон и други афери на родната индустрия я злепоставят пред световната общественост. Каптагонът служи като наркоподобно вещество за сугестия на терористични режими в Близкия изток.
30. Медийна мафия- близка е до журналистическата мафия.
31. Туристическа мафия - тя се върти от туристическите агенции. Тя е отговорна за разрухата в туристическите хижи и тяхната приватизация. Тя е виновна за аферата Юлен.
32. Язовирна и водна мафия
33. Боклуджийска мафия - разиграва в центъра на всеки метроополисен град в Бг.
34. Концесионерска мафия с изпълнителите на зимното почистване на улици и пътища.
35. Картелна мафия - в основата й стои Лукойл и мрежата от бензиностанции в страната.
36. Зеленчукова мафия - осъществява се на тариторията на зеленчуковите борси и тържища. Тя бърка дълбоко в джоба на обикновения българин производител и се подиграва с труда на честните хора, чрез високите надценки и ниските изкупни цени обявени от прекупвачите.
37. Мафията на лафките из България- те изникнаха като гъби веднага или паралелно с фалита на КТБ. Не е нужно да споменавам имената цветанките замесени в този бизнес. В крайна сметка лафките отвориха последните и най-прясни работни места в страната.
38. Болнична мафия - тя е свързана с това, че докато ти оперират бъбреците, могат да ти извадят бонусно тестисите или яйчниците, каквото там дала природата. Болничните импланти и изкуствени протези са най-сладката далавера на чистата печалба без данъци за лекари и болнични ръководства. Болничните търгове с лекарства и обществени поръчки са друго важно перо на ощетяване на обществения интерес.
39. Енергийна мафия - отговорна е по загубаата на обществени средства с високите изкупни цени от НЕК на енергията от възобновяемите източници. В нея влиза и ядрено-енергийната мафия.
40. Научна мафия- търгува с научни титли под тезгяха, участва във фалшиви проекти за източване на обществени средства. Главни звена на мафията е БАН и университетите свързани с него.
41. Пътна и инфраструктурна мафия - занимава се със строежа на магистрали, които започват ремонтите си веднага след тяхното завършване.
42. Мафия по Еврофондовете - излишна е за обяснение. Сам ОЛАФ знае как е ограбен със съучастието на българската прокуратура и съд.
43. Банкова мафия - в основата на нейната пирамида стои БНБ, която поддържа стабилното равновесие по забранения достъп за изнасяне на данни в банковата система. Бивол вече писа FIB. КТБ натовари държавата с нови дългове.
44. Поземлена, реституционна и приватизационна мафия. Нарича се още Костовата мафия, защото оголи до кости държавата. БТК и авиаторните оператори са записани приватизационни рекорди с продажба на най-ниска цена и са директно прикрепени за ЦРУ за подслушване.
45. Военните също имат своя мафия - тя се организира от конкретното министерство, в сътрудничество с някои изчезващи боеприпаси, поръчки за дефектни парашути и сделки с оръжие, които са обект на обществена тайна. Самолетите са основна хапка за нея.
46. Манастирска мафия  -занимава се основно с продажба на манастирски имоти. Заради нея напусна земния си път  митрополит Кирил и остави луксозно возило Линкълн от 2012 без собственик.
47. Алкохолно- бирена мафия. Ако не беше тя Мишо бирата още щеше да бъде жив.
48. Бутилиращите минерална вода концесии са мафия в мафията  - освен лековъоръжени момчета, друг не може да припари до активите на тези компании. Реално те са сладък бизнес, който печели много добри пари и сиикаджийството успя да се намести добре в тези структури.
49. Ветеринарна мафия- една сравнително безобидна мафия, свързана с добавяне на 20 годишно замразено месо от Аржентина и САЩ, както и на месо обогатено на диоксини.
50. Футболна мафия - свързана е с манипулация на реалните резултати чрез намеса на платени рефери и подмяна в залозите при познаване на прогнозните резултати.
51. От всички градски мафии, най-голяма и най силна е Софийската мафия. Тя действа на територията на цялата страна.
52. Хлебарска мафия- определя цените на хляба по свои правила без да се води от реалните цени на пщеницата в България. България е на 11-то място в ЕС по производство на зърно, а произвежда относително най-скъп хляб в ЕС. България е на 11-то място в ЕС по производство на зърно.
53. Тютюнева мафия - свързана е с приватизация на държавния сектор от тази промишленост, в която България е на 5-то място в ЕС по производство на тютюн. Основна далавера на мафиотите е износа на цигари без бандерол - бизнес със сладки печалби, който е обвързан с митническата мафия.
54. Млечната мафия - спонсорира се от държавните власти, заради големите печалби по традиционната консумация на млечни деривати в страната. Основен неин грях е поддържането на изкурните цени на млякото, пониски от цената на минералната вода за литър от тези два продукта. Мафията на мандрите е изтеглянето на прадукция, която не е узряла, въпреки технологичните изисквания и продажбата на сирене с високо съдържание на вода.
55. Винетна мафия- основен предводител на звеното за винетното ноухау е мутресата Лилянчето - годишно се крадат луди пари от данъкоплатците без да се стягат пътищата.
Изводът: Няма нито една власт в България, която да не е подложена на организиране в сивия сектор и в извличането от нея на полза оставаща в този сив сектор. Следователно държавата силно страда от наличието на нормална функция и е израз на обединение на проформа функциониращи власти, на фона на обвързващите държавата отделни мафии, създавайки огромни печалби в сивия сектор и дефицит на обществени ресурси. Изпазднали сме в ситуацията да крадем от себе си с намерението, че пазим печчалбата си.
Запомнете, няма сила в България, която да не е организирана в мафия
Списъкът продължава и може да бъде продължен от вас .....
image
image







imageimage











Гласувай:
13


Вълнообразно


1. apollon - Първи закон на мафията е, че Гарван ...
24.08.2016 17:30
Първи закон на мафията е, че Гарван гарвану око не вади.
цитирай
2. apollon - Втори закон на мафия - не вади нож на ...
30.08.2016 19:50
Втори закон на мафия - не вади нож на лисицата, за да не извади тя бузуки. Тази мисъл веднага преминава през третия закон: Не дразни данъчните и ДаНС, за да не те дразнят теб. Ако са раздразнени, дай им безплатно успокоително в кеш.
цитирай
3. batogo - !!!:))) Поздравления за постинга!
01.09.2016 09:56
Съветската система създаде най-благоприятната почва за развитието на мафиотския манталитет. В Русия и у нас – като техен верен сателит, мафията присвои изцяло държавата и успява засега да удържа позициите си и да парализира всеки опит за възстановяването на реалните държавни функции. Само осъзнато и обединено около духовни ценности гражданско общество може да промени това състояние, но за жалост алчността, завистта и глупостта у нас все още преобладават.
цитирай
4. apollon - Точно така - преобладаването на ...
01.09.2016 10:31
Точно така - преобладаването на явлението, което си описал води до количествени и качествени промени, вредни за обществото. Поздрави.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: apollon
Категория: Изкуство
Прочетен: 14471662
Постинги: 5335
Коментари: 10421
Гласове: 19320
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031