Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
25.02.2013 13:18 - ЕВН, ЕОН и ЧЕЗ са заплаха за българската национална сигурност
Автор: apollon Категория: Новини   
Прочетен: 4695 Коментари: 8 Гласове:
12

Последна промяна: 18.04.2013 13:08

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
ОКАЗВА СЕ, ЧЕ ВМЕСТО ДА ГИ ГОНЯТ, ПОЛИЦАИТЕ ПАЗЯТ ЕВН, ЕОН И ЧЕЗ. МАФИЯТА ПРОДЪЛЖАВА.
Време е ЕВН,ЕОН и ЧЕЗ да се нарекат с истинските имена - провокатори на гражданско недоволство в страната и дори зад него да стоят виновни политици, гледа се в чии сметки влизат парите на крайните електроабонати. Налице бяха много защитници на ЕРП, включително и Буда, тъй като не можело да се развалят договорите с тези чужди за страната енергопосредници. Президентът и който и да министър председател могат във всеки момент да премахнат монопола на енергоразпределението (ЕВН, ЧЕЗ, ЕОН), тъй като в резултат на престъпната им дейност са възникнали масови безредици и е нарушен правния и обществен мир, особено като чужди компании, които могат да имат подривна дейност и да целятвъзникването на подобни последици, което е заплаха за наационалната сигурност.
Никак не е без значение, че в резултат на престъпната дейност на EVN, EON и ЧЕЗ, падна цяло едно българско правителство, неспособно и нежелаещо да се справи с монопола им. С цел възстановяването на националната сигурност е необходимо спешното одържавяване, като за целта прокуратурата следва да се самосезира за престъпление в особено големи размери и да действа по бързатата процедура, за да приведе доказателства на съда, че дружествата са нарушили основни правови норми и са заплашили националната сигурност. И така ако президента е с съветници, които не могат да дават адекватни съвети на президента, то аз се наемам да свърша безплатно тази дейност. По този начин президентът, ще докаже, че освен всички компромати срещу него, той може да бъде и достоен държавник, въпреки клеветите по негов адрес, а също така ще докаже на хората, че е срещу монополизма и е на страната на протестиращите.
Освен да участва в протестите, припомняйки си старите манифестации в качеството му на комсомолски секретар, презиидента също така трябва да определи като държавен глава дали чуждестранните дружества за енергоразпределение заплашват националната сигурност. Вече стана ясно, че кредит на доверие към политици и партии няма.
Ако президента не взима отношение по този толкова важен въпрос, които изцяло касае неговата компетенция, то тогава настоящия президент ще представи своята институция като фигуративна, вместо като съхраняваща националните интереси и е на път да докаже, че както партиийните институции, така и президентския институт са с изчерпан кредит на доверие.
Уважаеми Г-н Президент напомням, че в условията на демокрация, гражданите имат право да оценяват и протестират и срещу вашата институция - на вас се пада отговорността дали ще я защитите.
Само и единствено при липса на корупция по високите етажи може да заработи държавен механизъм за отстраняване на монополите и приемането на закон срещу тях. Така президентът ще декларира, че държавата не е корумпирана.
Отчитането на неправомерни сметки за ток може да бъде доказано от прокуратурата и да бъде доказано в последствие във всеки арбитражен съд, особено и наред  с разпалването на конфликти и протести довели до международна нестабирност държавата и донесло на страната ни огромни загуби. Ако това не е предтекст за отнемане лицензите на дружествата, то в такъв случай никой и нищо не би могло да се справи с монополите. Нещо повече, трите дружества действат по типа на картелните споразумения. Автор: Д.Г.-Даков

Сякаш след написаното от мен, президента свика съвета за национална сигурност, но считам че реакцията му е закъсняла, а отговорника по националната сигурност - премиера, бойкотира с отсъствието си смисъла на неговото провеждане.
Заседанието на Консултативния съвет за национална сигурност продължава над пет часа 26 февруари 2013 | 18:09 | Агенция "Фокус" Начало / Президент София. Заседанието на Консултативния съвет за национална сигурност (КСНС) при президента продължава над пет часа, предаде репортер на Агенция „Фокус”. Темата на заседанието е „Рискове и заплахи за сигурността и стабилността в страната, произтичащи от политическата и социална криза”. Представители на политически партии, както и на правителството в оставка заседават в президентството. На Консултативния съвет за национална сигурност не присъства министър-председателят в оставка Бойко Борисов, който е настанен в Правителствена болница и вероятно утре ще бъде изписан.
Яница ТАНЕВА

ОКАЗВА СЕ, ЧЕ ВМЕСТО ДА ГИ ГОНЯТ, ПОЛИЦАИТЕ ПАЗЯТ ЕВН, ЕОН И ЧЕЗ. МАФИЯТА ПРОДЪЛЖАВА.
image



Гласувай:
12



Следващ постинг
Предишен постинг

1. hloris - Всъщност ЕР-петата мисля,че са дребното камъче,което прекатури каруцата....
25.02.2013 13:54
А една прогнила и не работеща съдебна власт,а едно здравеопазване,което на този етап е просто...гробозакопаване,а една образователна система,която на този етап е по-скоро система на разложението...корените на злото са къде,къде по-дълбоки,и са сраснали на всички нива в държавата с КОРУПЦИЯТА...
Та Ер-петата просто са видимата част на асберга,който за съжаление Е...огромен
и май вече ...неуправляем.
Eр-петата поне събудиха народа от летаргията,която го беше обзела..единствено това виждам да е положителното в тях.
цитирай
2. kostadin - А за чия национална сигурност са ...
25.02.2013 20:31
А за чия национална сигурност са заплаха ?То вече и държава си нямаме
цитирай
3. apollon - Държава има, но някои икономически ...
25.02.2013 20:41
Държава има, но някои икономически и вътрешнополитически корупционни интереси я водят до фалит и нестабилност, несигурност породена от правни абсурди.
цитирай
4. hloris - И аз мисля така....
25.02.2013 21:28
не те са заплаха за националната ни сигурност,а тези,които са чуждопоклонници
и блюдолизци,тези,които предадоха и предават нашите национални интереси,разпродавайки земята ни на парче.
Страна,в която законите са създадени,за да обслужват нечии лични,или хайде да кажем корпоративни интереси,нима е държава?!(
Тц..тц...БАНАНОВА РЕПУБЛИКА!
цитирай
5. apollon - Безспорно, но нали от някъде се п...
25.02.2013 21:31
Безспорно, но нали от някъде се почва и началото трябва да е оттам откъдето искат протестиращите - гражданите в държавата.
цитирай
6. chetohche - Станете за да си върнем властта. ...
25.02.2013 22:09
Станете за да си върнем властта.

Сега е времето когато тлъстите котараци ще получат сърдечен пристъп. Времето им привършва, нали го знаете.





Ние трябва да се обединим, за да видим посланието си издигнато.

.. Така че хайде!





Те няма да ни юркат. Те няма да ни разединят! Те няма да ни контролират.
цитирай
7. apollon - Поради огромния интерес към нез...
26.02.2013 18:58
Поради огромния интерес към незаконната дейност на енергоразпределителните дружества, ето тяхната история, представена от блогерката Далида

http://dalida.blog.bg/history/2013/02/24/istoriia-na-erp-tata-u-nas.1057451


Добра новина от днес 27.02.2013

Прокуратурата влезе в ЕРП-тата

http://www.dnes.bg/obshtestvo/2013/02/27/prokuraturata-vleze-v-erp-tata.181298?utm_source=blog&utm_medium=dnesbox&utm_campaign=headerbanner
цитирай
8. apollon - Ето този коментар и личен анализ ...
27.02.2013 14:04
Ето този коментар и личен анализ много ми харесва -Дами и Господа, негово величество Босия

http://bosia.blog.bg/politika/2013/02/27/za-horata-i-goshkovcite.1058605
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: apollon
Категория: Изкуство
Прочетен: 14469288
Постинги: 5335
Коментари: 10421
Гласове: 19320
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031