Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
29.06.2010 13:25 - Гей парадите - опасност за подрастващото поколение
Автор: apollon Категория: Изкуство   
Прочетен: 9032 Коментари: 7 Гласове:
3

Последна промяна: 05.07.2010 11:42

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Едно мнение със закъснение

Дори Нерон, Калигула, Елеогабал, Адриан в качеството си на чудовищни римски императори биха могли да се засрамят от скромното си въображение. Причината разбира се е била друга - силната армия и римските легиони са респектирали дори разюзданите императори тирани. Уви днес може съвременния свят да претендира, че е надминал Древен Рим във всяко едно отношение.
В личното пространство на всеки общществото не може да влезе, но нека средите с хомосексуални наклонности не натрапват разбиранията, желанията си и пропагандата си в средите на обществото.
Гей парадите нямат нищо общо със сексуалната революция на хипитата - те желаят с атракции да привличат вниманието на повече хора, за да създават общество, подобно на философията и замисъла на една нова секта, с която обществената политика да се съобразява.
Единствено притеснените за демографския взрив биха могли да се радват на подобно явление.
Обърнете внимание, че аз говоря не за вредното влияние на хомосексуалната култура, която от векове заема щем не щем своето полагащо се и ненатрапено място в историята. В случаите когато хомосексуалните културни влияния са лично и индивидуално проявление, те не пречат на обществото да се развива. В случая хомосексуалната парадност и помпозност са тези, които агитират, прокламират, рекламират и устояват насаждане на подобни виждания, от които най-чувствителни са децата.
Както обществото е оставило възможности за борба с това упадъчно явление, така следва да оставим и хомосексуалистите да си съществуват в тяхната култура, но парадите им не са форма напротест срещу дискриминация,  истинска форма на агресия.
Освен това хомосексуалната култура не може да се развива без хетеросексуалната - тя лежи на неин гръб. Следователно, това не са протести, а опит за прокламиране на подобен начин на живот, от който и самите гейове да се чувстват комфортно.
И накрая както хетеросексуалната култура не признава хомосексуалната, но не я забранява, така би следвало да се отнася и хомосексуалната спрямо хетеросексуалната.  Обществото има правото да отхвърля, а отхвърления има правото да съществува в своята среда, вместо да се рекламира. Нека оставим правото на взаимно отхвърляне с подобаващо запазване на културните норми. 
И така както върви се идва до извода че всяка форма на сексуална агресия - хетеросексуална и хомосексуална, се явява еднаква престъпна форма на държание и следователно хора ходете си облечени, защото затова са направени дрехите.

Би трябвало всяко общество да се ръководи от едно напълно хармонично правило: Възрастната сексуалност не следва да се натрапва в детското съзнание под каквато и да е форма.

image
imageimage
image
image
image
image
image
image
image
image
image


image
image

image
Световният гей парад не може да бъде спрян, защото все още не е измислен такъв закон срещу гейовете. Еинственият опит в историята движението да бъде спряно е по времето на Инквизиция и на Холокоста.
image Йохана Сигурдардотир - първия премиер с официално гей семейство

Исландската министър-председателка Йохана Сигурдардотир сключи брак с дългогодишната си партньорка, с което стана първият в света правителствен лидер с официален еднополов брак, предаде Ройтерс.

67-годишната Сигурдардотир се ожени за писателката Йонина Леосдотир на 27 юни, когато влезе в сила нов закон, определящ брака като съюз между



Тагове:   поколение,   опастност,   гей,


Гласувай:
3



1. eloiz - Ох, Аполон, стига вече
29.06.2010 13:57
както и друг път съм казвала, единствената опасност за подрастващите у нас са собствените им родители. Само, че когато ги пиша тези неща и снимки да кача, и протест в интернет да направя, пак няма да има реакция. Защото за гей парадът, който е веднъж в годината реакция има, но за домашното насилие, което е всеки ден, няма нищо. Съжалявам, Аполон, така стоят нещата у нас.
цитирай
2. apollon - добре ами ако се роди такъв, как р...
29.06.2010 13:59
добре ами ако се роди такъв, как родителя да е виновен

а има и трета категория - децата, говорят им за обратните непрекъснато, хулят на педераст и полека лека децата си мислят че това е модерно

домашното насилие е на висота и върхови позиции на Балканите
цитирай
3. анонимен - Аполоне какви са тия глупости. . . ...
29.06.2010 14:06
Аполоне какви са тия глупости...стига ни занимавахте с тея гей паради...има къде къде по-важни неща, които да стоят на дневен ред. Писна ми от медиите и от форумите да ми говорят само за гей парада. Темата вече се изтърка. И както сам казваш вече е поостаряла и със закъснение.
цитирай
4. apollon - аз си казвам мнението, което вече не ...
29.06.2010 14:11
аз си казвам мнението, което вече не е актуално след изговорените дандании - освен ако според теб нямаме право на глас да коментираме бъдещето и това, което ни очаква. Освен това не съм ги пуснал аз - цели кметове и президенти им разрешават, както и цяла гвардия полицаи им осигурява охраната. Сами разбирате, че ако сте безработен и решите да правите парад на безработните, никой няма да ви разреши, защото ще сметне парада за политически протест.
цитирай
5. moniboneva - педерастията е въпрос на личен и...
30.06.2010 15:08
педерастията е въпрос на личен избор! не е по рождение.вярвам в това! ако поискам и с маймунка, мога да правя секс.обаче аз предпочитам с мъж, защото с него ,може да си говорим а с маймунката не-шегувам се, разбира се но в общи линии е така! стига да не се натрапват в обществото и да не зарибяват, агресивно младите- не съм против!
цитирай
6. apollon - интересно мнение Мони - както ви...
30.06.2010 15:11
интересно мнение Мони - както винаги - тук се оформя един много интересен спор за това кое е първичното - яйцето или кокошката, или с други думи раждат ли се или се правят гейове??? Въпросът ще го оставя без отговор щото не съм компетентен
цитирай
7. apollon - По този повод ето ви и най-голямата новост политико-гейския свят
30.06.2010 17:56
28.06.2010 23:23 Снимката й се мъдри като последна в гей галерията
Йохана Сигурдардотир стана първият в света правителствен лидер с официален еднополов брак


Исландската министър-председателка Йохана Сигурдардотир сключи брак с дългогодишната си партньорка, с което стана първият в света правителствен лидер с официален еднополов брак, предаде Ройтерс.

67-годишната Сигурдардотир се ожени за писателката Йонина Леосдотир на 27 юни, когато влезе в сила нов закон, определящ брака като съюз между двама дееспособни възрастни, независимо от техния пол.

Съгласно новия закон, одобрен по-рано този месец от исландския парламент, съжителството им на семейни начала в продължение на години се трансформира в брак.

Лютеранската исландска църква бе разделена по въпроса за еднополовите бракове и църковният й конгрес през април не подкрепи единодушно новия закон.

Епископът на Исландия обаче призова всички енорийски свещеници да спазват закона.
още по темата
Вестервеле разкри хомосексуалността си преди 5 години
Вестервеле разкри хомосексуалността си преди 5 години
5 коментара към статията 5 | Статията е разгледана 6961 пъти6961
Норвежкият финансов министър сключи гей-брак
0 коментара към статията 0 | Статията е разгледана 1704 пъти1704

Сигурдардотир, която има деца от предишен хетеросексуален брак, е единственият премиер в света, открито показващ хомосексуалната си ориентация.

Въпреки това сексуалността й никога не е била предмет на обсъждане в Исландия, която, подобно на други северни страни, е известна с толерантността си.

цитирай
Търсене

За този блог
Автор: apollon
Категория: Изкуство
Прочетен: 14465383
Постинги: 5335
Коментари: 10421
Гласове: 19320
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031