Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
23.11.2009 22:02 - Момичето "земетръсна зона"
Автор: apollon Категория: Изкуство   
Прочетен: 1090 Коментари: 2 Гласове:
2

Последна промяна: 23.11.2009 22:48


Всичко в нея беше чаровно. Само един поглед от нейна страна беше достатъчен да заплени всеки ценител. Всичко в нея беше опасно. Само едно заплесване по красивата й фигура можеше да накара увлечения и разсеян минувач да се блъсне в най-близкото препятствие, погълнат от гледката. Всичко в нея беше уникално. Съчетанието от пълнежа на формите, разпределен по всички най-невероятни места на тялото й, със екстравагантността на движенията й, можеше да накара шофьорите да тананикат своите си песни докато шофират или да натиснат клаксоните си подире й. Защото тя вдъхновяваше. Всеки я забелязваше. Нямаше мъж, който да не се загледа в нея там, където живота извира, без този мъжки вкус да бъде задоволен и да вие за още, още, още...... С вродената си искреност и семплота, тя не си правеше труда да се огледа за мащаба на ефектите, които пораждаше в пространството. Имаше разбираемото очакване хората да я правят щастливи и при всяко предложение за веселба и радости, тя не се отказваше. Така бе устроен вкусът й - макар да не знаеше какво точно очаква и какво да търси в живота, тя бе жизнена и се радваше на живота при всяка една възможност за това. Размислите бяха напуснали нейното волно и свободно тяло и често играеше като рекламна мажоретка в играта "всичко или нищо" - залагаше на най-губещите зарове, които изведнъж придобиваха небивал шанс, с който и най-грозните жаби можеха да се преродят в принцове. С хъса на обигран покер маниак, тя вземаше заровете и правеше от всяка губеща поредица хвърляния, серия от печеливши попадения. Взимаше каквото е спечелила и бързаше да му се порадва. 
Всичко в нея беше опасно. Гласът й издаваше силната й воля. Очите й пленяваха нейните фаворити, красотата й правеше непосилна всяка съпротива. Тези оръжия бяха една класическа артилерия, която обезкуражаваше и никой не можеше да прозре най-силното и опасното й оръжие - характера. Той й помагаше всяка нейна авантюра да придобива извинението на най-невинен земетръс. Самата тя с помощта на характера си бе земетръс, който създаваше земетръси. Често съседите под нейния апартамент ставаха свидетели на земетръсите на собствения си полилей. Тротоарите се тресяха под тътена на нейните токчета. Колите бушуваха в неспирен танц на шаситата, спрени край горските пътеки. Баровете се тресяха от веселия й нрав и бързо сприятеляващата се нейна душевност. Спалните на самотните хотели скърцаха в своите самотни среднощни песни, отново пленени от чара на земетръсната лейди. Пикниците ставаха арена на магичния й чар щом стъпеше на импровизирания корт или нежно лягаше върху тревата мека. Тя можеше всичко това. Усмивки, лакоми погледи, ненаситни апетити, удовлетворени съпруги след късното прибиране на главите на семейства - всичко това можеше да го остави тя без да се замисля над станалото. Без да осъзнае какво иска, тя откровено не го проумяваше и предизвикваше едно голямо объркване и сюетня като след градска катастрофа.
Тя не би могла да нарани никой по принцип и никой няма да повярва на казаното по-горе за опасно-чаровната й природа, ако последния хлътнал по нея, не бе загинал при опит да сложи край на живота си в един от многото земетръси, в които тя самата го беше увлякла.


Тагове:   зона,   Момичето,


Гласувай:
2



1. анонимен - napisanoto mi haresa apolone. . i az ...
24.11.2009 13:19
napisanoto mi haresa apolone..i az iskam da sam kato tazi jena..ama kakvato sam shvanata i razseqna ..ne stavam ve4e za ni6to
цитирай
2. анонимен - appolon,
24.11.2009 14:06
зависи от гледната точка!отчасти се виждам в нея момичето земетръсна зона ,отчасти не!все пак жената няма друг избор освен да бъде жена- такава каквато я е създала природата и. някой намират друг избор и минават на друг бряг.аз говоря за типичната женственна жена.ако осъзнаваш какво е да си жена да имаш секси вид и т н цялото това въздействие ,вече май няма да си съвсем жена:) щом си започнал да го забелязваш и да реагираш на него. тези неща които обичайно ги долавят само мъжете не би следвало и жените да ги изпитват.все пак поне а з не бих запълнила ежедневието си с такива неща в търсене на ефекти. има жени до толкова женственни да приемат ,че мъжете около тях са тъпи.а не ,че от тяхното женско излъчване те оглупяват:))))))))знаем ли кое е по вярното ,наистина?!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: apollon
Категория: Изкуство
Прочетен: 14504373
Постинги: 5337
Коментари: 10427
Гласове: 19330
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930