Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
02.09.2009 17:28 - Хората със вроден сексапил или хората, който правят секс с очите
Автор: apollon Категория: Изкуство   
Прочетен: 2085 Коментари: 3 Гласове:
4



Има хора, които не говорят. Те не се изразяват цинично, не правят некултурни и неприлични жестове, но нещо живо в тях говори за нещо трето, което само ухажвания или човека на прицел би могъл да разбере. Често пъти дори тези хора не ухажват, те просто говорят на странен език. Използват езика на очите или ползват с достатъчна степен на сигурност езика на тялото.
Тези хора не говорят за секс. Няма да ги чуете. Не ги забавляват словесните подмятания и покани. Но могат да наелектризират обекта си само с поглед. Оказва се, че те не преследват, нито дори изявяват внимание. дистанцираното и невербалното им комуникиране излъчва мистика, объркване, противоположни сигнали, несигурност. Това е начин на човешко поведение, което по-чето е характерно за жените, защото някои мъже се интересуват от подобна несигурност и незаинтересованост, за да наложат и да докажат на своето завоевание своята воля и да се себедокажат.
Някои жени умеят да казват всичките си желания с поглед. Това са изключително деликатни, но силни и безкрайно сексуални създания.
Хората, които правят секс с очи нямат нужда от думи. За тях погледите и действията са достатъчни, за да намерят това, от което имат нужда.




Тагове:   очите,


Гласувай:
4



Следващ постинг
Предишен постинг

1. анонимен - apolone, apolone. . i cini4na moga ...
03.09.2009 08:57
apolone, apolone..i cini4na moga da bada ..i vulgarna i skromna..i naivna..i seksapilna..i da pravq lubov s o4ite si...mislq 4e vsqka jena ako pojelae moje da bade takava...razli4na...pri men oba4e vsi4ko zavisi ot nastroenieto mi...moga kato magnit da privleka edin maj...moga i da go otblasna totalno....
цитирай
2. анонимен - Не си напълно прав!
03.09.2009 22:30
Аполне какво ще кажеш ако дамата наистина НЕ е заинтересована от конкретният мъж? Кой му е виновен щом го привличат недостъпни обекти. Проблема си е негов като не разчита правилно сигнали и.Има мъже които не могат да преглътнат егото си, че за някоя жена те не са интересни. Като и истината, че друг мъж е в сърцето и.Може дамите от тази категория да се държът точно така като ти описваш.Било от възпитание ,благородство и т н причини .Дори да е с вроден сексапил и да си знае силата ако се интересува от някой мъж, ЗНОЙНАТА мацка едва ли ще остане чак до толкова апатична.Не си напълно прав!Да има такива жени съгласни сме! Никоя жена обаче не 'пръска флуидите си' за всички мъже наоколо ,освен ако не е нимфоманка! Макар, че по един целиш друг улучваш -това вече е природа.Има дори такъв израз не е важно с кого отиваш на среща ,важно е с кого се прибираш след срещата:))))))
цитирай
3. анонимен - както го описваш...
04.09.2009 03:22
...както го описваш веднага се съгласявам аха, има такива ,има ги всякакви.Всеки с номерът си за сваляне но някой си имат цяла програма. Внимавай с такива apolone! Не се изготвя цяла програма ,ако целта е намирането на един обект!Оставям да ме сваля с очи колкото си иска.Не им знам игрите.Може да дразни някого и аз да си изпатя.Тези които се хващат на уловката ме съмнява че ги огрява:)Точно за уловка ще е само цялата игра. Абе жената денем официално е с един, вечер тайно я посещава друг.Не вярвай на привидни неща, жените са потайни.По скоро точно обратното е на това което ти изглежда една жена.Слушай старият вълк:)
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: apollon
Категория: Изкуство
Прочетен: 14465026
Постинги: 5335
Коментари: 10421
Гласове: 19320
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031