Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
26.06.2009 01:29 - С комплименти и благодарности за труда
Автор: apollon Категория: Изкуство   
Прочетен: 653 Коментари: 0 Гласове:
0

Последна промяна: 26.06.2009 15:11

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Уважаеми Администратори на Блог Бг,
Искам да ви благодаря по извеждането на новата рубрика Поезия. Достатъчно дълго съм тук, за да си спомням времето, когато тя не съществуваше и това породи моето обръщение към вас в защита на пренебрегнатата поради техническо-организационни причини рубрика. Тази липса се усещаше още повече, когато блог бг бе наситен почти изключително с разкази и в далечното минало от преди две години да се пише поезия беше по-рядко явление.
Сега присъствието на новата рубрика ме радва и поради тази причина ви приветствам. Благодаря ви също така за добрия и функционален скрипт за търсене с препратка директно в гугъл. Подобна екстра имат много малко сайтове.
Желая удовлетворение от работата ви и да не напускате добрия принцип за толерантност към вашите пишещи и четящи потребители. В това отношение блог бг засега и до този момент е най-либералната и демократична медия в България, която поне за мен не си е позволява намеса или цензура в темите и съдържанието на постинговите материали. От тази гледна точка вие творите нов тип журналистика. Нея можем за кръстим блогова журналистика, с която всяка сутрин истинските журналисти "закусват", "обядват" и "вечерят".
Въпреки новата рубрика поезия, поради смесения и компилиран характер на блога ми, аз продължавам да публикувам поезията си на страниците на блога ми, който е в категория изкуство, но ще променям насочеността на постингите със стихове към рубриката поезия. От тази гледна точка бих искал само да вметна, че поезията е венеца на категория изкуство. Може би самостоятелното й присъствие извън категория изкуство само потвърждава тези мои думи.
Успех на сайта и с пожелание да запазите и съхраните демократичните традиции в писменото слово.
Може би е редно заедно да сътворим своеобразен кодекс за честта, гарантираната свобода, плурализъм  и недискриминативност на блоговото творчество. И най сетне, като допустимост, че всеки е възможно да бъде несправедливо нападнат, обвинени дамгосан с проявена от своя страна грешка, редно е блогърското пространство да има средства за защита.
За да бъде и пребъде блог бг медията, която ще остане и занапред да вълнува с непрестанен интерес настоящи и бъдещи потребители, добре е да съществува опцията, при която свястно написаните постинги да се запазват дори и ако авторите им бъдат административно санкционирани и с възбрана да публикуват непозволени за условията на сайта съдържания. Това се налага, защото не  авторите са важни, а е важен труда и творчеството на тези, които са се старали да го има писаното слово.
Може би е редно да празнуваме и рожденния ден на сайта, стига да сме уведомени своевременно за датата, за да имаме повод да го полеем подобаващо.


Тагове:   категория,


Гласувай:
0



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: apollon
Категория: Изкуство
Прочетен: 14509825
Постинги: 5337
Коментари: 10427
Гласове: 19330
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930