Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
31.03.2020 23:05 - ГРИПНИЯТ ВИРУС ЩЕ ПРЕМИНЕ.....
Автор: planinitenabulgaria Категория: Забавление   
Прочетен: 1177 Коментари: 0 Гласове:
4

Последна промяна: 31.03.2020 23:06

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 

                                                ГРИПНИЯТ ВИРУС ЩЕ ПРЕМИНЕ,

 

но последствията от него, които вероятно ще станат обект на политизиране от кърмчиите на страните примати, на  политпроститутите, на пазарните проститути и на пълните /откровени!/ боклуци, вече ги наактивирва за възможните предстоящи подли изяви. За артилерийска подготовка в разрушителното им дело, планирано и желано да протече по определен сценарий, държавите примати ползват своите мекерета по света. Мекеретата /това е турска дума, означава подлеци/ им разчитат на опростачените разными способами  като фалшивите новини, разпространявани по социалните мрежи, по медиите, а също и орално по „телевизоро” от личности на високи постове, независимо, те те по интелект са простакисимуси. Целенасочени простотии ловко се подмятат и от популярни личности, служещи на задкулисисието,  залагайки се на простотията на провържениците им, която се излъчва от всяка тяхна клетка.  Визирам един бивш шоумен - балсам за душите на необразованите, опростачил / не обичам думата чалгизирал/ цяло поколение.  

   Този процес вече върви. Една простакеса, от която нищо не става, но иска властта, се изцепи пред парламента, че нямало да разрешат /ползва множествено число!/ на управляващите да се възползват от Закона за извънредното положение за да окрадат народа. Тя самата е олигархка, но е в партия, която се „бори” за социално равенство и на тази основа  щипна 2 декара жилищна площ в центъра на столицата. Това е моралът й, но просташката й изцепка не е самоцел, в нея прозира подла чужда проработка като тази, при която бе взривена някога църквата Света София. И заказчиците й какво да говори са от същото място. Някога искаха да убият цар Борис, сега се целят в правителството. Просташкото й изказване не прави смисъл и има за цел да докосне сърцата на приматите - електоратът й, за чието благоденствие тя воюва в парбамента. То по същество е индиректно обвинение към управляващите, че те само крадат и че сега отново в трудния момент ще се възползват от ситуацията още повече да крадат. Така простакелата /според други простакесата/ игнорира усилията на правитетвото в този труден за страната момент да спре разпространението на вируса и да спаси доколкоко е възможно икономиката от парализа, като вместо да присъедини усилията на партията й в тази насока, тя се запроституирва с бедата от вируса в опит да внесе нов вот на недоверие. За него вече има и повод, кметът на с. Узунджово се оплака от ББ, че решил къде да открие паркинг за тирове до сеилото без да пита кмета от БСП, а с тези тирове може да се появи и болен шофьор. Вот на недоверие трябва да се поиска на правителството, ако не стане – още, още и още вотове. Такъв нисък морал на запроституирващата се с бедата от този вирус над страната, такава безотговорност и простащина – това е срам за страната, допринесла за депутирането на това ужасяващо менте. За артилелийска подготовка на смърдежа по обсъжването на актуализацията на бюджета се ползват фейсбучките / не ползвам думата простачки/, които се скъсват да пишат, че парите за компенсации от вируса, ще ги открадне ББ.

   Друг един простакисимус вместо да се присъедини към правителството по същество му пречи, като спира спешните закони и иска тълкуване на понятието НЕВЯРНА ИНФОРМАЦИЯ. Аз мога да му дам пример ма невярна информация, но той не може да го капира – една простачка каза, че нямало да разрешат провителството да се възползва от бедата и да окраде народа. По-убедителн прпимер ва невярна информация няма. Връщайки законите този простакисимус разиграва законодателите и по същество спъва спешния процес за справяне на страната с вируса. Какво ли не предприемат хората, той ги счита за глупаци и им раздава акъли. Сега ще се разсмърди и по повод актуализицията на бюджета, а причината е ясна – иска сваляне на правителството и поставяне на негови мекерета, които да променят курса на страната, да ни крутулят от НАТО и от ЕС. Същият раздава и акъли как да се справим с вируса, което било съвсем лесно - като лекарите престанат да се правят на политици, а политиците на лекари. Такава простащина никой друг политик не би си позволил. Сега пък установил, че хазната е празна, според мен окрало я е правителството, по-точно ББ. Вот на недоверие и за хазната трябва, не тамо за Узунджово с бесепарския кмет. Напомням, че той е против проверките на автомобилите, пътуващи от една област в друга, против носенето на маски, мотивите му са, че тези мерки ще допринесат повече щети на държавата, отколкото коронавируса. Напочням, че презисентът бе против африканската чума по свинете, сега пък е против правителството на ББ. Такава злоба му е набрал, че го втриса.

    Целта му е ясна, казах я – възползване от бедата върху страната за промяна на политическия ни курс, като се започне от нов вот на недоверие на правителството, свалянето му и се назначи служебно от него. Н.Не обичам са ползвам определението просташко.

   Мърфи има разни „закони”, но в тях не може да се вкара президентът ни. Той твърди, че ако началникът е човек второ качество, той ще гледа подчинените му да са трето качество, а те ще гледат техните подчинени да са четвърто качество. На мястото на нашия президент бих върнал закона на Мърфи. Той трябва да се допълни с разсъждения, какво ще се случи ако началникът не е второ качество, а простакисимус.

   Наистина е опасно, давам пример с Косово. Тези дни там бе съборено с подобна уйдурма правителстото им, по-неподходящ момент не можеше да има. Това важи и за нас.

   Този процеес на наактивирване на идиотите върви в международен план. Орбан пое цялата власт в страната, защото само той може да се справи с вируса. Вероятно справянето минава през електрификация плюс орбанизъм в цялата страна. Към същото се стреми един чех, Бабеш, има и още двама кандидати за цялата власт, Дедец и Курец, но не помня кърмчии на кои държави бяха. Голяма работа е този вирус, по-важното е как да се яхне той от идиотите, отколкото да се преахне тази опастност над хората.

   Най-простите хора в ЕС, италианците, които дълг имат 150% спрямо брутния си продукт считат, че Германия и Франция са ги ограбили, но като премине вирусът в страната ще преодолеят този проблем като излезат от ЕС по модела на Англия. В Англия след излизането им от ЕС цари оптимизъм, в Сирия - всеобща радост след победата на добрите /б. м. Асад/ над лошите.

   Вината за най-масовото разпространение на вируса в Италия е в тяхната простащина, която освен популисткото им правителство включва и хората, които го избраха. Това те не могат да разберат, трудно е на такива хора да различат сик от пармак, но Путин отлично се възползва от този факт. Твърдейки, че Италия в бедата си е изоставена от ЕС, той изпраща военни камолети с лекари да лекуват народа от вируса. Русия е първа в света по медицина, по високи технологии – като нея няма втора - тя ще помогне на итилианскя народ в бедата, докато от ЕС ги ограбиха За 800 часа руската медицина ще скондапца вируса. Тя и на Сирия помогна в бедата й.  Целта е друга – дестабилизация на Италия по турския модел, където се разигра картата с анадолската безпросветност - електората на Ердоган със забрадките, повеждайки срещу Италия хибридната война от нов фронт в самата им страна. Това е и чудесен повод за инфилтриране на служители на ГРУ там. А те ползват последните достижения на науката, вече замениха Старочика с Новичок, а имат и още по-ново нещо.

   Още едни висококвалифицирани във всичко специалисти, включително и в медицината, долетяха на военни самолети от братска Куба с екипи от лекари да помагат на Италия.

   Същите екипи ще пристигнат и в Каталуня, да помагат на народа, ограбен и изоставен от ЕС. Някога Сталин финансираше глупаците там, сега Путин. Sancta simplicitas!

   Вирусът ще премине, но ще останат щетите в икономиката по целия свят. Русия сега работи  подмолно в страните от Европа с просташки режими, но и тя губи – доходите й от суровини – единственто й перо – намаляха двойно. В днешния свързан свят няма незасегнати когато стане голяма беля, но кандидати да се възползват от трудното положение, в което ще се окажат и те, но го неосъзнават, има. Ето две, Русия и Куба. Чудя се как от КНДР в Италия не дойдоха лекари, носещи със себе си книжки на Ким Чен Ун. В тях вероятно има цитати не само срещу Ковид 19, но и срещу следващите му модели, напр, Ковид 20, а защо не и 30. Как може да има страни примати, които като да не осъзнават, че развитите в технологично отношение страни ще наваксат бързо изоставането, а те, които някога наричахме развиващи се, днес страни идиоти, защото нищо не могат да произведат, ще излезат от това положение много по-трудно. Това ви чака товарищи русняци и кубинци, с най-добрите лекари на света, говови да помагате на народа.ите по цял свят, но има и още нещо.

    Ратаите на Русия на високи длъжност в държавите извън нейната орбита – по документи непримати - могат да причиняват допълнителни щети на страните си. Давам пример с нашата страна. Ако бяхме в еврозоната, което нЕщат президентъ ни, Нинова, Манолова, Слави и други, щяхме да получим помощи за борба с вируса между 1 и 3 млрд. евро от ЕС. В ЕС – тия от еврозоната - си раздадоха тези пари, такива като нас трябва да се справят сами. Ето типичен пример за непряка щета, причинена на страната ни от ратаите на Путин, вероятно рубладжии. Центърът на тези проралотки е президентът ни. Всичко срещу страната ни тръгва от там, изразявам личното си убеждение. По-вреден човек за страната ни няма, ето ги и потвърждението – поведението му в момент, когато страната се бори за оцеляване на хората и на икономиката. А той какво сака...
   Поздрав към него с едно стихо, мислим, че му ареше:


05.01 22:03 - РУСОФОБИЯТА, като платена болест...

автор: ok3223 категория: Поезия   image
прочетен: 104 коментари: 0 гласове: 

4


последна промяна: 15.02 19:59


 КААКВО ЗНАЧИ
да си
РУСОФОБ?
ТИЙ...
ДА СИ
С МОЗЪКА
НА ПИЛЕ,
НА  ФОНДАЦИЙ
ЧУЖДИ
КУПЕН РОБ,
И С МОЗЪК
ЯЛОВ И БЕЗСИЛЕН.

ДА ГО ДЕМОНСТРИРАШ, ЗНАЙ
Е ПРИЗНАК, ЧЕ СИ УМОЛИШЕН.
ЩЕ КАЖАТ  И ДЕЦАТА МАЙ,
ТОЗИ РЪБ Е ТУК... ИЗЛИШЕН.

БЪЛГАРИЯ С РУСИЯ СА ЕДНО
БЕТОННО... СЛАВЯНСКО ЦЕЛО..
И С ЯНКИТЕ, НЯКЙ ДЕН,,ДАНО, 
ДА СТАНЕМ КАТО С ТЯХ.... НА ДЕЛО.


image

В дни на война и мир на мъдрите приляга, да видят сгодага от случая веднага!
                                                                                                                   Й. В. Гоете
   Бих допълнил Олимпиеца - и в дни на опасни вируси.




Гласувай:
4



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: planinitenabulgaria
Категория: Туризъм
Прочетен: 12181251
Постинги: 4544
Коментари: 10754
Гласове: 18319
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031