Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
14.09.2011 14:51 - Защо жените избират неподходящи мъже
Автор: loveorhate Категория: Тя и той   
Прочетен: 2737 Коментари: 2 Гласове:
11


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Всъщност какво разбираме под съчетанието „неподходящ мъж”? Всеки ли трябва да го дефинира различно или трябва да се сложи под един знаменател?
„Той не ми вярва! Наранена съм физически и психически, но няма да го оставя. Разбрах, че аз съв виновна, а не той.”  В един момент човек ще си помисли, че това е зов за помощ, но в друг откриваме малодушие, тя не намира смисъл да се отказва след като е стигнала до тук, защото от следващия мъж може да боли повече и не на последно място несъзнателно се наранява чрез него. Скоро болката няма да и прави впечатление, тя знае, че трябва да го остави, но не открива причината, защото вече се е вкопчила в своя бих казала насилник и  не проумява, че  малко по малко, с всяко негово нараняване част от нея се променя или изчезва.
Побой, обидни думи, лишаване от свобода, грубо държание, изневери, недоверие, прекалена ревност и т.н и т.н. възможно е да продължа вечно с думите, които описват „неподходящия мъж” , но не желая това, защото сам за себе си човек трябва да проумее до къде може да стигне, струва ли си да правиш всичко за личността до теб, още колко може да продължи година, две, и защо не кажем веднъж завинаги НЕ на миналото, на  бъдеще без щастие или просто да намерим мястото си във връзката, като изкажем нашето мнение и държим на убежденията си. Не е правилно да сме слаби...Не позволявайте да направите стъпка назад, защото тя води до цял километър и накрая става огромна пропаст.
Умен , романтичен, връзката е спокойна и не се карате, правите редовно sex, глезите и всичко е прекалено идеално, но това обърква жените, те искат емоции, вълнение и в един момент ние избираме проблемния мъж. Нещо в лошите неща ни привлича, сякаш караш със 200 и адреналина ти се покачва, но това е заложено в жените от край време. Всеки казва, че живота е най-добрият учител, но... На колко години човек се научава? На колко години тръбва да си, за да не те боли?  За да не бъдеш тъжен или ядосан…
Нека ви запозная и с друг случай на момиче, което имаше връзка с момче от две години, но той изневеряваше и я лъжеше, затова се разделиха. Има едно „но”  нянак си без да иска, тя се озовава винаги при него, все едно попада в лабиринт, в който изхода води към този мъж. Бих отговорила, че любовта им беше голяма, бурна, вълнуваща, с нови изживявания, но сякаш се нуждае от край. Проблема е, че никой от двамата не го прави и докато говорят, че са приятели, в един момент говорят да се съберат, после се ревнуват и в очите на всеки са зедно. За да спре да се нараняват, тя трябва да се отдалечи и да не се залъгва в измислените му фрази. Защото колкото и мъже да мисли, че обича след него или по един,  или друг начин е с тях в крайна сметка къде е сега…при „неподходящия” . Настъпват и моменти, в който тя казва, че нямат нищо, дори се дразни ако и споменат обратното, но тогава защо сте заедно всеки ден, излизате, ходиш до тях, всичко което прави една двойка.
Няма приятелсво между мъж и жена, просто обичаме лошите избори, колкото и зле да изглеждат за нас и околните. В един момент се озоваваме на грешното място, в грешното време и си казваме „Какво от това” , но не мислим, че и на пръв поглед малките избори променят живота ни и самите нас. Дали да слушаме сърцето или разума – не знам, но ми е ясно, че ние определяме съдбата и бъдещето си и че друг не може да ни нарани толкова както самите ние успяваме с решенията и действията си.




Гласувай:
11



Следващ постинг

1. goby3 - :)
14.09.2011 15:01
Всички мъже са непоходящи!
цитирай
2. анонимен - може би реални събития
16.09.2011 06:49
ако е статия мисля,че се е получила добре...както казвам аз-за всеки влак си има пътник
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: loveorhate
Категория: Други
Прочетен: 30010
Постинги: 21
Коментари: 18
Гласове: 64
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031