Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
11.07.2019 19:03 - ГОЛЕМИЯТ ГРАД БЛОКИРА 5G КЛЕТЪЧНИ КУЛИ НАД ПРИТЕСНЕНИЯТА, КОИТО МОГАТ ДА ПРИЧИНЯТ РАК
Автор: zahariada Категория: Технологии   
Прочетен: 578 Коментари: 0 Гласове:
2

Последна промяна: 11.07.2019 19:05

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
  ГОЛЕМИЯТ ГРАД БЛОКИРА 5G КЛЕТЪЧНИ КУЛИ НАД ПРИТЕСНЕНИЯТА, КОИТО МОГАТ ДА ПРИЧИНЯТ РАК

1 юли 2019 image
    https://www.wakingtimes.com/2019/07/01/major-city-blocking-5g-cell-towers-over-concerns-they-can-cause-cancer/?fbclid=IwAR23ONUFirZ_R4eKveyYli49D9i5CIzaV2lxjtT09kGmLbCmRcLnAJjV5kg

Мат Агорист, Пробужданият период на проекта за свободна мисъл

Тъй като 5G технологията започва да се разпространява в цялата страна, тя се посреща с огромна вълна на съпротива над опасенията, че тя може да причини здравословни проблеми. Както докладвахме миналата година - реагирайки на огромно безпокойство - град Мил Вали, Кали. предприе крайна стъпка и блокира внедряването на технологията. Сега това чувство се е разпространило в Сан Франциско и други големи градове.

Миналия септември, град Мил Вали, Кали. единодушно гласуваха за ефективно спиране на инсталирането на нови малки кули за клетка, които носят технологията 5G.

Градът постанови „неотложна наредба“ след като получи над сто писма от заинтересовани граждани, изразяващи притесненията си по новите 5G кули.

Отчети за техническата криза :

Чрез неотложна наредба , която позволява на градския съвет незабавно да приеме разпоредби, които засягат здравето и безопасността на общността, ограниченията и забраните ще бъдат влезли в сила незабавно за всички бъдещи заявки за изграждане на 5G телекомуникационно оборудване в града. Заявленията за търговски райони са разрешени съгласно приетата наредба.

 

Наредбата се дължи на загрижеността на общността относно въздействието на 5G безжичните антени върху здравето. Според града той е получил 145 кореспонденции от граждани, изразили противопоставяне на технологията, в сравнение с едва пет букви в подкрепа на това - съотношение от 29 към 1. Макар това да не звучи много, населението на града е около 14 000 , което показва, че около 1% от населението е изразило мнение по въпроса.

Жителите на Мил Вали посочват множество проучвания, които твърдят, че експертите са открили доказателства, че радиацията на мобилния телефон може да причини рак.

Сега градът на Сан Франциско се присъедини към съпротивата срещу 5G и според докладите те го блокират с разрешение.

Докато много от жителите се противопоставят по естетически причини, други цитират потенциала за здравни проблеми заради радиацията.

Досега Върховният съд на Калифорния е хвърлил гаечен ключ в плановете за прилагане на 5G с решение от април  , че Сан Франциско може да отхвърли 5G безжично оборудване, което не отговаря на местните естетически стандарти.

Според FOX News,

В оплакването на Upper Cole Valley жителите се опасяваха, че докато им се казва, че не е опасно, телекомуникационните работници се предупреждават да избягват експозиция.

 

"Нашите текущи ограничения за експозиция на RF включват препоръки на Американската агенция за опазване на околната среда, Американската администрация по храните и лекарствата и други федерални агенции за здраве и безопасност", заяви председателят на FCC Ajit Pai в  писмо от 30 април  на представителя на Република България. Орегон.

Този град сега се присъединява към няколко други града, които са блокирали инсталирането на 5G върху здравните проблеми. Преди Мил Валей да блокира 5G, други общини в Калифорния, като окръг Марин и Сан Анселмо, приеха подобни наредби.

Подобни движения за блокиране на 5G също се осъществяват в цялата страна.

"Клетъчните кули се наричат ​​малки клетъчни кули, но не са толкова малки, когато са във вашия двор", казва Дона Барон, жител на окръг Монтгомъри, Мериленд, който активно протестира срещу инсталирането на 5G в своя град.

- Това ще причини рак - каза тя.

Загрижеността за излъчването на мобилен телефон не е нищо ново. Факт е, че мобилните телефони излъчват радиация. Факт е също така, че тази радиация може да бъде абсорбирана от човешкото тяло от продължителна експозиция.

Международната агенция за изследване на рака (IARC) класифицира радиочестотните полета от клетъчни телефони като възможно канцерогенни за хората. IARC интерпретира класификацията като означаваща, че има ограничени доказателства, показващи карциногенност на радиочестотата при хората и по-малко от достатъчно доказателства за канцерогенност при опитни животни.

За перспектива IARC е класифицирал следните други агенти като „възможно канцерогенни за хората”: Кафе, Изключително ниски честоти на електромагнитни полета (честота на електропроводи) и прах за тяло на базата на талк.

Тъй като радиационното излагане на мобилен телефон е сравнително ново и постоянно се развива, все още продължават дългосрочни проучвания.

Международното кохортно проучване на потребителите на мобилни телефони (COSMOS) провежда проучване, което има за цел да проведе дългосрочно здравно наблюдение на голяма група хора, за да определи дали има някакви здравословни проблеми, свързани с дългосрочната експозиция на радиочестотна енергия от клетката. използване на телефона. Проучването на COSMOS ще следва около 300 000 възрастни потребители на мобилни телефони в Европа от 20 до 30 години.

Тъй като 5G все още не е напълно изпълнена, данните за неговото излъчване са още по-малко. Въпреки това, Министерството на общественото здраве в Калифорния е  издало предупреждения за потенциални здравни ефекти от антените на лични мобилни телефони.

Както TFTP докладваше по-рано, тази информация беше публикувана след години на скритост от обществеността. През 2017 г. чиновниците от калифорнийското министерство на общественото здраве най-накрая издадоха проектодокумент, в който се посочват здравословните проблеми, произтичащи от радиацията на мобилния телефон - включително множествени видове рак и безплодие.

- Имаме данни за мозъчни тумори и други тумори на главата и шията. Имаме и доказателства за увреждане на сперматозоидите при мъжете, безплодие при жените ”,  обясни  Джоел Московиц от Училището по обществено здраве на Бъркли, който през 2016 г. предяви иск срещу държавата, за да получи информацията.

Какво мислиш? Дали 5G опасната радиационна катастрофа мнозина смятат, че е такава, или е благодат за бързия обмен на информация? Кажете ни в коментарите по-долу.

за автора

Мат Агорист е достойно освободен ветеран от USMC и бивш разузнавателен оператор, пряко нает от NSA. Този предишен опит му дава уникален поглед върху света на правителствената корупция и американската полицейска държава. Агористът е независим журналист от повече от десетилетие и е представен в основните мрежи по целия свят. Агористът също е редактор на проекта за свободна мисъл. Следвайте @MattAgorist на Twitter , Steemit и сега на Minds.

** Тази статия ( големите градове блокира 5G клетъчни кули над притесненията, които могат да причинят рак ) първоначално е била публикувана в Проекта за свободна мисъл и е преиздадена тук с разрешение. **




Гласувай:
2



Спечели и ти от своя блог!
Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: zahariada
Категория: Политика
Прочетен: 39745301
Постинги: 21940
Коментари: 21633
Гласове: 31017
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031