Постинг
29.11.2015 00:15 -
Фалшиви стоки във фалшивия ни живот
Автор: apollon
Категория: Технологии
Прочетен: 2408 Коментари: 2 Гласове:
Последна промяна: 03.12.2015 20:05
Прочетен: 2408 Коментари: 2 Гласове:
11
Последна промяна: 03.12.2015 20:05
Когато едно нещо е смляно, стрито, скучано и натрошено без да можете да видите началната му форма, отнасяйте се с него с презрение и недоверие.
Домашният хляб, който искате да приготвите не е истински защото няма истинско брашно. Къде се корени проблема. Истински хляб може да ядете само в Турция. Навремето при царуването на султан Сюлейман Велики Кануни забранява добавянето на овес, ръж, просо, ечемик, сорго, трици и каквито и да било други примеси в брашното от пшеница. Който наруши заповедта му се отрязват и двете ръце. Това показва, че хляба е издигнат на висотата на основна и същинска първична сила за съществуването както на обикновения човек, така и империята (султаната) му. Затова само в Турция и до днес съществува и може да бъде намерен истинския хляб.
В България добиването на естествен хляб е затруднено, поради изчезването на всички видове мелници от воден или вятърен тип. Гаранцията в пълното сто процентово качество на вашия хляб може да има ако само вие сте този който пуска зърното в мелницата и пак вие го приемате след неговото смилане. Подобна гаранция -франция не може да се издаде от никой контролен орган ако вие не присъствате на мястото на смилане.
Истината на клиента е, че в България не съществува принципно основана фактология, която да позволява приготвянето на домашен хляб, освен ако някой не рече да смели житото по първобитнообщинна методика. Домашно брашно е възможно само ако процеса на смилане се следи от очите на крайния клиент.
Централизираното производство на хляб унищожи всички илюзии за съществуването на стари мелници, които да са гарант за производството на чисто, естествено и домашно брашно.
Следващата истина също ще бъде потресаваща за вас - домашен хляб с купешко брашно не е възможен. Това както знаете не отговаря на технологията на приготвянето на домашен хляб от началното до крайното състояние на технологията на неговото производство.
Тъй-като наличието на нишесте в киселото мляко не е естествено присъщо и за кравето мляко или което и да е друго мляко, то следва да бъде наречено с името млечен продукт всяко млако, което съдържа нишесте в България. За жалост властите са предприели тези мерки по разделение на продуктите само по отношение на видовете мазнини, които млякото съдържа.
Същите критики могат да бъдат отнесени и за капсулите с ленено масло. За бога братя не купувайте лъжовното капсулирано ленено масло, защото когато капсулата се затваря, кой ще ви даде гаранция, че същото масло не се разрежда с олио например. Колко по добре е вместо капсули да консумирате натуралния продукт от ленено семе - смляно от вас самите или цяло.
Стана ясно от капмпанията подета от варненския аптекар, че горивото е некачествено с множество нелегални примеси, за които плащаме горчиви цени. Промените в тази посока започнаха въпреки нежеланието нарегулаторите да се намесят за контрол и регулация на пазара.
Темата ще бъде допълвана..............................
Домашният хляб, който искате да приготвите не е истински защото няма истинско брашно. Къде се корени проблема. Истински хляб може да ядете само в Турция. Навремето при царуването на султан Сюлейман Велики Кануни забранява добавянето на овес, ръж, просо, ечемик, сорго, трици и каквито и да било други примеси в брашното от пшеница. Който наруши заповедта му се отрязват и двете ръце. Това показва, че хляба е издигнат на висотата на основна и същинска първична сила за съществуването както на обикновения човек, така и империята (султаната) му. Затова само в Турция и до днес съществува и може да бъде намерен истинския хляб.
В България добиването на естествен хляб е затруднено, поради изчезването на всички видове мелници от воден или вятърен тип. Гаранцията в пълното сто процентово качество на вашия хляб може да има ако само вие сте този който пуска зърното в мелницата и пак вие го приемате след неговото смилане. Подобна гаранция -франция не може да се издаде от никой контролен орган ако вие не присъствате на мястото на смилане.
Истината на клиента е, че в България не съществува принципно основана фактология, която да позволява приготвянето на домашен хляб, освен ако някой не рече да смели житото по първобитнообщинна методика. Домашно брашно е възможно само ако процеса на смилане се следи от очите на крайния клиент.
Централизираното производство на хляб унищожи всички илюзии за съществуването на стари мелници, които да са гарант за производството на чисто, естествено и домашно брашно.
Следващата истина също ще бъде потресаваща за вас - домашен хляб с купешко брашно не е възможен. Това както знаете не отговаря на технологията на приготвянето на домашен хляб от началното до крайното състояние на технологията на неговото производство.
Тъй-като наличието на нишесте в киселото мляко не е естествено присъщо и за кравето мляко или което и да е друго мляко, то следва да бъде наречено с името млечен продукт всяко млако, което съдържа нишесте в България. За жалост властите са предприели тези мерки по разделение на продуктите само по отношение на видовете мазнини, които млякото съдържа.
Същите критики могат да бъдат отнесени и за капсулите с ленено масло. За бога братя не купувайте лъжовното капсулирано ленено масло, защото когато капсулата се затваря, кой ще ви даде гаранция, че същото масло не се разрежда с олио например. Колко по добре е вместо капсули да консумирате натуралния продукт от ленено семе - смляно от вас самите или цяло.
Стана ясно от капмпанията подета от варненския аптекар, че горивото е некачествено с множество нелегални примеси, за които плащаме горчиви цени. Промените в тази посока започнаха въпреки нежеланието нарегулаторите да се намесят за контрол и регулация на пазара.
Темата ще бъде допълвана..............................
Вълнообразно
Следващ постинг
Предишен постинг
http://www.spisanie8/%D0%B3%D0%B0%D0%BB%D0%B5%D1%80%D0%B8%D1%8F/%D1%82%D0%BE%D0%BF%D0%BB%D0%B8%D0%BD%D0%B0%D1%82%D0%B0-%D0%BD%D0%B0-%D0%B1%D1%8A%D0%BB%D0%B3%D0%B0%D1%80%D0%B8%D1%82%D0%B5.html
цитирайhttp://apollon.blog/izkustvo/2010/04/07/leneno-seme-pred-leneno-maslo-vidima-istina-pred-falshifikat.524281
цитирайТърсене