Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
25.02.2019 15:20 - Швеция: Бащите имат право да правят сekс с дъщерите си, с "възпитателна" цел...
Автор: radostinalassa Категория: Политика   
Прочетен: 4798 Коментари: 1 Гласове:
0


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg

 Ако е вярно, Европа вместо Обединена, ще бъде ОБЕЗОБРАЗЕНА …   „Трета година се боря за равноправно положение на хората с различна сексуална ориентация и предпочитания. Понякога дори е възпитателна сексуалната връзка между брат и сестра, майка и син или баща и дъщеря.” Така шведският политик Елизабет Грьон обясни неотдавна борбата за нейната кауза. Тя самата е лесбийка. Евродепутатите се заеха да осигурят толерантност и законова свобода и на любителите на кръвосмешението в рамките на Европа и съюза. Борбата за въвеждане на новите европейски „ценности“ бележи успех след успех. След въвеждането на еднополовия брак и разрешаването на еднополови двойки да осиновяват деца, въвеждането на т.нар. „трети пол“, с който интерсексуални и травестите могат да се самоопределят идва ред да се осигури „толерантност“ и за инцестите. Инцестни се наричат интимните отношения между членовете на едно и също семейство, например, между родители и деца, между братя и сестри и пр. Среща се и определение за инцест, като „кръвнородствено кръвосмешение” (инцест от първи род). Терминът произхожда от латинската дума incestum и означава „нечист”. Под инцест в тесен смисъл на думата се разбира като сексуален акт, а в по-широк – грубо отклонение в сексуалното поведение на членове от едно и също семейство. В Дания, Швеция и Унгария кампанията е най-яростна. Във вестници и телевизии се забелязва началото на кампания инцестът или кръвосмешението да бъде представен като „европейска джендър-норма“. Въвежда се понятието „инцестофобия“, а всички „инцестофоби“, тоест хората, които отхвърлят и не приемат секса между деца и родители, да бъдат наказвани по съдебен път. Документ 1, 2010 година, ШВЕЦИЯ Депутатката в Риксдага (Шведския парламент) от социал-демократическата партия Моника Грьон смята, че кръвосмешението трябва да бъде легализирано. Според нея майка и син, баща и дъщеря, братя и сестри, дядовци, баби и внуци трябва да имат законното право да правят секс помежду си и това им право да бъде недвусмислено закрепено по юридически път: www.expressen.se/nyheter/s-politiker-gor-incest-lagligt/ Документ 2, 2012 година, ДАНИЯ Датският политик Перниле Шкипер настоява в Дания кръвосмешението да бъде признато за „джендърна норма“; според нея сексуалните връзки между бащи и дъщери, майки и синове, братя и сестри трябва да бъдат узаконени: www.friatider.se/danska-socialister-vill-legalisera-syskonsex Документ 3, 2013 година, ШВЕЙЦАРИЯ Парламентът обсъжда легализиранато на кръвосмешението в Швейцария Видеодебати: http://24heuresactu.com/2013/01/31/mariage-pour-tous-les-suisses-vont-legaliser-linceste-video/ Документ 4, Metrobloggen.se Борбата срещу „инцестофобите“ е важна насока в програмата на европейските неолиберали. Из програмна статия на неолибералите в Скандинавия: „Легализацията на инцеста е завоевание на победилата в Скандинавия либерална революция“. metrobloggen.se/mattiassvensson/gamla-artiklar-nyliberal-revolution/ *** Автор: Григор Симов



Гласувай:
3



1. radostinalassa - По тази причина плашат хората с телегонията, която...
28.02.2019 15:26
е твърде съмнителна. Доказано е , че сперматозоиди могат да преживеят около 1 1/2 месеца в яйчниковите тръби , но не повече. Телегония има у рептилиите, земноводните. При човека става дума по - скоро за заразяване с чуждорасови гъбички, срещу които нямаме имунитет. Но за виртуално оплождане не може и да става дума.
И ги насочват към инцеста, който е забранен от църквата до 5 поколение с профилактична цел, за профилактика на болестите.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: radostinalassa
Категория: Технологии
Прочетен: 13143158
Постинги: 11561
Коментари: 18328
Гласове: 6661
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Блогрол
1. Децата на дявола - нехора, сатанисти, педофили
2. Страшните истини - духовни, ДНК, синя кръв - евреи, араби, индуси, китайци.
3. Основното генетично различие между трите раси са пръстовите отпечатъци
4. Заземяването лекува възпалителните процеси
5. Мусорна ДНК. Холограма на плода. Педента на ДНК.УЗИ.
6. Душата, нейната генетика, потомците ни.
7. Връзката между българи и шумери
8. Реинкарнацията и генетиката
9. Раждането на тракийската азбука
10. На земята живеят четири вида човек
11. ГЕНЕТИЧНИЯТ АНАЛИЗ В ТЪРСЕНЕ НА ИСТИНАТА ЗА ЕТНИЧЕСКИЯ ПРОИЗХОД НА ДРЕВНИТЕ И НАСТОЯЩИ БЪЛГАРИ
12. Американските бомби с обеднен уран
13. Лицензиран расолог - Вл. Авдеев
14. Енергоновата система на кръвта
15. Руският език не е руски, а български
16. Подслушват ли телефона ви?
17. Българският език - езикът на първите хора!
18. КОВИД - 19 и старите лекари
19. Хидра 1 и Хидра 2 - рак
20. Ябълков оцет - мастер клас
21. Истината за атеросклеротичните плаки и гъбичките
22. Уникален артефакт от Сибир, който принуди учените да преразгледат историята на древния свят
23. Мусорната ДНК се оказва критична за видообразуването
24. Д - р Райън Коул , патоанатом - ваксините са токсини
25. Ето я истината защо Русия нападна Украйна
26. Русия дълго време толерираше лудориите на западните си партньори и беше твърде толерантна към тях -лазерният"Метадрон Орхидея"
27. В България е създадена най - ранната писменост в света https://www.youtube.com/watch?v=q2TRX1vkCFg
28. Без САЩ комунизма нямаше да се роди
29. Болкотерапия чрез молитвена поза
30. Акад. Васил Николов: Носим гени на 8 000 години