Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
12.07.2018 18:12 - Смъртта от войната на пътя - плод на ниското ниво на юриспруденция
Автор: apollon Категория: Политика   
Прочетен: 5633 Коментари: 2 Гласове:
6

Последна промяна: 13.07.2018 10:23

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Лято е. Пътните полицаи бичат айляк на морето в пакета от годишно полагаемата си отпуска. Жегата e помощен убиец през лятото, а през зимата леда, но основните убийци сме самите ние с вещата  помощ на държавните органи. В големите градове е пълно с камери, но тези камери са слепи и служат само все още за парлама.
В България по стечение на обстоятелствата основен виновник се явява пострадалия от ПТП, защото както се казва от ранна детска възраст индивида очевидно не е научен, не е и възпитаван, да се предпазва и да се озърта от връхлитащи превозни средства. Това щеше да бъде вярно ако на пешеходните пътеки не ни дебнеха звераве със суперскоростни коли. Комплексите
Тук ще изкажа своето мнение. Заради недоверието на българина и мудността на системния контрол, той не защитава правилно интересите си. 
Следователно можем да си пожелаем да се пазим сами по пътищата. 
Асоциацията на пострадалите от катастрофи е една безсмислена, пълна с пожелателни намерения идеалистична организация без практически осъществени цели. 

Каква е практиката. Пострадалите от катастрофи на пътя държат да получат обезщетение от застрахователната компания, защото са сигурни, че законовите разпоредби и парите на застрахователната компания ще финализират паричните постъпления, когато да погасят разходите по операциите им за възстановяване. Вместо това рядко някой българин завежда граждански дела .срещу физическия извършител на деянието.
Така освобождават виновника от възмездието на собствените възможности за частното съдопроизводство. Застрахователните компании изплащат рисковото поведение на тези шофьори и ние всички помагаме като общество на недобросъвестните шофьори. 

Дефицит на сигурност.
Основен виновник е полицията. с нейния дефицит на сигурност. Ако карате лада и причините ПТП със фрактури на крайници на жертвата, книжката ви се взима за 10 години при доказване на вашата вина. Ако обаче карате порше, тогава марката на колата се явява визитна картичка за услужливите и корумпирани полицаи и ви взимат книжката моментално за четири месеца, дори тогава, когато сте причинили смърт на пътя.

Дефицитът на правосъдие

Втори виновник е прокуратурата, която е длъжна да следи за живота на пострадалите граждани. Корупцията в системата утвърждава лъжливото и лицемерно правораздаване. Играят в системата огромни потоци от пари. За да рискува положението си, прокуратора изисква голяма сума пари, която да козмпенсира загубите от неговото евентуално отстраняване. Следователно липсата на контрол по отношение дисциплинарните производства срещу грешните магистрати е тотално сбъркана. Вместо да вземат разрешителни за упражняване на професията, магистрата бива преместен в провинциален град. Ето я абсурдността на ситуацията, която има едно придобило гражданственост изказване "Гарван гарвану око не вади".




Гласувай:
6



1. kvg55 - apollon,
12.07.2018 18:39
Добре си изяснил нещата.
цитирай
2. apollon - Благодаря - просто съм показал, че ...
13.07.2018 10:25
Благодаря - просто съм показал, че общество, което няма морал, не може да има никакви претенции за повече сигурност.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: apollon
Категория: Изкуство
Прочетен: 14464876
Постинги: 5335
Коментари: 10421
Гласове: 19320
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031