Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
24.12.2017 20:04 - ЕКСКЛУЗИВНО! ПОРОЧНАТА ВРЪЗКА „ЦВЕТАНОВ – „НАГЛИТЕ“. ЦВЕТАНОВ – ПЕТЪР ХРИСТОВ – „ВНЕДРЕН ЧОВЕК В ТСБОП ВЕЛИКО ТЪРНОВО“. ЦВЕТАНОВ, ПОМНИТЕ ЛИ КАКВО ИЗРЕКОХТЕ НА
Автор: nikikm Категория: Политика   
Прочетен: 1073 Коментари: 0 Гласове:
2


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
ЕКСКЛУЗИВНО! ПОРОЧНАТА ВРЪЗКА „ЦВЕТАНОВ – „НАГЛИТЕ“. ЦВЕТАНОВ – ПЕТЪР ХРИСТОВ – „ВНЕДРЕН ЧОВЕК В ТСБОП ВЕЛИКО ТЪРНОВО“. ЦВЕТАНОВ, ПОМНИТЕ ЛИ КАКВО ИЗРЕКОХТЕ НА СЪВЕЩАНИЕ НА ВИСШИ ОФИЦЕРИ ОТ СЛУЖБИТЕ?!

Г-жо Томова,

Когато четох материала Ви: „ХОРАТА НА ЦВЕТАНОВ ТЪРСЯТ ПОД ДЪРВО И КАМЪК „ИЗТОЧНИКА“ НА „АФЕРА“ ЗА „ВЪТРЕШНИЯ ЧОВЕК“ НА ЦВЕТАНОВ КЪМ „НАГЛИТЕ“. ЗАГРАЖАДАТ ВЕСЕЛИНА ТОМОВА!“, че търсят източника, разкрил истината за разкриването на ,,Наглите“, останах втрещен от едно изречение, което в действителност е една голяма истина, и това е: „Много се притеснявал ,,един силен, човек който въртял целия град“.

Сякаш съм в мафиотска сага на 90 те години. Не мога да повярвам, но това е истината за този град, който се казва Велико Търново.

Преди да продължа с това лицекоето е силно ,,Притеснено“, искам да задам няколко въпроса на лицето Цветан Цветанов:

 - Г-н Цветанов, помните ли,че на една дата в гр.София, Вие събрахте висши офицери на Службите на работно съвещание ?

 - На това съвещание, понеже сте уникален специалист и оперативен разузнавач в най-висша категория,спазвайки ,,Оперативна дискретност“, Вие, пред целия състав разказахте ли за един бизнесмен, който не вярвал в полицаите на ОДМВР В.Търново,  и който Ви подал информацията, с която се стигнало да разкриването на лицата, свързани с така нареченото оперативно дело ,,Наглите“ ?

 - Искам да попитам, в по – тесен професионален кръг, Вие, споделихте ли подробности относно придобитата информация пред висши офицери от МВР, част от които са свързани с друг политически кръг, а не от партия ГЕРБ?

image - Причината този бизнесмен да не вярва в полицаите на  ОДМВР В.Търново свързана ли е с разследване  на две особено тежки криминални престъпления на тяхна територия – две неразкрити убийства? Поради тази причина ли, ,,понеже не им вярва“, бившият Директор на тази дирекция Живко Коцев и зам. директора Янакиев отказаха да изпълнят поръчка на следствените органи за вземане на ДНК проби от лицето Петър Христов, брат му Димитър Манолов и други лица от обкръжението му?

- Вярно ли е, че тези двама висши служители, които ръководеха ОДМВР В.Търново, са разпоредили това да не се случва поради факта, че лицето Петър Христов бил личен приятел на тогавашния Министър на МВР Цветан Цветанов и дясната му ръка в региона ?

Относно ОДМВР В.Търново питам :

- След отстраняването на Орлин Тодоров от длъжността шеф на ТЗБОП В.Търново подготви ли Петър Христов лице, което да бъде внедрено в тази служба?

 image- Това лице каква длъжност е изпълнявало в Дискотека ,,Органза“ във В.Търново / http://www.organzaclub.com/?

- След назначаването му в РУ В.Търново бил ли е оперативен разузнавач, какъв стаж е имал и какви професионални успехи е имал за това кратко време, че да бъде преназначен в ТЗБОП В.Търново и чрез какви протекции ?

- Чрез Цветан Цветанов лицето Петър Христов гласи ли този служител да заеме вече овакантеното място за шеф на ТЗБОП В.Търново и по този начин да контролира информационния поток, който минава през тази служба, за да не бъдат засегнати интересите, свързани с европроектите на територията на област В.Търново?

imageУважаеми Г-н Цветанов,

При посещението си в гр.Горна Оряховица на 29.05.2017 г., Вие, обявихте цитирам:

 - Цветанов обясни, че законодателната и изпълнителна власт ще продължат да оказват подкрепа, за да се реализират всичките инфраструктурни проекти на Г. Оряховица, като подчерта, че в този програмен период са осигурени 20 милиона лева по програмата „Региони в растеж“. „Скоро ще е факт и новият облик на Горна Оряховица – процедурите вече са приключили и започва мащабно обновяване на градската среда“,

 Веднага задавам въпрос:

  – Кой спечели в момента най-големия проект в Горна Оряховица с индикативна стойност 4 888 959 млн. лв. без ДДСкой?, това не е ли фирмата ,,Политрейд кънстракшън“ ЕООД гр.София ?

  - Кой спечели проекта в гр.Свищов – „Благоустрояване на градската жизнена среда в гр. Свищов” № BG16RFOP001-1.036-0001- С01/18.11.2016 г. на стойност 5 040 204, 64 лв. -  кой?, това не е ли фирмата ,,Политрейд кънстракшън“ ЕООД гр.София ?

  – Кой ги спечелиг-н Цветанов, това не е ли Агента“ Ви Петър Христов, който ,,коли и беси“ в Област В.Търново и всички кметове падат на колене пред Capo di tutti capi“, благодарение на крепката Ви подкрепа ?

И, моля Ви, относно строителните възможности на фирмите му, не говорете, че истината е, че неговите фирми досега са се занимавали единствено със саниране на блокове.

 - И един огромен въпрос: Г-н Цветанов, гласите ли фирма на Петър Христов да участва в изграждането на определена отсечка на магистрала Хемус? Закупува ли лицето Петър Христов определени машини, нужни за участието му в този проект, и какъв ,,КОНСОРЦИУМ“  ще се създаде и от кои фирми, за да участват в тази апетитна надпревара ?

- Въобще в консорциумите, които създава Петър Христов и участва в тези проекти, включена ли е и фирмата на едно лице с прякор ,,Мамута“, който е известен АВТОКРАДЕЦ и Оперативно интересно лице ?

- Накрая още един въпрос: Г-н Цветанов, 5% от  проектите в кой джоб отива? Пример: пост в Общината – остават 25% – колко от тях и как се разпределят? Пример: 10% за кое политическо лице и 15 % за коя партия ?

 Уважаеми Г-н Цацаров,

Що е корупция/ покварявам, развращавам, развалям/- в най-общ смисъл е злоупотребата с обществена служба за лично облагодетелстване, или по-конкретно – поведение на длъжностни лица, чрез което те или техни близки се облагодетелстват неправомерно и незаконно, като злоупотребяват с поверената им власт.

Дотук така описан този случай изглежда много елементарен с два прости елемента :

 - внедряване и контрол над службите /поставяне в зависимост /

 - облагодетелстване на длъжностни лица

И като се вземе предвид изказването на г-н Цветанов – отново ще цитирам само една малка част от него – че законодателната и изпълнителна власт ще продължат да оказват подкрепа !!!! – просто, кратко, точно и ясно, сякаш, уважаеми г-н Главен Прокурор, върви едно предаване по Международния канал ,,Euronews“ – no comment !!!!!

Честито на Печелившите !!!!! – очаквайте трета част.

„Наглият Наглец“

На снимката е охраната на дискотека „Органза“, собственост на бизнесмена. С черния костюм е сегашния служител на ТЗБОП В.Търново. Години наред работеше за Петър Христов.

Димитър Манолов, братът на Петър Христов – оперативно интересно лице, има досие в службите и то тежко досие.




Гласувай:
2


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: nikikm
Категория: Политика
Прочетен: 19701492
Постинги: 44667
Коментари: 6160
Гласове: 7174
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031