Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
10.12.2016 22:38 - Терористичната атака на Хитрино е очевидна, а реакцията на властите неадекватна
Автор: apollon Категория: Политика   
Прочетен: 4221 Коментари: 18 Гласове:
13

Последна промяна: 14.12.2016 13:51

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Любезните обяснения на властта звучат захаросано-карамелизирани. Умишлено избягват да произнесат като дявол от тамян версиите за тероризъм. Ето и оказателствата за тероризма в Хитрино.
1. Железопътните цистерни се взривяват целенасочено не  извън, а именно в населено място. От всички гари е избрана непосредствената близост на жилищните граждански сгради до гарата.
2. Няма предварителни данни за палеж в резултат на кражба или разлив в резултат на недоглеждане и немарливост на персонала извършил превоза на опасния товар.
3. Въздушните снимки на гарата в  Хитрино показват мащаба на замисляния терористичен акт и сериозния размер на адската и мащабна експлозия.
4. За първи път в цялостната история на желепътния товаропревоз в България се явява такава мащабна по своя характер експлозия.
5. Терористите са МОГЛИ ДА ИЗПОЛЗВАТ ДРОНОВАТА ТЕХНОЛОГИЯ за атака на граждански позиции в България - във връзка с изказаните заплахи на ИДИЛ за атентати в Европа никак не е случайно подобно развитие на нещата. ФБР също често прави инсценировки с дронове.  
6. Близостта на инцидента до град Шумен - втория по големина град в България населен с българомохамедани, неизбежно клони към възможното участие на подобни елементи, вербувани по интернет или с тайни клетки на място от ИДИЛ.
Такъв бе случая и с шофьора на автобуса на израелците, загинали при атентата в Сарафово.
7. България е като разграден двор, заради отслабената дейност на НСС, контраразузнаването и безметежното административно добруване на МВР.

8. Никой разследващ от българска страна не търси връзка с настъпилите по същото време атентати и в Истанбул, независимо че двете събития са разделени от 500 километрово разстояние. това е така защото българските разследващи не поддържат никакви партньорски контакти със своите колеги от южната ни съседка.
9. България няма собствено мнение по събитията, които стават в нея и е свикнала за тях да се произнасят чужди медии и политици.
10. Цистерните издържат на товар с тежина сто тона.  Гръмналата цистерна е пробита като картонена кутия. Не са направени огледи на къщите в селището за евентуални взривни материали. Оказва се, че няма софтуер и устройства за разчитане на черните кутии на локомотивите - хубава работа, ама българска.

И накрая позицията ми като гражданин - няма преведа на Червения кръст за Хитринонито стотинка в компрометирана сметка за чужденците, защото откриването на отделна сметка е безплатно и не виждам как е възможно подобен цинизъм да се смесват две сметки - всичко това показва задкулисие. А вие ще изпратите ли своето левче там където завесите са спуснати още от самото начало?
Най-учудващото е, че БЧК, хемотрансфузионните центрове и 112 не работят събота и неделя
.

imageimageГласувай:
15
2


Вълнообразно


1. anin - И
10.12.2016 22:45
И на мен ми мина такава мисъл, че може да е терористичен акт, нали скоро имаше заплахи, но пък от друга страна, защо да скриват от нас тази информация?!
Още се изясняват нещата...ще стане ясно.
цитирай
2. apollon - Прав си в съмненията си, но да не би да ...
10.12.2016 23:01
Прав си в съмненията си, но да не би да разясниха сарафово
цитирай
3. podvodni - Инцидента на гара Хитрино има вр...
10.12.2016 23:53
Инцидента на гара Хитрино има връзка с атентатите в Истанбул, колкото Ледниковата епоха с полета на Юри Гагарин в космоса - т.е. никаква.
Ако някой бе прланирал атентат то той би го извършил не в някакво незначително село, а в голям град - Шумен, Разград, или Русе. Да не говорим за ИДИЛ които НЕ предприемат нищо без одобрението на Вашингтон. А във Вашингтон все пак се намират умни и мислещи хора, наред с малоумниците които са в Капитолия и Ленгли. Също така, ако бе атентат биха гръмнали минимум 4-5 цистерни, а не само една. А и взривяването на цистерна пропан-бутан не е никак лесна работа защото в самата цистерна субстанцията е течна и невзривоопасна. В този случай идеята за използване на дрон за взривяване на цистерна с течен пропан-бутан е толкоз малоумна и безкрайно глупава, че даже стажант в подривна служба в Бурунди веднаги би отхвърлил.
Факта, че инцидента става на стрелките преди гарата говори за технически проблем настъпил в следствие на натоварванията именно в такъв участък и неизбежна умора на материала - процес който се предвижда в приблизителни стойности.
А всички онези расъждения за "България - разграден двор", "Атентат от ИДИЛ в мосюлманско село", дронове и пр. са приказки за предизборна кампания, а не за сериозен анализ. Еле пък в теориите на конспирациите.
цитирай
4. apollon - Ти си пил вода от всички извори - в...
11.12.2016 00:01
Ти си пил вода от всички извори - всичко ти е ясно. Не чух нито един аргумент против терористична версия - очевидно си малоумен, за да не свържеш атентати на 500 км с експлозията на Хитрино - става дума за съседски държави и едно такова мислене от твоя страна ме кара да мисля, че си шапкар
и кореспондира с безумието двете държави да нямат кооперация в разследванията. Отново правя препратка със сарафово - израел знаеше за атентата дни преди той да се случи.
цитирай
5. apollon - Абсолютен профанитет - дали ще г...
11.12.2016 00:02
Абсолютен профанитет - дали ще гръмнат една или 5 - важно е че всички цистерни са пострадали и ефективно изгорели
цитирай
6. podvodni - Връзката на инцидента в Хитрино и ...
11.12.2016 00:19
Връзката на инцидента в Хитрино и атентатите в Истанбул е единстнео в звука от експлозията.
В тази насока има връзка и с взривяването на първите атомни бомби над Хирошима и Нагасаки. И с атентата в Сарафово, разбира се.
А всичко онова което си писал можеш спокойно да изпратиш в "Марвел" за сценарий на поредният епизод на "Отмъстителите".
цитирай
7. apollon - 8 умрели и 20 раненити като че ли си ...
11.12.2016 00:31
7 умрели и 20 ранени
ти като че ли си светил на тази експлозия - бил си там и всичко знаеш
егати мерзавските изявления
цитирай
8. samvoin - Ако е наистина терористичен акт. . . ...
11.12.2016 03:59
Ако е наистина терористичен акт... Дали е невъзможно, например зад него да стоят, по-скоро онези, дето не искат ГРОБ и сегашното правителство да си отидат по-скоро и да се "клати" и "застрашава" системата?
Тоест... Заиграващите се с думата "СТАБИЛНОСТ", която им стана мантра?!...
Дали да го изключваме и това?
А що се отнася до Сарафово...
Повече от НАГЛО И ЦИНИЧНО е да подозираме шофьора, който беше НЕЛЕПА БЪЛГАРСКА ЖЕРТВА или СЪВСЕМ СЪЗНАТЕЛНА И ЦЕЛЕНАСОЧЕНА "ГОЙСКА" такава на ИСТИНСКИТЕ ИЗВЪРШИТЕЛИ НА АТЕНТАТА, а именно МОСАД!
И целта стана ясна и на слепите...
Кви "ИДИЛ", кви "пет лева"?
И те са си "наши" и са на Мосад и другите от ОСТА НА ЗЛОТО И "БАШ" ТЕРОРИСТИТЕ, но надали имат задача да се занимават с нас, докато господарите им добиват у нас всичко БЕЗ БОЙ...
цитирай
9. podvodni - Щеше да бъде цяло чудо ако нямаше ...
11.12.2016 11:28
Щеше да бъде цяло чудо ако нямаше жертви и ранени.
Случайно да си представяш какво е 60 тона течен пропан-бутан и каква сила представлява избухването му ?
Както заявих, този инцидент НЕ Е терористичен акт, а нещо далеч по-страховито и то на съвсем друго ниво.
Но това е друга тема която далеч по-сложна от елементарната - ИДИЛ, мюсюлмани и пр.
А за сега приеми трагедията като техническа и по стечение на обстоятелствата.
цитирай
10. rainman - .
11.12.2016 13:02
Ако е саботаж, то е с цел провокация, да се набедят неудобните патриоти. Нали са фашисти, шовинисти и всичко най-лошо
цитирай
11. brancaleon - Хм,
11.12.2016 17:41
Дерайлирал влак, взривена цистерна, висока била скоростта .... Търсете причината в поддръжката на ЖП линиите и системата за сигнализация. Прилича ми на ЖП катастрофата от Калояново през 2014 г. - там пак имаше превишена скорост заради удобно неизяснени проблеми със сигнализацията на наскоро модернизираната линия.
цитирай
12. rosiela - Не прилагате
11.12.2016 21:00
никакви доказателства, а само предположения.
цитирай
13. born - За мен причинителя на катастрофичната експлозия е пределно ясен. http://www.starshel.bg/?pos=8&artid=1595
11.12.2016 22:48
Инициалите му са : ННН /Хаш.Хаш.Хаш - тройно Хаш/.
Още пре3 1973 година Валери Петров предвиди този акт и го описа ! Ако някой желае да разбере за какво става дума, може да напише в гугъл : http://www.starshel/?pos=8&artid=1595 /За по-лесно линка го давам в заглавието на коментара :
цитирай
14. apollon - Както виждате и тази вечер не изн...
11.12.2016 23:00
Както виждате и тази вечер не изнесоха никаква информация по случая - ебаси и черните кутии на тези локомотиви - те самолети да сау вече да са прочетени в нормалните страни.
Не изнасят нищо като доказателства, защото версията трябва да бъде удобно написана.
Поздрав за ненаивниците

https://www.youtube/watch?v=LhB91AYnrac
цитирай
15. apollon - Ето различна гледна точка ...
11.12.2016 23:04
Ето различна гледна точка

http://jivko1128/novini/2016/12/11/sydbata-forma-na-lyjata-za-bdj.1495933
http://chavdar01.blog/politika/2016/12/11/ne-se-zablujdavaite-che-v-hitrino-se-tyrsiat-sledi-tochno-ob.1496017

пускането на смс за хитрино считам че прави услуга не на пострадалите, защото всичко е несправедливо и задкулисно пък и на сметка за чужденците - все едно им струва средства да открият нова сметка
цитирай
16. apollon - Най-безотговорната държавност е ...
12.12.2016 22:52
Най-безотговорната държавност е българската - може ли вече трети ден да не изнасят информациите от кутиите на локомотивите.
цитирай
17. pando - Извинявайте
13.12.2016 19:46
Но от 90 година насам България е територия,а не държава.Със нагли полуграмотни простаци,които се представят за "политици".Продадоха България за жълти стотинки.
цитирай
18. apollon - с помощта на прокуратурата се ра...
13.12.2016 20:45
с помощта на прокуратурата се разминават със всяко свое безчинство -ако съюза прокуратура-политици се разруши върху България може да изгрее слънце

http://varg1/novini/2016/12/13/brutalen-analiz-na-scenata-v-hitrino-chovek-sys-sapiorski-op.1496475

http://anonymous3.blog/drugi/2016/12/25/izmamata-hitrino.1498910
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: apollon
Категория: Изкуство
Прочетен: 9224931
Постинги: 5150
Коментари: 9941
Гласове: 17604
Архив
Календар
«  Януари, 2018  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031