Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
18.02.2013 00:01 - О, Буда, ето ти истински референдум.
Автор: apollon Категория: Политика   
Прочетен: 2552 Коментари: 2 Гласове:
9

Последна промяна: 08.03.2013 23:06

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Буда докара свинете и овцете и яхна гражданския протест, а те в потрес към хранителната си дажба се молеха на своя велик господар. И понеже Буда не се омъжил за американската циганка Марица, компаниите за космическа енергия разтрогнали завинаги брака на величието с властта, а инфакта на Мишо бирата, бил ознаменуван с възмездие, задето някой взел целия му бизнес с бирата. Буда спрял амфетамините на Батетата Галеви и международната мафия желаела смъртта на Буда. И вместо да обвини братята си по оръжие, той обвинил сокола, че посегнал върху безценния му живот.
Буда е полудял да не загуби изборите за небесния трон и е извадил сопата, за да накаже непокорните свои плебеи. Навсякъде небесните полицаи-калинки тичат насам натам, за да намерят нормални граждани и да ги обвинят в престъпление срещу реда и държавата. Буда Будала, ти искаше и заигра с енергиен референдум - на ти сега реален референдум. Още от самото начало с парите на хората бе организиран безмислен и зле формулиран като цел и формулировка народен въпрос. Хората не харесаха поредния експеримент на политическата класа, платен с парите им и решиха да покажат как се прави истински, но също и смислен референдум. В резултат на това те направиха първия в страната граждански, непартиен и енергиен референдум за далеч по смислен въпрос, касаещ оцеляването им -крадящите директно от джобовете монополи.
Може би този път полицейското мислене на Буда и Търчицветанка подцениха мисленето на поумнялия от нищета българин. Арогантното поведение на културиста Буда събуди инертното мислене, защото като цяло нацията мрази някой да бабаитства на неин гръб.
Но и нещо друго събуди гражданското мислене на хората и това бе ръката на младеж с пистолет в ръка, насочен към Дуганеса сарай ханъм и изпълняващ една красива мисия от Босфора. Този екзалтиран пример изкристализира в святия стремеж за запазването на българщината от една безпощадна и безмилостна държавна машина.
И въпреки, че искането на хората е просто - да се премахне лиценза на монополите и енергоразпределителните дружества, решенията отново се бавят, шиканира се, печели се време, за да забавят процесите на гражданско самосъзнание.
В крайна сметка единственият в историята на страната безпартиен и граждански референдум изисква закон за забрана и премахване на монополното и картелното право на територията на Република България.
Истината за протестите е чистия рекет на едно население, на което непрекъснато увеличават цените, без по никакъв начин да повишават покупателната способност. И повярвайте кредитната банкова политика никак не повишава стандарта и покупателната способност на българите, както се мъчат по елементарен начин да докажат някои пратени жулналисти. Истината за протестите е в непрекъснатото свиване на потреблението във всеки бъдещ етап до степен на все по-голяма оскъдица да се купуват стоките от първа необходимост.
Но кое накара Буда по един полицейски и рекетьорски начин да бръкне в джобовете на българите, за да си купи гласовете на следващите избори, макар тази процедура да се ползва със забрана. Има една единствена причина и тя е че изборите съвсем наближиха, а какво по-добро оправдание, ако не възможните разходи по една изключително топла зима. Но желанието на Буда да се прави на Батман е огромно. Разберете този народен герой, усвоил до съвършенство изкуството да реже ленти. Сякаш Буда е наркотизиран от хибрида между Бай Ганьо и съвременен наационален герой. Както сами разбрахте самия Буда отказа да вземе лиценцитте на енергоразпределите в България. Нацията ни обаче, не си позволява труда да носи на гръб бабаитлъка на този национален герой. Българинът се алергизира от мутренската и полицейска политика, подплътена с тарикатлът и бабаитлък.
Бедните джобове и непрекъснато влошаващата се икономическа обстановка на европейските граждани вещаят мумифицирането на всеки един политически субект, отклонил се народната воля.
Нека да проследим мисленето на Буда в една нова приказка за Буда.
Първо той се опита да тества сам полическата воля на населението за неговото евентуално преизбиране с безсмислен и безцелен въпрос за референдум, от който нищо не прозлиза. След това Буда видя, че резултатите са отчайващи и реши да накаже народа си като им бръкне в джобовете, за да плати бъдещото фалшифициране на един красив избор на Буда Будала. Народът се разгневи, но Буда е велик - не пожела да отнеме лиценза на гръмотевиците, на които им бе заповядано да изпразнят бедните български джобове до шушка. тогава се завихри гражданската буря, която издуха дрехата на Буда и той остана гол като оня цар, на комуто всички се смяли на пира.
А какво направила буда-телевизията и буда-радиото, те правели това, каквото повелявала волята на Буда - по цял ден излъчвали образа на Буда, за да се любува той сам на себе си, закупил изцяло техните лицензионни права.
Както стана ясно за изтрелване на Дянков вън от космоса на Буда в държавата няма пари дори за плащанията на селскостопанските субсидии. Значи ли това, че надутите и откраднати сметки за ток ще запълнят дупките в държавата. Отговор се чака от корема на Буда - изял ли е нещо, хич не го връща.

О, бездарни Буда,
пий студена вода,
виж ти каква беда,
вкара пръсти в меда.


ПОЛИТИЦИТЕ СЕ ОПИТВАТ ВСЕКИ ДЕН ДА ЯХНАТ НЕДОВОЛСТВОТО НА ПРОТЕСТИТЕ и е истинско мъжество, че хората не им го позволяват.











Гласувай:
9



1. hloris - Доста се посмях на истината,поднесена с толкова много хумор
18.02.2013 01:24
Eх,Ти,Буда,Буда....
народа ти го тура
щом за теб е будала,
ще ядеш катран сега,
бъркайки го с меда!

Поздрави на автора,чийто сарказъм,хумор и ирония,съчетани с истината,образуват взривоопасна експлузивна смес:))))
пп.Ей,да не се възгордееш...не те лаская
цитирай
2. apollon - Буда е в беда голяма, избори иска да ...
18.02.2013 22:29
Буда е в беда голяма,
избори иска да няма,
Буда е в беда нали,
вота иска да печели.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: apollon
Категория: Изкуство
Прочетен: 14470349
Постинги: 5335
Коментари: 10421
Гласове: 19320
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031