Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
04.10.2010 21:37 - Министър Александър Цветков е длъжен да подаде оставка
Автор: apollon Категория: Политика   
Прочетен: 2153 Коментари: 3 Гласове:
3

Последна промяна: 05.10.2010 13:08


Министърът на транспорта на Република България да подаде оставка. Само това е правилното решение, особено след като стана ясно, че не съществува служебна връзка между диспечери и машинисти. 
Така че причината не е човешка грешка, както се твърди в официалната версия. Причината е липса на комуникация между служителите.
Уважаеми Господин Министър, чакаме с удоволствие честно и доблестно поетата отговорност. Особено когато след толкова време става ясно, че липсата на служебно мобилно опостяване между работниците в БДЖ е допринасяща причина и за пожара в влак наречен "Инцидента Кардам". Ако предишния министър не пое отговорност, ще я попоемете ли вие и кой поема отговорност за пътниците в България?
От челната влакова катастрофа днес, дори и нискоинтелегентните граждани разбират реалността, че няма сигурен, висококачествен и безопасен транспорт.

Причината не е човешка грешка, а организационен дефицит, толелиран от Министерството на транспорта. Невъзможността за спиране на машиниста от Сърбия, защото не му знаят мобилния телефон е пълен срам за системата. Остарелите системи за пренасяне на съобщения в системата на железнииците косва и застрашава всеки ден човешки животи.
Трима работници от БДЖ са незаслужено дисциплинарно уволнени, тъй като не са имали възможност да отстранят допуснати неточности, заради недобра система за оповестяване. Машинистите също имат вина, но и тяхната вина при условията на неработещи и неефективни комуникации е извинима. Отново си измиваме ръцете с хората, които понасят ударите на отговорността, а системата продължава да функционира по старому.
Изводът: БДЖ в Драгоман не разполага със служебна система на известяване на своите служители. Защо министърът просто не им закупи служебни мобилни телефони?В началото на новото хилядолетие е итински резил комуникациите между служителите да са толкова ниско равнище. Още ме учудва обстоятелството, че гара Драгоман не е имала достъп до мобилния телефон на сръбския машинист. Браво. Евала.  
Гафовете на този министър са неизброими!!!!!
Той не можа ефективно да се намеси в транспортната криза, възникнала при стачките в Гърция и се наложи работата му да бъде вършена директно от премиера. Моите уважение към Бойко Борисов.
Той не можа да се намеси адекватно при подпалването на български камиони в Гърция съвсем наскоро, поради действията на гръцки протестиращи. От Гърция получихме официален отговор, че няма данни за умишлен палеж.
Връх на тортата от провинения заема челната влакова катастрофа при Драгоман. България се нуждае от политици на честта, които поемат доблестно своята отговорност и заслужено се оттеглят при неизполнени ангажименти или невъзможност за справяне със солидни проблеми.
Господин Министър, България има нужда от оставката ви, за да се види, че политическата система наистина работи, а не е закостеняла политическа машина, която се движи на автопилот въпреки препятствията.
Освен това, за да успее Бойко Борисов, правителството има нужда от качествени и дори отлични министри, от най-добрите, с които да се печели битката.
image
image




Тагове:   министър,   оставка,


Гласувай:
3



1. анонимен - Транспортния олигофрен се е запънал и не ще да дава оставка.
05.10.2010 14:02
Защо ли! Кои са тези сили, които стоят зад него? Много просто, цялото му министерство е като авгиевите обори - пълно е с кадри на НДСВ и тричленката.
цитирай
2. apollon - Много добър коментар - съгласен ...
05.10.2010 14:14
Много добър коментар - съгласен съмм напълно с оценката, а сравнението с авгиевите обори е като бисер за родната политика - именно и затова е призива за доброволна оставка - един повей на политическата доблес, ако въобще може да съществува - виждаме, че поне на запад съществува в пълна сила, защото всичко се прави в интерес на избирателя
цитирай
3. анонимен - 4266
06.10.2010 09:03
абе човеци,как може да сте толкова наивни,че ще си подаде оставката,та той там яко лапа и пълни гуша,къде му е далаверата да си подава оставката???
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: apollon
Категория: Изкуство
Прочетен: 14467748
Постинги: 5335
Коментари: 10421
Гласове: 19320
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031