Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
22.08.2010 03:14 - Новият за Европа Хитлер Саркома и италианския Мусолини
Автор: apollon Категория: Политика   
Прочетен: 6066 Коментари: 29 Гласове:
8

Последна промяна: 05.09.2010 03:21

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Оказа се, че българските роми са много по-големи и мъдри политици от родните ни политически фигури, защото те изнесоха политиката на малцинствената интеграция като европейски и дори обществетовен проблем. Нека да види сега Европа как изнурения и беден българин плаща сметките на ромите за лайфстайл тип "яж, пий, размножавай се и се весели докат си жив".
И докато честния германец не можа да прости на Хелмут Кол и го отстрани за политико-финансовите му машинация (как с чисти сметки се прави такова мръсно нещо като обединението на две Германии), то света забрави, че и Англия, и Франция, Испания и Италия бяха пропити с фашизъм докато не се появи "страшилището за фашистите" Чърчил, за да изгони сатаната от Германия. Но ако германеца е честен, във Франция политическия хитлеризъм тлее на фона на политическото лицемерие. Докато Германия боледува от моралната обида за своята история и народ от печатите на хитлеризма, френската нация прегръща в политически план към фашизма, но вече обвита в националните черти на интригата и фалша.
За да се представи като индо-европейски потомък и ватиканският папа осъди френската политика по депортацията. А се оказа, че понеже българо-румънските роми са задружни, те могат да си направят страна навсякъде по света, включително и в Европа. 
Ще подаде ли оставка Саркома заради аферата Бетанкур? Това не би се случило с благоверен фрнски католик.
На хоризонта се очертават 6 неохитлеристки лагера - благонравна Англия с големия прилив на емигранти, които изнасят във валута икономиката й,протестантска Швейцария с непоносимостта й към исляма по нейните земи, горката Италия, която протестира за вноса на мургав народ през границата, дошъл да види другия мургав народ, честна Германия с алергични оттенъци на турското национално присъствие, престижна Франция с алжирско-мароканските гета по френските градове и баска Испания с много българо-румънска кръв в католическите й редици плюс алжирци и мароканци.
Ще попитате ли кой е новият Мусолини? Това е човекът, който пази папата, който пък разкритикува френската политика - вътрешния министър на Италия, господин Роберто Макарони. Изказването му за родните ни роми за мен звучи обидно, защото те са мои сънародници и много по добре въртят политиката от българските политици.
Вълна от настроения от времето на Втората Световна война катализират и нагнетяват успешно политическия климат на Европа. Като прибавен ядрените бойни глави на Иран и мюсюлманския джихат, картината става пъстра от към притеснителни явления, рисуващи пейзажа на един модерен неохитлеризъм.
Жалко за високохуманните пориви на европейската политика, която засега си остава една хубаво написана скучна книга.
Ако ромите успеят да накарат френския Саркома и италианския Макарони да гласуватбюджет за интегриране на ромите в обществото на Европа, тогава сигурно ще стане по-леко и по-евтино за родния български гражданин и ромите ще имат фонд, с който да живеят весело, щастливо и задружно.
Предварително изказвам топлата си човешка благодарост към политическите лидери Саркома и Макарони, че не изпратиха ромите в газови камери, а най-смирено и със скромно финансиране ги изпратиха на екскурзия до родните им страни. На французите обаче все още не им е ясно, че както нашата Рила им принадлежи, така и техния булонски лес е толкова български, колкото и френски.
Нещо повече от незапомнени времена ромите имат странстващ начин на живот - депортирането им е нарушаване на техните родови традиция, както за ескимосите е дискриминация да се хранят с друго, освен с тюленово месо и риба.
Следователно саркома и Макарони нарушават правата и родовите традиции на ромския етнос и ограничават личните свободи.

Радвам се когато статиите ми се потвърждават: ето го най-голямото потвърждение -
http://www.dnes.bg//world/2010/09/04/hiliadi-protestiraha-vyv-franciia-sreshtu-ekspulsiraneto-na-romi.98061

Не е въпросът да си драскаш и да си пишеш някакви собствени небивалици. Важното е като пишеш, нещата да се случват наистина и да си заел правилната позиция, а не просто една от страните или по изгодното за себе си решение. Кефя се когато това става.



Тагове:   Хитлер,   новият,   Мусолини,


Гласувай:
8



1. анонимен - Ромите са същества, които би сле...
22.08.2010 11:50
Ромите са същества, които би следвало да се държат под строг контрол. Права е силно казано, което трябва да притежават те. С право са ги депортирали, независимо, че заради тях ще страдаме ние. Прекалено егоистично гледате на нещата. Защо французите да трябва да търпят колибите и боклуците от Шекера - самонастанилите се гости!
цитирай
2. apollon - егоистично ли - европейците нар...
22.08.2010 12:10
егоистично ли - европейците нарушавата правата на тези хора да бъдат чергари - такива каквито са от древни времена и те могат да защитят правата си в Страсбург- имат и това право ако не сте осведомен - колкото до Шекера - кой катун не оставя следи - считам, че ромите ни съжалиха - няма какво повече да вземат от българите и затова са тръгнали при европейците
цитирай
3. apollon - човешко и те да поискат да се чувс...
22.08.2010 12:15
човешко и те да поискат да се чувстват богати сред европейците - съжителството им с българите им се отразява депресиращо, а аз не разбирам какво ви бърка ромите да са туристи - вие явно по рождение сте обратно колело
цитирай
4. анонимен - не, не просто по рождение гледам ...
22.08.2010 12:24
не, не просто по рождение гледам проблема от всички страни, а не като вас от вашата камбанария! Ами чудесно ще е да се отървем от ромите и те да изчезнат от милата ни родина без да си мръднем пръста да ги озаптим, но това е изключително егоистично безсилие. Да, обаче европейците от друго тесто замесени и мигновенно вземат мерки да опазят страната си от о..ране, дори и пренебрегвайки правата им, дори и с риск да бъдат осъдени. И не ствайте смешен, те отдавна да забравили чергарските си заложености - интереса клати феса при тях, т.е ако имат интерес да стоят тук могат да не помръднат и 1000 години - майната му на чергарството!
цитирай
5. apollon - Европейски гражданино - бъдете ...
22.08.2010 12:29
Европейски гражданино - бъдете европеец и имайте нужния европейски хипократизъм
цитирай
6. анонимен - няма как да стане - при наличието на ...
22.08.2010 12:31
няма как да стане - при наличието на подобони европейски съграждани от ромски произход. Погледнете нещата в дълбочина, а не отгоре отгоре! Понякога трябва да се пренебрегват всеобщите правила!
цитирай
7. apollon - виждам, че явно симпатизирате на ...
22.08.2010 12:45
виждам, че явно симпатизирате на Хитлер - не е ли срамно това
цитирай
8. spasunger - Чърчил?
22.08.2010 12:55
Изгонил Хитлер? хаха.
цитирай
9. apollon - не Чърчил е изгонил Хитлер - той е ...
22.08.2010 13:04
не Чърчил е изгонил Хитлер - той е част от антихитлеристката коалиция
цитирай
10. анонимен - ....Елица
22.08.2010 13:27
Aз,ако имам власт бих набутала ромите там,където им е мястото-в гета!!
Благодарение на тях много българи се чувстваме като малцинство в
собствената ни държава!Срах ме е да си помисля как ли ще изглеждаме след едни 50 г.да речем.УЖАС!!!
цитирай
11. apollon - Бъди спокойна - дотогава всички ...
22.08.2010 13:31
Бъди спокойна - дотогава всички роми ще са облечени в маркови дрехи на Армани и ще кръстосват улиците на Европа достойно и с гордост
цитирай
12. анонимен - ....Елица
22.08.2010 13:38
Ами като са единни и умеят да отстояват правата си..
Индивидуализма на българина май ще ни изиграе лоша шега-
ще ни изяде главите-образно казано
цитирай
13. анонимен - А вашето не е ли по-срамно?! За...
22.08.2010 14:41
А вашето не е ли по-срамно?!
Завоалирано, подмолно да изтъквате чергарството като основен белег на тази нация и благодарение на този си белег да ходят да тормозят други хора и да се сърдите, затова че другите хора искат да живеят в чисотата, здраве и мир и си бранят територията и чистия живот.
цитирай
14. анонимен - Гусподин Никуй
22.08.2010 15:10
Значи лично моето мнение е,че Бг има златен шанс да се поизчисти етнически,откакто влезе в ЕС,но това трябва да стане държавен приоритет,който да се осъществява бавно,но сигурно и завоалирано.Как би могло да стане това?За да отговорим на този въпрос,трябва да изтъкнем един от основните и неотменими процеси в ЕС - свободното движение реализация на нейните граждани,тоест всеги гражданин на ЕС на теория има право да избере в коя държава от ЕС да се реализира и живее.Но на тоя етап това не може да стане така просто,защото в повечето държави по традиция са си запазили националистичната политика,която в светлината на модерната терминология с право може да се нарече "неофашистка".Този тип политика,разбира се,постепенно ще отмира,но са нужни може би векове,но у нас,обаче,положението е критично и ако не се вземат спешни мерки,може би след 50г. етническата ситуация у нас ще се измени драстично-българите ще станем малцинство.С наше щастие,в момента в ЕС има "вратичка",през която да прокарамена нашият нациналистичен интерес - тази вратичка е образованието.Понастоящем няма никакви проблеми за български граждани да учат вкойто и да е европейски университет.Европейците идентифицират циганите само ако те са групирани в някаква чергарска общност по западните градове,иначе за тях един конкретен ром си е българсти гражданин,защото точно това пише на международния му паспорт.В такъв случай,на практика всеки един млад циганин може да постъпи в произволен западен университет.Сещате ли се накъде бия?Да,правилно,Бг трябва да започне завоалирана политика за интегриране на ромите не у нас,както ни натискат Великите сили,а за интегрирането им в ЕС!!!Тоест с техните камъни по техните глави!!!Значи Бг може да получава солидни пари за нашето образовани от еврофондовете и тези пари може да ги употребява за пренасочване на циганите към европейските университети и да прави всичко възможно нашите млади българи да си остават у нас и тук да се реализират!!!
цитирай
15. анонимен - Гусподин Никуй - продължение на предишният ми пост
22.08.2010 15:18
Докато сега у нас тебе точно обратният пагубен процес -десетки хиляди български абитуриенти отиват да следват в чужбина и над 90% от тях остават завинаги там,особено нашите български момичета,които в чужбина ги кльопат яко,понеже на фона на грозните европейки,нашенките минават за първа класа мадами.Едва ли има случай на българка,която е отишла в чужбина и да не е могла да се ожени там,стига да го е поискала!И докато нашите красиви и умни младежи масово напускат Родината,тук университетите се чудят откъде да намерят студенти и естествено,че рано или късно ще ни натиснат да обучаваме циганите-по този начин те постепенно ще се интергират у нас и ще почнат да заемат ръководни постове в бизнеса и политиката и накрая циганска партия ще вземе властта,а това ще значи началото на края за българите!!!
Така че,неща обобщим - имаме златна възможност да се отървем от ромите,при това с пари от ЕС,които трябва да инвестираме за запазване на българските младежи у нас и пренасочване на младите роми към европейските университети,където те ще се изучат и интегрират в ЕС и няма да се връщат у нас,защото тук няма да имат такава перспектива,както в ЕС.
цитирай
16. apollon - именно заради страхливци като вас ...
22.08.2010 16:02
именно заради страхливци като вас скрити зад постове и политика хиляди хора са умирали при Втората световна война, заради подобно верую като вашето

ако сте в ЮАР
Ако сте в САЩ
ако сте във Франция

каква би била разликата между вас и ром, когато се срещнете с един ксенофоб - вие също ще бъдете обект на ксенофобска омраза
цитирай
17. анонимен - към Аполлон
22.08.2010 16:38
ами ти голям смелчага ли си?много ли смелост е нужна да пишеш статии в личния си блог?
цитирай
18. apologetic - смелостта е нещо относително и г...
22.08.2010 16:48
смелостта е нещо относително и глупаво
цитирай
19. анонимен - към Елица
22.08.2010 16:52
А Вие Елица,щом толкова милеете за циганите,защо не се ожените за един такъв мургавелко и се пренесете да живеете в накой цигански катун?Или защо не си осиновите някое циганче от домовете за сираци?
цитирай
20. apollon - vijdam spora kato izlishen - njama ...
22.08.2010 16:56
vijdam spora kato izlishen - njama predmet na spora
цитирай
21. анонимен - ....Елица
22.08.2010 17:05
До №19-ти пък откъде разбра,т.е.прочете,че милея и обичам циганите??
Я,ако обичаш не ме използвай за разтоварване на напрежението-ок?!
цитирай
22. apollon - е тва последното ми хареса - защо ...
22.08.2010 17:12
е тва последното ми хареса - защо Елица се палиш като си анонимна - остави го да си блещи
цитирай
23. анонимен - Любовная магия: приворот, восстановление отношений
19.07.2011 10:40
Родовой черный приворот. Жесткая рассорка на соперницу через кладбище. Чернокнижные обряды на богатство. Наведение/снятие порчи. Пожизненная защита (Бесовская). Тел: +380972762350, сайт: http://www.magrenar.com/ E-mail: magrenar(@)yandex.ru


<a href=http://www.magrenar.com/>черная магия помощь </a>
цитирай
24. анонимен - car navigation becker rental car with navigation system
25.07.2011 18:57
car navigation satellite sony alpine car navigation systems <a href=http://conta11.my3gb.com/tab/interest-amortization-table.html>interest amortization table</a> <a href=http://conta11.my3gb.com/tab/amortization-table-extra-payments.html>amortization table extra payments</a>
car england gps navigation automatic electronic navigation <a href=http://conta11.my3gb.com/tab/amortization-table-bonds.html>amortization table bonds</a> <a href=http://conta11.my3gb.com/tab/mortgage-amortization-tables-canada.html>mortgage amortization tables canada</a>
цитирай
25. анонимен - Please, help me to find the popular sites about loans.
27.07.2011 02:10
Hi guys,
Can you help me to find popular loans sites.
On Tipe http://www.msn.com/ please.
Thx,
CalfCrareelek
цитирай
26. анонимен - Как снять порчу самостоятельно? Реально помогло.
29.07.2011 01:14
Порча – это целенаправленное негативное воздействие на конкретного человека с целью разрушения его здоровья, семьи, бизнеса, судьбы. Порча не может возникнуть случайно, это всегда сознательное нанесение вреда здоровью и судьбе человека. В отличие от сглаза, который наносится посредством взгляда и мыслей, порча наносится либо на материальные объекты-носители (воду, продукты, одежду, деньги и т.п.), которые затем входят в непосредственный контакт с человеком, либо на сам объект.
<a href=http://lekavot.in.ua/?p=230>Как снять порчу самостоятельно</a>? Да и реально ли это? Оказывается ДА,можно. Лично мне помогла эта <a href=http://lekavot.in.ua/?p=230>статья</a>. Рекомендую к прочтению, хотелось бы поговорить в этой ветке и обсудить эту тему.
цитирай
27. анонимен - BakBaronerabs karlene
05.08.2011 18:39
Hi there
Cialis (generic tadalafil) are contraindicated in some scenarios like those taking medications for angina (can cause severe chest pain) and in cases of existing hypotension (cialis can cause your hypotension to worsen). Taking this drug while having the said conditions & unaware of the contraindications (this happens usually when the patient takes cialis without seeking doctor's advise) then it could be fatal. <a href=http://edmed-express.info/vigra/index.html> generic lowest price</a>
Pa!!!
____________________________
<a href=http://edmed-express.info/vaigra/index.html> herbal alternative</a> :)
цитирай
28. анонимен - Hi all
07.08.2011 06:01
Hi!
Is there something interesting?
цитирай
29. apollon - За узика и културата на ромите - статия на български
13.02.2015 15:44
http://www.liloro.ru/romanes/kostov-56.pdf
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: apollon
Категория: Изкуство
Прочетен: 14470996
Постинги: 5335
Коментари: 10421
Гласове: 19320
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031