Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
06.08.2010 16:32 - Спешен закон за самотните майки
Автор: apollon Категория: Политика   
Прочетен: 10725 Коментари: 33 Гласове:
27

Последна промяна: 23.02.2012 12:16

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Провокиран от потребитяла Colobur

Спешен закон е необходим в страната за регламентиране на майчинството на самотните майки, чийто деца нямат известен баща.
В повечето случаи майките умишлено крият биологичния баща на детето си и умишлено декларират, че не живеят с мъже на семейни начала, а в действителност упражняват латентна кохабитация с биологичния баща.
Само това и голата декларация са достатъчно основание държавата да отпуска майчинството.
В действителност майките имат интерес да прикрият истинското статукво, за да получат паричните помощи от социалните за техния самотен статус.
Получава се сума измервана в стотици милиони левове всяка година.
При наличие на преки или косвени данни, събрани от социалните служби, то следва да прекратяват помощите, дължими на фалшиво декларираното самотно родителство.
Социалните служби следва да разкрият свои полицейски формирования за подобни огромни дупки в бюджета. Поради ниският размер на майчинството следва паричния размер на майчинството да се увеличи, тъй като не е възможно неговото реално съответствие с цените в страната. 

Забележете, че в статията никъде не става дума за български майки, тъй като се счита, че те не декларират противоречиви данни.

image Това е съня - преди великия момент да ви извика за майчинство





Гласувай:
27



1. анонимен - тъпотии! то защото майчинството ...
06.08.2010 20:46
тъпотии!
то защото майчинството е хиляди левове, вие наясно ли сте дали е възможно с определната месечно сума за майчинство да се задоволят нуждите на едно дете?
вие наясно ли сте също, че не е възможно майката да се върне на работа и да доизкарва още някой лев, че да съумее да си гледа нормално детето?
вие изобщо не сте в час и не разбирате какво значи да набавите необходимите неща за детето на момента и да нямате тази възможност защото смешната сума свършва още в движение.
За това българската майка е принудена да мами, за да си отгледа криво ляво детето!
цитирай
2. анонимен - Благодаря ти, apollon! Накрая и аз ...
06.08.2010 20:50
Благодаря ти, apollon! Накрая и аз да провокирам нещо хубаво! За повече информация можеш да погледнеш блога на уважавания от мен Ламбо. Там има обширни изследвания и математика по този въпрос! :)
По въпроса: Двама социални работници с полиция и съответните разрешителни- прокурорски,може би, влизат в 2 часа сутринта при "самотната" майка и питат: госпожо, кой е мъжа в леглото ви? Какъвто и да е отговорът, следва дебела черта от маркер върху името и , и обяснение: - Честито,госпожо, вие вече не сте самотна майка! От утре нека "този" мъж да гледа 12 -те ви деца и ви купува дърва за зимата! Майчински - до 3-то дете и при завършен 8-ми клас!
цитирай
3. apollon - Чудесен ранобуден сценарий - ще им е ...
06.08.2010 20:55
Чудесен ранобуден сценарий - ще им е сладък хляба след това и може би и секса

умирам от смях

Ми той тогава Бойко Борисов ще стане по-известен от Тодор Живков
цитирай
4. анонимен - тъпотии! то защото майчинството ...
06.08.2010 21:10
анонимен написа:
тъпотии!
то защото майчинството е хиляди левове, вие наясно ли сте дали е възможно с определната месечно сума за майчинство да се задоволят нуждите на едно дете?
вие наясно ли сте също, че не е възможно майката да се върне на работа и да доизкарва още някой лев, че да съумее да си гледа нормално детето?
вие изобщо не сте в час и не разбирате какво значи да набавите необходимите неща за детето на момента и да нямате тази възможност защото смешната сума свършва още в движение.
За това българската майка е принудена да мами, за да си отгледа криво ляво детето!

За Ваше сведение, моето семейство е в точно това положение което описвате... Нека обаче помислим за плюсовете за в бъдеще! Ограничаването на "ромската" раждаемост ще намали тълпата от немислещи гласоподаватели, и ще увеличи бюджета!:) Знаете ли разликата между Нашите детски от 35 лв. и "техните"?
цитирай
5. apollon - жалко че анонимната е изразила а...
06.08.2010 21:11
жалко че анонимната е изразила анонимно и недостойно мнение - напълно подкрепям колобър
цитирай
6. apollon - няма нищо такова да се получи, за...
06.08.2010 21:27
няма нищо такова да се получи, защото социалните ще има право да правят снимков материал и да взимат секрети за изследвания за следи от сперма - както правят британските служби за емигрантите
цитирай
7. apollon - хехе - абе хора - вие ме убивате от ...
06.08.2010 21:28
хехе - абе хора - вие ме убивате от смях - толкова голям сеир не бях правил

относно анонимната госпожа бих й казал, че колкото и да е нищожно това майчинство, то все пак е приход и следва да се държи сметка за неговото разходване при недобросъвестните и тези които лъжат и спекулират
цитирай
8. анонимен - Ха, за това със спермата не бях се ...
06.08.2010 21:32
Ха, за това със спермата не бях се сетил! Да го пратим като предложение на г-н Тотю?!:)
цитирай
9. apollon - Тотю е як пич, ще я приеме идеята г...
06.08.2010 21:34
Тотю е як пич, ще я приеме идеята горещо и от седящо положение в минитерското кресло, само че трябва да получи карт бланш - той е само един изпълнител
цитирай
10. анонимен - Всичките са изпълнители. . ., само ...
06.08.2010 21:54
Всичките са изпълнители..., само че не на волята на народа- за което междувпрочем са изпратени там! Изпълнители са на чуждоземните си господари. Всички те трябва да получат един карт- шут към някой затвор!
цитирай
11. apollon - нека да бъде след постановлене на ...
06.08.2010 21:55
нека да бъде след постановлене на съда - така ще ни е чиста съвестта
цитирай
12. apollon - Щом сте толкова горда майка, нед...
06.08.2010 22:17
Щом сте толкова горда майка, недостойно е да сте анонимна


Никъде не сте чули нито прочели, че тук става въпрос за българската майка, уважаема - някъде сте си забравили или очилата, или четящата способност
цитирай
13. apollon - не напразно е използван термина ...
06.08.2010 22:18
не напразно е използван термина тъмен сектор, защото работещата майка се взима майчинство върху залата по-висока от минималната - очевидно имате нужда от счетоводен курс


и ако обичаш да разкараш постинга ми от бг-мама - не че ме е страх от темата, ами ми става гнусно да ме дъвчат хора, за които темата не се отнася
цитирай
14. анонимен - и да си кажа името това какво ще пр...
06.08.2010 22:28
и да си кажа името това какво ще промени, уважаеми
щом вие сте Аполон, аз съм да кажем Артемида, ето вече не сме анонимни!
мисля че вие имате нужда от курс, тъй като работещата майка взима майчинство върху заплата по-висока от минамалната, само когато в продължение на една година преди раждането лично си бърка в джоба и си доплаща размера на осигуровките. Или с други думи казано, една година кара на фотосинтеза, за да може после една година да има памперси, мляко и дрехи без притеснения. А като мине тази година и когато детето и достатъчно малко да посещава детско заведение тя пак седи и кара на фотосинтеза, защото не можеш да му кажеш да спре да яде толкова или да спре да расте така бързо!
цитирай
15. анонимен - 13. анонимен - Ха ха относно автора много е лесно да ...
06.08.2010 22:39
Някои хора или не четат по-горе написаното, или си баят каквото са си намислили...
цитирай
16. apollon - колобър е прав - жалката природа с ...
06.08.2010 22:46
колобър е прав - жалката природа с нищо не се лекува
цитирай
17. анонимен - Скъпа и уважавана от нас българска ...
06.08.2010 22:50
Скъпа и уважавана от нас българска майко,Артемида! За съжаление ние не водим спор с вашите доводи, а обсъждаме промяна на закона за подпомагане и помощи за т.н. "самотни майки" .Аз лично визирам 12-13 годишните ромски самотни майки, които и без 1 ден трудов стаж, без дори основно образование, превръщат раждането на деца в професия! И не за да се успокоите, а за да се замислите- Те получават повече пари от вас, бъдете сигурна! Прочетете в блога на Ламбо повече за тези проблеми! И аз имам дете,знам какво как е!...:)
цитирай
18. анонимен - :) съвършено вярно! предлагам ...
06.08.2010 22:53
:)
съвършено вярно!
предлагам ви да помислите и върху това гадно безчинство - еднократна помощ за майки студентки в размер на 2880лв. Какво нахалство!
цитирай
19. apollon - напълно подкрепям колобър - той ви ...
06.08.2010 22:57
напълно подкрепям колобър - той ви разказа играта - няма смисъл да ви я разкажа и яз - и без това не поемате :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
цитирай
20. apollon - така е бийби -съжалевам - спермата ...
06.08.2010 23:06
така е бийби -съжалевам - спермата ми е готова да избликне и да заплоди поне сто крави - не ви съветвам да влизате тук без пропуск - нервен, атипичен и силно видоизменчив индивид съм - влизането тук е само с пропуск


особено петък вечер когато съм на ракийца - нека да се уточним - всеки си има бели и слепи местенца - ако вие ги използвате, не е здравословно
цитирай
21. анонимен - хихихихи и накрая след всичките ...
06.08.2010 23:09
хихихихи
и накрая след всичките нерви взехте, че ме разсмяхте до сълзи!
кандидаствам за пропуск, на мен взе че ми хареса
цитирай
22. apollon - а не - то това не е селската кръчма. ...
06.08.2010 23:11
а не - то това не е селската кръчма. Това е елитарна култура уе дявол да ви вземе- както виждате това е блог за изкуство - и автора веднъж в живота си употребява ракийка ама както се казва- качествено
цитирай
23. apollon - пропуските съм ги дал при Бойко - той ...
06.08.2010 23:12
пропуските съм ги дал при Бойко - той е грандоман дамата - аз съм само сънародник :))))))))))))))))))))))))))))

колко крави е заплодил тояяяяя - безчет
цитирай
24. анонимен - Е! Аз на селска мома да ви приличам? ...
06.08.2010 23:14
Е! Аз на селска мома да ви приличам? Да не би да съм създала грешното впечатление, че не разбирам от елитарна култура!
Ракийка без компания не е ракийка да ви кажа аз. Всичко споделено е много по-добро!
цитирай
25. apollon - не така бейби - пътниците за селския ...
06.08.2010 23:15
не така бейби - пътниците за селския влак се изчерпаха - тук сме турбо категория

който ме е видял - не е заспал
цитирай
26. apollon - хехе - кажи ми колко спер мартинита ...
06.08.2010 23:21
хехе - кажи ми колко спер мартинита да та черпъ
цитирай
27. анонимен - едно заключение ми то да не им е ...
07.08.2010 00:04
едно заключение
ми то да не им е лошо при наличието на подобни кучета (това за тези които избират да са самотни)
а за другите кучки - самотни са само в паузите между отделните кучета нъл' за това са кучки да му се незнае :))))
цитирай
28. koce79 - От къде тръгнахте и докъде стигн...
08.08.2010 08:21
От къде тръгнахте и докъде стигнахте.А темата е наистина спорна и заслужава да й се обърне внимание.
цитирай
29. анонимен - Давай, koce79 ! Търсим истината по ...
08.08.2010 21:54
Давай, koce79 ! Търсим истината по темата- помагай бре човек!
цитирай
30. анонимен - ....Елица
03.02.2011 13:47
На каква наболяла и сериозна тема какъв дебат се
е развихрил-нямам думи просто...
цитирай
31. анонимен - косе 79 и Елица, чакаме вашите гр...
03.02.2011 15:06
косе 79 и Елица, чакаме вашите градивни предложения за да оправим тонуса на поста!:)
цитирай
32. lambo - Не е нужен специален закон
03.02.2011 15:37
ППЗСП (Правилник за Прилагане на Закона за Социално Подпомагане)

Допълнителна разпоредба

Параграф 1. (1) 3. (Доп. - ДВ, бр. 54 от 2006 г.)
"Самотен родител" е лице, което поради вдовство, развод или несключен граждански брак отглежда сам деца до 18-годишна възраст, както и навършилите пълнолетие лица, в случай че продължават да учат, до придобиване на средно общо или професионално образование, но не по-късно от навършване на 20-годишна възраст.

Коментар : Просто трябва да се извади текста : "несключен граждански брак
цитирай
33. анонимен - ....Елица
03.02.2011 20:04
Браво,Ламбо-е това е то-точно,ясно и
изчерпателно-черпя виртуално една
водка"Собиески"-наздраве

дребните камъчета понякога
обръщат каруцата-в конкретния
случай-недоглежданията
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: apollon
Категория: Изкуство
Прочетен: 14464999
Постинги: 5335
Коментари: 10421
Гласове: 19320
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031