Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
25.03.2019 07:15 - Пациентът и лекуващият го могат ли да знаят кой и какъв медикамент следва да се прилага при дадено заболяване?
Автор: mastino Категория: Новини   
Прочетен: 1984 Коментари: 13 Гласове:
3

Последна промяна: 02.04.2019 15:25

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

Всяко предписано от лекуващия Ви лекар лекарство или процедура могат да бъдат тествани индивидуално на всеки пациент (от пеленаче до пенсионер) без каквото и да е увреждане (убождане или друга травма) за ефективност, поносимост, дозировка и срок на лечение.

Това несъмнено ще повиши ефективността от лечението на всеки пациент и доверието към всеки лекар. В същия момент ще спести разходи на пациентите за други различни процедури и може би ненужни изследвания, които може би забавят лечението му.

Много малко българи знаят и са чували, че съществуват методи и начини за тестване на всяко лекарство как ще подейства на организма на човека (дори и животни) след предписването му, но преди още да го е закупил. Да правилно съм написал „дори и животни“, защото някои хора предпочитат така да лекуват и обичаните си любимци.  Това става чрез използване на редица и различни видове апаратури, с които работят и много лекари в България.

Съществува медицинска апаратура (непозната на много от нашите лекари), която е в състояние  да тества всеки  медикамент (фармацевтичен, хомеопатичен, фитопрепарат и др.) за това каква ще е индивидуалната ефективност, поносимост, дозировка за всеки пациент поотделно, както и колко време следва да протича лечението. Малко са лекарите, които го знаят и го предлагат на пациентите си, защото не съм я видял в нито една болница, а я има в България. Тази апаратура не е толкова скъпа и освен това на нея напълно спокойно могат да работят и сестри и фармацевти (естествено след минат курс на обучение). 

Ще се изненадам и ще ми е чудно дали ще има пациент, които ще откаже такова тестване на изписаните му от лекуващия го медикаменти (та дори и срещу заплащане – примерно от 5 лева)? Така и пациента и лекуващия го ще са по-спокойни, защото ще са уверени, че пациентът ще се повлияе от предписаното му лечение! 

При наличие на бактериална инфекция следва да се изпише антибиотик. Той следва да се дава след установяване коя е бактерията.  Обаче пациента е вече болен и лекарят е длъжен да действа незабавно. Но! Вместо да се чакат три-пет дни за антибиотикограма, резултата може да се получи след около двадесет – тридесет минути и да се назначи правилният антибиотик, пробиотик, както и да се тества пациента дали има резистентност към него или не и т.н. … Всеки, които се съмнява може да си пусне контролна антибиотикограма и да чака резултата.

Чудно ми е защо не се практикува и у нас, както е в други страни от ЕС, САЩ, Русия, Канада и др. страни по света?

Така и пациентите ще са по-спокойни и няма да им се изписват незабавно широкоспектърни антибиотици, а точно този, който им е не само необходим и показан, но и ефективен за лечението им.  Така разходите и на болниците, Здравната каса и гражданите ще намалеят, ако естествено имат желание и пациентите ценят здравето си!

Еволюция на тестването на медикаментите и методите за лечение

Под медикаментозно тестване (МТ) се разбира всяка процедура, с помощта на която в реално време се определят както непосредствените, така и дългосрочните резултати на този или друг начин на терапевтичното въздействие на алопатичните или хомеопатичните препарати или други методи.

Европейската история за изследването на МТ има източници, заложени в радиалната пулсодиагностика, въведена в европейската медицина през 1930-1940 г. от Сулие дьо Моран (George Souliе de Morant).

Впоследствие, през 1954 г. д-р Рейнхард Фол, в хода на съвместни изследвания с М. Glaser-Turk, забелязва, че случайният контакт на пациента с лекарството значително променя показанията в биологично активните точки (БАТ), което е регистрирано от електропунктурния му диагностичен апарат. Резултатите, получени от д-р Р. Фол и неговите колеги, положили основата на този новия метод за МТ, основавайки се на регистриране на предварителния отговор на организма на пациента към тестваното лекарство под формата на промяна в електрическата проводимост на акупунктурните точки. Важен e приноса на д-р Рейнхард Фол и неговите съавтори за развитието на концепцията за тестването на медикаментите. Това е послужило като основа на хипотезата за електромагнитната природа на сигнала, въведен в организма на пациента в процеса на медикаментозното тестване. Предполага се, че специфичността на този сигнал може да се обясни с неговите спектрални характеристики, включително неговата честота. Затова доста бързо се е наложила практиката за тестване не на самите лекарства, а по-скоро на снетите от тях „вълнови характеристики“ и записани на специални, удобни за изследването носители или устройства. В този случай, когато се провежда тестване на медикаментите, се изследва прогнозата за резултата от реакцията на човека към външния контролен сигнал (лекарството).

В съвременната практика за тестване на медикаменти като контролен управляващ сигнал се използват: лекарства, информационни препарати, електромагнитни колебания, сигнали на устройства за съхранение на характеристиките на самите препарати.

През 1962-1969 г., независимо от изследванията на Жорж Сулие дьо Моран и Рейнхард Фол, руският учен Петр Кузьмич Анохин е разработил концепцията за „предварително отразяване на действителността”, в съответствие с която организмът прогнозира или предвижда възможни промени в своето бъдеще и осъществява предпазна адаптация към тях. Това на практика означава, че всеки от нас дава предварителен отговор на въпроса как ще ни действа даден медикамент, процедура или друго въздействие.

В светлината на тази концепция е възможно да се направи строго обосновка за приложимостта на МТ. Предварителната реакция на организма към тестваното лекарство при провеждане на тестването на медикаментите в рамките на концепцията на П.К. Анохин се разглежда като „предварително отражение“ на реакцията на адаптация и/или поносимостта на организма към този медикамент.

Под водещия отговор тук се разбира възникващата в процеса на тестване реакцията на организма, осъществяваща  изпреварващо представяне на състоянието му, което трябва да настъпи по-късно – в процеса на терапия с този медикамент или дори след проведения с него цял курс на лечение. По този начин всички наши лекари и фармацевти ще са уверени и ще знаят предварително, че даденото Ви от тях лекарство:

-         Ще Ви действа и ще се повлияете положително от него, а няма само да натоварва организма Ви без да има смисъл от прилагането му;

-         Е ефективно лично и само за Вас, т.е. ще Ви излекува;

-         Че нямате непоносимост към него и не сте алергични към него;

-         Ще Ви действа точно с тази тествана и предписана Ви от тях индивидуална дозировка;

-         Ще Ви излекува след толкова дни, като ефективността от ползването му ще почувствате след определения при тестването срок ;

Важен принос за развитието на МТ в световната медицинска практика има Центърът за интелектуални медицински системи "ИМЕДИС" – Москва, Русия. Той успя да създаде научна школа, която изучава проблемите и въпросите на информационната медицина. Благодарение на огромния брой изследвания, потвърждаващи както диагностичната, така и клиничната ефективност на Медикаментозното тестване (МТ) се разшири обхвата на МТ.

Използването на концепцията за „изпреварващото отразяване“ позволи не само да се определи „най-подходящата“ лекарствена терапия, но и да се оцени първоначалното изходното състояние на организма. Това даде възможност така също и да се симулира и оцени влиянието на различните способи за терапевтично въздействие, като по този начин се позволи провеждането и на проучвателни неувреждащи организма на човека изследвания.

Методите на биорезонансната терапия значително разшириха възможностите за електропунктурното медикаментозно тестване, като добавиха поне 3 нови направления:

1.     Индивидуално потенциране на хомеопатичните медикаменти, в резултат на което на пациентът е избран като сигнал за потенцията на хомеопатичното лекарство, такова което не е включено в поредицата от стандартно произвежданите потенции.

2.     Тестване в режим „инверсия“ на контролния управляващ сигнал (лекарства), например такива, които пациентът е приемал дълго време, което позволява да се повиши точността на диагностиката. По този начин се избягва предозирането и/или смяната начина на лечение.

3.     Създаване на контролни сигнали с избран спектър от въздействия с цел установяване ефективността върху пациента по избраните меридиани, като по този начин значително се намалява риска от странични ефекти. Почти няма медикамент, за които да не са указани неговите странични действия или противопоказания, което е характерно за редица лекарства.  Така при МТ, пациентът не влиза в абсолютно никакъв контакт с медикамента, а само с неговата честота.Пациентът и лекуващият го могат ли да знаят кой и какъв медикамент следва да прилагат при дадено заболяване?


Дано доживеем да стане и масова практика в България!





Гласувай:
3


Вълнообразно


1. olivie - явно лобирате за вегатест с медикаменти
25.03.2019 11:49
Но как съчетавате това с руско постижение за хомеопатични "лекарства", след като в Русия хомеопатията е забранена със закон като шарлатания?
И по въпроса за експресните тестове в САЩ: Те се извършват само за гърлен секрет за "стреп", преди да се назначи АБ, но след 2-3 дни интензивна антивирусна терапия. Освен това по-ранно определяне на причинител е количествено, а не конкретно, още по - малко пък за чувствителност. В София демонстрираха и апаратура за ДНК анализ по отпечатък от палец, но.... едва ли е другояче стандзартизирана освен статистически... Всеки има право на мнение, но все пак вероятно сте чували за лишаване от права за практикуване на методи за лечение, различни от общоприетите в класическата медицина на конкретната страна. Който иска иглотерапия е свободен да отиде и се подложи на такава в Китай. В България балъци няма, "колега".
цитирай
2. mastino - Отговор на г-н Olivie - Част 1.
26.03.2019 11:09
Уважавам Вашето мнение, и Ви благодаря за него!
Няма смисъл да се правите на обиден от предишните ми публикации и вместо да се поучите от изложеното от мен се опитвате да философствате, като дори и си противоречите с някои Ваши публикации като например : 02.01.2019 г. 13:43 - Нещо интересно , касаещо д-р Роял Реймънд Райф - Dr. Royal Raymond Rife (поне да му бяхте написал цялото име).
Народа ни казваше: „Не дърпай лъва за опашката!“, а аз бих допълнил „и неаполитанския мастиф“, защото това е безстрашно куче и съм отгледал три поколения от тази порода (затова съм кръстил блога си Mastino Napoletano), но убива лъва.
На Вашето становище: Но как съчетавате това с руско постижение за хомеопатични "лекарства", след като в Русия хомеопатията е забранена със закон като шарлатания?
Отговорът ми е следния:
1. Лично познавам много лекари и хабилитирани лица в Русия(поставям я на първо място, защото отправяте Вашето мнение относно техните методи на избор на лечение, касаещи „врач высшей категории“ – ако разбирате малко руски език надали бихте написало това становище за Русия и въобще за хомеопатията https://www/watch?v=1mMr1L278vU), ЕС, САЩ, Канада, Израел, които прилагат успешно освен лекарствата от фармакопеята, а така също и хомеопатични, и др. медикаменти.
2. Болно ми е, че голяма част от нашите лекари не работят ръка за ръка с физиците, за които е факт и е установено, че „материята съществува поне в два вида: вещева форма (маса при покой) и полева (импулсна) форма“. Това се изучава по физика и е длъжен да го знае всеки ученик в Република България още в средния курс на образованието си.
3. Изоставаме „Колега“ – запознайте се с новите препарати на един огромен фармацевтичен тръст като напр. „Лаболайф“, Оти, Вела, Хил и много други, които не са азиатски или от страни от третия свят, а от най-първия, където ние надали ще стигнем с Вас.
цитирай
3. mastino - Отговор на г-н Olivie - Част 2.
26.03.2019 11:10
4. Явно сте поклонник на сегашната българска традиционна медицина, както и аз, но желая развитието ѝ да продължава и за в бъдеще. За съжаление така наречените от Вас хомеопатични „лекарства“ са информационни препарати, които действат върху всеки организъм по определен начин и личното ми мнение е, че не са „шарлатания“.
5. Не лобирам за никакви вегатестове и т.н., защото съм лично против тях, особено когато се прилагат на незнайни и несертифицирани апарати от личности без каквото и да е медицинско образование. Вегатестове се правят във фризьорски, козметични и др. салони, а във всичките си изложения до момента коментирам само апаратури, които са сертифицирани като медицинска техника и за работа с тях се изисква висше медицинско образование.
Явно малко сте чели и почти не познавате информационната медицина (ИМ). Такава медицина съществува и има катедри ИМ към Медицински университети в ЕС.
По този начин ме подканяте да се опитам да Ви дам малко повече информация:
1. Ако не сте, Ви моля да прочетете предишните ми публикации в този блог, естествено ако имате желание и свободно време.
2. Препоръчвам Ви задълбочено да се запознаете не с руските, а с публикациите (защото всички се сравняваме вече с ЕС и САЩ):
2.1. На немски лекари, описващи експериментите на д-р Менгеле, д-р Клайн, д-р Тисон, д-р Шимел, Паул Шмид, д-р Кьонинг (разработил и проучил основно алфа-ритмите на човешкия мозък, съвместно с Винфрид Шуман), Виктор Шаубергер и много други, както и д-р Рейнхард Фол. Ако Ви остане много малко свободно време и прочетете ще се изненадате, че от всичките ни съвременни доктори единствено и само разработките на д-р Рейнхард Фол са удостоени от Ватикана с единствената дадена до момента от тях награда „За борба с болестите на страдащото човечество“ (доколкото си спомням през 1954 – 1956 г.);
2.2. На проф. д-р Ким Бонг-хан от 1962-1965 година;
цитирай
4. mastino - Отговор на г-н Olivie - Част 3.
26.03.2019 11:12

2.3. На проф. Сох и проф. Лий, дали новата насока за развитие на медицината, като по техните и разработките на екипите от САЩ, Русия, Япония, Южна и Северна Корея, Индия, Япония и др. много по-напреднали от нас държави се изучава явно и тайно повече от 56 години човешкото тяло. До сега никой не е успял да отхвърли установеното и доказано съществуване на информационната система в човешкото тяло. Първоначално всички са мислили, че са разкрили анатомичния субстрат на акупунктурната система, но се е оказало нещо много по-голямо – информационна система в организмите. Преди няколко години по предложение на корейските учени тя бе именувана като Примо-васкуларна система (PVS). PVS стои в основата на човешкото съществуване, защото тя е първата система, който се заражда още в първите 8-24 часа след оплождането на яйцеклетката от сперматозоида. Явно сте по-наясно от мен с тези въпроси, а който от другите читатели не е – може да прочете подробности в специализираните американски медицински журнали:
- "Primo Vascular System: A Unique Biological System Shifting a Medical Paradigm". The Journal of the American Osteopathic Association. 116 (1): 12–21. doi:10.7556/jaoa.2016.002. ISSN 0098-6151. Retrieved 2 April 2018;
- „The primo vascular system as a new anatomical system.“ US National Library of Medicine National Institutes of Health. J Acupunct Meridian Stud. 2013 Dec;6(6):331-8. Epub 2013 Oct 24. PMID: 24290797 DOI: 10.1016/j.jams.2013.10.001 ;
- Primo Vessel as a Novel Cancer Cell Migration Path from Testis with Nanoparticle-Labeled and GFP Expressing Cancer Cells *;
цитирай
5. mastino - Отговор на г-н Olivie - Част 4.
26.03.2019 11:13
Защото сте явно компетентен, относно здравеопазването в САЩ, следва да направя някои уточнения, които умишлено или не пропускате:

- Да станете сертифициран лекар в САЩ се изисква повече образование. В допълнение към завършване на медицинско университет, стаж и програма за пребиваване, лекарят може да стане сертифициран от борда, като получи лиценз за практикуване на медицина или чрез изпити от Американския съвет по медицина, Американската остеопатична асоциация или Кралския колеж на лекарите и хирурзите на Канада.
- Американската остеопатична асоциация има собствено издание и там се публикуват само доказани и установени факти и обстоятелства – The Journal of the American Osteopathic Association.
- Горното уточнение направих поради факта, за да не тръгнете пак да оборвате и техните становища по този и други изложени от мен въпроси.
Вашето становище е „И по въпроса за експресните тестове в САЩ: Те се извършват само за гърлен секрет за "стреп", преди да се назначи АБ, но след 2-3 дни интензивна антивирусна терапия.“
Уточнете моля Ви, какво имате в предвид антивирусна терапия!
Вашето становище не отговаря на истината, защото явно не сте запознати с медицинските апаратури и коментирате непознати Ви на Вас неща, а именно: „Освен това по-ранно определяне на причинител е количествено, а не конкретно, още по - малко пък за чувствителност.“ В София демонстрираха и апаратура за ДНК анализ по отпечатък от палец, но.... едва ли е другояче стандзартизирана освен статистически...
Моето становище е: Абсолютно непознаване на коментираното от мен, защото твърдите истината е по-различна от Вашето лично мнение:
1. Причинителя се определя не по количество, а по факта дали го има въобще или не!
2. Написал съм каква е методологията – прочете за разработките на д-р Фол, д-р Шмид, д-р Шимел и за сертифицираните медицински апаратури в ЕС.
цитирай
6. mastino - Отговор на г-н Olivie - Част 5.
26.03.2019 11:14
Уважаеми „Колега Оливие“, прочетете първия ми пост, който Ви касае Вас лично!
Освен това Ви цитирам : „Всеки има право на мнение, но все пак вероятно сте чували за лишаване от права за практикуване на методи за лечение, различни от общоприетите в класическата медицина на конкретната страна. Който иска иглотерапия е свободен да отиде и се подложи на такава в Китай. В България балъци няма, "колега".“
Ако пациентите идват при Вас е за да получат съвременно и качествено лечение, а не псевдо-лечение, почиващо на постулати от преди 200-300 години – „Проблемът на мирогледа в медицината като основа на стратегията и тактиката на лечението“ и дано проумеете накрая нещо!
За разлика от Вас, лично аз не възприемам пациентите като „БАЛЪЦИ“, защото имат глави на раменете си и все още мозък, за да преценят кой от лекарите продължава да диагностицира само с палпация и перкусия. Всеки от здравните кадри си избира как да лекува и/или прилага това което му се разпорежда от някъде си.
Сполай ни на такива лечители!

Литературата само към една от статиите „Primo Vessel as a Novel Cancer Cell Migration Path from Testis with Nanoparticle-Labeled and GFP Expressing Cancer Cells“ е:
1. Richie JP, Steele GS. Neoplasms of the testis. In: Walsh PC, Retik AB, Vaughan Jr ED, Wein AJ, eds. Campbell’s Urology. Philadelphia: Saunders; 2002:2876e2910.
2. Sheinfeld J, McKiernan J, Bosl GJ. Surgery of testicular tumors. In: Walsh PC, Retik AB, Vaughan Jr ED, Wein AJ, eds. Campbell’s Urology. Philadelphia: Saunders; 2002:2911e2944.
3. Bosl G, Geller NL, Chan EY. Stage migration and the increasing proportion of complete responders in patients with advanced germ cell tumors. Cancer Res. 1988;48:3524e3527.
..... и т.н. над 1700 публикации, които явно нямате време да прочете - съжалявам!
цитирай
7. olivie - Уважаеми г-н мастиф, част 1
26.03.2019 14:42
уважавам мнението Ви, но явно не сте ме разбрали, щом ме цитирате че си противореча. Аз също се занимавам с т.н. нетрадиционна медицина, но я практикувам само върху себе си (защото само това имам право). За това и беше завършекът, че в "България балъци вече няма". Малко ми остана до пенсия и не смятам да изкарам това време в затвора, или на борсата. Вие ако имате глава за трошене си я трошете сам - само това е вашето право.
цитирай
8. olivie - Уважаеми г-н Мастиф част 2
26.03.2019 14:57
По дискавъри бяха заснели филм, в който професор по медицина проведе експеримент с награден фонд 1 млн. долара който докаже, че хомеопатията е ефективна терапия. Съревноваваха се 2 лаборатория - едната в Лондон, другата в Ню Йорк. Резултатът от двойно слепият експеримент беше тотално разминаване и никой не успя да спечели милиона. Тук "хомеопатията" се развива от фарма-мафията в 2 направления - 1. хранителни добавки, регистрирани като такива по ЗЛАХМ (и продавани без рецепта) и 2."Хомеопатични" средства във вид на смлени билки. Както виждате, дори и мафията не работи с истинска хомеопатия, ако иска да има поне малко ефективност от "лечението". Има и вносна хомеопатия, но ефектът от разтваряне на ч.л. в море колкото Байкал е нищо друго освен внушение. Тук просто природата си свършва работата за радост на майката, че поднесла най-съвременното лечение на чедото си. Все пак се застраховат, като пишат, че основните принципи са: 1. Да не се смесват "хомеопатични" средства с класически лечебни (аз ги смесвам, защото зная, че нямат нищо общо с хомеопатията и 2. Че ако не се получи ефект от такива средства до 10 дни от "лечението", трябва да се премине към класически лекарства (огромна антиреклама, за който разбира) НО, в края на краищата нали всичко носи повече печала, а аз не се чувствам дон Кихот....
цитирай
9. olivie - Уважаеми г-н Мастиф част 3
26.03.2019 15:05
Биорезонансната медицина също не е от вчера, нито акупунктурата, цигун и т.н. Джуна почина от странна смърт - кръвта й престанала да се движи и минаха 2 дни, докато го обявиха за инсулт. А водата пред телевизорите при сеанси на Кашпировски и лука който предизвиква сълзи като гледаш по телевизора как го режат пред камерата? А бумът на лечението с жива и мъртва вода, преди да бумнат раковите заболявания в изпозвалите я? За заземяванията на един руски академик питайте радостина ласа (само дето не вярвам да се разберете с нея кой от двама ви е по-велик) Мога да продължавам до утре с преживени и изпробвани теории, но няма смисъл - Ваш ред е да си чупите главата, а от Вас и зависи дали ще го направите наистина...
Със здраве.
цитирай
10. mastino - Отговор на г-н Olivie .
26.03.2019 16:55
Уважаеми Колега,
Моля Ви, внимателно прочетете публикуваните от мен изложения и пак ще ги коментираме, защото според мен информационната медицина няма нищо общо с хранителните добавки или със смлени билки.
Биорезонансната медицина се прилага открито в целия ЕС, но пак повтарям с регистрираните медицински уреди, но не и произведените в гаражи в съседни ни нам и братски държави.
Обещавам тези дни ще публикувам някои официални публикации от научни журнали за да не сърдят някои колеги за ПРИЛАГАНЕТО на класическата и за клиничната хомеопатия.
СЗО призна официално още през 2014 година хомеопатията като ДОКАЗАТЕЛСТВЕНА МЕДИЦИНА.
Ако се притеснявате, че някои ще Ви осъди, опасенията Ви са напразно. Английското кралско семейство стои зад алтернативните методи, включително и хомеопатията, като застъпник за това е принц Чарлз.
цитирай
11. olivie - не зная защо,
26.03.2019 17:52
но говорим на различни езици. Естествено няма да искам да ми изпратите на лични копие от диплома си. Явно трябва малко да поясня: "Лечебният" ефект на хомеопатията се дължи на внушението. Според мене за да разбере човек дали е внушаем и да се подложи на резонансна "биотерапия" то трябва за изгледа клип с рязане на лук - ако му "потекат лигите" (ако получи хиперсаливация, ако предпочитате) то трябва да е сигурен, че няма да си хвърли парите на вятъра, а ще получи подобрение (просто защото възможностите на човешкия мозък не са изучени достатъчно, а както знаете можете да получите физическо изгаряне, ако това Ви бъде внушено). Аз зная, че английската кралица не влиза в стая където има телевизионен екран (или респ. компютър), което означава че така рекламираната от Вас апаратура, за която кой знае защо чичко Гугъл нищо не знае, няма дисплей. А да се говори в какво вярва папата не ме интересува, защото е несериозно извън християнството. И както с радостина ласа - със здраве: вървете си по Вашия път и не ми пречете и аз да вървя по своя. Много добре знаете, че няма как да повярвам във Вашата "доктрина", така че всичко е безсмислено. А това, че се намирате в посткомунистическа България може лесно да усетите, от факта не само че не сте на първа, а и по това че никой админ дори не желае да Ви "напомпи". Повече няма да Ви отговарям и да Ви чета, така че мага да кажа сбогом.
цитирай
12. mastino - За г-н Olivie
29.04.2019 20:08
Уважаеми г-н Olivie, оставам с впечатлението, че не сте лекар. Познавам фелдшери, които не зная по какви причини се представят за лекари. Основание за горното е твърдението Ви (което уважаващ себе си лекар никога не би публикувал), че „Хомеопатията е измама и медикаментите й са смлени билки !?!?!?”
Явно сте лечител, който предпочита постоянно да лекува, вместо да излекува ближните си. Чудно ми е колко пациенти имате трайно излекувани, а не временно повлияни?
За пореден път останах с впечатлението, че много хора не са наясно, цитират и практикуват „вегатест” без да осъзнават, че това е само честотна терапия, без да има нищо общо с биорезонансна диагностика и терапия. Същите четат чичко им Гугъл и се самообразоват. Познавам хора (фризьорски и др. салони, студия и кабинети), представящи се за специалисти по биорезонансна диагностика и терапия (които нямат никакво медицинско образование, но лекуват онкология и какво ли още не), работещи с честотници, произведени от кого ли не.
Цитираната от мен апаратура е лицензирана. Тя се използва и продава напълно законно, но само на лекари, които са изкарали специализиран курс за работа с нея, като същата я има в следните страни (по азбучен ред) – Азербайджан, Англия, Белорусия, Египет, Европейския съюз (Централен офис в Австрия, та дори и в България), Израел, Казахстан, Канада, Молдова, Русия, САЩ, Сърбия, Турция, Узбекистан, Украйна, Япония и др.
Въпреки, че явно сте на възраст - прочетете поне писанията ми и ако имате мнение по някои въпроси - отворен съм за конструктивни, а не безсмислени коментари.
цитирай
13. kolevdobri - Г-н Оливие,
10.06.2019 11:29
Нека г-н Оливие да каже все пак, кои медицински методи използва и каква е ефективността им, според неговия опит. Например, какъв е процентът на точните диагнози, как се поставят самите диагнози, какви лекарства препоръчва и т.н. Извинявам се, ако съм пропуснал текст, който дава отговор на тези въпроси. Спорът по-горе ми напомня на заключението, че в България хората трудно се разбират, дори и тогава, когато и двете страни са умни и интелигентни, както е в случая. Просто образователната и възпитателната система в страната, неглижира предмета "Общуване със себеподобните".
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: mastino
Категория: Новини
Прочетен: 360364
Постинги: 194
Коментари: 583
Гласове: 269
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930