Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
01.08.2017 18:46 - Последно обезпокоение: Скарамучи се удари от имейл французин, който се появи като Priebus
Автор: zahariada Категория: Новини   
Прочетен: 999 Коментари: 0 Гласове:
2


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Последно обезпокоение: Скарамучи се удари от имейл французин, който се появи като Priebus          
 От Калум Бокърс 1 август в 9:09 ч      Възпроизвеждане на видео 2:50   Удивително краткото време на Антъни Скарамучи в Белия дом си спомни     Течове, заплахи и обиди. И продължи по-малко от две седмици. Ето един поглед към много кратко време на най-новия комуникационен директор на Белия дом Антъни Скарамучи. (Видео: Кларица Хименес, Виктория Уокър / Снимка: Джабин Ботсфорд / The Washington Post)

Колко злобно беше 10-дневният старт на Антъни Скарамучи като директор по комуникациите в Белия дом? Неговата вражда с Reince Priebus ескалира до Шекспировите пропорции - след това се оказа, че включва имейл французин, представящ се като преместен началник на щаба на президента Тръмп.

На всичко отгоре Скарамучи се удари.

CNN Джейк Тапер съобщи в понеделник вечерта на разгорещен обмен на съобщения, който се случи в събота, ден след като Тръмп замени Priebus с Джон Кели и три дни след странен епизод в който Скарамучи на Twitter изглежда обвинява Priebus за изтичане на документ, Публичен запис. Ето един откъс от доклада на Тапър:

Маскирайки като "Прибъс", фалшификаторът изпрати имейл на официалния акаунт на Скарамучи, използвайки mail.com сметка в събота, ден след оставката на Priebus.

"Аз бях обещал, че ще оставя ръцете ми без кал", пише фалшивият Priebus, "но след като прочетете вашия tweet днес, който обясни как; "Скоро ще научим кой в ​​медиите, който има класа и който не е", ме тласка към това. Това чудовище беше ужасно лицемерно дори за теб. На никой етап не сте действали по начин, който дори е отдалечен на класа, но вярвате, че това е стандартът, с който всеки трябва да се държи спрямо вас? Генерал Кели ще свърши чудесна работа. Дори ще призная, че ще свърши по-добра работа от мен. Но начинът, по който се е случил този преход, е бил дяволски. И болезнено. Не очаквам отговор.

Много истински Скарамучи отговориха: "Знаете какво сте направили. Ние всички правим. Дори днес. Но бъдете сигурни, че сме готови. Човек би се извинил.

Фалшив Priebus пише: "Не мога да повярвам, че разпитвате моята етика! Така нареченият "Мох", който дори не може да управлява първата си седмица в Белия дом, без да се разстрои след него. Нямам какво да ви извиня.

Действителният Скарамучи отговори: "Прочетете Шекспир. Особено Отело. Вие сте точно там. Семейството ми е добре по пътя и ще процъфтява. Знам какво си направил. Няма повече отговори от мен. "

image
Бившият директор по комуникациите в Белия дом Антъни Скарамучи (Pablo Martinez Monsivais / AP)

Същият измамник също заблуди съветника по охраната на родината Том Босерт, Ерик Тръмп и Джон Хънтсман младши, номинираният за президент да послужи като посланик в Русия, като се представи като други длъжностни лица.

Говорителят на Белия дом Сара Хъкаби Сандърс заяви пред CNN, че "ние вземаме много сериозно всички свързани с кибернетичното пространство проблеми и продължаваме да разглеждаме тези инциденти".

Тапър съобщи, че "измамникът изглежда мотивиран от зло, а не по-злокачествено, така че тежестта на тези беседи на Белия дом не трябва да се надценява". Но е трудно да се преувеличи иронията на Скарамучи.

Прекара в Белия дом на мисия да се включите течове - като анонимно произход доклади, че той и Priebus не се разбираме - все още краткия си мандат се определя от разлива информация в публичното пространство в Twitter и телевизия, в бълнуване телефонно обажданеДо репортер на Ню Йоркър и накрая в имейл до цифровото примамка на Priebus.

 




Гласувай:
2



Спечели и ти от своя блог!
Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: zahariada
Категория: Политика
Прочетен: 39762288
Постинги: 21940
Коментари: 21633
Гласове: 31017
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031