Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
24.05.2017 13:48 - БОМБА в Европейския парламент: РУСИЯ е много ПРИВЛЕКАТЕЛНА за Балканите! Ако не спрем славянските държави, Те първи ще влязат в Евразийския съюз!
Автор: zahariada Категория: Новини   
Прочетен: 1335 Коментари: 0 Гласове:
4


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
  БОМБА в Европейския парламент: РУСИЯ е много ПРИВЛЕКАТЕЛНА за Балканите! Ако не спрем славянските държави, Те първи ще влязат в Евразийския съюз!


imageПредседателят на групата на демократите в Европейския парламент Джани Питела заяви, че ако Евросъюза не вземе превантивни мерки, Балканите ще се окажат много скоро в руската зона на влияние.

И това ще стане, допълни Питела, не толкова заради натиск от Русия, а защото много държави на Балканите отдавна искат да станат членове на Евразийския съюз.

Чиновниците в Евросъюза  усещат, че Балканите и особено славянските държави в този регион все по-настойчиво и категорично искат от своите „политици“,  страните им да напуснат ЕС и да се присъединят към Евразийския съюз.

Само че ЕС – политиците не искат да разберат, и по-точно не искат да признаят,  какви са причините за това императивно желание, което обхваща вече по 85% – 90% от населението на малките балкански държави.

imageА причината е една единствена и твърде  категорична. Народите разбраха, че Запада иска да унищожи техните цветущи в миналото страни, заедно с хората, които живеят в тях.

А когато искаш да унищожиш някого, той естествено се съпротивлява. Едни стачкуват, като гърците. Други воюват, като сърбите. Трети отново набират сили и гняв за отчаян щурм, като българите.

Но онова, което обединява всички балкански народи, подложени на изтребление от „добричкия“ Запад, е клокочещото недоволство, което с всеки изминал ден става все по-мощно и съвсем скоро няма да има сила, която да го спре.

Не знаем дали някой е казал на Вашингтон и Брюксел, че онова, което искат да направят е  НЕИЗПЪЛНИМО  по принцип.  Просто защото няма как хем да се опитваш да привлечеш и задържиш народите в Евросъюза, хем да се опитваш да ги унищожаваш в рамките на този наднационален Франкенщайн.

imageИ цялата работа е там, че от ЕС-овското чудовище искат да избягат не само балканските народи. От тиранията на „Европа“ искат да се оттърват почти всички държави от европейския континент.

Включително и най-големите страни-основателки на този „съюз“. Свидетели сме, че Великобритания вече избяга. На опашката чакат Германия, Франция, Италия, Испания, Австрия, Чехия, Словакия, Полша и т.н.

С други думи, Русия е привлекателна не само за Балканите. Руската федерация стана привлекателна за народите от цяла Европа и от целия свят.

Но нека оставим света и да се съсредоточим върху славянските народи на Балканите. Ако разгледаме по-задълбочено събитията, ще установим, че освен икономическите и политически причини като мизерията и пълната липса на каквато и да било „демократичност“, хората имат и други, много по-важни причини да искат „развод“ с така наречения Европейски съюз.

Защото ЕС-началниците, освен всичко друго,  се стремят да заличат и  културната, религиозната и етническата идентичност на славянските народи. Още помним наглите опити да се премахне нашето Аз-Буки, кирилицата,  и да бъде заменена с латиница. Само че нашенските соросоиди и техните чужди господари забравят една много важна подробност. Ние, българите, дадохме на целия славянски род писменост, за да се развива и усъвършенства. И тази писменост е Кирилицата.

Вашингтон и Брюксел забравят, че ние българите, заедно с гърците сме в основата на днешната европейска цивилизация. Забравят, че когато германският  император Карл V е говорил на немски само с конете си, то в „дива“ и „балканска“ България вече се създаваха  книжовни школи на старобългарски език, които развиваха науката и изкуствата.

imageЗапада забравя, че България и Русия са братски страни, защото имат еднаква писменост, съвсем близък славянски език, почти еднакви традиции и обичаи, както и еднаква православна религия. Нека си припомним огромната обич и съпричастие с Русия, които избухнаха от самите недра на българското общество, когато през ноември 2013 г. САЩ организираха украинския майдан.

Затова няма и не ще има сила, която да раздели България от нейната посестрима Русия.

Затова чиновниците от Евросъюза могат да ни унищожат, но не могат да ни победят. Не и докато има българи, които  обичат своята родина.

Автор Иво Македонски  Skandalno.net




Гласувай:
4



Спечели и ти от своя блог!
Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: zahariada
Категория: Политика
Прочетен: 39899408
Постинги: 21940
Коментари: 21634
Гласове: 31037
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930