Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
28.01.2017 23:11 - Най-неадекватният министър за всички времена в България
Автор: apollon Категория: Политика   
Прочетен: 3438 Коментари: 8 Гласове:
14

Последна промяна: 21.06.2017 13:02

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Естествено това е Г-н Москов. Болестотворността на неговите действие прозира в това, че закупи системата за пръстови отпечатъци от Турция, където тя не беше въведена, защото ако това беше факт нейните граждани, които приемуществено се занимават с тероризъм в близкия изток ще се сдобият с досиета в ЦРУ, заради пробивите на системата. Турция като извор и износ на тероризъм в света осъзна, че нейните граждани ще бъдат изложени на огромен риск с лесния достъп до биометрични данни с тази система.
Малоумието в твърдостта на въвеждането на системата за пръстови отпечатъци стигна до дотам, че въпреки нейното противоречие с Конституцията на Република България и решението на съда, тя продължава да функционира и да застрашава сигурността на българските граждани по-отношение техните биометрични данни. Освен, че Симеон Сакс Кобурготски продаде БТК и даде огромната възможност американците да подслушват българските телефони, Москов пък даде пробив в биометричните данни, защото системата дори не е защитена от хакерски набези. Ето защо Москов е най-сигурния кандидат за затвор и моля прокуратурата да се самосезира, ако все още са й останали специализирани сензори за преследване в името на закона.
Резултатът е похарчени милиони левове и липса на никакви комисионни разбира се, въпреки невъзможния контрол на системата за пръстово снемане да предотврати опитите за кражби в системата на Здравеопазването.
Другото решение на Москов изцяло противоречи на добрите медицински практики в опита на властимащия да спре хартиените рецепти. Очевидно чиновника няма понятие, че писането на рецепти е най-важната част от реализацията на добрия гений на лекаря и е неразривна част от изкуството да се лекува. Опитите в тази посока изцяло осакатяват възможността на лекаря да помогне и следователно основен потърпевш е пациента. Модернизацията не бива да засяга основното средство на лекаря чрез знанията си да твори върху рецептата и така да помага на пациента. Електронната рецепта е медицински абсурд, който изцяло разрушава взаимотношенията между лекар и пациент в ощърб на пациента. Всички лекари може би знаят това, но никой не се допитва за това. Учудваща е пасивната роля на БЛС и на всички заинтересовани страни.
В отговор на нападките Петър Москов се защити, че неговата система струвала на данъкоплатеца 400 000 лева, докато електронната здравна карта ще глътне 70 000 000 лева. Прав сте г-н Москов, но вие с вашето Бое взехте 1 милиард лева допълнително за източване през санираните дупки за по-обезпечен бюджет на тази сложна дейност, а какво са само 70 000 000. освен това електронната карта остава при пациента, докато пръстовите отпечатъци отиват директно в централа на ЦРУ. Ето затова понеже няма гаранции за опазването на събираната информация, хората не ви вярват и никога няма да ви вярват.
Другото бижу- Христо Иванов с неговото ново дете - Да!България. Няма как да не забележим, че Христо иванов разбива реформаторския блог. Причината за създаване на тази партия е особено ясна - Христо Иванов разбива единственото радикално дясно ядро РБ и продава гласовете на партията в квотата на ГЕРБ. Искам да знам кой им дава тези идеи. Естествено Бойко Борисов. И накрая искам някоя фолкпевица да измисли песен за КТБ, о, сладка, сладка.
Карикатура
image
imageimage
Вижте погледа на управника. Личното ми мнение, че за нищо на света не бих му се доверил.














Гласувай:
14


Вълнообразно


1. bojinkata - Днес го гледах МАЛКО по канал 3 това ...
29.01.2017 13:07
Днес го гледах МАЛКО по канал 3 това недоразумение назначено от мутрата да дава отчет за министерството! Пълна порнография.
цитирай
2. apollon - Хубавец, ама да не ти е в къщата.
29.01.2017 18:59
Тези хора просто не разбират съдбата на болните хора в България - една присъда, една жестока предопределеност, едно наказание и точно с тях се отнасят по един особено унизителен и обиден начин.
цитирай
3. bojo12345 - Натакъв когаго и да му биеш дуспата
03.02.2017 20:11
Винаги ще е късно!
цитирай
4. apollon - точно така
03.02.2017 22:00
точно така
цитирай
5. apollon - Eдна добавка
04.02.2017 14:01
Забележете, че преди това неработилия министър Христо Иванов, чийто единствен трудов стаж през живота му е да бъде министър на правосъдието за няколко годинки преди да си подаде оставката е стоял със семейството си на остров Крит да почива за цели 40 дни на пълен водопой и угояване.Очевидно някой предизборно е финансирал отцепника, за да реализира кражбата на гласове. За тази кръжба основна вина имат хората на Радан Кънев, които късно се усетиха и сами регистрираха с нужния кворум като овце лъжливото движение - да България, закопчей си копчето.Очевидно Христо Иванов е получил големи парични постъпления, за да реализира противни партийни проекти. След като разбрали, че Христо Иванов няма нито един трудов ден стаж, сподвижниците на Радан се разбягали.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: apollon
Категория: Изкуство
Прочетен: 14467128
Постинги: 5335
Коментари: 10421
Гласове: 19320
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031