Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
23.09.2014 18:43 - КАКВО ЩЕ СЕ СЛУЧИ? Вижте какви нареждания е получил от САЩ
Автор: zahariada Категория: Новини   
Прочетен: 5236 Коментари: 5 Гласове:
16

Последна промяна: 23.09.2014 20:18

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 

КАКВО ЩЕ СЕ СЛУЧИ

 

Председателят на ГЕРБ и помощник-държавният секретар на САЩ Виктория Нюланд обсъдиха още евроатлантическите позиции на България, като член на Европейския съюз и НАТО, на фона на кризата в Украйна. Акцент в разговора между двамата беше и енергийната независимост на България и Европа.

image

На 15.06.2014 г. Бойко Борисов се завърна от екскурзия в САЩ. Кацна на летището в София и рече: „Няма правилен ход за България”.

Така започна неговата атака срещу финансовата и банкова система на страната.
На 18.06.2014 г. той обяви „реваншизъм до дупка”. На въпрос от къде могат да се вземат пари за актуализация на бюджета, Борисов заяви: „За съжаление от джоба на всички българи. Вдига се дългът, задължават се поколенията с още 5 млрд. лева и се подпира резервът, за да бъдат хората спокойни”. В същото време фискалния резерв бе достигнал 5,836 млрд. лв., близо 2 млрд. повече, отколкото в края на управлението на ГЕРБ. Няколко дни по-късно Борисов призова: „Признайте банкрута и викайте МВФ”. Тази мантра той повтаря ежедневно, подкрепян от хора на медиите, и до днес. За популяризирането на идеята бяха включен бившият финансов министър Милен Велчев, финансиста Кольо Парамов, бившият министър Лиляна Павлова, а тези дни се присъедини и олигарха Иво Прокопиев. Моето лично мнение е, че в операцията се включи и БНБ, но това предстои да бъде доизяснявано.
Става ясно, че ако Бойко Борисов се върне на стола на министър председателя, то той ще си е създал достатъчно основания да „повика” МВФ. Какво ще се случи след това?

1. Ще се повиши цената на тока, парното, водата и всичко, за което се сетите.

2. Ще се замразят заплатите и пенсиите. Единствено заплатите на 565 хил. държавни служители ще се увеличат тайно под формата на скрити бонуси, защото това е скрития платен вот на ГЕРБ.

3. Ще се преустанови окончателно изграждането на Южен поток и АЕЦ Беляне.

4. Американски фирми ще започнат да сондират за шистов газ в Добруджа и за нефт в Черно море.

5. Ще се приватизират на безценица някой от малкото останали държавни активи – БДЖ, ВМЗ Сопот, НЕК...

6. Ще бъдем заробени с ненужни заеми, които наистина едно поколение няма да може да изплати.

7. Поради нарастващата бедност, вътрешното потребление ще продължи да се свива, а заедно с него производството и растежа, а безработицата ще продължи да расте.

Повече за това, какво се случва, когато ви помага МВФ, можете да научите от Джон Пекинс.

Съществува, разбира си и алтернативен вариант. В края на януари или началото на февруари народът се вдига и измита политическата пасмина от парламента и правителството. Какво точно ще последва, не ми се мисли…
готовипроекти

 
РАЗКРИТИЕ: Вижте какви нареждания от САЩ е получил Бойко Борисов!   image Задава ли се нов триумф за ГЕРБ на 5 октомври? Отговорът на този въпрос е предизвестен от самия Борисов, който помпа симпатизанти и членове с мантрата „ ще имам 121 депутати“!

Вече 13 години инстинктите  на алфа-самец не подвеждат бившия премиер. Той успява да мотивира и поведе хората си към победа на всички избори досега. Всички съмнения за купуване на гласове, натиск, полицейщина, кражби от европейски фондове, ограбване на здравната каса, както и за личното му криминално минало, Борисов обръща майсторски в контраатака.

Публиката е като в транс и губи способност да разсъждава. Тя чака още и още изяви на главния гладиатор и аплодира мощно оцеляването му на арената след всеки кървав бой! Всички очакват такъв развой и на 5 октомври! Бойко ще „ги бие“ с много и ще  управлява сам, защото той така казва. И омагьосаните от увереността му почитатели се юрват към урните, за да не разочароват водача си и да се опиват заедно с него от поредния триумф!
image
Стоп кадър! Този път филмът може да е друг. Да върнем лентата няколко месеца назад – в средата на юни. Борисов е в САЩ. Стои там дълго и ни информира лично за успешните си срещи с важни фактори – като престарелия съветник по сигурността на президента Картър, Збигнев Бжежински и неуспелия кандидат за президент, Джон Маккейн. Срещите са протоколни, домакините – любезни, хвалят Борисов, а той бърза да ни осведоми как са протекли. Почти всеки ден Бойко се в включваше по телефона от Вашингтон, за да информира лично електората какви ги върши там. За необременения от политически интриги ум, това е уважение към хората, за нас - старите медийни кучета, това са белезите на панически кризисен ПР.

Какво се мъчеше да скрие за престоя си там Генерала? Още тогава се прокраднаха единични информации, че „Чичо Сам“ го е извикал да му дърпа ушите, а не да го хвали!
image
С днешна дата, добре информирани наши източници твърдят следното. На Борисов му било казано ясно, от който трябва, да отстъпи крачка назад и да даде път на други хора в ГЕРБ! Същото било препоръчано и на Станишев! Тогава Бойко се опитал да се пазари и да си осигури подкрепа за президентския пост през 2016 г. Какъв е бил отговорът, можем само да гадаем. Но събитията започнаха да се случват, поне в частта със Станишев. Далече сме от мисълта, че той доброволно освободи БСП от лидерството си. Сергей сдаде поста със сълзи по време на конгреса!

Но Станишев очевидно е добър ученик и слуша какво му казва директорът на школото! За разлика от Борисов, който явно е решил да играе „ва банк“ и да прецака всички, включително и американците! Затова ще използва целия ресурс от номера на Цветанов и заделени за „черни избори“ пари, за да се сдобие с пълно мнозинство и да управлява сам. Бойко смята, че това ще го направи недосегаем и Чичо Сам ще му прости непослушанието. И точно тук много, ама много греши! Защото да си разиграваш коня из балканските ливади е едно, друго е да риеш и цвилиш на тревата пред Белия дом!

А и изцепката на Лиляна Павлова, че можело той да не е премиер и после паническото й отричане говори, че Борисов е споделил притесненията си пред близките до сърцето му в ГЕРБ. Но Лили май не е разбрала разликата между „тествам“ и „информирам“ обществото! Но на нея й е простено – тя все пак е строител на магистрали, не филолог!

Но да се върнем на непослушния Борисов! Свобода и независимост могат да си позволят само хора, които няма от какво да се притесняват. Но те не стават политици, както знаем! А Бойко има от какво да се стряска нощем насън и денем – наяве! И това, че досега не сме получили ясни доказателства за интересното му минало е, защото „Големите“ братя от Изток, Запад и отвъд океана не са казали „О.К“!  Сега обаче, ситуацията е друга. Момчето не иска да отстъпи, вкопчило се е в играчките си и не ги дава на друг! В такива случаи се вади голямата пръчка и се удря през ръцете и по някои други части!

Така че, не предизвестявайте резултатите от изборите! Чака ни интересна кампания! Възможни са обрати, от които Костинбродската афера да ни се види като екшънче с Джеки Чан. Премиерата, която може да ни пуснат, ще бъде поне от Мартин Скорсезе!

Източник: no-comment.bg   Публикувано от Nikolay Georgiev  


Тагове:   Какво,   ще,   СЕ,   случи,


Гласувай:
17



Спечели и ти от своя блог!
1. olivie - Моите уважения,
23.09.2014 18:55
Но ББ е всичко друго, но не и глупак. Щом ше се връщаме назад, то трябва да споменем зашо и сдаде властта също след визита в САЩ. Тоза не е отменено и той много добре го знае - на прицел са всички тоталитарни управления. И Ердагон щеше да го отнесе - затова стана президент. Сега остава палячото - призидент да го последва и Боко да си дойде на мястото.
цитирай
2. bojinkata - То вече се случва - токът се вдига, ...
23.09.2014 21:10
То вече се случва - токът се вдига, доходите - замразени. Даже ще се радваме и благодарим на бокотиквов, че не ги намаля! Цените, естествено ще вървят с тока! Доста познато, но забравено от зомбитата на герб!
цитирай
3. zahariada - Дь.
24.09.2014 10:34
Така е.За зомбита има.
цитирай
4. fascindoo - Да бе olivie, не е глупак! Гламърът Бойко Борисов след 4 г. доста поумня!!!
24.09.2014 18:36
Гламър - от англ. glamorous man = обаятелен човек (от glamorous = glamour [гламър] = блясък, чар, привлекателност, обаяние, очарование, сексапил
цитирай
5. kolevdobri - Виктория е гадна кучка...
24.09.2014 21:26
И е грозна. Баси и комбинацията разбираш ли! Прилича много на онази дъртата от преди много години. Беше държавен секретар на САЩ. Ужас. Само как си го каза: Fuck the EU и нищо не й се случи!!! Ако Борисов имаше достойнство, щеше да каже/ Госпожа Нюланд - много съжалявам, но вашето отношение към Европа е обидно, защото и ние, българите сме членове на тази общност. Затова няма да разговарям с вас, тъй като вие сте една гадна кучка. И при това сте грозна. Иначе бих ви простил, ако сте хубава и ми "пуснете". Ето на това му викам ГОЛЯМА ПОЛИТИКА.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: zahariada
Категория: Политика
Прочетен: 39742633
Постинги: 21940
Коментари: 21633
Гласове: 31017
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031