Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
02.01.2011 22:33 - Организиране на детски играчки
Автор: gosholosho3 Категория: Новини   
Прочетен: 796 Коментари: 1 Гласове:
0



 Съжалявам - статията е преведена с гугъл транслейтър и дано я разберете:
Детски играчки.
Стъпка 1: Пазете всичките играчки групирани според техните размери и колко място те ще се в кофата за боклук. Поставете всяка играчка в стената и се определи колко наляво-надясно място ще бъде заето. Също измерване на височината на високи детски играчки, както добре. Ако вашето семейство има повече от едно дете, ще следват тази стъпка за всеки един от тях и класифицират своите играчки. Прочетете повече на тоалетна стелажи система .

Стъпка 2: Винаги вземе решение за изграждането на най-малко 2 полици за всяко дете в къщата. Можете да разделите дължината на децата играчки организатор в зависимост от нуждите на всяко дете и неговите играчки. Да речем, че дадена играчка е предприемането на 8 фута (наляво-надясно) пространство. В този случай две полици за всяко дете трябва да бъде поне 4 фута ширина.

Стъпка № 3: Тази стъпка е за тези, които имат повече от едно дете споделяне на децата играчки организатор. Нека всички застанем срещу стената с техните протегна ръце. Всеки от тях ще се докоснат до друга на рамото, така че може да се измери височината на най-високата полица за всички деца. Вземете ярък маркер и е с цветен код на рафт Височината на всяко дете.Можете също да използвате различни цветове за всяко дете.

Стъпка 4: Сега да ги сложиш с лице към стената и ги протегнете ръцете си отново. Да ги докосне стената с върховете на пръстите си и отбележете това разстояние на пода. Това ще определи дълбочината на детето рафтове всеки. Ако някоя от играчките са прекалено дълги и не се побира в тази дълбочина, те ще трябва да се поставят на пода под долния рафт.

Стъпка 5: Вземете ѕ инча шперплат и отрязани две странични части. Бъдете внимателни при работа с циркуляр. Произведението на височина и ширина ще бъде зависи от това, което измервания са от стъпка 3.

Стъпка # 6: Сега е време за намаляване на рафтовете на магазините от ј инч шперплат. Тази дължина ще зависи от измервания имаш от стъпка 4. Ширината на границата между рафтовете ще раздели децата играчка организатор в равен брой рафтове за всяко дете.

Стъпка # 7: Вземете една кука или банциг и нарязани Ѕ инча с Ѕ инча дървен материал състав. Това ще бъдат същите като дълбочината на рафтовете. Парчетата ще работи на опора за всеки рафт. Sand всички шперплат и дървен материал парчета с груби и хартия за пясък.

Стъпка 8: Сега вземете най-горния рафт и я държи в течение на двата шперплат парчета страна. Вземете за сондажи винт в 1 / 8 пилотни дупки с диаметър оставя поне 2 инча пространство.Просто оставете 3 / 8 инча на пространството в началото и в края на рафта. Дървените винтове ще отида в ѕ инча дълъг и ј инча в диаметър, във всички тези дупки. Това ще спомогне в най-горната полица на място.

Стъпка # 9: Място на децата играчки организатор пред себе си на пода, така че най-горния рафт е на противоположната страна. С помощта на дърводелски молив и линийка (или критерий), вътрешната страна на организатора трябва да бъдат маркирани. Марк друга линия, която ще ви покаже как с дебелина всеки един от рафтовете на магазините ще бъде.

Стъпка # 10: Сега предприемат незабавни лепило и нанесете тънък слой от едната страна на всички полици. Оставете го да изсъхне за няколко часа. Вземете за сондажи винт в 1 / 8 пилотни дупки оставя поне 2 инча пространство. Просто оставете Ѕ инч от задната и предната част на рафтовете на магазините. Дървените винтове ще отида в ѕ инча дълъг и ј инча в диаметър, във всички тези дупки. Това ще спомогне в най-горната полица по стените.

Стъпка # 11: Slide всеки рафт в определените за целта си място. Те ще отидат над опорите си и ще тренировка повече дупки пилот, както досега. Те ще отида миналото по лавиците, а след това на всеки един от опорите. Просто оставете Ѕ инч от задната част и 4 см от предната част на рафтовете на магазините. Дървените винтове ще отида в 3 / 8 инча дълги и ј инча в диаметър, във всички тези дупки.

Стъпка № 12: Направете повече документи пясък и да завърши опесъчаване всички повърхности от децата играчки организатор. Намажете 3-4 слоя акрилна обработка на дървесина и оставете да изсъхне добре. Оставете първия слой изсъхне напълно и след това нанесете следващия.
детски играчки



Гласувай:
0



1. trs - На моменти чак е смехотворно
02.01.2011 22:36
ама се разбира смисъла, споко :)
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: gosholosho3
Категория: Новини
Прочетен: 11813
Постинги: 4
Коментари: 1
Гласове: 2
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930