Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
21.07.2007 13:58 - ----000000
Автор: apollon Категория: Музика   
Прочетен: 1785 Коментари: 3 Гласове:
1

Последна промяна: 19.08.2022 19:11


Личен хороскоп  ‘2022, безплатен! Публикувано на 31.12.2020 от Чудеса.НЕТ 235 коментара Planets and Points in The Signs

Sun in Sagittarius 12° 03" 27"

Слънце в Стрелец. Вие сте оптимистични, искрени, правдиви. С положителен, чист, весел характер. Прями и открити. Имате високи цели. Слънцето ви дарява надеждност, почтеност, популярност. И доста добро материално състояние.
В характера ви има известна двойственост: отчасти сте материалистични, отчасти одухотворени. Благоразумни сте, взимате добри решения, милосърдието ви извира отвътре.
Вие сте уверени в себе си, изобретателни, оригинални, творци, не обичате да работите в подчинение. Можете да вършите само едно нещо. Концентрирате се, не се разпределяте. Във всичко държите на откровеността.
Нуждаете се от промени. Смяната на работа и местожителство не ви разтрисат, а обратно - то е допинг за вас, ако подпомага кариерата ви. Обичате свободата и независимостта.
Задълго съхранявате душевна и физическа младост, защото имате жив интерес към живота и хората. Не създавате драми и тягостни ситуации, а и с всички сили ги избягвате. Не бива да преяждате, да ядете мазно. Почивайте си с вдигнати крака и с чай от салвия.

Moon in Leo 17° 58" 32"

Луна в Лъв. Луна в този огнен знак поражда необходимостта да изразявате себе си, да се стремите да променяте света според своите разбирания и абсолютно нежелание да се адаптирате към хора и обстоятелства.
Вие сте горди, склонни към театрално поведение. Винаги заставате в центъра на вниманието. Жадувате да ви се възхищават и не приемате нищо по-малко. Обичате да заповядвате, особено вкъщи. Целта ви е да имате възпитани деца и уютен, добре уреден дом.
Обикновено сте решителни и храбри. Родени сте лидери – великодушни и справедливи към подчинените. С високо мнение за себе си, вие чувствате, че сте родени да дирижирате. Уверено гледате в бъдещето, твърди в своите решения.
Добре се интегрирате сред богати, могъщи хора. Също и географски – на високи места.
Луна в Лъв не следва традициите, не се вълнува от общественото мнение. Тя е независима. Бързо се гневи и бързо прощава.
В някои негативни аспекти може да се формира неприязън към другия пол. Пазете си стомаха и зъбите.

Mercury in Sagittarius  3° 39" 29"

Меркурий в Стрелец. От една страна вие сте прям човек и не държите задни мисли. От друга страна умеете да се изказвате толкова нетактично, без да отчитате обстоятелствата, че оставяте околните без думи. Въпреки това бързо ви прощават, защото сте открити, дружелюбни и добронамерени, не се обиждате и винаги помагате.
Склонни сте да строите въздушни замъци. Предпочитате да оперирате с концепции, а не с факти. Можете да тичате по високи идеали, забравяйки околните.
Дарени сте с широк ум, независимо мислене, интерес към новото, оригинални виждания. При негативно влияние сте повърхностни, наивни и се хвърляте на фалшиви идеи.
Не ви влекат малките и практични неща. Детайлите са ви скучни. Вие действате на едро, изпитвате удоволствие от риска, от впускане в непознати области.
Имате много познати. Интересни сте, лесно се запознавате. Отлично се реализирате в частното предприемачество, рекламата, посредническата дейност и въобще в сфери, в които можете да се покажете.
Типични заболявания: ишиас, неврози.

Venus in Sagittarius 18° 58" 33"

Венера в Стрелец. Стрелецът търси прости, искрени чувства, основани на сходство във вкусовете и постъпките. Чувствеността му е здрава и радостна.
При избора си се влияете от социалното положение. Проявявате рационалност в избора на партньор. Привлечени сте от хора, които ви учат на нещо, дават ви социална защита или пораждат вашето уважение - учители, авторитети, началници, професори, наставници.
Влиянието на Венера в Стрелец е слабо. Затова няма вътрешен критерий, всичко зависи от социалната обстановка. Емоционалното влечение е ориентирано към това, което е престижно.
Ако авторитетът на партньора се срине по някаква причина, то вие ставате способни на измяна. Във всички случаи изпитвате разочарование и отчуждение.
Вие имате активна позиция спрямо любовта. Инициатор на чувствата, търсите активно любовта. Характерни за вас са голяма независимост и искреност на чувствата, отсъствие на кокетство и чувство за собственост.
Положението на планетата може да даде възможност за поддържането на няколко връзки паралелно, без да изпитвате вина.

Mars in Scorpio 25° 34" 34"

Марс в Скорпион. Притежавате силна воля, енергичност, увереност и решителност. Вие обичате борбата и суровите изпитания. Но в тях позицията ви е леко отстранена – примерно гледате отгоре или отстрани. Така реализирате стратегическите и тактически способности. Действията ви са ясни и обмислени. Вие просто чувствате къде да ударите. Да ви победят е направо невъзможно. Най-силна позиция на Марс.
Обичате и да излизате извън позволеното, да експериментирате със себе си. Не сте способни на спокоен, уреден живот. Ако принудително ви обездвижат, ще се „самоизядете” поради излишък на енергия.
Вие усещате живота като борба и търсите къде да при лошите силите си. В лоши аспекти показвате гордост, жестокост, отмъстителност. Страдате от нанесени обиди, пазете се от огън.
Нерядко Марс в Скорпион поражда стремеж към опасни професии, желание да се провокира самата смърт. От вас стават изпитатели и каскадьори, но също така ви привличат паранормалните способности и магиите.

Jupiter in Pisces  9° 35" 27"

Юпитер в Риби. Вие сте искрен и услужлив човек, който обича да помага на другите. Чувствата ви са дълбоки, умеете да съпреживявате и съчувствате.
Реализирате се добре като учители и финансови съветници, чудесно работите с деца и се грижите за болни. Притежавате доброта и психическа възприемчивост. Вие сте дипломатични, по-скоро идеалисти.
В живота имате късмет. Сключвате два брака, получавате добро наследство.
Обикновено не разкривате мислите и намеренията си. Можете да чакате удобния момент, а може да решите за миг. Околните не знаят какво да очакват от вас. Водят ви прекрасната ви интуиция, хладнокръвие и търпение.
Вие сте прекрасен водач, носител на определена традиция или предавате тайно знание, или тайно религиозно учение. Въобще тайните са важни за вас и имат определено присъствие в живота ви. Ако имате школа, то в нея предавате тайни знания на ограничен брой ученици.
В неблагоприятен аспект се раждат интриганти и злопаметни хора, които търпеливо чакат да дойде техният час.

Saturn in Cancer 17° 52" 06"  Rx

Сатурн в Рак. Рак е враждебен на Сатурн и може да причини болести през детството, честа смяна на местоживеенето, периодично безпаричие. Недостатъчна родителска грижа, отчуждение от близките. Песимистичен уклон на ума, безпокойство.
Вие сте човек, който умее предано да служи, ако бъде привлечен към някое добро дело. Но сте склонни да замените действието с мечти, което води до неудовлетворение. Добре усещате желанията си. Имате сила на волята.
Чувствата ви са дълбоки, но трудно ги разкривате. Имате склонност да ги криете, вътрешният ви живот е по-богат. При неблагоприятни аспекти показвате свръхчувствителност, което ви кара да заставате в отбрана.
Вие градите ценностната си система на основата на миналото, корените и предците. За вас е свойствено да черпите опора от предните поколения. Вътрешно винаги сте свързани с рода и традициите.
Вашата ценностна система се базира на стойности от миналото. Формирате се под влияние на детството и отношенията с родителите. Цял живот се грижите за проблемите на родителите си. Може да се наблюдава пряко предаване на карма или преповтаряне на жизнени сценарии.

Planets and Points in The Houses

Sun in Seventh House

Moon in Fourth House

Mercury in Sixth House

Venus in Seventh House

Mars in Sixth House

Jupiter in Tenth House

Saturn in Second House

Uranus in Sixth House

Neptune in Seventh House

Pluto in Fifth House

Chiron in Eleventh House

NOTE: Since Chiron is very close to the next house cusp, the next item is also relevant.

Chiron in Twelfth House

Black Moon Lilith in Tenth House

North Node in Seventh House

Part of Fortune in Tenth House

Vertex in Sixth House

Aspects

Слънце Trine Луна (orb 5°55")

Слънце Conjunction Венера (orb 6°55")

Слънце Square Юпитер (orb 2°28")

Слънце Quincunx Сатурн (orb 5°49")

Слънце Conjunction Нептун (orb 2°37")

Слънце Секстил Плутон (orb 3°13")

Слънце Conjunction Северен възел (orb 1°48")

Слънце Секстил Part of Fortune (orb 1°32")

Слънце Opposition Асцендент (orb 4°23")

Слънце Секстил Midheaven (orb 0°20")

Луна Trine Венера (orb 1°0")

Луна Square Марс (orb 7°36")

Луна Trine Хирон (orb 2°19")

Луна Opposition Черната луна Лилит (orb 4°59")

Луна Trine Северен възел (orb 7°43")

Луна Opposition Part of Fortune (orb 4°23")

Луна Opposition Midheaven (orb 5°35")

Меркурий Square Юпитер (orb 5°56")

Меркурий Conjunction Нептун (orb 5°47")

Меркурий Секстил Плутон (orb 5°11")

Меркурий Conjunction Северен възел (orb 6°36")

Меркурий Opposition Асцендент (orb 4°1")

Венера Quincunx Сатурн (orb 1°6")

Венера Trine Хирон (orb 1°19")

Венера Секстил Черната луна Лилит (orb 3°59")

Венера Секстил Part of Fortune (orb 5°23")

Венера Секстил Midheaven (orb 6°35")

Марс Trine Сатурн (orb 7°42")

Марс Quincunx Хирон (orb 5°17")

Марс Square Черната луна Лилит (orb 2°37")

Юпитер Square Нептун (orb 0°9")

Юпитер Quincunx Плутон (orb 0°45")

Юпитер Square Северен възел (orb 0°40")

Юпитер Trine Вертекс (orb 6°40")

Юпитер Square Асцендент (orb 1°55")

Сатурн Square Хирон (orb 2°25")

Сатурн Quincunx Черната луна Лилит (orb 5°5")

Сатурн Quincunx Северен възел (orb 7°37")

Сатурн Quincunx Part of Fortune (orb 4°17")

Сатурн Quincunx Midheaven (orb 5°29")

Уран Trine Черната луна Лилит (orb 7°45")

Уран Conjunction Вертекс (orb 2°13")

Уран Quincunx Асцендент (orb 6°57")

Нептун Секстил Плутон (orb 0°36")

Нептун Conjunction Северен възел (orb 0°49")

Нептун Секстил Part of Fortune (orb 4°9")

Нептун Opposition Асцендент (orb 1°46")

Нептун Секстил Midheaven (orb 2°57")

Плутон Секстил Северен възел (orb 1°25")

Плутон Trine Part of Fortune (orb 4°45")

Плутон Trine Асцендент (orb 1°10")

Плутон Trine Midheaven (orb 3°33")

Хирон Секстил Черната луна Лилит (orb 2°40")

Хирон Секстил Part of Fortune (orb 6°42")

Хирон Секстил Midheaven (orb 7°54")

Северен възел Секстил Part of Fortune (orb 3°20")

Северен възел Opposition Асцендент (orb 2°35")

Северен възел Секстил Midheaven (orb 2°8")

Part of Fortune Trine Асцендент (orb 5°55")

Part of Fortune Conjunction Midheaven (orb 1°12")

Вертекс Quincunx Асцендент (orb 4°45")

Асцендент Trine Midheaven (orb 4°43")

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Planets and Points in The Signs

Sun in Aries 14° 00" 52"

Слънце в Овен. Животът ви е динамика. Обичате скоростта. Не умеете да чакате. Имате идея, цел: действате веднага.
Вие сте силни, импулсивни, раздразнителни, експресивни, твърди, смели. Или се ентусиазирате, или сте равнодушни. Не се боите от конфронтация, но и помагате самоотвержено. Способни сте на краен героизъм, стига да ви оценят.
Обичате мащабните неща. Не сте човек "на дребно". Защото имате енергия и целеустременост. Обикновено не грешите. Поемате инициативата и действате - без да щадите себе си и околните.
Слънце в Овен дарява успехи в спорта и техниката. Идеални сте за лидер, за военна кариера, за държавна служба.
Парите ви интересуват по-малко от това да ги изкарвате. Умеете да печелите и губите във финансови авантюри. И да паднете, бързо ставате и пак градите отначало.
Овенът не се дава на умората, не си пести сили. И не усеща кога се е изчерпал. Почивайте в сауната, със спорт. Не стойте на слънце. За вас е розмарин.

Moon in Capricorn 14° 32" 29"

Луна в Козирог. Сдържани и хладни, вие приемате живота на сериозно. Интересува ви неговата материална страна, защото подсъзнанието ви е в материалната сфера.
Честолюбиви сте. Способни на упорита работа. С труд постигате добро положение и финансова осигуреност.
При лоши аспекти се отклонявате към пресметливост и властолюбие. Жените се стремят към социално и политическо издигане.
Мъжете търсят жени с дълбока чувствителност, но не умеят да ги усещат. От това се пораждат хладни отношения.
Луната в Козирог дава устойчивост на външни въздействия, самоконтрол и неумение за приспособяване. Имате силно самообладание, но то не ви предпазва от разочарования и депресивни епизоди.
За вас е характерен вътрешен аскетизъм. Емоциите са под строг контрол. Нямате тяга към децата, инстинктът за възпроизводство не е силно изразен.
Луна в Козирог отслабва жизнените ви сили и ви пречи бързо да се възстановите. Болестите при вас са продължителни. Имате склонност към хроничен запек, кожни проблеми, болести на колянна става и на гръбначен стълб.

Mercury in Aries 24° 26" 31"

Меркурий в Овен. Най-характерната проява на Меркурий в Овен – това е стремежът към превъзходство и утвърждаване чрез мислене.
Планетата ви дава решителност, честолюбие, умение за спорене, скоростна мисъл, оригинални идеи.
Но гледате субективно на нещата. Нямате търпение да преодолявате препятствия. Този знак ви прави непостоянни и рядко довеждате идеите си до край.
Разумът ви е подчинен на инстинктите. Имате тънка интуиция.
При отрицателно влияние – недостатъчно обмисляне, неумение да се отстъпва, обидчивост.
Меркурий дарява подвижност и умение да се работи с енергията на речта. Меркурианският Овен лесно приема промените и се адаптира.
Но той може и да се излъже, защото умът му е отворен за външни внушения.
При гостуващия на Марс Меркурий мислите възникват внезапно и ви обземат изцяло. Мисленето е импулсивно, умът – изобретателен, бърз. Такива хора са неспокойни, със склонност към хазарт и лъжа.
Очаква се влечение към живопис и литература и способност към бизнес в сферата на селското стопанство.

Venus in Taurus  4° 42" 25"  Rx

Венера в Телец. В Телец Венера е в собствения знак и играе важна, благотворна роля във вашия живот. Тя ви дава стабилна привързаност и бавно изграждащи се чувства. Стремите си към хармония с околните. Умеете да се адаптирате дори емоционално.
Чувствата ви са плавни, инертни, хармонични. Вие изглеждате леко флегматичен, в лоши аспекти – даже ленив, но трудно излизате от равновесие. Обмисляте отношението към вас и вашето – към другия.
Венера ви дава трезва земна любов, плътно смесена със секса. Може би не успявате да различите любовта от секса. Но затова сте неизтощими в любовта и винаги готови за наслади. В любовта цъфтите, само ако имате покой и безопасност.
Търсите стабилни емоционални контракти. В отношенията сте търпеливи. Не обичате да късате връзки не толкова заради любовта, колкото от нежелание за промени. У вас са силни навиците, водеща е телесната хармония.
Имате прекрасна външност и сте благословени с отличен брачен партньор.

Mars in Sagittarius  4° 53" 37"

Марс в Стрелец. Марс се намира в добра позиция. Той ви провокира да се отдадете на добри дела и да насочите енергията си за добруването на обществото. Умеете да вдъхновявате другите.
Вие сте устремени към справедливостта, към отстояването на права и ред. Винаги спазвате правилата. Защитавате слабите, проповядвате, разяснявате законите. Силни сте, когато ви води кауза или глобална идея.
Понякога вашата енергия работи и за вас – стремите се към власт, високи постове и социално положение. Активно разширявате сферата на своя авторитет.
Въпреки че постигането и борбата при вас са водещи, задължително средствата са честни и почтени. Обичате простите и ясни ситуации. Не ви е присъщо коварство, не използвате хитрости.
В лош аспект се засилват високомерието, властолюбието и силовото налагане на авторитета. В такъв случай наскачате силите си и се изхвърляте. Помагайки на слабите, ги презирате. Гордостта ви води до покровителство.
В младите си години сте със слаба енергетика, по-скоро апатични, отколкото борбени.

Jupiter in Capricorn 24° 44" 46"

Юпитер в Козирог. В живота сте призвани да се борите със свои негативи като лицемерие, влечение към аморални връзки и незаконни финанси. Да проявите отговорност. Да се научите да не поставяте своите интереси над обществените. Да преодолявате консервативността си.
Юпитер в Козирог се среща при мнозина диктатори, завоеватели и разрушители като Чингис хан. Това са хора, които застават отпред, активно участват, а не са бледи последователи.
Козирог е свързан с личната цел на човека, а Юпитер – с общото. Затова при неблагоприятни аспекти личността се стреми да подчини общото на своя интерес. Тогава се развиват деспотизъм, жестокост, потискане на инакомислещите, налагане на дисциплина.
При благоприятни аспекти виждаме обратното – личното се подчинява на социалния дълг, на обществената идея. Тогава Юпитер в Козирог се жертва заради социума. Виждаме аскети, алтруисти, хора на дълга. Личности с ясни цели, в които влагат целия си ентусиазъм. Нехармоничният еквивалент е фанатикът, който защитава идеята до последен дъх.

Saturn in Pisces 27° 33" 51"

Сатурн в Риби. Откривате щастие или в семейството, където имате отличен партньор и деца, или в кариерата, където заемате висока пост или отговорно положение. Отлично се разпореждате с парите.
Благочестиви и нравствени, имате добри приятели, но към края на живота си клоните към уединение и отричане от материалния живот.
Отнасяте се сериозно към живота и придавате на възгледите си някакъв фатализъм. Урокът ви е да се научите на оптимизъм. Това, в което вярвате, непременно се осъществява.
Имате свръхактивно, плашещо въображение, което поражда страх и неврози. Но чрез медитиране и други начини компенсирате.
При лоши аспекти се предавате на тревогите и лъжливите страхове и развивате депресия, самосъжаление. Необходим ви е обективен подход, за да осъзнаете собствените си творчески способности.
В повечето случаи живеете в хармония и не се отклонявате от пътя си. Живеете през чувстване.
В негативни аспекти изпитвате отхвърляне, непълноценност. Тогава развивате мнителност и предпочитате самотата, късайки връзки.

Planets and Points in The Houses

Sun in Twelfth House

Moon in Ninth House

Mercury in Twelfth House

Venus in Twelfth House

Mars in Seventh House

Jupiter in Tenth House

Saturn in Twelfth House

Uranus in First House

Neptune in Fifth House

NOTE: Since Neptune is very close to the next house cusp, the next item is also relevant.

Neptune in Sixth House

Pluto in Fourth House

Chiron in Second House

Black Moon Lilith in Seventh House

North Node in Eighth House

Part of Fortune in Tenth House

Vertex in Sixth House

Aspects

Слънце Square Луна (orb 0°32")

Слънце Quincunx Нептун (orb 2°52")

Слънце Секстил Хирон (orb 4°45")

Слънце Quincunx Черната луна Лилит (orb 6°22")

Слънце Trine Северен възел (orb 3°14")

Слънце Секстил Part of Fortune (orb 6°44")

Слънце Opposition Вертекс (orb 1°50")

Слънце Square Midheaven (orb 5°50")

Луна Trine Уран (orb 6°26")

Луна Trine Нептун (orb 2°21")

Луна Quincunx Хирон (orb 4°13")

Луна Секстил Черната луна Лилит (orb 5°51")

Луна Square Вертекс (orb 1°19")

Луна Trine Асцендент (orb 7°47")

Луна Conjunction Midheaven (orb 5°19")

Меркурий Square Юпитер (orb 0°18")

Меркурий Quincunx Нептун (orb 7°33")

Меркурий Square Плутон (orb 2°4")

Меркурий Секстил Хирон (orb 5°41")

Меркурий Quincunx Черната луна Лилит (orb 4°4")

Меркурий Trine Северен възел (orb 7°11")

Меркурий Square Midheaven (orb 4°35")

Венера Quincunx Марс (orb 0°11")

Венера Conjunction Уран (orb 3°24")

Венера Square Part of Fortune (orb 2°34")

Венера Conjunction Асцендент (orb 2°3")

Марс Trine Сатурн (orb 7°20")

Марс Quincunx Уран (orb 3°13")

Марс Секстил Part of Fortune (orb 2°23")

Марс Quincunx Асцендент (orb 1°51")

Юпитер Секстил Сатурн (orb 2°49")

Юпитер Trine Нептун (orb 7°51")

Юпитер Opposition Плутон (orb 1°45")

Юпитер Quincunx Хирон (orb 5°59")

Юпитер Секстил Черната луна Лилит (orb 4°22")

Юпитер Conjunction Midheaven (orb 4°54")

Сатурн Trine Плутон (orb 1°4")

Сатурн Trine Черната луна Лилит (orb 7°11")

Сатурн Секстил Midheaven (orb 7°43")

Уран Square Part of Fortune (orb 0°50")

Уран Quincunx Вертекс (orb 7°45")

Уран Conjunction Асцендент (orb 1°21")

Нептун Square Хирон (orb 1°53")

Нептун Секстил Черната луна Лилит (orb 3°30")

Нептун Square Северен възел (orb 0°22")

Нептун Trine Midheaven (orb 2°58")

Плутон Trine Черната луна Лилит (orb 6°7")

Плутон Opposition Midheaven (orb 6°39")

Хирон Quincunx Черната луна Лилит (orb 1°37")

Хирон Opposition Северен възел (orb 1°31")

Хирон Trine Вертекс (orb 2°55")

Хирон Quincunx Midheaven (orb 1°5")

Черната луна Лилит Секстил Midheaven (orb 0°32")

Северен възел Секстил Вертекс (orb 1°24")

Part of Fortune Square Асцендент (orb 0°32")

Вертекс Square Midheaven (orb 3°60")

 










Гласувай:
1



1. анонимен - Прекрасно изразена е неразривната ...
23.07.2007 00:37
Прекрасно изразена е неразривната обич и преклонение към майката-нека всички майки се радват на такива синове! ФЛОРА
цитирай
2. анонимен - Права ли съм?
23.07.2007 15:37
Четейки винаги между редовете, откривам еднo сравнение или по-скоро скрита аналогия ... и в двата случая, като жена бих била безкрайно щастлива!
цитирай
3. анонимен - Синовни страхове
24.07.2007 21:22
най-святата любов е към майката-тук тя е представена с много нежност,плахост и всеотдайност, затрогваща загриженост и благодарност
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: apollon
Категория: Изкуство
Прочетен: 14471199
Постинги: 5335
Коментари: 10421
Гласове: 19320
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031