Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
10.11.2006 16:14 - За родените на 4-то, 13-то, 22-ро или 31-во число от всеки месец- от Линда Гудман
Автор: candysays Категория: Лични дневници   
Прочетен: 17574 Коментари: 6 Гласове:
1

Последна промяна: 10.11.2006 16:41


Тъй като наближава 25-ия ми рожден ден (на 4-ти декември съм родена :) и започвам вече да се вълнувам по тоя повод, реших да препиша и да споделя с вас тук, онова, което е написала най-известната (и уважавана и от мен!) американска астроложка Линда Гудман (невероятна жена и човек, написала няколко изключителни книги (4 от тях- преведени и на български, доколкото знам) и за която ще ви пиша пак, със сигурност!) за родените на 4-ти (моята дата! ;))) и 13-ти, 22-ри и 31-ви от всеки месец. 
Предполагам, че все ще се намерят хора, родени на някоя от тези дати в блога (независимо коя зодия са) и че ще им е интересно да прочетат (и сравнят със своята особа;) онова, което е написала Линда Гудман за тях! Тоест - за нашето число! :))))
Уверявам ви онова, което тя е написала важи 99% за мен! ;))))) 


   Из "Linda Goodman’s STAR SIGNS"
                (или "Звездни знаци" 
                   на Линда Гудман)

             ЗА ЧИСЛОТО 4 (стр.250)

 4 е числото на Уран. Олицетворява индивидуализма, своеобразното, изобретателността и търпимостта, а също и неконвенциалното поведение и внезапните, неочаквани събития, както и гениалността.
Един човек или цялост е под влиянието на числото 4, ако е роден на 4-ти, 13-ти, 22-ри или 31-ви на всеки месец от всяка година.
(Родените на 4-ти носят непогрешимия отпечатък на числото 4. Същото важи и за хората, родени на 13-ти, 22-ри и 31-ви, но те са изправени и пред предизвикателството да разбулят кармичната загадка на съответното съставно число- 13, 22 или 31. Това се отнася и за простите и съставни числа на името на анализирания човек.)
Поведенческите особености и храктеристиките, присъщи на числото 4, взаимодействат по различен начин със Слънчевия знак.

Ако Слънчевият знак е:

-ВОДОЛЕЙ- вибрацията на 4 засилва личностните характеристики на Слънчевия знак.
- ЛЪВ- понякога вибрацията на 4 е в противовес със Слънчевия знак, но с усилие може да бъде използвана за да уравновеси природата му. 
- БЛИЗНАЦИ, ВЕЗНИ, ОВЕН, СТРЕЛЕЦ- вибрацията на 4 е в пълно съзвучие с характера, подбудите и личностните особености на Слънчевия знак. 
- СКОРПИОН, ТЕЛЕЦ, РАК, ДЕВА, КОЗИРОГ, РИБИ- вибрацията на числото 4 е в рязък контраст с основните инстинкти на Слънчевия знак. Проличи ли в поведението на даден човек, е толкова странно, в сравнение с обичайното му държане, че изненадва не само околните, но понякога и самия него. 

Значение на вибрацията на 4:

(

Определението на числото 4 важи и за хора, и за цялости.) 
Хората с число 4 често остават неразбрани от своите приятели и семейство. Същинска загадка са за всеки, който ги познава. Следват свои си правила,            които невинаги се покриват с изискванията на обществото. Всяко тяхно действие е белязано със силен индивидуализъм. Ако има някакъв различен начин да се направи нещо, хората с това число на всяка цена ще го открият. Думите и действията им често стъписват околните, които остават с впечатлението, че тези хора нарочно искат да ги смаят. И наистина е така. Те живеят в бъдещето, и настоящето почти не ги интересува. В идеите и идеалите си са със светлинни години пред другите. Наред с този талант притежават вродена пророческа дарба, и предугаждат много преди останалите онова, което предстои да се случи. Живеят неконвенциално, понякога като истински особняци, но "налудничавите" им хрумвания най-често се увенчават с успех.
Всичко встрани или далеч от утъпканите пътища привлича неудържимо любопитната им търсеща натура. Например човек с число 4 и с благоприятно разположен в хороскопа му Юпитер (аз!) има всички шансове пръв да срещне и да се сприятели със странното същество Саскуоч, или Големия крак, да открие Неси, чудовището от езерото Лох Нес, и да поплува с него…
Тъкмо по тази причина невероятното и недоказаното , така наречените ненаучни теории, само разпалват любопитството на тези хора, дълбоко убедени в съществуването на всичко, което им хрумне. Кажете ли им, че нещо е невъзможно, само ще засилите решимостта им да докажат обратното. Фразата "мисията- невъзможна" кънти като предизвикателство в съзнанието и в душата на хора с число 4. 
Макар че 4 олицетворява промяната във всяка област на живота, от политиката до изкуството, тези хора, кой знае защо, посрещат на нож промените в личните им навици, които, общо взето, си остават едни и същи. Могат да се заинатят ако се опитате да ги командорите или да им наложите по-приемливо за обществото поведение. Тъй като пророците често си остават непризнати приживе и хората с число 4 живеят далеч напред в бъдещето, най-великите им и истински мечти са или пренебрегвани, или осмивани. 
Очаровани са от неидентифицираните летящи обекти, и тайничко си мечтаят извънземните да установят контакт с тях и да ги откарат с чиниите си, та те никога вече да не се върнат на Земята с нейния хаос. Привличани са от реформаторските движения, напр. от движението за еднакви права за представителите на малцинствата, понеже са искрено отдадени на търпимостта и братството между хората. Приятелството за тях е от жизнена важност и те обикновено- макар и невинаги- имат приятели от всички сфери на живота. За тях парите не значат кой знае какво, те на драго сърце общуват и с крале и с голтаци, и не се интересуват особено от класовите различия, не изпитват желание и да шашват никого, и се чувстват еднакво добре и в царски палати, и в каравана, палатка или спален чувал. Не че са против удобствата и богатството, просто не забелязват какво ги заобикаля. Живеят във въображението си. 
Едно от най- големите им достойнства е, че отстояват принципа: "Живей си живота, и не пречи на другите да живеят своя." Пет пари не дават какво говорите и правите, дори и то да е в разрез с техните принципи, и очакват от вас същото."


Тагове:   месец,   число,


Гласувай:
1



1. анонимен - Vylnenie...
10.11.2006 16:30
Nadyavam se dotogava da spresh da kashlyash i da ne hodish veche s gol korem, vremeto ne pozvolyava...
цитирай
2. candysays - :)))))
10.11.2006 16:42
Вече си ме открил, а?!... ;))))
Лекувам се, не се безпокой! За малко само излязох днес- на лекар бях, и дойдох и до тоя Интернет клуб в който съм е сега! ;)))
цитирай
3. анонимен - Umnata
10.11.2006 16:52
Vnimavai na izlizane ot internet cluba, dano da nyama parkova nablizo, ! I umnata!
цитирай
4. stpencheva - :):):)
11.11.2006 21:46
E, az pyk sym rodena na 31-vi, pod znaka na Vodolej :)
Prilichame si, znachi :)
цитирай
5. candysays - :))))
12.11.2006 11:48
Имаме, я!!! ;)
Както си видяла вече навярно 4-рката много добре се съчетава със Водолея- защото Уран е планета не само на числото 4, но и на зодиакалния знак Водолей! :)
Така че- имаш късмет! :):):)
цитирай
6. apollon - az sam 4=12=
01.02.2019 21:43
az sam 4=12=
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: candysays
Категория: Лични дневници
Прочетен: 4282194
Постинги: 786
Коментари: 9096
Гласове: 52603
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Блогрол
1. Книгата ми "ПЛАНЕТАТА ЗЕМЯ Е ТЪЖНО-СИНЯ", 2014 г.
2. ЕДИН ОТ НАС СПОДЕЛЯ - мой проект за интервюта с най-различни хора за същественото в човешкия Живот
3. Аз избрах Любовта
4. Втората ми книга - "СЛЪНЧОГЛЕДИТЕ СЕ ПРЕРАЖДАТ В СЛЪНЦА"
5. Love letter to God
6. Моите залези. От една сестра /по душа/ на Малкият принц...
7. Душата ми е поле от слънчогледи...
8. Малко поток на съзнанието... Моето съзнание.
9. Нещо смислено..
10. Най-важното!...
11. За Детето - с Любов и уважение. Друга моя фейсбук-страница...
12. Един сайт, който създаде един специален човек за мен - с мои творби
13. Моят профил във Фейсбук
14. За моята книга... Един от първите отзиви след отпечатването й.
15. Мое интервю за "Новата журналистика"
16. Най-добрият начин да живееш
17. МОЯТ ПИСАТЕЛСКИ БЛОГ
18. Още един мой блог... ЗА ДОБРИТЕ ДУМИ
19. Моят профил и моите текстове в сайта ГНЕЗДОТО
20. ТРЕТАТА МИ КНИГА - ЕДИН ОТ НАС СПОДЕЛЯ, изд. Либра Скорп, 2018 /с интервюта от едноименния ми проект/
21. "ЛЮБОВТА Е ПЪРВАТА СТЪПКА КЪМ БЕЗКРАЯ" - четвъртата ми книга
22. За и от мен - в сайта на издателство "Либра Скорп", гр. Бургас
23. "БОГ И САМОТНАТА ГАРА"
24. МОЯТ ЛЮБИМ ЧОВЕК
25. Моят профил във Фото-Форум
26. Идеята за МУЗЕЙ НА ДОБРОТО
27. ВЯРА В ЖИВОТА - още един мой проект/блог
28. Статия за мен в УИКИПЕДИЯ
29. СЪКРОВИЩА...