Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
18.07.2020 12:27 - Родени да бъдат в затвора - Сатирично
Автор: apollon Категория: Изкуство   
Прочетен: 997 Коментари: 2 Гласове:
8

Последна промяна: 19.07.2020 15:15

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Еми върви му на Кошлуков да бъде в затвора - като млад се научи да свири на флейта там, хареса му този занаят и така и не можа да стане дипломиран политолог от Америка.
Защо се изказвам по този начин за подобно недоразумение. Еми обществените медии са живи трупове. Искам да гледам новини за протестите снощи и ми излъчват хубави весели предавания на запис. Сега Бате и Кошлуков им е казал да акцентират върху вълните за Ковид и всичко живо да говори и обсъжда бройката заразени, всявайки ежедневната доза паника по екраните. Но пак така вола рие и на гърба му пада.
Неизлъчването на протестите вбесява хората и това катализира още повече ситуацията. Нещо повече - нажежава я. Питам ако се пролее кръв, ще поеме ли отговорност някой за това.
Няма подобен цинизъм.
Христо Иванов - родено е това момче да бъде в затвора и да получава хонорари от Саудитска Арабия и това е. И аз искам такива хонорари, но аз явно нямам подобен морал, за да ги получа.
Никога момчето не е ходило на Росенец преди това, но пред камерите и с пълен портфейл той се хвърли пред полицията.
Ей оказва се, че колкото по-голям нос имаш, толкова по-голяма склонност към хонорари да ти плащат имаш, защото лесно можеш да лъжеш, лесно може да те купуват и на лъжата носовете са дълги.
Бате Братиньо пък няма 60 хилки за мантинели. Той не разбира, че като се прави на луд, повече пада в собствения си капан.
Еми родени са всички от АПИ за затвора. Заради тях и заради циника умряха цели пет човека и 6 ранени.
Еми роден е А Балдаков за затвора. Там по-лесно и по-романтично ще слуша БНР. Там ще мисли за фалшивите документи за избор за генерален директор. Ама и Сем всичките са за затвора.
И Радевица е за затвора, защото тя искала държавна заплата и дължавен трудов договор като пиар. Ето затова не се слагат голтаци за h.dlr.
А най много му приляга да бъде в затвора дебелото прокурорско шиши Цацардельо. Той влиза директно, заради престъпленията по източването на синдици и КОМПИ на активите на КТБ, дължими от консорциума Виваком.
За него искам да се погрижи народа. Нека Цаци да бъде в решетки от злато и аз всеки ден ще му нося  за свиждане по едно малко абортирано печено прасенце с лайм в устата.
Искам да дам коментар за Елена Гунчева, която също е родена за затвора, тъй като е автор на книгата " България обича героите си мъртви". Очевидно момичето  не е възпитано добре и не раснало правилно и не е яло хляба си заслужено, тъй като ако България обича героите си мъртви, то тогава Гунчева поглебва всички българи живи. Възможно ли подобно импозантно и претенциозно заглавие да има смисъл. От гледна точка на логическата гротеска то е нонсенс, защото дори да приемем, че България е мащеха за всички, то въпреки това тя все пак дава живот за своите граждани. Възможно ли е такова обобщение - уви не, защото очевидноо Гунчева не е наясно да прави разлика между страната и държавата  България, което говори за изключително ниска обща култура. На всичко отгоре авторката сама се е изтипосала с авторска снимка на корицата, което отново говори за парвенющина.
И накрая защо Франция бе нападната от огньове в божиите домове? Причини за това е както в България. И двете страни бяха отворени, за да бъдат нападнати наново от маврите.
Мавърът влиза вкощунствено в божия дом и драсва запалката или клечката кибрит.
Затова много моля френския посланник в България да се самосезира от изказаните доводи и да снабди всички катедрали и църкви във Франция със записващи камери против эзловредни действия на мюсюлманските плъхове в тях.






Гласувай:
8



1. kvg55 - apollon,
18.07.2020 12:59
Ще препълнят затвора.
цитирай
2. apollon - Все има добри хора - поне като не може ...
18.07.2020 13:03
Все има добри хора - поне като не може АПи да оправи пътищата, барем парите от данъците ни да отиват за издръжка на доказани мафиоти.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: apollon
Категория: Изкуство
Прочетен: 14466180
Постинги: 5335
Коментари: 10421
Гласове: 19320
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031