Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
24.01.2016 17:47 - Докъде водят комунистическите висини - в памет и апотеоз на Бокова Екатеринина
Автор: apollon Категория: Изкуство   
Прочетен: 3863 Коментари: 0 Гласове:
8

Последна промяна: 20.02.2017 21:27

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Тази статия не е е предназначена за широката публика, а само за тези, които могат да си отговорят на възникналите проблеми, засегнати в нея.

4 карикатури могат да те убият. Това е извод докъде води написаното - от мъглява слава, до прояснена позиция, през безмислен манифест и дългоочаквана смърт след написана и неотменна позиция.
Днес цялото българско общество е заложник на 4-те карикатури, усмиващи лидера на светлото грузинско бъдеще - другаря Сталин. Българските деца, отрочета, младеж и наследници, не можаха да разберат, че не комунисти, d сталинисти-диаболисти-безверници управляваха държавата.
България е една от малкото страни в света, която систематично унищожава своята интелектуален елит при всеки един политически режим, както заради агресията на дядо Иван, така и заради непоносимостта на Бай Ганьо към интелекта. Просташкото ежедневие е пропило страната като етилов алкохолен дресинг и дори простаците се очовечават изправени през изтрезвяващата действителност на непоносимата си инертна и безсъдържателна природа.
Реставрацията на Путиновия сталинизъм изтръгва най-новите ластари на българския неосталинизъм и прави от Бокова летящата комета Изток-Запад. Дори в ИСлямска държава оста от една от карикатурите на Райко Алексиев се потвърди. Така оста Франция-Русия се потвърди със страшна сила при съвместните полети на френски и руски самолети в Сирия.
Некадърността по висшите етажи на властта е видна от орлов поглед. Някои дори са дръзки да прогнозират падане на властовите лостове на държавността, ако не се избере Бокова. нека да не забравяме какво е бок на турски език.
Неосталинизмъът се опитва да защите бившите си територии в Източна Европа или поне най-източните си сателити.
Злобата на Русия към културата и езика на България е толкова огромна, че тя е готова да се откаже от собствените си интереси, за да унищожи България - нейния културен донор към студената руска и уви славянска кръв. Това е историческата цена, която плащаме, заради една завладяващи освободителна война.
В българия съществува огромно количество национални предатели по безброй много линии, които са готови да лазят по корем, когато някой им предоставя мечти за светлото бъдеще.
И накрая след 30 години некадърен преход можем да резюмираме докъде достигат комунистическите висини - до под кривите круши. Докъде достигат децата на комунистите - до бюйрократичните безплодни постове на властимащите.
Карикатурите убили Райко Алексиев на 18 ноември 1944- двама българи повярвали във светлото бъдеще на Сталин убили интелектуалеца. Питам ви знаете ли имената на тези светли българи?
imageimage
image
image
Сталин като Диоген раздава светлина, но в търмото коси своята жътва.
Изпращам тези карикатури като отворено писмо на другаря Путин и го питам, не е ли той неосталинист, щом запазва сърпа и чука на своя предтеча Сталин.
Бен и Пенелопе - Боков и Бокова - новите наследници на неосталинизма.

image


imageimageimageimageimage

Аз наистина вярвам, че живеем в  страната на комиксите.

http://apollon.blog.bg/politika/2013/04/05/bylgariia-strana-na-razruhata-zagubata-na-obshtestvenoto-dov.1091423
Едно противоположно мнение, аргументирано с чепове -http://bultimes.com/ne-rezhete-klona-rusiya-za-da-ne-padnete-vraz-chepa-turtsiya-mili-balgaroumnitsi/









Гласувай:
8



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: apollon
Категория: Изкуство
Прочетен: 14535088
Постинги: 5337
Коментари: 10427
Гласове: 19331
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930