Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
26.01.2014 22:05 - Някой би ли повярвал ...?
Автор: apollon Категория: Изкуство   
Прочетен: 1118 Коментари: 2 Гласове:
13

Последна промяна: 29.01.2014 08:57

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Разказ с неочакван бой

Някой били повярвал, че дезинфектора като професия само преди 30 години е била в най-тясна близост до най-перверзните и сексуално необуздани професии.
Ето ви една история за дезинфектора Хикс Декамеронов. Освен челния опит с пичите въшки и тяхното безметежно унищожаване чрез своите социални контакти, един дезинфектор се допира до немаловажното знание за най-шавливия народ не само в неговото населено място, но и в цялата околия. Той от своя страна знае, че неговия телефон функционира като телефон за спешност като при бърза помощ. То нали сърбежа и непоседливостта се срещат при доста спешни болести, та положението на спешните медици и дезинфекторите било по неволя не еднакво, но с някои доста сходни черти.
Дезинфекторът знаел най-полово активния народ на цялата околия, както от мъжки, така и от женски пол.
Особено важна за мъжа дезинфектор била информацията за най-полово активните жени на общината и околията.
След като изгради солиден и твърд социален контакт чрез пулверизиране на срамния венерин триъгълник на дамите, наред с някои остатъчни косми на още по срамни места, плод на маскулинизация след загорялото постоянно вътрешно търсене на мъжка сила и хормони, дезинфектора ставал първи приятел със женичките. А понеже той бил левент, жените първи решавали да му дадат един хубав завъртян подарък след цялостното си оздравяване с пестициди като ДДТ и други отровни красоти.
Така когато някоя от тези жени я подгони носталгия по дезинфектора или си спомни, че сърбежа, който движи краката й е спрял благодарение на този дезинфектор, то тя веднага дотичва при него, заклещва го в склада за отровите - само каква ХЕИ романтика ама,и двамата щастливи се радват, че са си помогнали да укротят страстите в себе си и около тях, та дори и това да е близост до отровите в склада.
Така се завъртал живота - най-сладката служба била на дезинфектора, но само ако той бил млад, едър левент, а ако бил красив, тогава всички мухи месарки долитали от чужди дори нему околии, та да се радват на меда му.
Животът се въртял така - много мед раздал човека. Жив и здрав е досега дори - иначе нямаше да ви разксазвам за този нов комунистически Декамерон.
Имало една нахалница от неговата служба, където работел и като санитар, и като дезинфектор, съвместявайки две длъжности. Тази нахалница била санитарка и тя много често опитвала от неговия мед. Но решила може би че е редно да си вземе и за вкъщи, а мед толкова за раздаване нямало.
Каква била точно работата - санитарката освен сеансите в склада, поискала от деезинфектора да й направи подарък. Вероятно сметнала, че се справя добре със служебните си задължение и доброто обслужване, което осигурявала на дезинфекторчето и искала нещо допълнително. Но пък дезинфектор да си не било лесно - труден бил занаята, а и имало още една подробност, предлагане не липсвало, но и дезинфектора бил много стиснат.
Веднъж санитарката поискала подарък, дезинфектора се направил, че не чул молбата и отклонил въпроса. Втори път се престрашила да си иска подаръка, а дезинфектора попитал не й ли харесва меда и неговата работа, че от тази по сладка работа ще иска друга. 
Санитарката била упорита - срещат се и днес в занаята такива закоравели труженнички на труда. Искала и искала, настоявала на своето. Дезинфекторът опитал отново да играе своята роля на недочул и неразбрал, стиснат бил човека. Трети път се престрашила санитарката да поиска изненадата си, а дезинфектора, казал, че ще вземе друга санитарка, защото те често страдали от буби и лесно ще смени тази. И тогава назрял яростен конфликт - санитарката яко се обидила. Зор виждала явно горката - добре свършената работа и потта на раменете на дезинфектора не били за нея заслужена жертва и за нейните усилия да търпи този безнравствен и стиснат палавник. Била на края на силите си и доста отчаяна. Виждала, че молбите не помагат да накара стиснатия дезинфектор да я уважи като човек, че толкова старателно, усърдно и сърцераздирателно се отдавала на неговата страст и решила да го заплаши, че ако не й купи подарък, може да каже на жена му, че ходят.
Тогава у дезинфектора със светкавична сила се отпушили и двете уши, което довело до назряване на онази мъжка злоба, която не прави мъжа по-различен и от най-долната жена. А мъжете са точно такива  - когато искат надминават дори всичко у жената. След отпушване на ушите, кръв на злобна жлъч, дошла директно от жлъчката на черния му живот, изпълнила главата му, забучал световъртежа на тази негова отрова и страха от позор на семейството му се примесил със достойнствата и  подвизите му на сексуалния фронт. Гласовитите пъшкания от знайните и незнайни негови завоевания на женските сърца се смесила със заплаха на санитарката в добавка на неговата финансова стиснатост. Представил си как губи жена си, децата си, парите си за издръжка. Побеснял, побледнял и посинял, но парите си засвидял.
Санитарката обаче не могла да разбере къде точно е сбъркала. Тя не знаела какви пластове в душата на дезинфектора преместила. Била царица на своя живот, но не усетила, че като заплаши, ще застраши не дезинфекторската, а своята си позиция.
Подлият и стиснат човек решил да се съгласи да купи подарък на изнудващата санитарка, не че тя била повече стока от самия него, иначе нямало да бъдат лика прилика в склада за отровите.
И драмата започнала. Почудил се санитаря какво да купува. Измислил. Пъкленият план бил готов. Взел целофан от хирургическите ръкавици, намерил малко кашонче, поискал вестници от профпредседателя, натъпкал кашончето с вестниици и опаковал с целофана малкия пакет.
До този момент санитарката правила секс само в склада за отрова и нищо не заподозряла, когато дезинфектора отправил покана с наивната жена да отидат в ябълковата градина на края на града. Съгласила се.
Напет, с бляскаво черни проблясъци, дезинфектора замъкнал лъскавия подарък  към края на голямата градска улица, която воделя към края на града и към ябълковите градини. Жената била на уговорената явка и двамата влезли заедно в ябълковата шума. Като видяла подаръка жената видимо се зарадвала, че успяла да победи с упорития мъж. Като влезли жената се подготвила за играта за възрастни и като се навела, дезинфектора събул гащите й и ги хвърлил на върха на едно ябълково дърво (по негови думи след цели пет години от инцидента гащите продължавали да си висят на дървото и му навявали усмивка). Дезинфекторът казал, за да успокои виидимо недоумяващата жена, че й купил нови гащи, но да отвори подаръка като се прибере в къщи. Мъжът свършил яростно своята работа. По жената очевидно останали някои следи докато се прибирала - модата в онези години била да се носи дълга рунтава прическа, но и тя не спасявала от отмъщението на стиснат упорит и заплашен дезинфектор. През цялото време тя искала да отвори подаръка, но дезинфектора я спирал - това било изненада и ако тя била нетърпелива би го обидила. Дезинфекторът изпратил санитарката до вкъщи и я поканил да влиза като ако я питал мъжа й, откъде е подаръка, да каже, че го е купила от магазина с нейна приятелка. Нищо неподозиращата жена се доверила на Хикс Декамеронов и влязла в къщи, където я чакал мъжа й. Като отворила пред него подаръка си, мъжа й теглил един хубав бой на своята съпруга. На другия ден санитарката отишла на работа с насинено око, а след време като срещала по пътя своя колега Хикс си обръщала главата на другата страна.
И така и двамата получили възмездие, кой по-голямо, кой по-малко, но и двамата имали своите резонни очаквания да смятат, че са прави за себе си.


Изводът - никога не искайте подарък от беден дезинфектор, дори и да ви струва, че големите бели баници, които предлагате са най-вкусните на пазара, дори и от тези на баничаря. И запомнете - най-големите корветиери винаги искат освен всичко, да им се купи нещо странично - като засвидетелстване на любовта уж, но реално да разберат, че магарето им се е вързало на зопа и да са спокойни, че го дърпат за ушите и владеят положението.
Целта на този разказ бе да станат видими и да се почувстват погнусата, гротеската, сарказма и срама на подобна история, която засяга големите хора, а всъщност се вижда колко малки те стоят пред очите ни.


Виждам също така, че трезвостта на погледите у модераторите на този сайт съвсем се е замътила в небитието на най-непробудно спящото общество, където на първа страница се мъдрят най-цинични изповеди за най-влажните места на женското тяло, с което изказвам своето изрично несъгласие с политиката на този сайт да става клоака за безметежните изповеди на всякакви кретенясали и болнави в своите светогледи потребители.
Ето защо предлагам разказа за санитарката и дезинфектора като провокация към мисленето на модераторите на този сайт и като пример за отсъствието на цинизми, там където става дума за цинични или пък съкровени неща.
Искам да напомня, че вместо да търсят се пикантерии и злободневия, блог бг не може да стига по позицията на безметежна клоака, тъй като в него има и сериозни потребители. Също така искам за себе си да проследя какво ще бъде положението на разказа в политиката на блог бг, тъй като определено се съмнявам в прозрачността на тези действия.











Гласувай:
13



1. apollon - Тъй като ми бе зададен въпрос за това ...
26.01.2014 23:32
Тъй като ми бе зададен въпрос за това какъв все пак е бил подаръка
ще отговоря, че подарък е кух намачкан вестник за пълнеж за празната подаръчна кутия, но реално плана е да се изде пердах по един злополучен начин от собствения мъж на потърпевшата
цитирай
2. apollon - И сега като се замисля -
26.01.2014 23:36
Не ви ли прилича тази история като историята и злобата на Адам и Ева, която пък преповтарят всеки ден всички двойка по света, готова да се предъвква по същия начин до сетния си час.
Вероятно не сте се замисляли, но не мислите ли, че змията между Адам и Ева е изяла техните души и те никога не могат да бъдат качествени съпрузи.

http://www.youtube.com/watch?v=gxgZ9iJAqbA
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: apollon
Категория: Изкуство
Прочетен: 14431068
Постинги: 5334
Коментари: 10421
Гласове: 19316
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031