Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
06.07.2010 10:54 - Пълен анализ на числата 4 и 8
Автор: apollon Категория: Изкуство   
Прочетен: 15211 Коментари: 5 Гласове:
7

Последна промяна: 09.07.2010 19:53

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Тези числа са известни (особено когато се срещат заед­но) като „числа на съдбата" или на „кармата" и хората, чий­то живот е под влиянието на 4 и 8, сякаш са преследвани от несполуките.

Когато 4 и 8 са прости числа на раждането - при роде­ните на 4-ти, 8-и, 13-и, 17-и, 22-ри, 26-и или 31-ви, човекът, олицетворяван от тях, ги е избрал по своя воля, воден от мъдростта, между своите прераждания. Висшето „Аз" (ду­шата или духът) е осъзнало, че има да изкупува тежки кармични грехове, които е протакало да разчисти през прекале­но много животи, и е избрало канала на 4 или 8, за да е сигур­но, че най-после ще застане лице в лице с тези дълго отлага­ни кармични задължения и ще ги неутрализира. Така на рав­нището на съзнанието между различните прераждания той е прогледнал докрай за значението на кармичната верига. Това донякъде наподобява решението на ученик, който е отлагал прекалено дълго да се подготви за изпит или кон­тролно, и щом те са наближили, е проумял, че няма за кога да протака, и е запретнал ръкави да навакса изоставането - край на безгрижните съботи и недели и на размотаването. Време е да „позубри" - да учи усърдно и да съсредоточи вни­манието върху своите задължения.

Човек, разбира се, не може да избяга от вибрацията на 4 и 8 като рождено число, а и не бива да се опитва, понеже тези числа му гарантират, че волю-неволю той ще се озове в ситуации, когато през това прераждане ще бъде уравновесе­на неговата карма. Съвсем друго е, ако 4 и 8 са прости числа на вашето име, тъй като вие не сте си избрали сами как ще се казвате (освен в някои религии). Името е избирано от родителите (насочвани подсъзнателно от мощното въздействие на 4 и 8, когато са числа на раждането или спрели се на име с такава вибрация сляпо, без причина) и вие го носите за добро или за лошо. Ето защо, и да решите да го смените, за да се равнява на по-щастливо просто число, това не значи непременно, че се опълчвате срещу кармата си. По-скоро става въпрос за свободно волеизявление - и за разумен избор да направите сегашния си живот значително по-гладък и не толкова фата­листичен.

Ако 4 и 8 са числа на раждането, трябва да внимавате да избягвате във всичко друго тези числа, например редуци­рани, цифрите в адреса и телефонния ви номер не бива да правят съставно число, което редуцирано от своя страна, да прави 4 или 8, а също и да не взимате важни решения и да не правите нищо важно на 4-ти, 8-и, 13-и, 17-и, 22-ри, 26-и или 31-ви, дати, цифрите в които, редуцирани, дават 4 или 8. Фа­тално е съчетаването между тях - когато те са удвоени и така е засилена мощта на 4 и 8, тогава тези несретници сякаш привличат още повече несполуките и разочарованията.

Хората с рождено число 8 са повлияни от по-силно из­разена фаталистична вибрация. Те са в по-голяма степен „деца на Съдбата", отколкото хората с число 4. Може да са не по-малко силни като характер, благородни, предани, да работят не по-малко усърдно от другите (а понякога дори повече), но да имат чувството, че не са възнаградени по дос­тойнство. Пътят им към успеха е стръмен и осеян с препят­ствия. Макар и често да успяват да се издигнат в общество­то, това ги натоварва с изнурителни отговорности, големи Притеснения и къртовски труд. Твърде често хората с число 8 забогатяват (всъщност вибрацията на числото 8 предсказ­ва, че в зависимост от разположението на планетата Юпитер във вашия хороскоп в определен период от живота си ще на­трупате състояние), парите обаче едва ли ще им донесат за дълго истинско щастие. Освен това на хората с число 8 често им се налага да плащат скъпо и прескъпо за любовта, която неизменно им носи страдания.

По силата на закона за привличането хората с числа 4 и 8 сякаш са неудържимо привличани в любовта, брака, при­ятелството и службата. Това съчетание не може да бъде на­речено щастливо поне в битовия смисъл на думата, макар че хората с число 4 и 8 обикновено проявяват дълбока преда­ност един към друг (в най-лошия случай това важи за единия, който е верен на партньора си до фанатизъм) - „за добро или за зло", особено по време на болест или други несрети. Ня­кои от най-ярките примери за жертвоготовност в историята откриваме в бракове между представители на числата 4 и 8. Но мъките им често са възмездени - в такива семейства се раждат изключително надарени деца, а също са създавани класическа музика, поезия, книги и пиеси, които остават в световната съкровищница.

Хората с число 8 трябва да се стремят да осъществяват всичките си важни начинания на 6-и или 24-ти, но не и на дата, чиито цифри правят при сборуване 6, например на 15-и. Ще разберете защо, ако прочетете значе­нието на съставното число 15. Вибрацията 4 - 8 е засилена, ако човекът с число 8 е Козирог или Водолей, понеже 8 е числото на Сатурн (упра­вител на Козирога), а 4 - на Уран (управител на Водолея).

Някои хора с число 8 ще предпочетат да понесат цялата му сила и зна­чение, без да се страхуват от последиците, защото чувстват, че могат да се справят с отрицателната страна на 8 - и искат да увеличат богатството, стабилността и отговорността, присъщи наред с другото на вибрацията на 8. Вземат ли това решение, трябва да насрочват всичко важно за 8-и, 17-и или 26-и на всеки месец, а ако 8 е числото на тяхното раждане, не е зле да променят и начина на изписване на своето име, така че и неговото число да е 8 (без обаче съставното число да е 26). По този начин те ще увеличат значително шансове­те си за материален успех, макар че, на каквото и поприще да се изявяват, животът им ще е изключително фаталистичен и сякаш „белязан от съдбата".

Според халдейците 4 като число на раждане няма тако­ва пагубно въздействие, както 8. Хората с 4 като рождено число ще установят, че 4-ти, 13-и, 22-ри и 31-ви на всеки ме­сец са дати с голямо значение и в професионалното поприще, и в личния им живот - понякога в отрицателен аспект, но също толкова често и в положителен.

„нумерологията на Агрикола“

Хората с ЧИСЛО 4 са енергични и идеалисти, склонни да работят усилено, които често пъти са добри ръководители. Много практични, мнозина от тях служат в администрацията на бизнеса. Изпитват голямо доволство, когато е възможно да работят с хора, имат силно желание да се преборят с бедността и страданията, за да направят света по-добро място за живеене. Благодарение на здравия си разум и изключителните си професионални и организационни умения те дават голям принос в благотворителни институции или когато работят за общото благо. Обикновено правят успешен избор на професия и кариера. Но по принцип постигат положение в обществото едва след дълги години усилена работа. Понякога ревнуват онези, които ги надминават в професионално отношение, въпреки факта, че не са се трудили толкова усилено.

Четворките са прекрасни учени, изобретатели, писатели, художници, музиканти, архитекти, строители, фермери, секретари и сценични режисьори. Макар че може да изглеждат леко ексцентрични, те са продуктивни, решителни, точни и много надеждни. Умеят да водят разговор, коментарите им често предизвикват останалите да мислят; техните умове са пълни с оригинални и необичайни идеи.

Смехът им обикновено е заразителен, обичат да слушат и да разказват забавни истории. Не търсят внимание, но могат да го привлекат, ако желаят. Животът им е разнообразен, изпълнен с действие и преливащ от интересни събития. Те са чувствителни, патриотично настроени, обичат дома и са много дисциплинирани.

Стане ли дума за любов, тези хора са сантиментални, лоялни и внимателни, но не особено ревниви. Обикновено имат широк кръг от приятели, но предпочитат компанията на партньора си. Семейният живот е много важен за тях. Въпреки че подхождат внимателно към парите, те са доста щедри към половинката си и са готови да жертват всичко за нея. Опитват се да живеят в мир с близките си, мразят кавгите и са надарени с дипломатичен дух.

Четворката е числото на твърдата материя и е силно свързана със земята. Символът на тази форма е квадрат или куб, представлява стабилност, материалност и физическа сила. Според древните и средновековните схващания всичко в света се състои от различни комбинации между четирите елемента: земя, въздух, огън и вода в различни състояния на мокрота, сухота, горещина и студ; те съществуват над и отвъд всеки отделен елемент.

В индивидуалността има четири равнища: физическо тяло, астрално тяло, душа и дух. Съществуват четири функции: сетивност, чувство, мислене и интуиция. Познати са четири форми на материята: минерали, газове, растения и животни.

2. Нумерологичен анализ на четворката според характеристиките на любовта и сексуалността

Хората с число 4 са известни като „квадрати“, тоест консерватори. Но тази дефиниция сама по себе си не е достатъчна в сексуалната и любовната сфера. Практически тя не ги представя правилно.

Основната характеристика на четворките е, че са „бавни и щателни“ в любовта. Не бързат, човек не може да ги съблазни внезапно (но пък и не се отказват лесно). Тяхната любов и сексуалност се развиват бавно и се основават на баланса между емоционалното и физическото, между страстта и любовта. Нещо повече, за да се свържат с другия, те най-напред трябва да се убедят, че и в логическо, и в емоционално отношение правят точно каквото трябва.

Така че стадият на обмисляне и изследване, на опипване на почвата е най-дългият и най-важният период в сексуалността на хората с число 4. Бавното развитие на връзката понякога ядосва потенциалните партньори. Но когато взаимоотношението бъде установено – след като са взети предвид всички фактори и са извадени всички заключения, – любовта на четворките се изразява изцяло.

На този етап хората с число 4 показват силна, фундаментална и трайна сексуалност с искрена, балансирана и здрава любов. Няма съмнение, че след като проправят пътя си и въпреки табелката „квадрат“ четворките разкриват една стабилна и красива страна на сексуалността и любовта.

3. Нумерологичен анализ на четворката според астронумерологията

Това се отнася за хората, родени на дата 4, 13, 22 или 31.

Уран е планетата от рождената карта, чието присъствие се чувства най-силно, когато е в неблагоприятна позиция. Може да се каже, че тази планета управлява шестото чувство – човешката интуиция. Отвъд сетивата, отвъд разбирането на числото 1, подпомогнато от двойката с цел да се активира тройката, човешките същества се нуждаят от интуицията, за да проправят пътя си в живота.

В разглеждания случай интуицията идва при тези хора чрез астрологическия подход (противоположно на чертата, свързвана с четворката, когато се анализира като число). Имаме основание да кажем, че когато Уран е в добра позиция в рождения хороскоп, той позволява на човека да запази самоличността си и в същото време да се разтвори в своето обкръжение. Може би в това е същината на материалната основа на четворката!

Когато числото 4 липсва в нумерологичната карта, въпросният индивид е силно зависим от другите, особено щом стане дума да избира житейския си път. Четворката (Уран) е изключително важна, ако човек иска да се придвижи към ново, по-високо равнище в живота.

4. Нумерологичен анализ на четворката според гласните

И двата ви крака са здраво стъпили на земята, вие сте големи реалисти. Способни сте да виждате действителността такава, каквато е, без да става нужда да я разкрасявате. Всичко, което не допринася пряко за делото, не е важно за вас. Вие сте отговорни хора и може да ви се има доверие.

Възможно е да ви бъде дадена власт, и то без колебание. Вие се придържате към актуалните си задачи и се стремите да ги изпълнявате възможно най-добре. Самодисциплината ви е непоколебима, нищо не може да ви разсее, докато не свършите задачата. Способни сте да се занимавате с работа, изискваща висока степен на прецизност и съвършенство, каквато други избягват заради нейното еднообразие. Занимават ви предимно материалните неща, не сте силно привлечени към духовното.

Имате потенциала да говорите с часове за автомобили, но една поетична вечер би ви уплашила. Графикът ви е така организиран, че е трудно да внасяте промени в ежедневието си. Ръководите своя живот прецизно, искате да има ред и в главата ви, и в дома ви.

Но вие сте тесногръди хора, не сте отворени за неща и идеи, които са по-нови и по-различни от вече познатите ви.

Ако разширите хоризонта си и си позволите да надникнете към нови светове, ще ви харесат много неща, които никога не сте си представяли, че бихте опитали или направили. Отварянето към нови идеи, откъсването от закостенялостта ще бъде само във ваша полза.

5. Нумерологичен анализ на четворката според съгласните

Външността ви е спретната, обичате организираността и реда. Вие сте много прагматични, стриктно се придържате към организиран график (в този случай едно сбито и целенасочено описание най-много подхожда за четворката).

6. Нумерологичен анализ на четворката според рождената дата

Необходими са ви огромни усилия, за да постигнете желаните резултати. Съсредоточете се върху подробностите и работете внимателно, без да правите компромиси. Въоръжете се с несломима духовна сила, поемете си дълбоко дъх, за да се подготвите за големия скок напред. Животът ви изисква самоконтрол, нужно е да възпирате импулсите си.

Добре ще бъде да се съсредоточите върху вашата духовна вътрешна същност, а не върху външното си поведение и етикети. Необходимо ви е съзерцание, обърнато навътре, точно то е най-нужно за вас. Понякога емоционалният ви живот стига до провали и разочарования. Здравите, стабилни мисловни основи смекчават негативните чувства. Вие сте способни да правите компромиси и да бъдете умерени.

Крайностите в поведението няма да ви доведат до никакво развитие, следователно си струва да избягвате закостенялостта и да позволите на мислите си да текат в различни посоки. Оставете интуицията да ви води, слушайте какво има да ви каже сърцето ви. Ще се стигне до положително развитие, ако изберете пътя на компромиса, откритостта към други мнения, нови идеи, оригинални начини на мислене.

Избягвайте да обвинявате околните, особено ако нямате солидни основания. Хората никога не са сигурни накъде ще поеме животът, следователно винаги се безпокоят и тревожат.

Вие умеете да носите товар и да страдате, без да се оплаквате и да разкривате колко ви е трудно.

Вашата способност да упражнявате самоконтрол ще ви бъде от полза през целия ви живот.

7. Нумерологичен анализ според годишнината

Трудно ви е да се справяте с промените. Опитайте се да ги предвидите и да ги планирате емоционално. Възможно е това да са изненади в семейния живот, но те са не толкова заплашителни.

Предстои ви време на обновление. Имате силно желание да се изправите срещу миналите си грешки и да обърнете нова страница. Възползвайте се от откритостта, характеризираща този период от живота, за да научите уроците от миналото. Бъдете достатъчно смели, за да ги прецизирате.

По принцип на вас ви харесва стереотипът. Следователно няма да е зле да направите всичко възможно тихо да понесете временните разстройства и да се върнете към стереотип, който ви носи умствено спокойствие и много самоувереност. Внимавайте с проблемите, свързани със семейството, мобилизирайте всичките си усилия, за да ги разрешите по най-лесния начин, без да предизвиквате ненужни сътресения.

8. Нумерологичен анализ на четворката според деветгодишния цикъл

Година на финансов успех. Причината може да бъде повишение в работата или започване на нов бизнес. Трябва да бъдете практични и отговорни. Планирайте стъпките си предварително. Мислете и решавайте. Не бива да оставяте нещата на съдбата или пък да прибързвате. По-добре е да не се впускате в усилена работа; не се престаравайте.

Не бива да действате само по подразбиране, дори и интуицията по принцип да не ви подвежда. В този случай за предпочитане е да не действате спонтанно, да не разчитате на сетивата, а само на хладната логика. Не оставяйте външни неща да ви отвличат от целите ви. Трябва да покажете решителност, за да успеете. Помъчете се да елиминирате разсейващите елементи и се съсредоточавайте върху актуалните си задачи.

Опитайте се да бъдете по-самоуверени, защото тази година предлага възможности за прогрес и успех. Следователно хора та, които влизат в контакт с вас, много ще ви уважават.

Не се подценявайте. Вие излъчвате самоувереност. Колкото повече развивате чувството си за самоуважение и вярвате в способностите и предначертанията си, толкова по-добре ще се свързват околните с вас. Контролирайте се, не се оставяйте амбицията да ви увлече. Отделяйте време за дома и семейството.

9. Нумерологичен анализ на четворката според числото на партньорството

Партньорите трябва да постигнат пълнота в семейния живот. Необходимо е да се научат да осъществяват идеите, да инициират и организират. Това е катализаторът за съвместния им живот. Колкото по-добре работят заедно за постигане на общите цели, толкова по-силни ще са връзките помежду им. Леността и инерцията замъгляват съвместния живот.

Дори да не са благословени с високо равнище на енергията, струва си да не се отпускат: да работят, да планират, да организират, да бъдат инициативни, изобщо да не спират да действат. Творческото мислене произвежда нови идеи. Ако партньорите са лениви, скоро ще започнат да изпитват скука, която ще подкопае връзката им.

10. Нумерологичен анализ на четворката при възпитанието на децата

Детето с число 4 изисква стабилност. В трудни времена то зависи от семейството и най-близките си, търсейки у тях опора. Когато му даде топлота и любов, семейството става най-важната рамка на живота му. Това е „маминото детенце“. Обича да се крие зад полите на майка си и винаги да бъде близо до нея. Родителите трябва да се опитат да му създадат чувство за стабилност, което да му помага да се справя с трудностите, които ще срещне във всекидневния живот. Детето следва да се научи да се пригажда към суровите условия, в които ще живее. Необходимо е то да осъзнава, че животът не винаги е лесен и понякога е трудно да се справиш с него. Това дете трябва да се научи да действа самостоятелно. Нужно е да разбере, че мама и татко не могат да бъдат при него по 24 часа на ден, че често ще му се налага самостоятелно да си пробива път в живота. Ако детето възприеме тези принципи и постигне някаква основна степен на самоувереност, ще може да излезе в света, да поема задачи и да се ангажира с решения.

Детето с число 4 е чувствително и изпълнено със състрадание към всички живи същества. Обича животните и ако зависеше от него, къщата му щеше да е пълна с изоставени живинки, намерени на улицата. Харесва му да помага и винаги се включва в подобни дейности.

Силно развитото му въображение и чувствителност го карат лесно да се плаши и стряска. Родителите трябва да обръщат внимание на неговите страхове и да му помагат да ги преодолява. Необходимо е да насърчават детето да говори за тревогите си, да изразява страховете си, свързани с външния свят. Безрезервната подкрепа и разбирането на неговите трудности ще му помогнат да преодолее тези тревоги и страхове.

11. Нумерологичен анализ на четворката според пълното име

Вие сте организирани и методични. Знаете, че само чрез интензивна работа ще постигнете максимум резултат. Подхожда ви занятие, изискващо прецизност и внимание към подробностите.

Вие сте много дисциплинирани и когато си поставите някаква цел, я постигате на всяка цена. Склонни сте да пренебрегнете други неща, стига плодовете на труда ви да са съвършени, добити с най-малко разходи и с максимум бъдещи ползи. Надарени сте с високоразвито чувство за отговорност и следователно другите са склонни да ви вярват. Вие сте почтени и искрени. Тези качества ви помагат в професионалния живот, но понякога в джунглата на модерното общество ви смятат за наивници.

От време на време използвате остарели методи, защото се страхувате от новите технологии. Трябва да бъдете по-открити към новаторските идеи. Ако го направите, ще бъдете производителни, това ще помогне и на вас, и на околните. Вие сте перфекционисти. Не правите компромиси, искате само най-доброто. Обвързвате се със строги условности и очаквате другите да бъдат като вас. Трябва повече да осъзнавате тази си тенденция, тъй като хората са склонни да интерпретират подобно поведение като жестокост и коравосърдечие.

Често приемате нещата навътре. Това може сериозно да повлияе върху здравето ви, ето защо на всяка цена правете почивки в претовареното си ежедневие – например излизайте в отпуска. Добре ще е да си изработите редовна програма за физически упражнения и да наблюдавате храненето си.

Винаги се опитвайте да гледате на чашата като на наполовина пълна, а не наполовина празна. Това ще ви научи да се радвате на плодовете на усилията си. Трябва да бъдете щастливи и по-често да се усмихвате.

12. Нумерологичен анализ на четворката според космическите вибрации

Числото 4 представлява формирането на материята, т. е., създаването на обема. Сътворяването на четворката дава материалност на действителността. Тя внася третото измерение (височината) във Вселената и оттам нататък съществуват три измерения – дължина, дълбочина и височина.

Четворката издига четвъртата точка, вече е възможно да се създава първична форма с обем, като например пирамидата с триъгълна основа. Тази пирамида притежава дължина, дълбочина и височина. В основата й е фигура, която има три точки (три ъгъла). Четвъртата точка, разположена над тях, е върхът на пирамидата.

Четворката е представена и символизирана от квадрат: □, което значи още затвор, реален или виртуален, съзнателен или фактичен, собствено ограничение или ограничение от другите. Четири е страдалческа цифра - всеки, който я носи, познава нейната сила. с 4 може както да се печели, така и да се губи. Никакви закономерности не са валидни при хората със числото четири. Всеки път когато те стигнат до някакъв извод или обобщение, личен план или наблюдение, съдбата ги опровергава. Четири е числото на многото къртовски труд - работливите пчели, истинските работохолици до стпен на изтощение, без да е гарантиран плода на труда, без дори да носи наслада.Хората с ЧИСЛО 4 са енергични и идеалисти.Макар че може да изглеждат леко ексцентрични, те са продуктивни, решителни, точни и много надеждни. Умеят да водят разговор, коментарите им често предизвикват останалите да мислят; техните умове са пълни с оригинални и необичайни идеи.
За притежателите на числото 4 може да се каже, че са силни и смели хора. Умело се справят с всяка ситуация. Търсени и желани приятели и партньори. Практични и надеждни, носещи в себе си много новаторски идеи.
Четворките са прекрасни учени, изобретатели, писатели, художници, музиканти, архитекти, строители, фермери, секретари и сценични режисьори. За тези хора методичността и логиката е оръдие на ума.
Основното и водещо качество на числото 4 е „бавност и щателност" . Те не са припряни. Не се изкушават да прибързват (но и не се отказват лесно). Развитието на тяхната любов и сексуалност е бавно, базиращо се на равновесието между емоция и физика, между страст и любов. Нещо повече, за да достигнат стадия на връзка, те трябва да бъдат убедени и логически, и емоционално, че правят точно каквото трябва.
С други думи, етапът на проверка и изследване, докосване и опипване е най-дългият и най-важният в сексуалността на числото 4, а мудността в развитието на отношенията често пъти кара потенциалния партньор да "превърти". Четворките са консерватори в повечето случаи, но в други са странна смесица от либерализъм и консерватизъм.
Педантичен и дисциплиниран.
4 е квадрат и кръстопът. Тези фигури ограничават и носят страдание на човека. Мъчнотиите са до числото четири.

Начини за примирение на две двойки. Четири - човекът в животинско състояние. Закон за стабилност. Изкуство за деление на нещата. Четири е число на волята и устойчивостта. Число на мисълта.
Затворен кръг. Число на мисълта. Символизира Божията правда, пред която хората не могат да издържат.  Числото 4 е зимата.
Не сте от доверчивите и сами си създавате проблеми. Понякога сте толкова загадъчни, че човек трябва да гадае.
Четири е Ураново число- числото на странността, индивидуалността, независимостта.

Четворката притежава ключа към всичко, което е свързано с формата, плановете, идеите и дава основата за устойчиво съществуване на всичко съществуващо. Най-практичното число. Девиз – съзидание. Четворката е първата висша изява на материята, отваряме триъгълника за да образуваме квадрат. В него се съчетават – духа, душата, ума, тялото. В оградата на квадрата човек усвоява първите си уроци. Вие сте натрадиционалисти, изпълнени с желание за промяна. Прекалено много се натоварвате. За Вас не съществува думата „невъзможно”. Ще минете през огън и вода, за да докажете, че на този свят всичко е постижимо. Мислите много напредничаво и имате желязна логика. Изобщо не се съобразявате със забраните. Гледате напред в бъдещето и знаете, че щом сте посяли домати, няма как да поникнат краставици…Цветовете Ви са светлите тонове на синьото, сивото и морско зеленото. Камъни: Носете сапфир, защото предпазва от предателства, кварц или малахит.

Числото четири в дъновизма

Числото четири /4/ означава човека в неговото животинско състояние.
Числото 4 сега влиза в света и още не се разбира.
Числото 4 е божествен процес, процес на прецеждане, пречистване, на чистилище.
4 – волево число. В това число няма топлина. То е земно.
4 – човекът, който прилага. 4 – символ на справедливост. Вертикалната линия е божественото, а хоризонталната – човешкото.
4 – зима. Няма условия за външна работа.
Когато човек влезе в закона на числото 4, той вече не може да остане на едно място, непременно трябва да се готви за пътуване – път му предстои.
Числото 4 е число на мисълта.
Страданията са до числото 4. След 4 идва друг живот.
Числото 4 символизира Божията Правда, пред която хората не могат да издържат.
Четворката – число на движение.






 





Тагове:   анализ,


Гласувай:
7


Вълнообразно


Следващ постинг
Предишен постинг

1. makont - Много интересно, благодаря за изчерпателното
07.07.2010 10:42
предаване на последствията от кармичната определеност на числата 4 и 8. Аз имам щастието или нещастието да съм по рожденна дата 8, а общо число - дата, месец и година - 4. Винаги съм знаела, че всичко се постига с къртовски труд, нищо не ти е дадено, но пък след като постигнеш нещо, удовлетворението е стократно по-голямо. Успешен ден!
цитирай
2. apollon - напълно правилно - лек ден
07.07.2010 10:50
напълно правилно - лек ден
цитирай
3. анонимен - ....Елица
30.07.2010 18:39
Направо съм...разбита..аз със моите четворки
Определено има много истина в нумерологията
Ще се радвам да прочета нещо и за останалите числа
цитирай
4. apollon - ostanalite ne me kasajat
30.07.2010 22:28
ostanalite ne me kasajat
цитирай
5. apollon - http://horoscope. shumenbg. c...
16.10.2013 22:22
http://horoscope.shumenbg.com/center.php?wform=lib&p=10&s=12400ac5e9b6d8c246ef746aa744b154
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: apollon
Категория: Изкуство
Прочетен: 14465056
Постинги: 5335
Коментари: 10421
Гласове: 19320
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031