Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
24.03.2010 11:47 - Отмъщението на кравата - най-големия враг на човека
Автор: apollon Категория: Изкуство   
Прочетен: 1567 Коментари: 1 Гласове:
2

Последна промяна: 25.03.2010 20:17


В резултат на нехуманното отношение по отглеждането на кравите, те отвръщат на зловредното им третиране с отмъщение.
58 са белтъчните хормони в млякото с техните биологически действия. Общото зловредните бонуси на млякото са около сто.
Трите най-смъртоносни фактора са ксантин-оксидазата, която разрушава съдовете и предизвиква стенокардни атаки, прионите от болестта на Кройцфелд-Якоб причиняващи деменция и болестта "луда крава", инсулиноподбния растежен фактор 1, който причинява диабет и рак.
Това разбира се не са всички вредни фактори в кравето мляко. В него присъстват патрони, готови да избухнат за над 20 вида алергични състояния. В млякото се съдържат обилни количества ДДТ и други отровни коктейли. 2 от всеки пет крави са заразени с вируса на говеждата левкемия, който е аналогичен по строеж на човешкитя туморен вирус, предизвикващ амплификацията на левкоцитите - HTLV-I.
Голяма част от кравефермите инжектират кравите с говежди хормон на растежа, което значително увеличава добивите на мляко с променен баланс на съставките в него.
Коя е причината кравите да са повсеместно заразени с вируса  на говеждата левкемия? Отговорът е прост. И вас да ви върже някой за цял живот и да ви дои с чудовищни апарати, и вие ще бъдете тъжни, ще имате спад на имунитета и ще страдате от тежки зарази.
Синдромът на тъжните крави е синдром на цялото ни общество. Ние просто сме едно извратено общество.
Но нека продължим. Хората които са употребявали непастьоризирано мляко от крави с диария, често се заразяват от попадналите в млякото микобактерии Mycobacterium paratuberculosis, които причинява болеста на ХУХК и болеста на Крон. 
Децата кърмени с кравешко мляко или раснали в утроби на майки, които са употребявали краве мляко и сирене, често развиват ранни алергии или се раждат с алергии от първия ден на своя живот.
Кравето мляко е враг номер едно за хората с лактозна непоносимост. Казеинът в млякото е един от най-силните органични адхеренти, които пречат на очистването на червата.  Млякото съдържа и хистамин, който води до алергии.
Киселото мляко, което купувате съдържа консерванти и е годно по тридесет дни, за да не фалират производителите. Само една фирма произвежда мляко, чийто капачки се надуват и това е на фирмата 999.
Последният враг в млякото на кравата, с което завъшва целия убийствен цикъл от отмъщения е холестерола - той е няколко пъти по-висок в млякото, отколкото в месото на кравата, тъй като млякото прако зависи от храненето, а освен това млякото е "течно месо" с богато съдържание на протеини.
Що за изкуство може да рекламира мляко от завързани и болни крави? Що за потребители могат дъ си купуват мляко от подобни нещастни животинки. Бъдете сигурни, че аз също си купувам мляко за жалост и колкото и да обичам сирене с вино, ще се помъча нацяло да се откажа от сиренето.




Тагове:   Отмъщението,   враг,


Гласувай:
2



1. анонимен - хм
23.04.2010 15:25
Каква е целта на тази статия, че не разбрах. Ти със сигурност не разбираш как се предава левкозата. Изгуби ми времето само.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: apollon
Категория: Изкуство
Прочетен: 14520021
Постинги: 5337
Коментари: 10427
Гласове: 19330
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930