Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
11.11.2009 02:09 - Сайтът Откровения с най-лоша слава от всички български сайтове според скромното ми лично мнение
Автор: apollon Категория: Изкуство   
Прочетен: 34685 Коментари: 65 Гласове:
4

Последна промяна: 16.01.2015 20:33


Изтърпявайки горчивият си опит да срещна истински живи вещери на словото, успях да ожъна горчивата реколта на присъствието си в този сайт. Ожънаха ме без причини, без дори да си вдигна главата. При това присъствието в един такъв любителски сайт за изкуство е обида за всеки един сериозен творец, неприемащ себе си в даден момент за аматьор, за което смятам, че изтриването ми от тези страници беше услуга. От тази гледна точка позициите на редакторите на сайта за отношение както строгата майка пасторка отглежда и гледа пастрока си, са направо безумни, колкото и аматьорски да е състава на творците там. Едно истинско безумие на противопоставяне срещу либерализма и личната свобода на всеки един от авторите членуващи в това подобие на сайт. Да не говорим, че общите условия са дискриминативни спрямо творбите на всеки един от творците. Да не говорим за близко интимните контакти между целия колектив на сайта, които вместо да пазят сайта си чист, допълнително въртят интриги с авторите и създават колосално творческо напрежение, от което гланите редакторки обичат да черпят сили.
Но върхът на сладоледа е когато редакторите на сайта, решат да те изтрия. Те трият не само автора, но и творбите му, което е недопустимо за който да и да е творчески сайт. Ако не са съгласни с една от творбите му, те могат просто да не я пуснат, но при положение, че всичките творби на даден автор са одобрени, при лично отношение от страна на редакторите към автора, могат да се изтрият всички творби. С други думи независимо, че творбите на автора веднъж са одобрени, при лично отношение от страна на редакторите те могат моментално да бъдат тотално изтрити. Ето така не е действал даже и Хитлер, който първо е трябвало да се допита до Гестапо, ако не е параноялна криза или във фаза, както се казва.
За разлика от Откровения, сайтът Сибир и Блог засега не търпят критика по отношение на дискриминацията, което дава надежди за устойчив растеж при тях. Но наскоро в Сибир изтриха всички качени видеа на автори, което също е дискриминация. Ето защо съветвам всички автори на музика и видео да се въоръжат с търпение за качване на своите творби в ю тюб - предимствата са следните - първо творбите ви имат неограничен и световен достъп, и второ - след дълга и продължителна рецензия и сеялка, видеото ви остава одобрено и запазено, при положение, че няма конфликт с авторски права на други творци. Така труда ви ще остане и няма да отиде на вятъра в една лична или пролична субективна цензура.
Сайтът води топ класациите по най-висок брой на дискриминирани и пропъдени творци от своите страници, като вместо това състава на главните редактори е непроменен, като изключим самоволно напусналата заради вътрешни интриги Павлина Павлова, по професия фелдшер. Останалата Мая Попова, смята себе си за поетеса и прилага своите собствени правила за естетика, морал и отношения спрямо хората.
И накрая, един съвет към начинаещите да се занимават задълбочено с изкуство - не отивайте в сайт Откровения, за да бъдат убити първоначалните ви чисти представи за изкуството, летете свободно и смело извън тези дискриминативни предели, където ще се опитат да ви внушат кое правилно и кое не, едва ли не ще ви внушат как трябва да взимате уроци при редакторите, за да станете добри творци. Нещо повече, никой сериозен творец, не е започнал развитието си под надзор, наставление и обсебващ кърмачески подход. Пазете се да не бъдете издухани от вятъра на творческата злоба.
image








Гласувай:
4



1. анонимен - Отвратена съм от Откровения
18.11.2009 14:26
Напълно подкрепям това, което си написал.
Аз наскоро се регистрирах там и се чувствам оцапана и въвлечена в нещо като секта от напълно луди зли хора - имам предвид точно тези, които ти визираш, плюс кликата им от 10-тина марионетки и клакьори...
Пиша поезия - поне така ми казваха всички преди. Сега /въпреки, че все още никой не е захапал мен лично/, като чета как разкъсват творци /някои от тях точно политнали на по 16-20год/ и им дават злобни нравоучения... ей, плаче ми се... и почвам да се чудя аз какво пиша, какво правя там изобщо...какво правят те? Изключитално низки и комплексирани страсти... Жалко. Наистина жалко, защото там има съвсем немалко прекрасни творци, заради които си струва да влизаш. Но влезеш ли - неизбежно се сблъскваш онова лепкаво и недостойно нещо породено от злоба, завист, его..лошо его.., което се натрапва от едни в крайна сметка недоказали се творци - администратори... Толкова съм възмутена, че чак думите ми секват и се извинявам за негладкия изказ...
цитирай
2. apollon - Разбирам те - просто творческото ...
18.11.2009 14:33
Разбирам те - просто творческото достойнство изисква да се представиш и да изпишеш името си тук без страх - за да може написаното от теб да не е безлично и да се знае, че хората изказват и лична и защитена своя позиция тук. Би било добре наистина.
цитирай
3. apollon - благодаря ти, че се осмели да кажеш ...
18.11.2009 14:34
благодаря ти, че се осмели да кажеш своето истинско мнение, но смелостта трябва да е до край - нужни са и имената, за да защитиш казаното от теб самата.
цитирай
4. анонимен - ELDA: Отвратена съм от Откровения
18.11.2009 14:36
Извинявам се, не виждам, къд еда си изпиша името.
Можеш да ме наричаш Елда.
цитирай
5. apollon - изпиши го като коментар, тук, за да ...
18.11.2009 14:40
изпиши го като коментар, тук, за да не си анонимна - като име и фамилия. Балгодаря ти предварително. Това се налага защото именно тези злобните не признават никаква безлична критика и си мислят, че всички критики към тях са еднолични и от един и същи човек. Разкажи и нещо повече, за това как малтретират творците там и защо в крайна сметка те стоят там - чакат да бъдат отхвърлени ли. Същият подобен сайт е и хулите. Не се препоръчва ходенето там - освен хули от художествени литератори нищо не може да се очаква.
цитирай
6. анонимен - Elda
18.11.2009 14:41
Elda e името, с което се представям в Откровения и навсякъде, когато става дума за творчество.
Другото не го крия - казвам се Лора, но първото е пре-достатъчно.
цитирай
7. apollon - Благодаря ти Лора - къде можем да те ...
18.11.2009 14:46
Благодаря ти Лора - къде можем да те четем, след като не искаш да си в отрковение след откровенното творческо малтретиране там.

Откровения се превръщат в напаст за начинаещите творци, защото именно сайта се рекламира като такъв - за начинаещи, което извинява и нравоучителнияу високомерен, но и съвсем недостоен тон на авминистраторите към невинните и неподозиращи коварността творци
цитирай
8. apollon - не е ли хубаво да се регистрираш тук и ...
18.11.2009 14:47
не е ли хубаво да се регистрираш тук и да публикуваш част от творбите си- В сайта блог.бг няма извращения, нито малтретиране, нито пък творчески ограничения, ако човек все пак е достатъчно културен, за което не се съмнявам в теб самата.
цитирай
9. анонимен - ELDA
18.11.2009 15:12
Какво да разказвам. То не е за разправяне.
Аз попаднах случайно там - мой приятел ми беше пратил линк към една публикация ... и се зачетох, после - регистрирах.
Реших да опитам, да видя...
В интерес на истината, към нещата, които аз съм писала няма лоши коментари - е, от две-три префърцунени кифли от същата въпросна клика съм получавала напътствия в стил "Дерзай!", "Тука нещо времената си объркала май" – хахаха – аз прелитам през времената – някой иска да ме спре ли, к’во ли! Както се казва в края на една песен - Thank you,people! Thank you! Thank you...thank you...! Добре, че ми каза да дерзая, че иначе нямаше...
Но виждаш ли - тук отговарям. Там не. И не, НЕ защото не ми стиска или каквото и да било подобно, а защото аз влязох в Откровения с идеята да пиша и чета... да преливаме емоции, положителни чувства, да съпреживеем мъка, трудност...Да споделяме откровено. Думата „Откровен” е дума пълно с добро... поне аз така я възприемах преди. Влязох, за да споделяме откровено. Ебаси /извинете!/, нали щом творим, искаме да го споделим с някой?! СПОДЕЛИМ е втората ключова дума, а не окастрим, утрепем, разчленим и назидаем.
Аз лично често виждам написани глупости, но никога, никога не ги коментирам. Подминавам. Защото всеки има право на своите грешки и не съм аз съдника, дето ще му кажа "Еееей, ччшшшш, я се соспри малко!! Де така непохватно през просото. Мълчи и стой вкъщи на топло. Чети книжки! Дерзай! Пооправи римата, ритъма, темпото.. Тази любов тук какво се мъдри - много елементарно. Изтъркано и нещо не ми пасва, не ми се лее. Що не поразместиш второ и трето четиристишие... " и прочие...
Сори! ама 1-во това не е Сайт на Съюза на бългорските писатели или на поетите, нали така? Там може да пише всеки - и както ти казваш, щом са му публикували "нещото", са си казали тежката администраторска дума.
2-ро как можеш да си позволиш, с каква право, от позицията на какъв?.. да разчленяваш творчество, да го дамгосваш, преподреждаш, транжираш... А дори и да не е творчество, а да е отчаян опит на един бездарен човек, който е имал нужда да ...изпадне в откровение... ти да му тракаш с кокамите, да го ръчкаш в ребрата и да му обясняваш, коооолко мнооооого е зле!
Жалки дребни душици...
отплеснах се.
Питаш защо творците стоят там... Знам ли? Аз и за себе си не мога да кажа със сигурност. Знам, че се каня да прочета отново и по-внимателно условията на сайта, преди да се "изнеса" съ-се сите ми скромни творбички...
Не искам да бързам да си тръгна ей-така мълком.
Не искам и да си тръгвам сама, както много хора направиха. Защото след теб, след мен.. след всеки, дето е един по един... какво остава - пак те, напуйчени и самодоволни.
Няма да скрия също, че все още съм там, защото ми е хубаво да ме четат .. имам още какво да публикувам..
В крайн асметка никой не може да ми отнеме това, което съм! Както и на теб, нали.
Е, споделих ти откровено, не в откровения ;-)
цитирай
10. анонимен - докато ти отговоря ... сега едно по едно
18.11.2009 15:18
Виж, никога не съм писала, пяла, рисувала... за да публикувам или сериозно да се занимавам с това. Не съм и твърде активен потребител на интернет. Както ти писах, регистрацията ми стана случайно в откровения (и май ще е за кратко). ;-)
Бих се регистрирала тук с удоволствие. Но за сега май само в откровения можеш да ме намериш.
цитирай
11. apollon - много се радвам за споделеното - ...
18.11.2009 15:21
много се радвам за споделеното - запиши се тук - няма да те подведа - тук няма да получаваш подобно отношение - можеш да изразяваш себе си свободно без упреци в лице или гръб - ще ми бъдеш благодарна.
цитирай
12. анонимен - ето тук можеш да прочетеш, ако ти е интересно:
18.11.2009 15:23
http://otkrovenia.com/main.php?action=showuser&username=Elda&tab=2
цитирай
13. apollon - Вземи си нещата от Откровения и ги ...
18.11.2009 15:24
Вземи си нещата от Откровения и ги сложи тук - за да не бъдат спонтанно изтрити след твоята изповед тук - защото онези какички от Отровения душат навсякъде и мен всъщност така ме възнаградиха за усилията да си споделям творчеството - това е един изключително нехигиеничен сайт, където не трият само твореца, след като веднъж и той, и творбите му са били одобрени, но ако е свободолюбив и си спазва своите творбески закони, го наказват с триене - това е от мен - указанията ми са за добро - не за лошо
цитирай
14. apollon - много мило за линка, но дори и да в...
18.11.2009 15:26
много мило за линка, но дори и да вляза не мога, защото след като си изтрит не можеш дори да посещаваш този сайт - ето това е дискриминацията, която всъщност не съществува никъде по света освен във времето на нацизъм - всъщност лелките са хванали компютърния спец на сайта и са яхнали в буквалния смисъл на тази дума, при което и той им върви по акъла, защото без поетесите той няма как да развива сайта си - ужас
цитирай
15. анонимен - Глупостта е крава в онзи сайт
22.11.2009 14:45
Здравей, аполон! Темата за тоталитаризма в най - свободолюбивите територии в Мрежата /литературните сайтове/ живо ме интересува и с удоволствие ще пиша за това.
От година съм регистриран в Откровения като канибал, публикувам редовно и, честно казано, не мога да се оплача от нищо - отношението към мен е съвсем нормално. Сравнен с един друг сайт, Откровения заслужава добри думи от мен и не взимам отношение по темата. Но един друг "сайт" е просто срам за виртуалния свят.
"Хулите" - претендиращият за най - масовият и интересен сайт измежду подобните си. Недоумявам как е възможно глупостта да няма почивен ден там. Ето историята ми.
Следващ класическия принцип, че всичко, което не е изрично забранено, е разрешено, си регистрирах три ника. Да, но гениалният Администратор решил, че всички имат право само на два.Добре, не споря, но това изискване го нямаше в Правилата!!! Абсурдно изтриха ника ми заради нарушение на нещо, което не е отбелязано изрично!
Сега вече има предупреждение за двата ника за всеки нов потребител - но без никаква аргументация/ само два ника и толкова/. Комунистическа работа!
Ще кажеш - дреболии. За мен не е така. Усетил, че се изчерпвам с ника си djuliano, регистрирах три нови с едничката цел да разнообразя изявите си. Единият /Арихо/бе на извънземен от пранетата Тау с пародии и хумористична проза, Зигфрид - за философска и мистична поезия, Мачу Пикчу - за поезия от инките. Без изобщо да навредя на някого в сайта, просто разнообразявайки скучната му и шаблонна реалност, бях изтрит ритуално, със специално съобщение на Администратора /и забрана да стъпвам повече там!!/ Четири пъти се регистрирах, щото тоя сайт не е лично владение на Онзи и не ми пука от забраните му, и светкавично ме заличаваха - идиотски и варварски.
Естествено, че всяка неделя си правя по една регистрация, за да се гавря с глупаците. А ето нещо интересно за моралната "чистота" в сайта.
Докато имах 3 ника, 20 дни не ме забелязваха. Да, но в една тема въвфорума една от най -"великите" поетеси в сайта с ник регина просто ме издаде - както в детската градина момиченцето издава лошото си другарче /точно както преди това издаде друга неудобна авторка - мортал, стил си има дамата/. Наскоро пак се напъхах в сайта - светкавично ме разкри друга велика авторка /нея я уважавам и няма да й посоча ника/. За тия дами и шефовете това е благородно - за мен е подло и смърдящо / да натопиш другия/.
Все едно, друго е важното. Да унищожиш един автор просто защото обожава разнообразието, да го изтриеш в литературен сайт заради литературата / впрочем със същия варварски стил беше забранено да се регистрира пак и известният поет Валери Станков/, това си е диващина в най - кристалния смисъл на понятието. Но понеже съм добър човек, дори им посветих и текст на "хулитерите" - "Глупостта е крава в Онзи сайт".
И наистина сега дишам по - леко, като не съм потребител в "Хулите". И като повдигаш въпроса за "Откровения" /впрочем моето мнение е, че не трябва изобщо да има изтриване като санкция и го изразих като мнение във форума/, не забравяй, че описаният сайт "Хулите" е истинската "империя на злото", както казваше старият Рейгън по друг повод. Само един щрих - една от модераторките /вятърна/ реди време прецени, че философско -религиозно есе на един автор е дотолкова слабо, че го пусна направо в профила на автора, щото отде накъде за нещо сериозно ше се пише там/.
Това е. И приятелският ми съвет към прочелите това е - просто се спасете от "Хулите". Ако обичате Творчеството и Свободата, мястото ви категорично не е там.
Ще изпратя и въпросният текст за сайта и Глупостта, ако не възразяваш.
С поздрави - канибал.
цитирай
16. анонимен - Тия в "Хулите" в ред ли са?...
01.12.2009 08:48
Прочитайки коментара за "Хулите" преди десетина дни, не му обърнах внимание. Но ето какво ми се случи, за което нямам лоично обяснение!
Регистрирах се в "Хулите" на 20.10. т.г. с ник Tiberius и съвсем нормално си публикувах. Излязоха ми 12 текста, публикуваха последния на 29.11, неделя, а сутринта на 30.11, понеделник, видях бан на компютъра си, а профилът ми бе изтрит?!
Не знам авторът на предишния коментар дали е заслужил да бъде изтрит или не, но моето изличаване е пълна нелепост. Ами че така всеки може да бъде изтрит в тоя сайт, и това не е ли пълно беззаконие и гадна безнаказаност?
Защо ме изтриха?...
цитирай
17. apollon - може би това идва да ви отговори на ...
01.12.2009 18:17
може би това идва да ви отговори на въпроси колко нещастни и жалки са двата сайта- аз бих ви препоръчал да отидете и откровения- там няма да са по милостиви към вас - нали това ви обясняваме, че двата сайта са дискриминативни и че твореца може да бъде баниран, но защо трият творбите - не е ли това диктат на едни несигурни в себе си хора - аз няма да се регистрирам повече в такива сайтове
цитирай
18. анонимен - Диващина
14.12.2009 23:37
И аз бях изтрит без никаква причина в оная помийна яма "Хулите! Никът ми бе Ashoka. А оная регина, описана от другия изтрит потребител, е въплъщение на подлостта, идеално подходяща за "сайта".
цитирай
19. apollon - не виждам защо не дойдете тук
15.12.2009 00:19
не виждам защо не дойдете тук
цитирай
20. анонимен - Свят голям - сайтове в нета колкото щеш! Оставете Откровения да се пудрят колкото им е кеф
05.01.2010 22:10
Здравейте!
Много отдавна не съм посещавала Откровения - по простата причина, че загубих интерес вече, дори и да ме четат. Моето мнение обаче е, че този сайт беше едно поле за изява на хора с желание да пишат поезия или проза, да правят преводи на песни, а не да бъдат посрещнати с назидаващ тон - това беше много смешно, наистина, спомням си го от една Ина Иванова. Най-доброто от всичко е, че Интернет-пространството е Страната на неограничените възможности, ширини и сайтове - така, че за всеки си има местенцето! Щом на някого му стане тясно в нечий сайт, блог, клуб, форум - просто си тръгва. Като в реалния живот. Не могат да се променят порядките в Откровения - преди се ядосвах, но просто ...там си владеят такива порядки, това е.
цитирай
21. анонимен - недоумявам
07.01.2010 09:58
Жоро Ванчев се казвам !!!Наистина недоумявам защо се обръща толкова внимание на междуличностни отношения в един творчески сайт. А и оценки, оценки! Интернет е океан - какво толкова обидно има, че някой с основание или без основание ви е дал оценка? Да не ви я пише в бележника??? Забелязвам напоследък, че доста хора се изявяват като Бил Гейтс или не знам кой - раздават правосъдие из интернет, из сайтове и т.н. Дори ми е смешно когато журналисти по телевизията цитират собствените си форуми когато им изнася, за да докажат гражданската си позиция на базата на някакви анонимни мнения. ПРОСТО СИ ПУБЛИКУВАЙТЕ, ПРИЯТЕЛИ! КАТО ВИ ТРИЯТ И ЗАБРАНЯВАТ - САЙТОВЕ МНООООООГО! УСПЕХ!
цитирай
22. анонимен - Я да пробваме дали не цензурират тук?
07.01.2010 10:19
Я да пробваме дали не цензурират тук?
цитирай
23. apollon - Ако не си творец няма как да разбереш
07.01.2010 11:23
защо е задушаващо нечистоплътието и цензурата в един сайт - там не е място за пребиваване, а по-скоро наставническа каторга

и моя най-добър отговор са думите на Бодлер

Албатрос


Понякога из път, щом скука ги обземе,

огромни албатроси моряците ловят —

безгрижни спътници, които дълго време

над бездните горчиви след кораба летят.



На пода повален между въжа дебели,

той — кралят на лазура! — мълчи, скован и плах,

но става и криле огромни, снежнобели

като весла плачевно повлича покрай тях.



О, пътника крилат с походка тъй неловка!

Прекрасен в своя полет, как жалък е и вял!

Един му пуска дим в разтворената човка,

а друг след него куца, моряците разсмял.



Поетът е събрат на принца на ятата,

сред бурите се носи, стрела не го лови,

но долу, заточен сред гмежа на тълпата,

крилата исполински му пречат да върви.

цитирай
24. анонимен - Аполоне, творец съм,
07.01.2010 11:59
но това не ми пречи да стоя над наставническите ограничения. Преди години, за да публикуваш, трябваше да минеш през отговорниците за поезия например във всеки вестник и издание. Същата завист я имаше и тогава, но наистина бе невъзможно да публикуваш, ако някой не те допусне...Сега не е така - аз лично споделям, пък който иска да чете или коментира! Славословията също не са израз на добронамереност. Важното е да опазим себе си! Иначе как ще сме истински???
цитирай
25. apollon - това мнение е много по-истинско от ...
07.01.2010 12:02
това мнение е много по-истинско от предишното - така го чувствам - не се сърди - тази твоя позиция е много по истинска и изстрадана - не може някакви напикани бабички да режат крилата на нищо неподозиращите начинаещи творци - а такива лели и бабки има под път и над път - при това са доста отчаяни и смятат че поезията излиза точно от техните запотени тенджури и от никъде другаде
цитирай
26. анонимен - ЖОРО
07.01.2010 12:03
А, забравих в потвърждение да подкрепя думите си с това:

ОТТАТЪК


Така и на намразих никой силно...
Раздавах се из този грешен свят...
С приятели делих и хляб, и вино.
И от това се чувствах тъй богат!
Така и не можах да проумея
кому съм пречил, на кого вредя...
Защо обичах, за да ми се смеят...
Защо раздавах, за да ме крадат...
Така и не разбрах кому съм нужен...
И кой е истинският идеал...
Защо и на кого с години служих...
И на децата си – какво съм дал...
Остана в мене само мойта вяра,
че някога и аз ще съм щастлив...
Но не сред тази низост и поквара,
а чак когато
няма да съм жив...



цитирай
27. анонимен - Жоро
07.01.2010 12:10
И къде публикуваш сега?
цитирай
28. apollon - много готини стихове ами тук но ...
07.01.2010 12:28
много готини стихове

ами тук но са размесени с другите ми теми - работя по проект за етимологията на селищата

ти откъде си - наистина прекрасно стихо

като отидеш на блогрол тук можеш да видиш линковете ми, но не ги казвай на бесните да не ме изтрият - не знаеш колко изобретателен може да бъде човекът без дарба - бих се радвал да пишеш и споделяш - кажи и ти твой линк а видя творчеството, но само не в откровения, защото там има баннннн постаянен :)))))))))
цитирай
29. apollon - да не работиш за българите в чужб...
07.01.2010 12:32
да не работиш за българите в чужбина?
цитирай
30. анонимен - ЖОРО
07.01.2010 12:53
Ами точно там публикувам. Но съм изумен от проблемите ти с тях. Чух за подобни неща, но не съм имал проблеми досега. Наистина ти казвам - над това съм! Но пък и съм съгласен с теб, че е тъпо да ти слагат забрана дори като читател - невероятно тъпо е! Какви жестоки прегрешения си имал към сайта, за да се предприемат такива мерки? Буквално не мога да повярвам!
Ако все пак искаш нещо да прочетеш от мен, ще трябва да ми кажеш друг сайт - там ще сложа!
А по принцип съм преводач! Пиша и на английски, но не знам зъли публикуват на други езици. В откровения вече ми казаха, че не може!
Засега мога само да ти пратя това! Старо е, но днес го публикувах

ЗАВРЪЩАНЕ На Тина и Жоро



В асфалта под нозете ви ще плача

с пороя на внезапен летен дъжд...

До рамото ви тихичко ще крача –

внезапно появил се изведнъж...

Ще ме почувствате и във ръцете си

и дланите – младежки и горещи,

Когато – развълнувани – със цвете

очаквате любимите за среща...

Ще дойда пак! Отново ще се върна,

надвесен над децата ви заспали -

във сънищата им за да надзърна

и с вашите ръце да ги погаля...

Когато ви потрябвам, аз незнайно

за вас отново ще се връщам тук...

Ще чакате подкрепата ми тайно...

И няма да ме замените с друг!

А някой ден, когато побелели

застанете притихнали в очакване

- пред края на живота си поспрели -

Ще дойда да ви преведа през мрака...



1998
цитирай
31. apollon - наистина е много добро аз мога ...
07.01.2010 13:00
наистина е много добро

аз мога да ти кажа къде да публикуваш на английски
но първо се регистрирай тук, защото тук е спокойно тихо и без цензура -заповявдай и всичко това ще ти го кажа в лични съощения, защото таласъмите не спят и много обичат да четат тук - особено в тази тема - говоря за редакторките на откровения
цитирай
32. apollon - http://www. youtube. com/user...
07.01.2010 13:11
http://www.youtube.com/user/dgeorgieff
2. Poeziа
http://apollon-apologetic.blogspot.com/
3. Алхимична поезия - проект
http://apolidorius.blogspot.com

пусни още нещо твое

очевидно не можеш да се оправяш със сайтовете, щом си така привързан към откровения - аз ще ти кажа как ще те изгонят ако го желаеш - кажи на някой истинското си мнение за поезията в откровения - схемата е следната - той се оплаква на редактора - редактора те погва- заяжда се с теб и после те изхвърля - истината винаги боли
цитирай
33. анонимен - ЖОРО
07.01.2010 14:20
СЪВЕТИ И МНЕНИЯ ДАВАМ САМО ПРИ ПОИСКВАНЕ! ИЛИ АКО МИ Е БЛИЗЪК ЧОВЕК. щЕ ОПИТАМ ДА СЕ РЕГИСТРИРАМ ТУК. ЕТО ТИ ОЩЕ НЕЩО

МЪЖКО ПРИЗНАНИЕ


Жените са неразгадана бездна,
вселена от примамки обещаващи -
необуздани в миговете звездни
и яростни, когато отмъщават...

Жените са като номади – скитат
във мислите си, в сънищата даже,
в желанието обич да изпитат...
Но на мъжете рядко ще го кажат...

Жените са безкрайност и безбрежност
от чувства и емоции, ярост дива...
Ала и океан от топла нежност,
готова сладостно да те облива.

Жените са потайни и прикриват,
че слабостта им в сила се превръща.
И въпреки, че често си отиват,
готови са отново да се връщат...

Жените знаят върхове незнайни,
където ни се иска да останем
и, може би, заради тези тайни
ще бъдат винаги от нас желани...



04/11/2009

11.30

цитирай
34. анонимен - Бриго
16.01.2010 13:47
Аполоне ,а, имаш ли наблюдения за сайта" Животът "на Валери Петров Рибаров и любовницата му Росица.Е там влез и ще видиш ,че "Откровения"е просто цвете тъй да се каже.Там е такава драстична цензура на всичко различно от мнението на Рибаров и клакьорите му...да не говорим за какво врънкане за пари и спонсорство става въпрос ...пари ,които Рибаров си ги прибира сам ...чудя се само както си е публикувал и домашния адрес ,/където посочва да му се изпраща членския внос на псевдо творците от сайта му!!!!/как някой не е отишъл още да му светне един между очите ...но,явно творците не са агресивни...и как само умело спекулира с името Валери Петров ....виж го този сайт и пак коментирай
цитирай
35. apollon - добре че няма досег до плазмодии - ...
09.02.2010 14:54
добре че няма досег до плазмодии - това ме радва в живота ми - никой не познавам и това е най-хигиеничния начин според мен
цитирай
36. анонимен - Триптих за "Откровения" - " Откровения", главната му редакторка и меките пишки
29.06.2010 20:22
Ровя се много из сайтовете, сблъсквам се с невероятни прояви на човешкото безумие и с радост ще ги описвам на любезните читатели. Започвам с нещо много секси.
" Откровения" е сайт за лично творчество във всички видове изкуства, посветил се на благородната задача да извисява духа в днешното ужасно бездуховно време. Огромна част от потребителите са ученици, с радост общуващи в света на прекрасното. Излишно е да се споменава, че всякакви цинизми, вулгаризми и мръсни думи са недопустими. Да, но на 25 юни в раздел " Публицистика" е отпечатана култовата статия " Епидемията на меките пишки".
Заглавието говори само за себе си, но съдържанието е още по- хард. Авторката се възмущава от това, че огромен брой от българските мъже имат проблеми с ерекцията, но ако го каже така, никой нищо няма да разбере, друго си е да напишеш " мека пишка". Проследих епопеята около тая статия. Един възмутен потребител се обяви срещу тая гадост, издигаща в култ животинското чукане и свеждаща мъжа до пишката му, две-три женища скочиха да я защитават, трето женище нарече двете "лелки в менопауза". И това пред погледа на стотици следящи на живо тоя екшън в нета.
Ще кажете - нали е свободен сайт, всеки сам си публикува каквото иска, както е тук. Стоп! Първо, има си специални Правила на сайта, в които е забранено използването на подобни цинизми в текстове и коментари и, второ, текстовете не се публикуват сами, а от три публикуващи редакторки, едната от които - главна./г-жа Мая Попова с ник изречена/. И - внимание! Точно главната редакторка изречена публикува това нещо! Може би не е чела собствените си Правила? Или авторката е нейно протеже? Или просто и тя мрази меките пишки? Или има друга непонятна за здравия разум причина?
Ядосана от това, че някой дръзва да критикува одобрената от самата нея статия, изречена изтрива коментарите. Текстът обаче - не! Как така, това е шедьовър на мисълта и всички момчета и момичета в сайта са длъжни да го прочетат!
Що се хабиш? - чувам да ме питате. Ами нали всичк
цитирай
37. apollon - може би МАя Попова тайно се надява да ...
29.06.2010 23:01
може би МАя Попова тайно се надява да получи орден от министерствата задето е меценатствала този разказ на световната членска проблематика
цитирай
38. анонимен - Предложение
24.07.2010 23:44
Аз все си мисля, че ще е много по-подходящо ако сайта се казва www.целуване_на_задници.ком. Там ако не се подвазваш работата не става. Казвам го от личен опит, аз веднъж се опълчих на нейно величество Изречена и едва не си отнесох банна. И естествено покрай нея и другите редактори започнаха да си вирят носа. Забележете, че целуването на задници се състои в това редакторите да бъдат смятани за "чудо на изкуството", а да не пишат по-добре от останалите потребители.
цитирай
39. apollon - да - така е- именно затова е тази с...
24.07.2010 23:47
да - така е- именно затова е тази статия - за да показва истинското отношение на псевдоизкуството, на халтурата и на унижението, което този сайт подлага своите потребители, говорейки им от позицията на ментора
цитирай
40. анонимен - Здравейте!:)
21.09.2010 17:00
Предполагам всички сте видяли в последните дни, че сайта откровения имаше проблем с гугъл. Как го разрешиха не зная, но остана една нечистоплътност от този сайт.
Между впрочем админа на сайта - сайт за литература и изкуство е меко казано неграмотен - вижте линка:http://otkrovenia.com/
"НедораОмение" се пише недоразУмение, Колев...! Като си така неграмотен, представям си какъв инженер си, добре, че не си станал лекар!
Много мъка има в този сайт, простотия, папаращина и два-три автора, на които да им се чудиш, чий го дирят там! Ровейки в нета... много от потребителите му са с регистрации из разни сайтове със съмнителна чистота и морал, ето защо и потребителите там са едно голямо "семейство" - всеки с всеки.:) И понеже са стари, дебели и грозни, пък и некадърни - всеки новак е смачкван още от началото.
Просто им разгледайте "одухотворените" физиономии и сами ще разберете!:)
Не се показват от последните си сбирки - не са и за гледане!:)
цитирай
41. анонимен - отКЛонения.ком
21.09.2010 17:06
Предполагам всички сте видяли в последните дни, че сайта откровения имаше проблем с гугъл. Как го разрешиха не зная, но остана една нечистоплътност от този сайт.
Между впрочем админа на сайта - сайт за литература и изкуство е меко казано неграмотен - вижте линка:http://otkrovenia.com/
"НедораОмение" се пише недоразУмение, Колев...! Като си така неграмотен, представям си какъв инженер си, добре, че не си станал лекар!
Много мъка има в този сайт, простотия, папаращина и два-три автора, на които да им се чудиш, чий го дирят там! Ровейки в нета... много от потребителите му са с регистрации из разни сайтове със съмнителна чистота и морал, ето защо и потребителите там са едно голямо "семейство" - всеки с всеки.:) И понеже са стари, дебели и грозни, пък и некадърни - всеки новак е смачкван още от началото.
Просто им разгледайте "одухотворените" физиономии и сами ще разберете!:)
Не се показват от последните си сбирки - не са и за гледане!:)
цитирай
42. apollon - верни констатации - с едно допъл...
21.09.2010 18:29
верни констатации - с едно допълнение че кралят е Колев, а кралицата Мая Попова
цитирай
43. анонимен - "кралят и кралицата"
23.09.2010 21:31
Той малък и не знае - тя ужасно стара, прекалено много знае - става да научи невежия. Търкулнала се тенджерката - намерила си похлупака!;)
Някои неща не са от вчера!:)
цитирай
44. apollon - добре казано -ами като гледам не...
23.09.2010 22:40
добре казано -ами като гледам негативната реакция от сайта - бая народ е прогонила и обидила тази Мая Попова
цитирай
45. apollon - съвършенно невинни са - не носят ...
25.09.2010 14:14
съвършенно невинни са - не носят отговорност
цитирай
46. анонимен - сайтовете за литература
10.11.2010 09:06
Здравей apolon!Допадна ми тази статия.Написана е с болка.Но как може да се заблуждаваме... всичко в тази държавица е фалшиво, а само управлението на творческите сайтове - не?? Точно там е големият удар на многоглавата хидра за разложение на културата. Няма култура - няма народност! Ти имаш необходимата прямота, за да отбележиш лицемерието на тези сайтове- дали откровения или хулите - все е тая поне хулите нямат мото "бъдете откровени" Но хулите пък имат тартор който има няколко ника в откровения даааа и се чувства като у дома си там Културата е частна собственост приятелю, два- три водещи сайта с кукловоди. Това е И какво - чел съм изпълнения на модераторите в откр. от вида:"като не ти харесва- не влизай" Правила няма. Има ги само когато са в полза на някого и хидрата си има любимци - и тя все пак има чувства което е най-доброто което може да се каже за нея. Съпричастен съм към твоето мнение.
цитирай
47. apollon - Радвам се за умереното ви мнение ...
27.03.2011 13:13
Радвам се за умереното ви мнение Алина - хубаво е, че не сте имали лош опит с администраторите.
А и някакъв двоен стандарт има в определянето на сайта като място за аматьори - вероятно не сте усетили нечистоплътността на този сайт, защото няма такова определение аматьорско изкуство
цитирай
48. apollon - можете да го напражите като се ра...
27.03.2011 15:28
можете да го направите като се разровите из блога ми - пръснати са
цитирай
49. apollon - благодаря за интереса- можете да ...
27.03.2011 15:31
благодаря за интереса- можете да коментирате прочетеното
цитирай
50. анонимен - Браво
20.11.2011 23:39
Много са зле тия в сайта. Първо критериите им за публикуване са отвратителни и нямат нищо общо със свободата на изкуството. Второ за мое най-голямо съжаление няма функция за изтриване на профил и творби. А като им пиша да ми изтрият профила няма никакъв отговор от тях и профилът ми си стои с години.... Хвалят се с над 80 000 потребители, как няма да са над 80 000 като регистрираш ли се няма отрегистрирване, 99% от профилите сигурно са невалидни!
цитирай
51. анонимен - Изречен за Наречен
04.12.2011 10:30
Сайтът е изключително долнопробен като ниво на общуване и като качество на публикуваното там. Но за жалост такива са основната част от редовните му потребители. Събрани са предимно лузъри, несъстояли се в реалния живот хора, за който тоя долнопробен сайт представлява целият им живот. Има доста луди, злобни, откровено глупави и прости хора. Проблемът обаче не е само в хората, а в администрацията, собственика и главната редакторка, които толерират тая простотия с двойните стандарти и правила. Да не говорим, че бившите и настоящи публикуващи редактори въртят най-големите интриги там. Разнасят из виртуала лична информация на потребителите, клюкарстват и са готови на всичко само и само да вдигнат посещаемостта. Това е истината. Освен това се толерира една групичка от видни интернетски боклуци, които са най-верните им потребители, които отдавна са преминали границата на лудостта от висене пред компютрите. Тези хора нямат реален живот. За тях цар Виртуал е всичко. Бягайте от тоя змиярник, свестен човек не се е задържал задълго там сред това гнездо на змии и курвеещи недо... поетеси и провинциални простаци, които си избиват комплексите там.
цитирай
52. анонимен - за Наречен
04.12.2011 11:18
apollon написа:
добре казано -ами като гледам негативната реакция от сайта - бая народ е прогонила и обидила тази Мая Попова


Аполон,
Мая Попова не е нищо повече от сайтова простачка, която се е взела много насериозно в ролята си на главен (Боже опази!) редактор. За да публикува и одобрява човек текстове, се изискват ценз и грамотност, каквито тази видна "културтрегерка" определено няма. И оттам идва амбицията й. Безмерна е обаче наглостта й, когато се изживява като " последна инстанция". Твърде далеч е тъй наречената Изречена от литературата, като изключим малоумното стихоплетство, което тя нарича "споделяне" с аудиторията от сайтови малоумници, които я акламират лицемерно-възторжено, за да й се "сложат" . Санким и ножа и хляба са в нея, нали... У тази жена крещят много комплекси, но основното е липсата на грамотност. Няма помен от естетически усет, но те не се придобиват на нивата на село, нито в сайтовете, където събираш тесен кръг от болни мозъци, с които от време на време пиеш и си бъркате ... по... ушите ;) Липсва й класа, както и много други неща.
Бях на две сайтови срещи, за да разбера с какви хора си имам работа в тоя сайт. Грубостта и простащината на тая жена ме шашнаха. Изумително е отношението й към потребителите, към които тя се отнася като към стадо овце и в реалния живот. Арогантна, с един особено неприятен просташки махленско-хулигански маниер на общуване, но пък намахана, каквито са всички прости и пробивни хора от нейния тип. Ако видиш нейна снимка или пообщуваш с тази жена на живо, ще ти стане ясно веднага за каква ниска топка става въпрос. В сайта по-старите потребители много добре си я знаят и отдавна са престанали да й обръщат внимание. Тя просто не го заслужава. Само не знам на кой рано или късно "ще му изтрещи геврека" и ще даде под съд тая видна самоковска картофена "аристократка", защото много често си позволява да преминава границите на добрия тон и залива с обиди хора, които въобще не познава. Това е.
цитирай
53. анонимен - още едно мнение
31.12.2011 08:50
Тези дни по собствено желание напуснах горе посочения сайт. Сайтът се разкъсва от интриги и простотия. Подозирам, че интригите се създават от самите редактори и (вероятно) с одобрението на висше оглавяващите сайта. Защо? Ами отговорът е много прост: Интригата поражда любопитство, любопитството - спор, спорът събужда честолюбието, оттам нататък всичко е ясно. Обиденият човек тръгва да търси правата си. Първото нещо, което му хрумва, е да разбере кой му е подлял вода с поредната ниска оценка или злия коментар. И той плаща мизерните 20 лева, за да го допуснат до "великите тайни" на сайта. Да, това става в този сайт. Платена услуга. Ха-ха! Сигурно, ще кажете, нали от това живее сайтът, от дарения и т. н. Не мисля, че е така. Всичко в този живот се заплаща. И така, създаденото вече любопитство в резултат на тръгналата веднъж интрига предизвиква непрекъснато посещение на сайта: клик - левче (това го казвам примерно), клик - два... Всяко посещение на страница заради стихче, картинка, снимчица, колажче - пълни нечий джоб. Но не моя и не на творците, оставили безсънни нощи в творчески терзания и скрита обида.
Та това е Откровения - поне за мен.
Изказвам лично мнение и не ангажирам никого с него.
П. П. / Да не говорим за това, че форумът и коментарите на сайта го превръщат в невероятна махленска вечеринка... И в кръга на шегата: Искрено се забавлявах да чета уникални простотии цели шест месеца. Но и това омръзва.
цитирай
54. анонимен - към 53. анонимен - още едно мнение 31.12.2011 08:50
16.02.2012 22:58
Напълно вярно. Винаги, когато рейтингът им "потъне", в сайтът се появява по един авторитет, който уж да вкара "стадото" в пътя. Така беше преди време. Повикаха една известна врачанска поетеса, чието име не се сещам в момента, да вдига нивото с коментари и присъствие. Ама жената не издържа, овреме се усети, че напусто си хаби времето с тая шайка простаци. Така е и сега. Извикаха някакъв пенсионер, Валентин Чернев, да се прави на щатен коментатор и той самоотвержено сипе литературоведски коментари. Белким се отсее плявата от зърното в текстовете, които се публикуват. Редовните лизачи, лицемери и слагачи от типа на Ина Иванова , видния боклук Анета Кз, Джейн Еър и останалите малоумници, веднага се навървулиха под стиховете му да го славословят. И тук там някой бивш или настоящ член на екипа, се опитва да прави интрижка, за да е по-интересен сайтовия живот. Да, ама не ! Рейтингът е все така нисък. Великата главна редакторка по прякор госпожа Простотия и екипът й от подлоги , продължават да публикуват бози и после се тюхкат що било така. Наглостта на Мая Попова стига дотам да твърди, че сайтът го правели потребителите. Може би. Ама на такъв сайт - такива потребители, както се казва. Ами ниско е нивото в Откровения. И ниско ще си остане. Щото само с интриги не става.
цитирай
55. анонимен - нямам профил
02.05.2012 11:51
Съжалявам, че не се логвам, но това е защото нямам профил тук, а попаднах на темата съвсем случайно чрез търсачката Гугъл. Името ми е Б.Русев и имам наблюдения по повдигнатата от Аполон тема. Заради работата си натрупах професионален опит с доста сайтове за литература и друг вид изкуство, но ...

Този сайт - Откровения, е социална чалга, в който за хора на изкуството се представят някакви квази „творци”, изживяващи се като поети, писатели и прочие псевдо автори. Тези … виртуални единици (с много малко изключения) нямат нищо общо с изкуството. Те никога не са се докосвали до същността на изкуството. Нито пък са се докосвали до същността на Свободата. Това сборище от измислени хора, е водено единствено от животинския си нагон за някаква групова принадлежност и сами по себе си съставляват една отвратителна общност от вещери, налагащи във виртуалното пространство собственото си ЕГО, КОМПЛЕКСИ и ПСИХИЧЕСКИ РАЗСТРОЙСТВА. Казвайки това имам предвид и хората, които администрират сайта.
Да, знам, че всеки има право на своята минутка слава, но тази слава е измамна и съществува само в техния измислен виртуален свят, изграден от картонени стени.

цитирай
56. анонимен - Много лошо
03.05.2012 12:04
Скъпи приятели! От 3 дни се чудя как да се махна от сайта otkroveniq.com ,но такава опция като изтриване на профила не намирам.Моля Ви помагайте.Благодаря ви от сега!!!
цитирай
57. apollon - Eто го пълноценният отговор. Първо ...
03.05.2012 12:24
Eто го пълноценният отговор.
Първо ще ви помоля да се регистрирате тук когато питате, з да е покрасива помощта, която ви оказваме. И не само заради красотата на възпитаното общуване. Сайтът блог.бг е достатъчно добра алтернатива на откровенията.
Единствената и най-добра стратегия, за да ви изтрият е да направите като - да им кажете истината за сайта в по-остър тон. тогава няма да ви се налага да се триете сама, а те бързо ще ви помогнат като ви изтрията. Известно време ще ви има като кешова информация в нета, но след три месеца, няма да ви има на страниците на отровения. Това е негласната опция за изтриване.
цитирай
58. skryndzolina - A може ли?
03.05.2012 14:26
Може ли да публикувам стиховете,които съм публикувала,в откровения в блог.бг преди да са ги премахнали,в откровения.бг???????????
цитирай
59. анонимен - Колко са бързи само!
03.05.2012 16:47
Писах няколко писма до хората светещи,в зелено,които са уж редактори и накрая ме препратиха към Г-н Колев. След няколко часа проверявам профила си и откривам това http://otkrovenia.com/main.php?action=showuser&username=beb4etoo&tab=2 ГРЕШКА:
Няма такъв потребител!
Браво,когато искат действат бързо,но иначе може три дни да не ми качват стих и аз,като последната балма да се чудя,защо? Това сайт ли,е щом не искат да го качват поне трябва да уведомят потребителя си,със системно съобщение! Регистрирах се,в блог.бг и за няколко минути качих всичките си стихове,в откровения това щеше да стане поне,за 9 дни,защото ако не си от автори+ имаш право само по една творба на ден! Благодаря Ви от блог.бг ,че ви намерих!
цитирай
60. apollon - Може разбира се - дори е желателно
03.05.2012 17:44
Може разбира се - дори е желателно
цитирай
61. sekirata - Хайде , четете
22.03.2019 16:01
1. sekirata - http://sekirata.blog/poezia/2009/12/31/na-maia-moi-ekzekutor-v-otkrovenia-com.464188
15:22
подкрепям този пост на apollon

11.11.2009 02:09 - Сайтът Откровения с най-лоша слава от всички български сайтове според скромното ми лично мнение

Който не пуска дарение от 30 лв изчакват малко и го трият,но не само профила, а всичко. Ами не става така,не се прави така изкуство у нас,творци...вятър и мъгла.
Майчето мене ме познава отдавна и не ме е забравила, нищо че е остаряла, повече е озлобяла! Погрозняла.
Намират се поводи.


31.12.2009 16:25 - На Мая - мой екзекутор в otkrovenia

Това е мой стар стих за нея ,но се намериха кои да и предадат,да я подсетят-
На http://sunflower
Може и да си е сменила ника, нали е модераторка.
Всъщност те-модове и админи
никога не са само с един два ника и профила.
Категория: Лични дневници

Мая, Маичке "красива",
забрави за мене, слива
беше и такваз остана,
елементарна, куха, яма
за наивни животинки,
разни твари и гадинки.
С мен не можеш се пребори,
в "otkrovenia" умори
някаква жарава -ник,
но тук си никоя. На шик
се правиш с фалш, менте
и плагиатство, не за сефте.
Разбраха всички колко струваш
защо на свястна се преструваш?
Я се вижте във избрани,
все лъжкини сте събрани,
с любовниците ваши,
бъркате такива каши,
че свят да ми се завие,
но аз ви знам, менте сте вие.
А ти нямаш капка срам,
аз не мога да ти дам,
туй що майка ти е забравила.
Такваз на никой не си мила.
Нямаш и талант, моме,
ти и с мен се заяде,
с дъщеря ми се сравняваш,
погрозняваш, изпростяваш.
Всичко знам за тебе, мила,
за свитата ти тук ки...ва,
данни, буквички преправяте,
на първа линия се оставяте,
само вас тук да четат,
с риск от вас да се гнусят.
Разни трикове, похвати,
употребяваш ти, е...и
злобната жена!
Кой те качва.....на върха?

в стихове беге пък има толкова жаргон и цяла мафия са там,те се имат за основатели на нов стил на писане и че са пратени от Бога да ни учат. На какво-
хайде вижте-секирата (Анита трифонова) 22 мин Не желая да имам приказка вече с няколкото Вас там! Отвратих се! Интриги ,не!
секирата (Анита трифонова) 1 ч РозалиАнгелова (Розали Ангелова), опитва се да провокира, интриганства и са една групичка там, мама мия! Всичко му е изписано на лицето що за човек е , а какви "поетични" думи използва, малее... точно като "поет".
РозалиАнгелова (Розали Ангелова) 1 ч Анита, той е от Стихове. Бях известно време там и излязох. Там всички се мислят за големи поети...всички новодошли са парии презрени

цитирай
Редактирай | Изтрий
2. sekirata - НЯКОЛКОТО ПО САЙТОВЕТЕ НИ ИЗОБЩО СЕ ИМАТ ЗА БОГУ РАВНИ! Имат гърбове,това е ,
15:27
иначе пишат ОТВЕЯНИ НЕЩА, НЕРЕАЛНИ И ЗАРИБЯВАТ НЕРАЗБИРАЩИТЕ.
Намират се и свестни хора тук там.

САМИ ПРЕЦЕНЕТЕ

Лунни макове-Ангелче13 (Jenna Stannis) 14 ч Красиво, влюбено и нежно! Хареса ми!

секирата (Анита трифонова) 7
мин Ангелче13 (Jenna Stannis) Приятно съм изненадана,
за което благодаря! Да видя тук нещо добро писано за мене!
Независимо къде качвам и ще
качвам творбите си, радвате ме!
Имало и истинни души все още. Прегръдка!

Gavrail45 (Гавраил Йосифов) 1 ч Мъча се да си ги представя тези лунни макове.Може и да ги има.

Ангелче13 (Jenna Stannis) 19 ч Красиво, влюбено и нежно! Хареса ми!

Затворени очи за една рисунка

....

ПУСНАХ ГО ПОД НЕЙНО СТИХО-Секирата (Анита трифонова)
< 1 мин Хареса ми, макар че си разбирам само от...римите! Извинете ме.

И Благодаря за искреността и смелостта. Изтрит ми
е коментара отговор под моят стих "Лунни макове",
затова Ви уведомявам, че да не си помислите,
че аз това онова...ИСТИНАТА, ГОЛАТА ИСТИНА,
ПАДАМ СТАВАМ НА СЕБЕ СИ ВЯРНА ОСТАВАМ и
САМО БОГ СЪДИ! Всичко го знаят, но...прегрешават.
БОГ Е ЛЮБОВ!
Независимо къде качвам и ще
качвам творбите си, радвате ме!
Имало и истинни души все още. Прегръдка!




Грозде не набрах-

секирата (Анита трифонова) 37 мин Ок.
admin (Георги Колев) 23 ч Добър аранжимент,
но изпълнението и записа дразни слуха.
секирата (Анита трифонова) 4 мин И
все пак мисля, че аз повече дразня .
Разпънала съм се. Пиша стихове, проза,
текстове на песни, пея, та и свиря.
Колко добре, но всичко е толкова субективно.
Съжалявам за лесно дразнимите тук да речем с
музикален слух. Ако преча мога да спра с
качването на музика. А пианото ми
е акордирано и не се продава.
Хубава вечер!
секирата (Анита трифонова) 5 ч Ок.
admin (Георги Колев) 1 ден Добър
аранжимент, но изпълнението и записа дразни слуха.



Моля те, Боже!
секирата (Анита трифонова) 17 мин
Нищо не ме учудва
в нашата мила страна, та и в интернета ни.
Цитирам - "Там където не става с
пари, става с много пари".
me6 (Бойко Иванов) 2 ч Коментара сигурно е
поел към парите на КТБ.
секирата (Анита трифонова) 2 ч На известия-
me6 (Бойко Иванов) коментира Моля те се, Боже!.

Не видях коментара?
секирата (Анита трифонова) 5 ч
Благодаря за съвета!
admin (Георги Колев) 1 ден Пускам я по
изключение, защото има идея и
може да стане добра песен.
Не е слушаема в този си вид,
изпълнението и записа са много зле.
Намери някой да ти ги изпълни, както направи Надя.





Ден мина Радо

секирата (Анита трифонова) 12 мин meteor (Blake 13) Благодаря!
Усмивка за искреността и смелостта да кажете нещо добро за мене.
секирата (Анита трифонова) 39 мин iskra1304 (Алиса) А задължително
ли е да пея обработки? Такива пея в ансамблите, където работих в
Северняшки- Плевен и Тракия- Пловдив
Въпрос- "Съобщенията се изпращат само на e-mail засега. Проверете
си пощата."
Коя поща? На email си нямам съобщения, а тук в сайта още не съм
се ориентирала, скорошна съм.
Благодаря!
iskra1304 (Алиса) 20 ч Може, аз лично от три дни съм
на фолклорна тема, хареса ми . Обработено може и да стане мн по-добре.
meteor (Blake 13) 1 ден Какво сладко гласче! Много харесах
секирата (Анита трифонова) 1 ден admin (Георги Колев)Днес ще
сме на фолклорна тема.
Благодаря! Дали пък някой не го жегна..."фолклорна тема" ?
От мен усмивка!
секирата (Анита трифонова) 1 ден margen, Благодаря! Търсите мен-
cekupama Den mina Rado,
чете се цекупама , изписва се на латинец.
Колкото до единицата, явно на някой и не кой да е някой,някоя
съм влезнала много вътре в...нещата!
Тази моя музика и изпълнения, които качих /не само тази песен/
и МОЖЕ БИ ще качвам тук не са правени в студио, като песните
на доста потребители тук и нямам награди разни да се фишкам,
но съм професионалист музикант с музикална академия и народна певица
от ансамбъл Тракия- Пловдив и Северняшки- Плевен. Била. Ако тази
категория музика тук е за най добър запис и техникИ, така кажете
да не се проявявам, като самороден талант и да си пускам В БЪДЕЩЕ
моите авторови парчета, като самодейно. Има къде да ме слушат и
да пея, и свиря все още. Да бъда честна в коментара си. Попрегледах
тук някои песнички- повечкото, разбрах и видях за какво иде реч.
Звукозаписна техника нищо повече. Благодаря все пак, защото така
излезна, че сега ще навредя на приема на стиховете
и разказите си тук, които пускам.


За жената

секирата (Анита трифонова) 5 дни Gavrail45 (Гавраил Йосифов),
Българка съм. Християнка
съм. Кой ли иска детето му да е джендър?! Насилие винаги
е имало и ще го има по света, това си зависи от държавата,
законите, управата. А за самодейката... Защо да се срамувам
от това, че съм само музикант професионалист? Не съм на заплата,
като писател и поетеса, нито като политик. Рано, рано ме разсмяхте.
Благодаря за откровеността!
Gavrail45 (Гавраил Йосифов) 5 дни И среден род
отрече
конвенцията
със секирата насече.
Нали си европейка
искаш да си
самодейка
Усмивка!
секирата (Анита трифонова) 6 дни ИнаКалина (Красимира Чакърова),
С очи се смей, с душа пей, търси добро, с усмивка живей!
секирата (Анита трифонова) 6 дни Gavrail45 (Гавраил Йосифов) ,
Конвенции разни не признавам,
вярна на себе си и женското във мен оставам!
секирата (Анита трифонова) 6 дни щураче (Дарина Иванова) Нека осми март си
честитим с пожелание да не пълзим!
ИнаКалина (Красимира Чакърова) 6 дни Най-красивото не винаги е най-доброто...
но най-доброто ..Хареса ми Анита.
Gavrail45 (Гавраил Йосифов) 6 дни Комлексиран съм.За нас,мъжете нищо хубаво не е оставено.
щураче (Дарина Иванова) 6 дни Най-доброто винаги е и най-злото Животът е
забавен! Честито на всички божии избранници
margen (Мартин Генчев) 1 ден Еее...Чак пък единица!? Записът не е хубав,
но е добре изпято мисля аз.
С този линк, няма да стане работата, всички можем да влезем в
youtube., ама от там нататък...Какво да търсим?
admin (Георги Колев) 2 дни Днес ще сме на фолклорна тема.


Зов


секирата (Анита трифонова) 2 дни Това е песен- стар шлагер.
emo2 (Емил Стоянов) 3 дни Ти какво разбираш под интимност?
Защото ако си мислиш, че означава секс, еротика и т.н. си
в голяма грешка. Не знам кой ми цитираш в коментара си, но
любовта е между хората и е интимна определено.
секирата (Анита трифонова) 3 дни Ама съществува-
"Само майчино сърце знае истински да люби на света. Само майчино сърце знае
истински да страда. Жените често ни обещават, любов безкрайна, една лъжа е
знай уви. Само майчино сърце знае истински да люби на света. Само майчино
сърце знае истински да страда. Измама и лъжа крие всяка дума в любовта.
Не вярвай на жена щом ти каже че те люби. В женските сърца твърде лесно се
пробужда любовта. Но истинска любов само една жена познава"- майката.
emo2 (Емил Стоянов) 3 дни Ако любовта не е интимна, то значи изобщо да не съществува.


Да обичаш

секирата (Анита трифонова) 2 дни О,
Боже, откъде дойдоха с времето тези грешки ?! -
Разбирам се, че приемам

за не го сподели...

Преди и след пускане на коментара
ми ги нямаше, всичко проверих два пъти.
Какво става?

секирата (Анита трифонова) 2 дни LiaNik (И.К.)
Привет ! Проверявам особено разказите си поне три
пъти, дори запаметявам там, където е пряка реч- гласните
най вече и след като вече съм го качила се изненадвам доста
пъти, че а е станала на я, запетаи липсват и. т. н. Подреждам
изреченията едно след друго, а след като го видя качено вече
виждам, че има празни места между думите, чудя се и аз.
с две клавиатури, на два компютъра, скоро са проверени и двата
. В оригинала ги няма тези грешки, които излизат после, като го
кача. Не знам от какво е, но синът ми, който е програмист ми казва,
че не е от компютъра. Това ми е голям проблем, защото все пак
не е като в реала, тук иди че доказвай...

LiaNik (И.К.) 6 дни Анита, повечето тук не сме
професионалисти.Стараем се, кой, колкото може.
А от Кети, наистина може човек да се учи. А и има
редактори. Те, доколкото им стигат силите ще се опитат
да пипнат тук-там. Развличай се и ни предоставяй
текстове да четем и да се развличаме и ние. А и винаги
е хубаво да чуя някоя мелодия или песен с аранжимент.
Не съм експерт, но, каквото харесам, като слушател, наистина го
харесвам. Що се отнася до героя ти, чудесно си го описала,
а за съществуването на подобни в реалността си напълно права.
И аз благодаря ! Ще следя за други твои творби. А с редактора
за текстове ще свикнеш. Не е лош, просто се
иска малко повече време да поработиш с него.
След копирането, имаш възможност да си подредиш
текста и/или да го редактираш, пред редактора да
го е одобрил и публикувал.



секирата (Анита трифонова) 6 дни LiaNik (И.К.),
Благодаря! Хубава българска думичка!
Героят ми е негативен на ента степен, не само
студен човек, но в реала има и по лоши.
секирата (Анита трифонова) 6 дни Katriona
(Кети Рашева), Благодаря! Не успявам всичко
да подредя, както в аптека. Копирам
ги от моите оригинали и ги пускам тук директно.
Проверявам, препрочитам, но не знам как остават тук там грешки.
По другите сайтове съвсем ми бе чудно, изчезваха цели изречения,
дори на стиховете ми. Боря се с това, но явно не съм долюбвана.
Коя съм аз? Аз съм професионалист музикант, а за какво се боря
навярно разбрахте. За нищо. Просто се развличам. Приятелства,
запознанства с начетени и грамотни хора. В сайтове за запознанства
са само хлапетии и познайте какво става там...
Ще се радвам ако тук бъда разбрана и не се гледа и иска от мене
да съм професионалист писател, поет. Не пиша, не творя за заплата,
за книжки, нито за слава. Знам какво представлявам и какво, и доколко мога.
Между другото пиша с две клавиатури...смях, нали? Благодаря за приема!
Katriona (Кети Рашева) 7 дни Да, интересна история, но Ви съветвам
да огледате хубаво текста, откъм граматика, правопис и препинателни
знаци има много пропуски
секирата (Анита трифонова) 6 дни LiaNik (И.К.),Благодаря! Хубава българска думичка!
Героят ми е негативен на ента степен, не само студен човек, но в реала има и по лоши.

Не съм още ориентирана, особено за клипове, песните
не знам къде и в какъв вид се качват, как?
Разбирам се, че приемам забележките на Кети. Права е.
Тя това вижда, което излиза и няма как за не го сподели,
другото си е моя грижа и за моя сметка независимо в кой сайт съм.
Благодаря !

LiaNik (И.К.) 8 дни Много ми хареса
цялата история. Поучителна е. Добър изказ
и държи до края. Малко ми беше телеграфно, тоест
на места ми се губеха чувствата на героя, но може би,
защото искаш да го представиш като студен човек, мислещ
единствено за власт и пари. Чудесно заглавие, описващо
точно ядрото на разказа. Да обичаш, не е като да си влюбен.
Може би малко ако свикнеш с редактора, текстът ще е красив
и подреден. Чете се по-лесно, но дори и аз понякога
не успявам всичко да си наместя, когато качвам.
С удоволствие бих прочела и други твои разкази. Поздрави!


цитирай
Редактирай | Изтрий
3. sekirata - Всичко съм копирала и не само сегашни неща и обиди
15:51
Борба се води яка, просто ме е смях, като пиша това. Борба за надмощие, всяко да наложи негов стил на писане, изказ и тем подобни, но да е негов. Особено римуването не го може всеки и там е страшна война, ЗАЩОТО СА МАЛКО ТЕЗИ, КОИТО ПРАВЯТ ДОБРА И СМИСЛЕНА РИМА.

Налагат се фантасмагории и нереални неща, отвеяни, имам чувство ,че някои са дрогирани, когато пишат толкова отвлечено! Давала съм много примери и сега не искам да си развалям настроението. А в интригите са БОГОВЕ! Затова и толкова много поети и поетеси се навъдиха , а нищо свястно написано-реално и истинно, с чувство,със смисъл!
А мене едни и същи ме гонкат...и са много силни в колективни жалби и клюки, и тук са някои от тях. Пуснах това в коментари, защото не се знае къде ще го използвам ,а да не е пост - имам и още.

Внимавайте какво четете и как Ви зарибяват с този род поезия-хаосна без смисъл и чувство, нахвърляни думи без посока и разум, като друсано пиано! Моето е акордирано,но и това не разбраха. Във суров вид се пускат авторсике парчета, ама кой да им го каже. Презаписват , копират...всичко! Разбира се който се цепи от тези групички на тези сайтове е обявен за НЕГРАМОТНИК И НЕКАДЪРНИК, И ИНТРИГАНТ.

"КРАДЕЦЪТ ВИКА КРАДЕЦА"

Излезна така, че моите професири по музика и декани по не разбират от музика от модове и админи по някои от сайтовете ни. Доста са...
цитирай
62. sekirata - ДАВАМ ПРИМЕРИ -1
22.03.2019 16:02
подкрепям този пост на apollon

11.11.2009 02:09 - Сайтът Откровения с най-лоша слава от всички български сайтове според скромното ми лично мнение

Който не пуска дарение от 30 лв изчакват малко и го трият,но не само профила, а всичко. Ами не става така,не се прави така изкуство у нас,творци...вятър и мъгла.
Майчето мене ме познава отдавна и не ме е забравила, нищо че е остаряла, повече е озлобяла! Погрозняла.
Намират се поводи.


31.12.2009 16:25 - На Мая - мой екзекутор в otkrovenia

Това е мой стар стих за нея ,но се намериха кои да и предадат,да я подсетят-
На http://sunflower
Може и да си е сменила ника, нали е модераторка.
Всъщност те-модове и админи
никога не са само с един два ника и профила.
Категория: Лични дневници

Мая, Маичке "красива",
забрави за мене, слива
беше и такваз остана,
елементарна, куха, яма
за наивни животинки,
разни твари и гадинки.
С мен не можеш се пребори,
в "otkrovenia" умори
някаква жарава -ник,
но тук си никоя. На шик
се правиш с фалш, менте
и плагиатство, не за сефте.
Разбраха всички колко струваш
защо на свястна се преструваш?
Я се вижте във избрани,
все лъжкини сте събрани,
с любовниците ваши,
бъркате такива каши,
че свят да ми се завие,
но аз ви знам, менте сте вие.
А ти нямаш капка срам,
аз не мога да ти дам,
туй що майка ти е забравила.
Такваз на никой не си мила.
Нямаш и талант, моме,
ти и с мен се заяде,
с дъщеря ми се сравняваш,
погрозняваш, изпростяваш.
Всичко знам за тебе, мила,
за свитата ти тук ки...ва,
данни, буквички преправяте,
на първа линия се оставяте,
само вас тук да четат,
с риск от вас да се гнусят.
Разни трикове, похвати,
употребяваш ти, е...и
злобната жена!
Кой те качва.....на върха?

в стихове беге пък има толкова жаргон и цяла мафия са там,те се имат за основатели на нов стил на писане и че са пратени от Бога да ни учат. На какво-
хайде вижте-секирата (Анита трифонова) 22 мин Не желая да имам приказка вече с няколкото Вас там! Отвратих се! Интриги ,не!
секирата (Анита трифонова) 1 ч РозалиАнгелова (Розали Ангелова), опитва се да провокира, интриганства и са една групичка там, мама мия! Всичко му е изписано на лицето що за човек е , а какви "поетични" думи използва, малее... точно като "поет".
РозалиАнгелова (Розали Ангелова) 1 ч Анита, той е от Стихове. Бях известно време там и излязох. Там всички се мислят за големи поети...всички новодошли са парии презрени
цитирай
63. sekirata - ДАВАМ ПРИМЕРИ -2
22.03.2019 16:03

НЯКОЛКОТО ПО САЙТОВЕТЕ НИ ИЗОБЩО СЕ ИМАТ ЗА БОГУ РАВНИ! Имат гърбове,това е ,
15:27
иначе пишат ОТВЕЯНИ НЕЩА, НЕРЕАЛНИ И ЗАРИБЯВАТ НЕРАЗБИРАЩИТЕ.
Намират се и свестни хора тук там.

САМИ ПРЕЦЕНЕТЕ

Лунни макове-Ангелче13 (Jenna Stannis) 14 ч Красиво, влюбено и нежно! Хареса ми!

секирата (Анита трифонова) 7
мин Ангелче13 (Jenna Stannis) Приятно съм изненадана,
за което благодаря! Да видя тук нещо добро писано за мене!
Независимо къде качвам и ще
качвам творбите си, радвате ме!
Имало и истинни души все още. Прегръдка!

Gavrail45 (Гавраил Йосифов) 1 ч Мъча се да си ги представя тези лунни макове.Може и да ги има.

Ангелче13 (Jenna Stannis) 19 ч Красиво, влюбено и нежно! Хареса ми!

Затворени очи за една рисунка

....

ПУСНАХ ГО ПОД НЕЙНО СТИХО-Секирата (Анита трифонова)
< 1 мин Хареса ми, макар че си разбирам само от...римите! Извинете ме.

И Благодаря за искреността и смелостта. Изтрит ми
е коментара отговор под моят стих "Лунни макове",
затова Ви уведомявам, че да не си помислите,
че аз това онова...ИСТИНАТА, ГОЛАТА ИСТИНА,
ПАДАМ СТАВАМ НА СЕБЕ СИ ВЯРНА ОСТАВАМ и
САМО БОГ СЪДИ! Всичко го знаят, но...прегрешават.
БОГ Е ЛЮБОВ!
Независимо къде качвам и ще
качвам творбите си, радвате ме!
Имало и истинни души все още. Прегръдка!




Грозде не набрах-

секирата (Анита трифонова) 37 мин Ок.
admin (Георги Колев) 23 ч Добър аранжимент,
но изпълнението и записа дразни слуха.
секирата (Анита трифонова) 4 мин И
все пак мисля, че аз повече дразня .
Разпънала съм се. Пиша стихове, проза,
текстове на песни, пея, та и свиря.
Колко добре, но всичко е толкова субективно.
Съжалявам за лесно дразнимите тук да речем с
музикален слух. Ако преча мога да спра с
качването на музика. А пианото ми
е акордирано и не се продава.
Хубава вечер!
секирата (Анита трифонова) 5 ч Ок.
admin (Георги Колев) 1 ден Добър
аранжимент, но изпълнението и записа дразни слуха.



Моля те, Боже!
секирата (Анита трифонова) 17 мин
Нищо не ме учудва
в нашата мила страна, та и в интернета ни.
Цитирам - "Там където не става с
пари, става с много пари".
me6 (Бойко Иванов) 2 ч Коментара сигурно е
поел към парите на КТБ.
секирата (Анита трифонова) 2 ч На известия-
me6 (Бойко Иванов) коментира Моля те се, Боже!.

Не видях коментара?
секирата (Анита трифонова) 5 ч
Благодаря за съвета!
admin (Георги Колев) 1 ден Пускам я по
изключение, защото има идея и
може да стане добра песен.
Не е слушаема в този си вид,
изпълнението и записа са много зле.
Намери някой да ти ги изпълни, както направи Надя.





Ден мина Радо

секирата (Анита трифонова) 12 мин meteor (Blake 13) Благодаря!
Усмивка за искреността и смелостта да кажете нещо добро за мене.
секирата (Анита трифонова) 39 мин iskra1304 (Алиса) А задължително
ли е да пея обработки? Такива пея в ансамблите, където работих в
Северняшки- Плевен и Тракия- Пловдив
Въпрос- "Съобщенията се изпращат само на e-mail засега. Проверете
си пощата."
Коя поща? На email си нямам съобщения, а тук в сайта още не съм
се ориентирала, скорошна съм.
Благодаря!
iskra1304 (Алиса) 20 ч Може, аз лично от три дни съм
на фолклорна тема, хареса ми . Обработено може и да стане мн по-добре.
meteor (Blake 13) 1 ден Какво сладко гласче! Много харесах
секирата (Анита трифонова) 1 ден admin (Георги Колев)Днес ще
сме на фолклорна тема.
Благодаря! Дали пък някой не го жегна..."фолклорна тема" ?
От мен усмивка!
секирата (Анита трифонова) 1 ден margen, Благодаря! Търсите мен-
cekupama Den mina Rado,
чете се цекупама , изписва се на латинец.
Колкото до единицата, явно на някой и не кой да е някой,някоя
съм влезнала много вътре в...нещата!
Тази моя музика и изпълнения, които качих /не само тази песен/
и МОЖЕ БИ ще качвам тук не са правени в студио, като песните
на доста потребители тук и нямам награди разни да се фишкам,
но съм професионалист музикант с музикална академия и народна певица
от ансамбъл Тракия- Пловдив и Северняшки- Плевен. Била. Ако тази
категория музика тук е за най добър запис и техникИ, така кажете
да не се проявявам, като самороден талант и да си пускам В БЪДЕЩЕ
моите авторови парчета, като самодейно. Има къде да ме слушат и
да пея, и свиря все още. Да бъда честна в коментара си. Попрегледах
тук някои песнички- повечкото, разбрах и видях за какво иде реч.
Звукозаписна техника нищо повече. Благодаря все пак, защото така
излезна, че сега ще навредя на приема на стиховете
и разказите си тук, които пускам.


За жената

секирата (Анита трифонова) 5 дни Gavrail45 (Гавраил Йосифов),
Българка съм. Християнка
съм. Кой ли иска детето му да е джендър?! Насилие винаги
е имало и ще го има по света, това си зависи от държавата,
законите, управата. А за самодейката... Защо да се срамувам
от това, че съм само музикант професионалист? Не съм на заплата,
като писател и поетеса, нито като политик. Рано, рано ме разсмяхте.
Благодаря за откровеността!
Gavrail45 (Гавраил Йосифов) 5 дни И среден род
отрече
конвенцията
със секирата насече.
Нали си европейка
искаш да си
самодейка
Усмивка!
секирата (Анита трифонова) 6 дни ИнаКалина (Красимира Чакърова),
С очи се смей, с душа пей, търси добро, с усмивка живей!
секирата (Анита трифонова) 6 дни Gavrail45 (Гавраил Йосифов) ,
Конвенции разни не признавам,
вярна на себе си и женското във мен оставам!
секирата (Анита трифонова) 6 дни щураче (Дарина Иванова) Нека осми март си
честитим с пожелание да не пълзим!
ИнаКалина (Красимира Чакърова) 6 дни Най-красивото не винаги е най-доброто...
но най-доброто ..Хареса ми Анита.
Gavrail45 (Гавраил Йосифов) 6 дни Комлексиран съм.За нас,мъжете нищо хубаво не е оставено.
щураче (Дарина Иванова) 6 дни Най-доброто винаги е и най-злото Животът е
забавен! Честито на всички божии избранници
margen (Мартин Генчев) 1 ден Еее...Чак пък единица!? Записът не е хубав,
но е добре изпято мисля аз.
С този линк, няма да стане работата, всички можем да влезем в
youtube., ама от там нататък...Какво да търсим?
admin (Георги Колев) 2 дни Днес ще сме на фолклорна тема.


Зов


секирата (Анита трифонова) 2 дни Това е песен- стар шлагер.
emo2 (Емил Стоянов) 3 дни Ти какво разбираш под интимност?
Защото ако си мислиш, че означава секс, еротика и т.н. си
в голяма грешка. Не знам кой ми цитираш в коментара си, но
любовта е между хората и е интимна определено.
секирата (Анита трифонова) 3 дни Ама съществува-
"Само майчино сърце знае истински да люби на света. Само майчино сърце знае
истински да страда. Жените често ни обещават, любов безкрайна, една лъжа е
знай уви. Само майчино сърце знае истински да люби на света. Само майчино
сърце знае истински да страда. Измама и лъжа крие всяка дума в любовта.
Не вярвай на жена щом ти каже че те люби. В женските сърца твърде лесно се
пробужда любовта. Но истинска любов само една жена познава"- майката.
emo2 (Емил Стоянов) 3 дни Ако любовта не е интимна, то значи изобщо да не съществува.


Да обичаш

секирата (Анита трифонова) 2 дни О,
Боже, откъде дойдоха с времето тези грешки ?! -
Разбирам се, че приемам

за не го сподели...

Преди и след пускане на коментара
ми ги нямаше, всичко проверих два пъти.
Какво става?

секирата (Анита трифонова) 2 дни LiaNik (И.К.)
Привет ! Проверявам особено разказите си поне три
пъти, дори запаметявам там, където е пряка реч- гласните
най вече и след като вече съм го качила се изненадвам доста
пъти, че а е станала на я, запетаи липсват и. т. н. Подреждам
изреченията едно след друго, а след като го видя качено вече
виждам, че има празни места между думите, чудя се и аз.
с две клавиатури, на два компютъра, скоро са проверени и двата
. В оригинала ги няма тези грешки, които излизат после, като го
кача. Не знам от какво е, но синът ми, който е програмист ми казва,
че не е от компютъра. Това ми е голям проблем, защото все пак
не е като в реала, тук иди че доказвай...

LiaNik (И.К.) 6 дни Анита, повечето тук не сме
професионалисти.Стараем се, кой, колкото може.
А от Кети, наистина може човек да се учи. А и има
редактори. Те, доколкото им стигат силите ще се опитат
да пипнат тук-там. Развличай се и ни предоставяй
текстове да четем и да се развличаме и ние. А и винаги
е хубаво да чуя някоя мелодия или песен с аранжимент.
Не съм експерт, но, каквото харесам, като слушател, наистина го
харесвам. Що се отнася до героя ти, чудесно си го описала,
а за съществуването на подобни в реалността си напълно права.
И аз благодаря ! Ще следя за други твои творби. А с редактора
за текстове ще свикнеш. Не е лош, просто се
иска малко повече време да поработиш с него.
След копирането, имаш възможност да си подредиш
текста и/или да го редактираш, пред редактора да
го е одобрил и публикувал.



секирата (Анита трифонова) 6 дни LiaNik (И.К.),
Благодаря! Хубава българска думичка!
Героят ми е негативен на ента степен, не само
студен човек, но в реала има и по лоши.
секирата (Анита трифонова) 6 дни Katriona
(Кети Рашева), Благодаря! Не успявам всичко
да подредя, както в аптека. Копирам
ги от моите оригинали и ги пускам тук директно.
Проверявам, препрочитам, но не знам как остават тук там грешки.
По другите сайтове съвсем ми бе чудно, изчезваха цели изречения,
дори на стиховете ми. Боря се с това, но явно не съм долюбвана.
Коя съм аз? Аз съм професионалист музикант, а за какво се боря
навярно разбрахте. За нищо. Просто се развличам. Приятелства,
запознанства с начетени и грамотни хора. В сайтове за запознанства
са само хлапетии и познайте какво става там...
Ще се радвам ако тук бъда разбрана и не се гледа и иска от мене
да съм професионалист писател, поет. Не пиша, не творя за заплата,
за книжки, нито за слава. Знам какво представлявам и какво, и доколко мога.
Между другото пиша с две клавиатури...смях, нали? Благодаря за приема!
Katriona (Кети Рашева) 7 дни Да, интересна история, но Ви съветвам
да огледате хубаво текста, откъм граматика, правопис и препинателни
знаци има много пропуски
секирата (Анита трифонова) 6 дни LiaNik (И.К.),Благодаря! Хубава българска думичка!
Героят ми е негативен на ента степен, не само студен човек, но в реала има и по лоши.

Не съм още ориентирана, особено за клипове, песните
не знам къде и в какъв вид се качват, как?
Разбирам се, че приемам забележките на Кети. Права е.
Тя това вижда, което излиза и няма как за не го сподели,
другото си е моя грижа и за моя сметка независимо в кой сайт съм.
Благодаря !

LiaNik (И.К.) 8 дни Много ми хареса
цялата история. Поучителна е. Добър изказ
и държи до края. Малко ми беше телеграфно, тоест
на места ми се губеха чувствата на героя, но може би,
защото искаш да го представиш като студен човек, мислещ
единствено за власт и пари. Чудесно заглавие, описващо
точно ядрото на разказа. Да обичаш, не е като да си влюбен.
Може би малко ако свикнеш с редактора, текстът ще е красив
и подреден. Чете се по-лесно, но дори и аз понякога
не успявам всичко да си наместя, когато качвам.
С удоволствие бих прочела и други твои разкази. Поздрави!


цитирай
64. sekirata - ДАВАМ ПРИМЕРИ - 3
22.03.2019 16:05

Всичко съм копирала и не само сегашни неща и обиди
15:51
Борба се води яка, просто ме е смях, като пиша това. Борба за надмощие, всяко да наложи негов стил на писане, изказ и тем подобни, но да е негов. Особено римуването не го може всеки и там е страшна война, ЗАЩОТО СА МАЛКО ТЕЗИ, КОИТО ПРАВЯТ ДОБРА И СМИСЛЕНА РИМА.

Налагат се фантасмагории и нереални неща, отвеяни, имам чувство ,че някои са дрогирани, когато пишат толкова отвлечено! Давала съм много примери и сега не искам да си развалям настроението. А в интригите са БОГОВЕ! Затова и толкова много поети и поетеси се навъдиха , а нищо свястно написано-реално и истинно, с чувство,със смисъл!
А мене едни и същи ме гонкат...и са много силни в колективни жалби и клюки, и тук са някои от тях. Пуснах това в коментари, защото не се знае къде ще го използвам ,а да не е пост - имам и още.

Внимавайте какво четете и как Ви зарибяват с този род поезия-хаосна без смисъл и чувство, нахвърляни думи без посока и разум, като друсано пиано! Моето е акордирано,но и това не разбраха. Във суров вид се пускат авторсике парчета, ама кой да им го каже. Презаписват , копират...всичко! Разбира се който се цепи от тези групички на тези сайтове е обявен за НЕГРАМОТНИК И НЕКАДЪРНИК, И ИНТРИГАНТ.

"КРАДЕЦЪТ ВИКА КРАДЕЦА"

Излезна така, че моите професири по музика и декани по не разбират от музика от модове и админи по някои от сайтовете ни. Доста са...
цитирай
65. symbol - Съгласна съм с Вас,
01.02.2021 17:23
но четейки някои коментари под поста Ви, то какво излиза?! ...
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: apollon
Категория: Изкуство
Прочетен: 14430681
Постинги: 5334
Коментари: 10421
Гласове: 19316
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031