Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
25.10.2009 18:56 - Свинска наглост по професорски
Автор: apollon Категория: Изкуство   
Прочетен: 841 Коментари: 0 Гласове:
3

Последна промяна: 05.11.2009 22:48


Професорът по самопредставяне забрави да се представи в първия ден от лекционният курс. Той успя да съкрати намирайки различни поводи и двата дни от своя лекционен ангажимент. Закъсня и за двете си лекции, оправдавайки се, че е обличал костюм за да уважавал всеки път студенската си аудитория. Успях да доловя хлеч, че студентите не са така добри да заплатят касовата бележка на някой нов костюм в гардороба на преподавателя.
Истински кошмар бе съдържанието на лекционния материал. От него бе обезкостен цял 70 % дял, може би заради рутнната умора да се повтаря едно и също в продължение на десет години непрекъснат лекторски стаж. За да не болят собствените уши от преповтарянията и липсата на нов материал за лекционно излагане най-баналните подробности в напълно теоретичен план бяха съкратени. Излишък от съкратеното лекционно време бе запълнен с психологически трактати за женската сексуалност и фалическото мислене на жената. Успях да изпълня тези мои бледи представи с ново академично оформление на баналната фразеология. 
Друго нещастие бе професорът по Групи и групови процеси, чието име от себеуважение ще спестя. Въпреки, че университета плащаше за квартира по време на лекционната му командировка, пределната възраст на матодонта преподавател не позволяваше уединения с хотелската стая тип 18 квадрата и жадуваше за компания и студентска почерпка в частни измерения. Поради което се стигна дотам, че студентите бяха лишени от избор за дата, докато някои саможертвени агнеца не поеха бремето да подслонят възрастния слон, задължавайки се да му осигурят подслон, храна, питиета и собствената си компания, без значение какво е нейното дефицитно измерение - ако професорът е срещал личностни дефицити, той ги е запълвал със своето суперего и отлично самомнение.
Гнусота, пародия и смрад - човешка смрад. Оказва се, че студентите не са толкова деградирали, колкото самите техни преподаватели.
Уважаеми кандидати за Вузове в Пловдив - не учете в Пловдив - академичните среди са дегенерирали, а стари кози и кочове преподаватели разбират много повече от чалгата, отколкото самите студенти, тъй като често биват черпени с подобни сурогати и се чувстват безкрайно щастливи, че на тези преклонни години могат да опитат подобни социални израствания сред младите хора, само защото те самите отдавна са социални аутсайдери.
ако за всичко това сте платили, ще се чувствате кръгъл идиот. Акредитациите в България още не са на ниво, щом не са задължили преподавателите да минават по минимум два допълнителни квалификационни курса за преподаватели в рамките на една календарна година, а най-добре е акредитацията на преподавателите да е самостоятелна да е основна мярка за акредитацията на вуза.





Тагове:   наглост,


Гласувай:
3



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: apollon
Категория: Изкуство
Прочетен: 14510959
Постинги: 5337
Коментари: 10427
Гласове: 19330
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930