Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
09.07.2009 19:46 - Готви се арест на Ахмед Доган, а кой ще смени конституционния съд? Не само той е виновен за дерибействата.
Автор: apollon Категория: Изкуство   
Прочетен: 2946 Коментари: 7 Гласове:
1

Последна промяна: 09.07.2009 19:47


А кой ще смени конституционният съд, който дълги години беше оставил българомохамеданина Ахмед Доган да вилнее като разбеснян турчин из управлението на страната?
Напомням на всички българи, че конституционния съд досега с бездействието е извършил най-голямото престъпление досега спрямо конституцията, като не обяви ДПС като етническа партия извън закона.
Напомням и на господата герберчета, че спечелиха изборите, заради декларирания твърд отпор, който обещаваха срещу Доган. Точно сега да не вземат да се изложат. Ако сега не свършат работа по неверните данъчни декларации на соколчето, няма да могат да се справят среду мастития политик. Това му е единствената стратегическа грешка, с която е уязвим. То да си кажем честно няма скромен и неалчен българомохамеданин.


Тагове:   обещания,


Гласувай:
1



1. bulgarianation - Taka e
09.07.2009 19:59
нахалството и алчността са им в кръвта и в гените.
Съд,прокуратура,мвр - ЩЕ ЗАРАБОТЯТ ЛИ?
цитирай
2. apollon - mi ne :( mine li si dejurstvoto ...
09.07.2009 20:01
mi ne :(
mine li si dejurstvoto mine si i vremeto - a pari ot nebeto padat- kopurciata si e kef rabota za tjah
цитирай
3. buket - За турския етнос не сте прав
09.07.2009 20:13
Че какво да краде този беден етнос?
Днес случайно беседвах с една учителка в турско село по времето на смяната на имената.
Явно съм нямал добра представа, както и много други. Ето два примера.
Сутрин рано въоражен с автомати взвод обгражда селото за да няма бегълци.Автоматите били празни, но хората от къде да знаят. Друга група влиза в селото от къща на къща и прибира паспортите им. Дава им се веднага удостоверение с опеделено име от групата с което след време ще получат новия си паспорт.Дават се имена без да се съобразяват дали се харесва или не, например - Хубавин. Даваш име и се хилиш...Хората стресирани до крайност. Бременни жени са бягали и живеели в гората.
Българските учителките са имали нареждане да ходят и режат с ножици шалварите на простора за дрехи. Но те вече добре са се познавали за да го направят. И са се уважавали. От тогава отношението на българските турци към нас е променено. Сигурно е имало жестокости които още не знаем. Време е да научим повече за историята си и този тъй наречен възродителен процес. Не слагайте всичко под един знаменател.
Доган точно това чака.
цитирай
4. apollon - moje li da sprete s preeksponira...
09.07.2009 20:25
moje li da sprete s preeksponiraneto na stari fakti - po tazi logika stignaha kakto nikoga do upravlenieto na stranata
цитирай
5. анонимен - dano vsi4ko e med..i..maslo pri GERB
13.07.2009 18:58
za vsi4ko vi e vinoven etnosat mi taka li..??...no 6te vidim...sled godina....'' kradoha kakto tur4ina ne be kral..''......zapomnete....Ahmed Dogan..6te go nosite..na rıtse....!!!
цитирай
6. анонимен - Турското население в България не е Доган и ДПС
14.07.2009 17:32
До buket:И аз съм от учителското съсловие ,българка от Делиорман.Цял живот си живеем с турците в уважение и зачитане.Няма да забравя,как при смяна на имената,тогава аз бях в отпуск,явявах се на изпити.Когато се върнах в училище,всеки божи ден ,тогавашният дитектор,българин,член на БКП ни събираше нас учителите да ни инструктира преди началото на занятията.От нас се изискваше,а и от колегите турци,в началото на всеки един учебен час,детето,което посочваме да отговори на въпросите по темата ,първо да се представя с българското си име и това да премине към същността на урока.Никога преди това не съм изживявала такъв голям срам като учител.Няма да забравя,когато след отпуска се появих на работа,първото,което казах на децата беше:"Много съжалявам за това,коетои се случва.Знам как се чувствате.На ваше място и аз бих се чувствала по този начин.И сега,в този момент се чувствам много неудобно.Но....Да се запознаем.Обещавам ви,ще се постарая добре да запомня имената ви, за да не се налага да ми ги припомняте!"За изселването в Турция още чувам писъците на майките и децата,които натикваха в автобуси.Онези,които бяха мои приятелки и сме делили и детство и ученичество и хляб и болки.И до днес,мой приятел,Махмуд,тогава Маро,студент по електроника има проблеми с гласа си.От стреса и тормоза,че е интелигенцията,която трябва да се изтребе той остана дори и след операции на гласните струни без глас.И трябва да ви кажа,че днес,след толкова години,турското население прави разлика между своите палачи и своите приятели.Наскоро ,преди 20 дни погребах майка си,а от 10 години съм в емиграция.Успях да я погреба достойно благодарение на тях,онези,които получиха човещина.Нито един от тях не ми поиска пари за помощта си.Но пари ми взеха българите-гробари и свещеника.И то по най-високите тарифи,защото работя в чужбина и мен могат да ме дерат.Каквото посееш,това ще пожънеш.Затова казвам,че турското население не е Доган,не е ДПС.Този изстрадал народ,също като нас,отдавна му е писнало от депесари и догановци,но се страхува.Затова,някой от нас българите трябва да ги спечели за каузата на родината.
цитирай
7. apollon - moje li da sprete s preeksponira...
10.09.2009 23:50
moje li da sprete s preeksponiraneto na stari fakti
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: apollon
Категория: Изкуство
Прочетен: 14519608
Постинги: 5337
Коментари: 10427
Гласове: 19330
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930